Cum sa conduci skate (incepatori)

Toată lumea trebuie să înceapă undeva. Dacă vrei să înveți cum să conduci un skate, dar nu știi cum să faci o oliie, ești în locul potrivit. Aici veți învăța pentru a obține echipamentul potrivit pentru a afla la o plimbare cu skateboard-ul, să stea pe patina, pentru a merge confortabil fără a cădea off și câteva sfaturi utile pentru skateboard-ul nu ia de pe picioare și, desigur, cum să o plimbare cu skateboard-ul . Citiți pasul 1 pentru mai multe informații.

pași

Partea 1
Ia echipamentul

1
Ia un skate care îți potrivește interesele. Există mai multe stiluri și branduri de skate pentru toate nivelele de experiență și interese. Vizitați un magazin de skate local pentru a avea o privire și pentru skateboarderi mai experimentați care să vă sfătuiască care skate este cel mai potrivit în funcție de dimensiunea și preferințele dvs.:
 • Placile lungi Sunt bune pentru a menține viteza și ușor de manevrat. Dacă sunteți interesat în ceva doar pentru a merge și pe sau ceva de a merge de la un loc la altul, un longboard este cu siguranta ceea ce cautati. Acestea nu sunt bune pentru trucuri, deci dacă sunteți interesat să faceți o oliie, un longboard nu este cea mai bună opțiune.
 • Patinele clasice Sunt ceea ce crezi când spui "skate". Cu capetele ondulate, perfect pentru trucuri cu lovituri și salturi și o manevrabilitate lină și ușoară. Aceste patine sunt excelente pentru călătorii la viteze rapide. Dacă sunteți un începător, vă va costa un pic mai multă practică pentru a putea echilibra în acest skate. Dacă doriți să călătoriți într-o jumătate de tub, acest patinoar este ideal pentru dvs.
 • Patinele personalizate arme și asamblați-vă cu instrumente de bază. În mod normal, cei mai avansați și cei mai experimentați skateboardiști personalizează roțile, axele, rulmenții și patinele proprii, cu diferite opțiuni disponibile. Probabil nu îți personalizezi skate-ul dacă începi.
 • 2
  Asigurați-vă că skate-ul este bine înarmat pentru un începător. Nu va trebui să aveți o patină prea curbată sau axe libere, dacă începeți. În timp ce aceste tipuri de caracteristici pot fi bune pentru trucuri, este mai dificil să rămâi echilibrat pe unul dintre aceste patine, deci este puțin probabil ca picioarele să rămână lipite de skate. Este recomandabil să utilizați un skate relativ plat cu axe ajustate pentru a învăța să călătoriți pe skate.
 • 3
  Ia-ti o pereche de pantofi de skate bune. Încercarea de a conduce skate cu cizme sau sandale este o modalitate bună de a vă răni sau a răsuci glezna. Pantofii de skate au o talpa speciala pentru a se lipi de patinaj si ofera protectie si suport, facandu-le ideale pentru a invata sa calare pe skate. Vans, Airwalk și Etnie sunt mărci de pantofi de skate, deși mai multe branduri de adidași fac pantofi perfecți pentru a merge pe skate.
 • Dacă nu puteți găsi un brand de pantofi de skate în special, ceea ce aveți nevoie într-o talpă plat. Evitați tălpi texturate obișnuite, cum ar fi tenisul sau pantofii de alergat. Se recomandă utilizarea unei tălpii ca cea a încălțămintei nautice - o talpă plană și netedă.
 • 4
  Purtați întotdeauna echipament de protecție și o cască. Este foarte important să aveți o căști care să aibă o suprafață netedă și o curea reglabilă pe bărbie pentru a vă proteja capul. Este posibil să cădeți în mai multe rânduri, deci este foarte important să aveți grijă de siguranță și să purtați o cască. Acestea chiar arata foarte bine!
 • Suprafețele pentru genunchi, agățarea mâinilor și plăcuțele pentru cot sunt de asemenea parte a unui echipament de protecție de bază, le folosiți mai ales dacă sunteți începători. Când vă simțiți mai confortabil pe skate, probabil că nu trebuie să folosiți toată această protecție de fiecare dată când doriți să faceți patinajul. Cu toate acestea, folosiți-le de fiecare dată când învățați un truc nou și mai ales atunci când învățați să stați pe patină.
 • Nu este prostește să eviți călătorii scumpe în camera de urgență, mai ales când începi să faci skate. Nu permiteți nimănui să vă spună că "patinatorii adevărați" nu poartă echipament de protecție sau că utilizarea lor este imatură, proastă sau absurdă.
 • 5
  Găsiți un loc bun pentru a merge pe skate. În mod ideal, găsiți o podea netedă de beton fără multe gropi sau crăpături care vă împiedică atunci când învățați să avansați cu skateboarding-ul. De-a lungul timpului, puteți să vă deplasați în siguranță pe suprafețe inegale, dar este mai ușor să învățați într-o parcare sau la intrarea într-un garaj, care sunt în mare parte plane și uniforme.
 • Din păcate, este din ce în ce mai dificil să găsești locuri care să permită patinatorii datorită reputației inechitabile pe care o are skate-ul în unele orașe. Nu fi un patinator care dă o reputație proastă celor care respectă legile: asigurați-vă că aveți permisiunea de a schița atunci când o faceți și de a evita invadarea proprietăților care nu vă aparțin.
 • Partea 2
  Stați pe patină

  1
  Uită de trucuri. Ceea ce nu lasa intai sa invete sa invete skateboardingul este dorinta lor de a ajunge pe skateboard si de a face ollies inainte de a invata elementele de baza. În cele din urmă puteți face ollies, dar ca atunci când înveți să joci doar o coardă de chitară înainte de a învăța să uimească oameni joacă singur, trebuie să învețe să arunce patina si sari pe ea confortabil. Trebuie să înveți să rămâi pe skateboard înainte de a începe să sărit cu el.
 • 2
  Încercați să stați pe patină fără a cădea. Nu există nici o modalitate de dreptul de a sta pe skateboard-ul, așa că a pus skate-ul pe o suprafață stabilă, cum ar fi iarba sau covor în cazul în care nu se încadrează cu ușurință, și a vedea ce poziție ai găsi cel mai confortabil. Puneți un picior în fața celuilalt, aliniați-le mai mult sau mai puțin cu șuruburile axelor.
 • Poziția obișnuită înseamnă că ai piciorul stâng în fața piciorului drept. În mod normal, aceasta înseamnă că veți împinge cu piciorul drept și călătoriți cu stânga.
 • Poziția proastă înseamnă că aveți piciorul drept înainte, ceea ce înseamnă că vă veți împinge cu piciorul stâng. În ciuda numelui, nu există nimic "neobișnuit" despre această poziție. Este la fel de comun ca și poziția obișnuită.
 • Poziția mongo Este mai neobișnuit și se referă la o poziție în care piciorul care este înainte este folosit pentru a se propulsa. În general, această poziție este mai incomodă pentru majoritatea patinatorilor, dar dacă vă simțiți confortabil, faceți-o! Nu există modalități greșite de a călători.
 • 3
  Încearcă să te împingi. Pe o suprafață plană, stați pe patină cu un singur picior înainte și faceți un pas lung, ferm cu celălalt picior pentru a vă împinge.
 • Când începătorii încep să călătorească, au tendința de a lua impulsuri mici în loc de impulsuri mari. Trebuie să luați mari impulsuri pentru ca skateboard-ul să se simtă stabil și să puteți menține echilibrul.
 • 4


  Reveniți la poziția de echitatie. Când sunteți în mișcare, aveți nevoie pentru a pune deoparte piciorul va fi din față, în același mod, atunci când el era încă pe iarbă, și ușor să ia piciorul cu tine impulsaste spre partea din spate a patina (coada). Trebuie să vă îndoiți ușor genunchii, ținându-vă pe cele două picioare și cu spatele drept pentru a învăța să echilibrați corect.
 • Dacă sunteți oprit corect, piciorul din față trebuie să fie în spatele șuruburilor axului față, iar piciorul din spate trebuie să fie în spatele coada. Aceasta este poziția de a conduce skateboard-ul mai stabil și mai sigur.
 • Aceasta este cea mai dificilă parte a procesului de învățare atunci când sunteți începător, dar vestea bună este că veți patina foarte bine odată ce o veți obține. Nu-ți fie frică!
 • 5
  Învățați să răsturnați Pentru a vă întoarce, trebuie să mutați greutatea înainte sau înapoi cu glezna, în funcție de poziția dvs. și dacă doriți sau nu să mergeți la dreapta sau la stânga. Cantitatea de presiune pe care o utilizați depinde de cât de strâns este axa skate și de cât de departe doriți să răsturnați. Începeți să practicați pe o suprafață plană, treceți în poziția înainte și apoi faceți o întoarcere sigură fără a cădea. Acest tip de returnare este cel mai frecvent și se numește "sculptură".
 • Pentru a evita ceva rapid sau pentru a face o întoarcere închisă pe care sculptura nu o poate atinge, învățarea de a face o lovitură este foarte utilă. Cu piciorul din spate, apăsați ușor coada (pentru a ridica roțile din față ușor de pe sol) și întoarceți caroseria în direcția pe care doriți să o întoarceți. Trebuie să faceți toate acestea într-o singură mișcare. Aveți grijă să nu exercitați prea multă presiune asupra coada, dar puteți glisa până când o veți pierde. De asemenea, nu vă recomandăm să o faceți în timp ce mergeți în jos cu viteză maximă.
 • 6
  Încercați să opriți Există mai multe modalități de a opri un skate și cele mai multe dintre ele sunt trucuri mai avansate. Pentru un începător, cel mai simplu mod este de a scădea treptat viteza și de a opri prin punerea unui picior pe pământ sau urcarea pe coada skate.
 • Pentru a pași pe coadă, luați cea mai mare parte a greutății pe piciorul din spate, stând pe coada skate și urcându-l până când opriți. Unii oameni nu le place să facă acest lucru pentru că poartă un fund de coadă. Cu toate acestea, multe patine, în special modelele de croazieră, au o frână de plastic proiectată să vă ajute să vă opriți, făcându-le o alegere bună pentru începători.
 • Partea 3
  Păstrați înregistrarea

  1
  Învață să cazi. Toți patinatorii au căzut vreodată. Poate că este descurajator, dar învățarea corectă poate să vă împiedice să vă răniți rău. Purtați întotdeauna o cască pentru a păstra în siguranță capul și încercați să utilizați brățărilor pentru a evita cele mai rele cascadei si zgarieturilor nu fi neplăcute de pe lucruri care fac parte din lumea skateboarding.
  • Cea mai obișnuită problemă este să treci peste pietrele mici care se blochează în roți sau să treacă prin crăpături care te fac să-ți pierzi echilibrul. Verificați locul în care călătoriți pe skate și concentrați-vă pe menținerea echilibrului dvs. cât mai mult posibil.
 • 2
  Skate skate cu alte skaters. Ca și în cazul muzicii și al altor sporturi, este mai ușor să înveți să conduci skate când ai un model bun. Ieșiți cu patinele cu experiență pentru a vedea și a învăța cât puteți de mult - obțineți sfaturi și trucuri de-a lungul drumului. Cereți sfatul și fiti cinstiți spunând cât de multă experiență aveți.
 • Asigurați-vă că nu încercați ceva pentru care încă nu sunteți pregătit. Dacă ieșiți să faceți skate cu un grup de tineri care fac ollies pe scări, ați putea să vă răniți grav chiar dacă încercați să învățați să vă opriți fără să cădeți. Du-te încet. Veți învăța să faceți orice truc în timp.
 • Imaginea intitulată Kickflip pe un Skateboard Pasul 6
  3
  Uita-te la o mulțime de videoclipuri de oameni de echitatie skateboard-uri. Aceste videoclipuri și tutoriale sunt disponibile complet gratuit pe Internet. Puteți găsi diferite expoziții cu abilități diferite prin skateboarding, precum și sfaturi utile pentru începători. Aflați cu aceste videoclipuri cum să efectuați trucuri și tehnici mai avansate.
 • 4
  Încercați să călătoriți cu schiurile în jos. Lăsând gravitatea să vă ajute cu impulsul este un pas important pentru a deveni un patinator mai experimentat. S-ar putea să vă fie teamă de prima dată când vă duceți în jos și nu trebuie să vă împingeți, învățând astfel să vă simțiți confortabil și să vă mențineți controlul asupra skate-ului este o lecție bună de învățat de la început.
 • Pentru a vă menține echilibrul, îndoiți genunchii și folosiți-vă brațele pentru a vă menține în mișcare de la o parte la alta. Țineți gleznele cât mai ferme, deoarece, la viteze mai mari, mișcările mai mici pot deveni mișcări mari, făcându-vă mai multe sanse să vă pierdeți echilibrul.
 • 5
  Încercați să faceți trucuri atunci când vă simțiți gata. Atunci când vă simțiți confortabil în ceea ce privește skateboarding-ul și puteți rămâne în el fără a cădea, este posibil să fiți gata să încercați unul sau două trucuri. La urma urmei, asta ai așteptat tot timpul! Cele mai bune și mai ușoare trucuri pentru începători sunt:
 • Împingeți-l (nu este o lovitură-pop, pentru că încă nu sari în aer)
 • pisa
 • Ollie
 • Kickflip
 • 6
  Păstrați patina de echitatie. Păstrați constanța! Învățarea de a conduce skate-ul necesită timp și efort. Nu este ceva ce înveți de la o zi la alta - cu toate acestea, dacă o faceți cu grijă și practică cât poți, poți îmbunătăți și te simți mai confortabil în patina ta. Încercați să nu vă descurajați.
 • avertismente

  • Utilizați întotdeauna o unelte de protecție (căști și protectori) și faceți skate cu o altă persoană. Vă puteți răni grav când faceți un truc sau cădeți pe beton dacă nu sunteți atent, mai ales dacă sunteți începător.
  • Nu faceți skate în locuri unde există semne care interzic acest lucru.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci un parc de skate pentru un skateboard de degeteCum sa faci un parc de skate pentru un skateboard de degete
  Cum să devii un patinator extraordinarCum să devii un patinator extraordinar
  Cum de a alege roți pentru skateboardingCum de a alege roți pentru skateboarding
  Cum sa alegi un skateboard bunCum sa alegi un skateboard bun
  Cum să evitați rănile atunci când conduci un patinoarCum să evitați rănile atunci când conduci un patinoar
  Cum sa faci patinaj (pentru incepatori)Cum sa faci patinaj (pentru incepatori)
  Cum sa faci skateboard (skateboard)Cum sa faci skateboard (skateboard)
  Cum sa faci un 180 pe un skateboardCum sa faci un 180 pe un skateboard
  Cum să faci un OllieCum să faci un Ollie
  Cum de a face un pop-l împingeCum de a face un pop-l împinge
  » » Cum sa conduci skate (incepatori)

  © 2011—2020 ertare.com