Cum să conduci un monociclu

Învățarea de a conduce un monociclu poate dura ceva timp, dar cu puțină determinare și practică, oricine o poate face. Dar mai întâi, primul lucru pe care trebuie să-l învățați este cum să-l călătoriți.

pași

Imaginea intitulată Montați un uniciclu Pasul 1
1
Puneți mâna pe o balustradă pentru a vă menține echilibrul în timp ce plasați piciorul pe cea mai înaltă pedală, ca și cum ați merge cu bicicleta și apăsați în jos.
 • Imaginea intitulată Montați un uniciclu Pasul 2
  2
  Țineți cealaltă picior pe podea în timp ce vă aflați pe scaun. Țineți-vă de perete și plasați celălalt picior pe pedală. Apăsați pedala în jos și mențineți echilibrul. Trebuie să mergeți pe pedala superioară înainte și în jos - dacă tocmai vă retrageți, nu se va întâmpla nimic sau veți renunța.
 • Imagine cu denumirea Mount a Unicycle Pasul 3
  3
  Ridicați piciorul în interior și așezați-l pe pedala interioară.
 • Mount-un-monociclu-Step-4.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Montați un uniciclu Pasul 4
  4
  Încearcă să conduci unicycle fără a ține nimic. Începeți în poziția inițială și stompul folosind piciorul drept. Nu o faceți prea repede, sau vă veți pierde echilibrul.


 • Mount-un-monociclu-Step-5.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Montați un uniciclu Pasul 5
  5
  Pasul pe pedala dreapta, plasați piciorul stâng pe pedala stângă și stați pe scaun în timp ce se ridică, tot în același timp. Apoi, începeți să pedalați.
 • 6
  Cereți ajutor pentru a menține echilibrul. Stați o persoană pe fiecare parte și puneți-vă mâinile pe umeri. Așteaptă cu nerăbdare să găsești un punct în care să te concentrezi și să nu te mai oprești la asta. Nu vă puneți greutatea pe umerii ajutoarelor dvs. - folosiți-le numai pentru sprijin. Susțineți greutatea dvs. pe scaun, sau altfel picioarele dvs. se vor învârti în sus și în jos și veți cădea. Cei mai mulți învață să conducă un monociclu cu această metodă practicând câteva ore pe zi timp de o săptămână. Deci du-te în sus, și nu renunță niciodată!
 • Imaginea intitulată Montați un uniciclu Pasul 7
  7
  Practica, practica, practica. Va trebui să practicați mult înainte de a merge un monociclu în mod liber și va trebui să călătoriți de-a lungul unui perete pentru a vă ajuta să vă mențineți echilibrul înainte de a vă putea scăpa de el.
 • sfaturi

  • Odată ce reușești să miști mai mult de câteva revoluții în mod normal, ar trebui să începi să încerci să călărești liber (fără să ții nimic). Dacă învățați să faceți acest lucru de la început, șansele dvs. de a învăța să călătoriți cu un monociclu vor crește.
  • Pentru a vă întoarce, mișcați-vă umerii în direcția în care doriți să mergeți, dar trebuie să puteți deplasa mai mult de 3 m cu confort înainte de a încerca. Trebuie doar să vă schimbați puțin greutatea, este ceva care va veni natural pentru voi. Uneori este necesar să mișcați șoldurile pentru a face o întoarcere închisă.
  • Călătoria pe timp de noapte este mai dificilă decât să o faci în timpul zilei, dar în mod normal vei avea mai multă intimitate decât în ​​timpul zilei. Încercați să găsiți un teren de tenis sau baschet bine luminat pentru a practica.
  • Când oamenii se gândesc la unicyclists, majoritatea se gândesc la clovni și artiști de circ, dar este posibil să faci lucruri mult mai incredibile decât să jonglezi cu uniciclu. Du-te cu unicycle dvs. într-un loc deschis sau o zonă urbană în cazul în care puteți efectua trucuri.
  • Alăturați-vă clubului dvs. uniciclic și jonglerii locale pentru a afla mai multe. Acolo vă pot învăța mai multe tehnici și trucuri și puteți să vă plimbați cu unicycle în parade și alte locuri minunate.
  • Dacă învățați prin înclinarea pe un perete, asigurați-vă că practicați atât pe partea dreaptă, cât și pe cea stângă. Acest lucru va face corpul tau sa invete sa mentina un echilibru mai bun si sa nu obisnuiasca sa se sprijine pe o parte.
  • Spre deosebire de o bicicletă, atunci când călătoriți cu o bicicletă, trebuie să vă mențineți echilibrul în toate direcțiile (dreapta, stânga, înainte, în spate). Balanța dreaptă / stânga este la fel ca atunci când conduci o bicicletă și nu necesită multă concentrare atunci când conduci un monociclu. Balanța înainte / înapoi este mai complicată, deoarece este controlată atât cu înclinarea cât și cu pedalarea. Înclinați puțin în direcția în care doriți să mergeți și pedalați suficient pentru a nu cădea. După ce vă măriți viteza, veți putea să vă îndreptați și să vă așezați în mod normal. Nu accelera prea mult, pentru că nu vei putea să ții ritmul și vei cădea.
  • Unul dintre aspectele cele mai dificile de a conduce o bicicletă după ce mișcați o distanță bună este absența vitezelor. Probabil vă simțiți foarte mult oboseală în picioare, dar cvadricepsul dvs. va deveni mai puternic.
  • Asigurați-vă că mergeți pe ciment sau asfalt neted într-o zonă cu trafic redus. Este mai ușor decât călătoria pe iarbă, murdărie sau nisip, iar mașinile vă vor opri și veți coborî.
  • Așteaptă cu nerăbdare și privește în jos cât mai puțin posibil. Dacă te uiți în jos, fundul tău va ieși afară. Acest lucru vă va înclina greutatea înapoi și vă va face să cădeți.

  avertismente

  • Mulți oameni cred că uniciclul este mai periculos decât o bicicletă, dar nu este așa. Motivul este că, pentru a călări un uniciclu, trebuie să fii mereu în control. Este posibil să sari de la unicycle în orice moment și în orice direcție. Există două detalii pe care trebuie să le țineți cont pentru a evita rănirea:
  • Dacă sunteți începător, este absolut esențial să utilizați gardieni. Cu siguranță că vei răsfoi ritmul de mai multe ori și o lovitură la tija cu pedala unui uniciclu este foarte, foarte dureroasă.
  • Puneți bine pantofii. Dacă șireturile se încurcă în osia roții, s-ar putea să te rănești. Dacă dantele sunt prea lungi, puneți-le în pantofi după ce le legați.
  • Nu încercați să faceți un salt înalt până când nu vă puteți plimba pe picioare. Impactul unui salt poate fi dureros.
  • Sfârșitul axei uniciculei freacă osul gleznei foarte strâns în fiecare revoluție și este foarte comun pentru începători să rănească pielea din acea zonă. Găsiți o modalitate de a vă proteja osul gleznei atunci când învățați și veți fi mult mai fericiți.
  • Dacă cădeți în față, opriți pedalarea și lăsați uniciclul să cadă. Dacă încerci să accelerezi să recuperezi ritmul, vei cădea pe față.
  • Nu vă fie frică să cădeți. Dacă vă pierdeți echilibrul, veți realiza că în 90% din timp uniciclul va cădea sub tine și veți ateriza pe teren.
  • De asemenea, dacă mergeți mai repede decât sunteți capabili, de cele mai multe ori veți cădea pe față. Dacă sunteți prea lent pentru a vă menține echilibrul, veți cădea înapoi. Aceasta este doar pentru ca sunteti pregatiti.
  • Asigurați-vă că utilizați elemente de protecție, cum ar fi o cască și genunchi.

  Lucruri de care ai nevoie

  • monociclul
  • cască
  • Gărzile Shin, dacă este necesar
  • Încălțăminte cu prindere
  • Mănuși (dacă aveți de gând să faceți trucuri)
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se face stretch de PretzelCum se face stretch de Pretzel
  Cum să conduci o bicicletăCum să conduci o bicicletă
  Cum să conduci o bicicletăCum să conduci o bicicletă
  Cum să vă îmbunătățiți echilibrul prin exercițiiCum să vă îmbunătățiți echilibrul prin exerciții
  Cum să porniți o mașină pe un dealCum să porniți o mașină pe un deal
  Cum să porniți o mașină cu transmisie manuală pe un dealCum să porniți o mașină cu transmisie manuală pe un deal
  Cum să coborâți de pe bicicletăCum să coborâți de pe bicicletă
  Cum să conduci o mașină cu transmisie automatăCum să conduci o mașină cu transmisie automată
  Cum să conduci o mașină în sens inversCum să conduci o mașină în sens invers
  Cum să conduci un cărucior de golfCum să conduci un cărucior de golf
  » » Cum să conduci un monociclu

  © 2011—2020 ertare.com