Cum se asamblează un scaun de schi

Te-ai dus vreodată la un lac și ai văzut pe cineva așezat pe schi, zburând peste apă și te-ai întrebat ce a fost asta? Un scaun de schi este un tip relativ nou de echipament sportiv. Este extrem de unic, în loc să călărești pe apă cu un schi sau cu o placă de schi, călărești pe apă. Scaunul are o croială atașată la un post de 90 cm lungime care se ridică astfel încât scaunul să alunece ușor pe apă.

pași

Metoda 1
Ardeți scaunul de schi

Imaginea intitulată Ride a scaunului cu aer Pasul 1
1
Citiți manualul pentru scaunul de schi pentru a afla cum se montează corect și toate opțiunile posibile.
 • Imaginea intitulată Ride a scaunului cu aer Pasul 2
  2
  Armati "aripile"."Există două lame care alcătuiesc coroana. Lama frontală este staționară și creează cea mai mare parte a elevației. Pentru al doilea lame, există mai multe opțiuni.
 • Scaunul de schi este trimis împreună cu o lamă începător, care este foarte stabilă și ușurează învățarea. Lama este mai mult sau mai puțin triunghiulară cu două aripioare în partea inferioară.
 • O a doua lame din spate este mult mai rotunjită (ca un bumerang gros). Această lamă face scaunul mai ușor de manevrat, dar, de asemenea, necesită mai multă practică pentru ao controla bine. Când vârful punctului "bumerang" se află în spate, este setarea intermediară și atunci când lama se învârte în jurul ei, creează configurația avansată.
 • Imagine cu denumirea Ride a scaunului cu aer Pasul 3
  3
  Introduceți pană. Nu numai lamele afectează modul în care este așezat scaunul, dar există și niște pene care se potrivesc între bază și lame care afectează cantitatea de coborâre creată și unghiul general de atac folosit de hidrofoar.
 • Există diferite dimensiuni de pene și plasarea penei va defini unghiul.
 • Este de obicei cel mai bine să începeți cu pană de dimensiuni medii și să experimentați locația și să treceți la celelalte pene dacă aveți nevoie să vă ocupați de scaun în mod diferit.
 • Imaginea cu denumirea Ride a scaunului cu aer Pasul 4
  4
  Strângeți toate piulițele de pe bază și de lame și introduceți polul în partea inferioară a scaunului și asigurați-vă că piulița este strânsă de mână (nu prea puternică) și că unghiul este trecut prin orificiul din scaun securitate suplimentară
 • Metoda 2
  Învață să te plimbi

  Imaginea intitulată Ride a scaunului cu aer Pasul 5
  1
  Săriți în apă după ce ați pus un sacou de salvare și plutește.
 • Imagine cu denumirea Ride a scaunului cu aer Pasul 6
  2
  Puneți scaunul de schi în apă. Deși scaunul de schi este greu, dacă polul și lamele sunt bine plasate pe scaun, nimic nu se va scufunda. Numai ultimii centimetri ai nasului schiului vor fi la suprafață.
 • Când vă apropiați de scaunul de schi, aveți grijă cu polul și lamelele care se află sub suprafață și pe care nu le puteți vedea.
 • Imaginea cu denumirea Ride a scaunului cu aer Pasul 7
  3
  Glisați picioarele în interiorul centurii de siguranță după ce l-ați slăbit. Legați-vă picioarele cu benzile de pe papuci trăgând cureaua de călcâi sub picior și legând-o strâns pe călcâi.
 • Imagine cu denumirea Ride a scaunului de aer Pasul 8
  4
  Deplasați-vă la marginea scaunului deoarece, pentru majoritatea oamenilor, scaunul de schi funcționează cel mai bine dacă spatele dvs. se află pe marginea din spate a scaunului și astfel vă stați departe de fața scaunului. După ce vă aflați în poziție, strângeți centura de siguranță și fixați-o.
 • Imagine cu denumirea Ride a scaunului cu aer Pasul 9
  5


  Luați frânghia și aliniați-o în fața părții expuse a schiului. Dacă învățați să vă ridicați, cereți barca să vă tragă foarte încet într-o linie dreaptă. Încercați să învățați să păstrați scaunul de schi îndreptat în direcția cea bună.
 • Imaginea intitulată Ride a scaunului cu aer Pasul 10
  6
  Conduceți cu frânghia! Scaunul de schi utilizează elevația ca sursă principală de control. Mișcați coarda spre dreapta și vă va trage spre stânga și invers. Controlați unghiul scaunului de schi prin compensarea locației coardei. Acest lucru va necesita multă practică pentru a vă perfecționa.
 • Șoferul barcii va trebui să fie răbdător (ca tine) pentru că te vei întoarce de mai multe ori și vei cădea, de când ești sus, de mai multe ori.
 • Imaginea intitulată Ride a scaunului cu aer Pasul 11
  7
  Cu barca trasând o linie dreaptă, încercați să țineți scaunul de schi drept. Pe masura ce barca accelereaza, dupa ce spunea "Dale!" - sau fraza pe care o folosesc pentru a avansa - tineti-va spatele drept, perpendicular pe schi, bratele extinse si faceti mici ajustari in directia voastra cu locatia coardei de mai sus). De îndată ce schița a fost planificată (și nu mai sunteți trasă prin apă, ci peste ea), aplecați înainte pentru a păstra schiul scăzut pe apă.
 • Imagine cu titlul Ride a scaunului cu aer Pasul 12
  8
  Înclinați-vă înainte și mențineți frânghia înălțată pentru a rămâne în apă. Acesta este cel mai bun mod de a învăța elementele de bază ale managementului și controlului.
 • Imaginea intitulată Ride a scaunului cu aer Pasul 13
  9
  Conducerea este la fel ca în apă, cu un extra: macră. Ca pe o bicicletă, trebuie să vă sprijiniți și să vă întoarceți în același timp. Dar, spre deosebire de schi, dacă te apleci să te întorci, probabil că vei cădea. Trebuie să vă întoarceți (folosind coarda), apoi să vă sprijiniți pentru a compensa forța plasată pe coardă. Acest lucru devine și mai important atunci când se călărește în hidrofoane, mai degrabă decât în ​​schi. {Airchair_low.jpg
 • Imagine cu denumirea Ride a scaunului cu aer Pasul 14
  10
  Încercați să ridicați schiurile din apă. La început este de obicei cel mai bine să încerci să te apleci înapoi pentru a ridica schiurile din apă. De îndată ce ați ieșit din apă, aplecați înainte să o aduceți din nou sub el. Păstrați-vă ferm pentru moment (nu le mișcați mai sus sau mai jos). Încercați să vă sprijiniți înainte și înapoi până când vă simțiți mai confortabil cu ideea de a fi pe apă.
 • Imaginea cu denumirea Ride a scaunului cu aer Pasul 15
  11
  Îndreptați espala (astfel încât să nu vă sprijiniți înainte sau înapoi) și țineți brațele ridicate (acest lucru vă ajută în apă). Coborâți brațele până când începeți să ieșiți din apă, apoi scăpați din nou prin ridicarea din nou a funiei. Practicați acest lucru de câteva ori, până când puteți controla confortabil înălțimea în apă doar prin folosirea brațelor (amintiți-vă, dacă aveți nevoie să coborâți în caz de urgență, puteți să vă sprijiniți înainte).
 • Imaginea cu titlul Ride a scaunului cu aer Pas 16
  12
  Practicați elementele de bază ale controlului înălțimii dvs. până când puteți utiliza întreaga lungime a postului în comandă. Țineți minte că, probabil, că va fi prea mare vă va provoca accidentarea, deoarece aerul prins sub podul hidrofug va înlătura toată înălțimea și vă va aduce rapid pe schi. Fotografia din dreapta este un exemplu despre ceea ce se întâmplă după ce ați fost prea înalți.
 • Decuparea (transformarea în situația extremă a apei potabile) este o experiență unică în rândul sporturilor nautice. Scaunul de schi necesită o bună cantitate de echilibru și control pentru a manevra treapta și apoi pentru a menține nivelul, deoarece coarda vă trage în mai mult de un unghi. Frânghia ți-a ținut nivelul în timp ce erai în spatele bărcii, dar când te duci într-un unghi mai perpendicular pe mișcarea ta, ascensorul pleacă. Trebuie să compensați prin înclinarea înainte sau înapoi pentru a menține nivelul.
 • Imaginea intitulată Ride a scaunului cu aer Pasul 17
  13
  Salt înclinat înapoi. Acesta este un salt mare de la restul articolului, dar este o progresie naturală și învățarea să sară este foarte ușoară, aterizarea este un lucru dificil. Terenul se sprijină înapoi până când coborârea dvs. încetinește, apoi îndreptați-vă spatele și controlați ascensorul cu frânghia.
 • sfaturi

  • Scaunul de schi are un impact foarte redus. Este nevoie de foarte puțin efort de când vă aflați în afara apei. Hidrofoara este foarte eficientă și nu creează prea multe frecare. De asemenea, puteți naviga pe apă cu valuri, ceea ce reduce impactul apei. Chiar și șocurile sunt relativ ușoare.
  • Ansamblul lamei necesită un "încercare și o eroare" înainte de a găsi arma pe care o preferați.
  • Intrarea în papuci poate necesita o anumită forță, deoarece neoprenul poate fi destul de strâns.
  • Învățând să te ridici este cea mai dificilă parte a învățării de pe scaunul de schi. Nu vă simțiți descurajat dacă durează de 20 de ori sau mai mult pentru a vă ridica mai mult de câteva secunde.
  • Oamenii care știu să călăuzească un monociclu par să învețe să folosească scaunul de schi relativ ușor.
  • Tragerea scaunului de schi dintr-un turn sau un stâlp înalt pentru plăci este mai bună decât să o faci dintr-o poziție scăzută, deoarece va ajuta la pornirea în apă adâncă, precum și cu manevrarea generală a scaunului. 
  • Cineva din barcă, care știe să folosească un scaun de schi, este un început bun, deoarece el vă poate observa și vă poate indica indicații specifice despre ceea ce faceți gresit.
  • Un șofer cu experiență care a tras scaune de schi nu vă va face rău, deoarece trăgând un scaun de schi este puțin diferit de tragerea unui schior sau a unui schior la bord.
  • Copiii avansați ar trebui să practice să controleze manevrele de înălțare și improvizație cu presiune pe nasul schiului cu picioarele. Puteți efectua mișcări rapide folosind picioarele și picioarele.
  • Pentru transportul facil, există grătare pentru scaunele de schi care dețin scaunul de schi deja asamblat într-un fel de cușcă.

  avertismente

  • Acesta este un sport pe apă, deci există toate pericolele a ceva care implică apă, cum ar fi înecarea. Asigurați-vă că schiorul este un înotător experimentat și că poartă o vestă de salvare aprobată pentru un ceas de plajă și este proiectată pentru greutatea și dimensiunea utilizatorului.
  • Unele accidente (în special în timpul unui salt) pot fi dureroase, deoarece apa de mare viteză poate deveni destul de greu împotriva corpului.
  • Asigurați-vă că conducătorul auto este un șofer cu experiență care este folosit pentru a ridica schiori.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să coborâți de pe un teleschi cu un snowboardCum să coborâți de pe un teleschi cu un snowboard
  Cum să faci slalom cu schiuri (schi nautic pe schi)Cum să faci slalom cu schiuri (schi nautic pe schi)
  Cum sa faci un scaun origamiCum sa faci un scaun origami
  Cum să instalați scaunul pentru copii în mașinăCum să instalați scaunul pentru copii în mașină
  Cum să faci ceai de schindufCum să faci ceai de schinduf
  Cum de a alege dimensiunea schiurilor în fundalCum de a alege dimensiunea schiurilor în fundal
  Cum să schii în zăpadă adâncăCum să schii în zăpadă adâncă
  Cum să faci schi nautic pe o tablă ca un începătorCum să faci schi nautic pe o tablă ca un începător
  Cum sa faci schi pe doua schiuriCum sa faci schi pe doua schiuri
  Cum sa faci schi nauticCum sa faci schi nautic
  » » Cum se asamblează un scaun de schi

  © 2011—2020 ertare.com