Cum să călătorești surfboards lungi

Dacă sunteți interesat să deveniți surfer și doriți să învățați, o placă de surf lungă este cea mai bună opțiune de a învăța rapid și de a vă conecta instantaneu. Plăcile lungi sunt cu ușurință una dintre cele mai ușor de utilizat datorită stabilității și ușurinței de a captura valuri mici și medii.

pași

Imagine cu denumirea Ride Longboards Pasul 1
1
Obțineți un tabel de 2 metri sau mai mult. Acestea vor fi adesea mai stabile și vor prinde mai bine valurile mici. Va fi mai ușor să stați pe masă dacă este mai mare, dar va fi mai dificil de accelerat. Vă recomandăm să o închiriați de la un magazin local de surf sau să găsiți un prieten cu o placă suplimentară.
 • Imaginea intitulată Ride Longboards Step 2
  2
  Asigurați-vă că masa nu are suprafețe alunecoase înainte de a pleca. Vezi cum să ceară o placă de surf.
 • Imaginea intitulată Ride Longboards Pasul 3
  3
  Aflați despre raportul de surf local pentru valuri de la 30 la 60 cm. pentru începători, Surfline.com este, de obicei, de încredere. Așteptați în zilele cu valuri de 30-60 cm., Valul de 90 cm. a zilei Căutați nivele medii, deoarece acestea produc valuri. Surferii de pe Longboard trebuie să evite undele în care "se prăbușește", adică acolo unde nu există nici un tub care să urce.
 • Imagine cu denumirea Ride Longboards Pasul 4
  4
  Introduceți apa și paleta. Este mai bine să vă plasați în centrul mesei ca și cum l-ați împărțit în două de centru - în ceea ce privește lungimea, poziționați-vă pe linia longitudinală.
 • Imaginea intitulată Ride Longboards Step 5
  5
  Găsiți poziția optimă. Faceți acest lucru prin reglarea corpului înainte sau înapoi în centrul mesei. În general, cea mai eficientă metodă de a face zbura este când vârful plăcii dvs. este ușor afară din apă. Veți ști că ați găsit poziția optimă pentru efortul mic pe care îl veți avea nevoie pentru a vă deplasa înainte cu bordul.
 • Imagine cu denumirea Ride Longboards Pasul 6
  6
  Paletea cu postură bună. Aruncarea umerilor înapoi prin lipirea absului pe placă vă crește controlul și vă ajută să vă propulsați mai bine cu mai puține impulsuri. În plus, vă ajută să aveți o viziune mai bună asupra valurilor care vin la voi.
 • Imaginea intitulată Ride Longboards Pasul 7
  7
  Treceți peste dig și urmăriți seria - găsiți cea mai bună zonă, unde undele se sparg și se întorc în poziția chiar în afara ei pentru a aștepta undele precise. Alegeți o zonă cu mai puțini surferi, astfel că vor exista mai puține obstacole și oameni care să vă îngrijoreze. Stați pe bordul dvs. în timp ce așteptați, lucrați la stabilitatea dvs. și bucurați-vă de mare. Aceasta este partea mea preferată ... anticiparea. Lucrați în direcție, dar trăgând înapoi pe coadă, întorcând picioarele cu impulsuri largi și lungi, cu mâini în formă de lingură.
 • Imaginea intitulată Ride Longboards Step 8


  8
  Întoarceți și paletele puternice pentru a obține impuls odată ce vă vedeți valul. Aici mulți oameni nu reușesc. Nu este nevoie de mult efort, dar nu vă puteți aștepta să accelereze undele. Cu panouri mai mari, atingerea unei accelerații adecvate pentru a prinde valul ar putea fi o problemă pentru noii veniți. Rugați-vă un prieten să vă ajute prin împingerea dvs. în val sau de lucru pe dvs. pale până când veți găsi poziția optimă și puteți intra singur și trece la pasul următor. Dacă vârful placii dvs. se scufunda atunci când intră în val, una dintre Următoarele sfaturi vă vor ajuta să opriți acest lucru:
 • Afirmați la bord și puneți mai multă greutate pe spate.
  Imaginea intitulată Ride Longboards Step 8
 • Dacă valul devine foarte vertical, luați-l prin introducerea cu un unghi în loc să o faceți drept.
  Imaginea intitulată Ride Longboards Step 8Bullet2
 • Când stați, țineți-vă ghemuită până când câștigați impuls.
  Imaginea intitulată Ride Longboards Step 8Bullet3
 • Imaginea intitulată Ride Longboards Pasul 9
  9
  Stop! Fă repede! Amintește-ți că nu poți face destul de repede. Cu cât opriți mai repede, cu atât este mai probabil ca ceilalți surferi să iasă din drum sau să renunțe. Dacă cineva a prins un val în mijlocul locului unde ești și unde se rupe valul, retrage-te. Aceasta este o practică potrivită printre surferi și va avea grijă de lovituri și răniri. Amintiți-vă să comunicați deoarece majoritatea surferilor vor fi dispuși să vă ajute și să evitați să vă aflați în cursul coliziunii.
 • Imagine cu denumirea Ride Longboards Pasul 10
  10
  Leagăn de la o parte la alta și se întoarce încet odată ce ați prins valul. Simțiți stabilitatea plăcii, forța valului sau absența valului. Găsiți unghiul precis care vă face să urmați și când sunteți confortabil, încercați să vă reglați urmele și să vă deplasați pe bord.
 • Imaginea intitulată Ride Longboards Step 11
  11
  După prima intrare în val și revenirea în fundal, cea mai critică parte a cursului sa încheiat. Din acest punct, de obicei, aveți o lungă călătorie spre coastă. Valul nu va fi niciodată perfect, vor exista puncte moarte pe care o placă lungă se poate conecta cu creasta și că numai cei mai talentați surferi de bord scurt pot desena. Pentru a conecta crestăturile mici el folosește tehnicile pentru a crește viteza oarecum.
 • Scuturați placa de sus în jos. Ridicați vârful plăcii și scuturați-l. Cei de la surferi de la Shortboard sunt buni la acest lucru, imită modul lor energic de a le agita.
  Imaginea intitulată Ride Longboards Step 11Bullet1
 • Măriți-vă în vârf pentru a face mai multă greutate înainte și înclinați placa în jos. Acționați bordul înainte ridicând și căzând cu ambele picioare aruncând bordul înainte. După ce bordul este împins în față, veți sta în continuare pe placa de pe care o puteți agita din nou.
  Imaginea intitulată Ride Longboards Step 11Bullet2
 • Deplasați-vă de sus în jos și pliați instantaneu cu impulsuri duble adânci. După ce bordul rulează din nou valul, el sare și cade cu picioarele sale cu o singură lovitură și continuă să conducă și să se agită. Practicați pe teren mișcarea instantanee din momentul în care vă opriți în poziția orizontală și invers.
  Imaginea intitulată Ride Longboards Step 11Bullet3
 • Imaginea intitulată Ride Longboards Step 12
  12
  Nu renunta. Introduceți apa cât mai des posibil. Fă-o în fiecare zi a săptămânii și vei vedea că se îmbunătățește imediat. Urmăriți filme de surf ca Endless Summer și ES2 și urmăriți și alți surferi și mișcările lor, cum se deplasează pe panouri, fac "agățatul cinci", "atârnă zece", alte trucuri bune, cum prind valuri, "Încercați să le imitați. În același timp, continuați să vă perfecționați ritmul, direcția, echilibrul, viteza cu care vă opriți și veți fi un profesionist într-un timp scurt. Aduceți-vă un prieten și distrați-vă! Nu este nimic mai bun decât împărtășirea experienței de a fi pe mare cu un bun prieten.
 • sfaturi

  • Exercitarea vă întărește adesea umerii, spatele și brațele cu mișcări tensionate, deoarece acest lucru vă va da mai multă forță atunci când faceți vâsle.
  • Aveți grijă de masa dvs.
  • Investește într-un set bun de pantaloni scurți, deoarece vor fi în curând ca uniforma, asigurați-vă că vă potrivesc și veți pierde în mod inevitabil.
  • Feriți-vă de costumele de neopren care sunt foarte strânse și care împing, care au cusături în gât care provoacă iritare chiar în spatele axei, deoarece acestea sunt puncte majore de frecare.
  • Bea multa apa, este usor sa devii deshidratat in zilele insorite.
  • Dacă preferați să nu purtați cămăși sau costume de baie, încercați să vă flexați abdomenul și să-i lipiți într-un singur loc pe placă. Cu cât mișcați mai puțin stomacul, cu atât veți avea mai puțină iritare.
  • Nu vă lăsați soare! Folosiți protecție solară!
  • Surfline.com a actualizat și exacte rapoarte de navigare și navigație în multe regiuni și dispune de camere web.
  • Nimic între valuri. Rând sau zbaturi, dacă vă plictisiți de înot, economisiți energie pentru următorul val.
  • Când este foarte vânt pe plajă, analizați aerodinamica plăcii dvs. Utilizați aceste cunoștințe atunci când rulați unde mari, agitate sau când vă aflați într-un val mare.
  • Tricourile din neopren vă vor proteja pieptul de ceară, dar ele vor rămâne umede, iar dacă aerul este rece, veți fi prea. Cămășile neopren negre ajută la absorbția mai multor căldurii și vă mențin mai calde.

  avertismente

  • Evitați locurile unde sunt posibile locuri cu observarea frecventă a rechinilor albi.
  • Evitați problemele cu ceilalți surferi care nu intră în val atunci când alți surferi se află deja în el, deoarece făcând acest lucru le restricționați mobilitatea și le puteți pune în pericol. Nu intra "înăuntru" atunci când stați în linie, așteptați rândul tău.
  • Mergeți cu un prieten, este întotdeauna mai bine să fiți cu cineva care vă cunoaște bine, deoarece optimizează experiența și este benefică în caz de urgență.
  • Consolidați-vă mușchii picioarelor și scufundați-vă pentru o perioadă moderată de timp, în pregătirea pentru momentul în care panoul de surf lung te trage. Când veniți la suprafață, este posibil să nu aveți suficient timp să respirați, deoarece ar putea ajunge un alt val și, în plus, este nevoie de timp pentru a se așeza un strat gros de apă albă. Reglați bine lungimea centurii.
  • Uita-te la condițiile de vânt și a judeca dacă dvs. de îndemânare de înot este de ajuns pentru a recupera o bord liber. Au ocazia să înoți în apă puțin adâncă cu viteză. În general, după ce ți-ai pierdut bordul, vei fi înăuntru și te vei mișca lateral. Trebuie să înotați ușor în apă puțin adâncă pentru a evita rănirea părții inferioare a picioarelor cu corali, stegulețe sau roci. Îndepărtați rapid bordul, pentru a nu fi deteriorat, furat sau pierdut pentru totdeauna în vânt.
  • Pregătește-te pentru neașteptatul "blocare în interiorul", evaluând metodele diferite pentru a nu te separa de tablă. Utilizați metoda corespunzătoare pentru fiecare situație, de exemplu, o masă este mult mai stabilă atunci când nu este montată, dacă fundalul este inversat.
  • Setați o înălțime maximă a valurilor pentru folosirea plasei de surf lung de la 90 la 150 cm.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să capturați Articuno în Pokemon Foc roșu și verde frunzeCum să capturați Articuno în Pokemon Foc roșu și verde frunze
  Cum să navighezi în Sursa Counter StrikeCum să navighezi în Sursa Counter Strike
  Cum se navighează pe web anonim cu proxy-uriCum se navighează pe web anonim cu proxy-uri
  Cum să atragă Princess PeachCum să atragă Princess Peach
  Cum se fac valuri de plajă cu sare de mareCum se fac valuri de plajă cu sare de mare
  Cum sa faci valuri in parul scurtCum sa faci valuri in parul scurt
  Cum se obține un păr ondulatCum se obține un păr ondulat
  Cum să obțineți valuri super-moiCum să obțineți valuri super-moi
  Cum sa alegi un skateboard bunCum sa alegi un skateboard bun
  Cum de a împacheta un surfboard pentru a călătoriCum de a împacheta un surfboard pentru a călători
  » » Cum să călătorești surfboards lungi

  © 2011—2020 ertare.com