Cum să montați legăturile pe un snowboard

Chiar dacă nu vă gândiți la instalarea dispozitivelor de fixare, este o abilitate utilă de a avea atunci când faceți Snowboarding și legături sunt slăbit. Dacă nu le puteți ajusta, nu veți putea să vă transferați eficient energia la masă și la dvs. entorse

acestea vor fi afectate.

pași

1
Verificați compatibilitatea cizme și a legăturilor. Dacă amestecați dispozitivele de fixare Burton (3x3 găuri) cu un șurub snowboard în afară de Burton (4x4 găuri), este posibil să aveți nevoie de o placă specială care se găsește în cutie cu elemente de prindere Burton. Burton are un design de 3 găuri, în timp ce alte mărci au 4 găuri. Plăcuța se va asigura că echipamentul dvs. este instalat corect.
 • 2
  Calculați deschiderea. În general, va trebui să aveți picioarele împărțite latimea umerilor. Aceasta este de aproximativ 1/3 înălțimea unui bărbat mediu sau 51 de centimetri.
 • 3
  Alege stilul posturii tale: Pozițiile includ rața, alpina sau poziția înainte. Acest wikiHow presupune că veți folosi o poziție standard, comună.
 • 4
  Așezați dispozitivele de fixare pe masă. Așezați-le în funcție de lățimea calculată a deschiderii. Deși majoritatea oamenilor doresc fixări centrate, puteți modifica acest lucru după cum considerați necesar.
 • Într-o zi de ninsoare grele sau zilele următoare poate doriți să executați legăturile înapoi spre piciorul din spate, astfel încât nasul doar o înclinare în sus puțin, permițându-vă să alunece pe fulgi, fără pe spate.
 • 5


  Reglați atașamentul față într-un unghi în direcția pe care o luați. De exemplu, dacă păcătuiești cum este tipic (de exemplu, piciorul drept din spate), puteți regla fixare față (piciorul stâng), orientată înainte la un unghi de 15-20 de grade de obicei. Fixarea spate (piciorul drept) este de obicei setată la 0 grade.
 • 6
  Înșurubați bine dispozitivele de fixare. Reglați șuruburile. Re-reglați toate șuruburile. Șuruburile libere vă vor face să vă răzgândiți sau chiar să provocați un accident.
 • 7
  Îndreptați partea din spate a legăturilor. Pentru a face acest lucru, trebuie să jucați cu fila de la baza fixării. Deși nu există reguli pentru a face acest lucru, comun este o înclinație de 10-15 grade. Utilizați încercarea și eroarea pentru a găsi un unghi care este confortabil pentru genunchi, permițându-vă să vă lăsați suficient de flexibili pentru a vă menține echilibru.
 • 8
  Pune-ți cizmele Pentru securitate verificați centurile. Reglați-le pentru a vă asigura că cizmele nu se mișcă. Scopul este de a regla curelele cât mai mult posibil, fără a vă întrerupe circulația sau a vă răni picioarele. Acum ești gata să înceapă.
 • sfaturi

  • Înclinarea înainte este, în special pentru începătorii mai puțin obișnuiți, una dintre cele mai importante ajustări. Ajustați înclinarea spre înainte între un unghi mediu și unghi agresiv. Acest lucru vă forțează să vă îndoiți genunchii și să scăpați centrul de greutate. De asemenea, vă împiedică blocarea genunchilor, o problemă comună la începători.
  • Asigurați-vă că cizmele dvs. se potrivesc cu legăturile. Elementele de fixare arată aproape la fel. Din acest motiv, se recomandă să cumpărați mai întâi cizmele și apoi legăturile.
  • De obicei, instalați dispozitivele de fixare în inserțiile liniei centrale, cu excepția cazului în care intenționați să mergeți într-o zăpadă mare. În acest caz, va trebui să mutați legăturile una sau două linii înapoi pentru a permite o alunecare mai bună. Nu le mișcați înapoi dacă vreți să vă aluneca pe piste, ci vă va distruge echilibrul.
  • Fixații șuruburile au tendința de a slăbi, mai ales după mersul pe jos foarte agresiv, și, astfel, trebuie să fie ajustate pe tot parcursul zilei. Pentru a reduce șansele sau pentru a împiedica acest lucru, acoperiți fiecare șurub cu câteva straturi de bandă Teflon. Aceasta va genera o ajustare mai mare și procesul de slăbire va dura mai mult timp.
  • Înainte de a merge pe pârtii sau în munți, asigurați-vă că aveți un kit de reparații snowboarduri.
  • Calza ghetele în legăturile și cere un prieten să dețină o frânghie pe umăr, chiar deasupra axila. Dacă se blochează în afara genunchiului dvs., legăturile sunt aproape împreună. Cablul ar trebui să cadă fie deasupra, fie, de preferință, chiar în interiorul genunchiului.
  • Dacă nu știi direcția în care vă de mers pe jos, aveți două opțiuni: rugați pe cineva să vă împinge la piciorul pe care te mai întâi ca direcție, sau ajustați legăturile într-un mic stânga la dreapta la stânga unghi drept, această Vă va permite să mergeți în ambele direcții. O altă modalitate de a cunoaște poziția preferată este să alergi la fotbal și să o dai din greu. Piciorul cu care loviți este piciorul tău dominant și care ar trebui să fie piciorul pe care l-ai prezentat.
  • O modalitate buna de a determina unghiul de potrivire a fixații este stau în spatele mesei, cu nerăbdare, nu picioarele, și sari direct pe masă. Când vă cădeți, picioarele vor fi aproape de poziția voastră naturală. Reglați unghiul în funcție de picioare. Pentru majoritatea oamenilor acest lucru va fi de aproximativ 10 grade pentru ambele picioare.
  • Fixările din snowboardurile cu curele sunt făcute să fie legate de o cizmă flexibilă pentru cei cărora le place snowboard alpine. Pentru cei cărora le place să urce pante, o curea liberă o ușurează. Pentru cei cărora le place să meargă pe pante, acele fixări în care vă potriviți direct picioarele ar fi mai bune.

  avertismente

  • Nu mergeți niciodată cu dispozitive de fixare greșite.

  Lucruri de care ai nevoie

  • snowboard
  • elementele de fixare
  • Șurubelniță cu cap plat
  • Șurubelniță cu șurubelniță (punct transversal)
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să instalați un televizor plat pe un panou de gips-cartonCum să instalați un televizor plat pe un panou de gips-carton
  Cum să coborâți de pe un teleschi cu un snowboardCum să coborâți de pe un teleschi cu un snowboard
  Cum se face un schelet de hârtie umanăCum se face un schelet de hârtie umană
  Cum sa faci un windsock pentru copiiCum sa faci un windsock pentru copii
  Cum să alegi snowboard-uriCum să alegi snowboard-uri
  Cum să ceară un snowboardCum să ceară un snowboard
  Cum să snowboard în tubul de mijlocCum să snowboard în tubul de mijloc
  Cum să faci o "sculptură" pe un snowboardCum să faci o "sculptură" pe un snowboard
  Cum să faci un turn în snowboardCum să faci un turn în snowboard
  Cum să faci un costum de mâini tinere de foarfeceCum să faci un costum de mâini tinere de foarfece
  » » Cum să montați legăturile pe un snowboard

  © 2011—2020 ertare.com