Modificarea unei arme Nerf

Armele de jucărie marca Nerf nu sunt destinate exclusiv copiilor. Există aventurieri care le fac ei înșiși, acest lucru le-a permis să descopere o imensă varietate de moduri în care pot modifica docul, chiar puștile, armele Nerf care asigură distracția nesfârșită. Fiecare pistol poate fi modificat într-un mod diferit, pentru aceasta, trebuie să înveți mecanismele de bază ale celor două modele principale oferite de brand. Pentru aceasta, vă vom ajuta să explorați și să proiectați modificările pe care le puteți face. În plus, veți învăța elementele de bază pentru a începe asamblarea pistoalelor cu darts din spumă.

pași

Metoda 1
Pentru a începe

Imaginea intitulată Modificați un pistol Nerf Pasul 1
1
Luați o armă bună de modificat. Există o mare și variată varietate de stiluri și modele de arme Nerf, dar modelele de bază sunt de obicei cele mai bune de modificat - chiar și după ce au devenit populare. Dacă sunteți nerăbdător să începeți, obțineți o pușcă sau aer comprimat, care este cea mai economică și mai largă alegere. Puteți începe master-keying la pușcă lunetist mai târziu. Începeți mici și aflați cele două categorii de bază ale armamentului Nerf:
 • Armele cu arme sunt activate de un arc intern care este comprimat de un piston, un material plastic care aluneca din spatele armei de fiecare dată când este tras un foc. Această comprimare a arcului sau a arcului provoacă arderea spumei de spumă. Modelul Nerf Maverick este arma care este cel mai frecvent modificată.
 • Pistoalele sunt activate de presiunea de aer care este creată în momentul încărcării armei, așa cum se întâmplă cu pistoalele care funcționează cu rezervoarele de apă. Unele arme au un mare potențial de a crește puterea și precizia fotografiilor de la câteva modificări simple. Modelul de bază al acestui tip de pistoale este Big Blast, deși, din punct de vedere tehnic, acestea nu sunt fabricate de marca Nerf.
 • Imaginea intitulată Modificați un Nerf Gun Pasul 2
  2
  Instrumentele necesare pentru o modificare de bază. Pentru a efectua acest pas, nu va fi nevoie să faceți prea multe modificări, cu excepția câtorva foarte simple pe același pistol Nerf - prin urmare, veți avea nevoie de niște unelte suplimentare, pe lângă pistolul propriu-zis. Dacă aveți mai puțin de 15 ani, ar fi bine să cereți ajutorul unuia dintre părinții dvs. pentru manipularea anumitor ustensile, acestea pot fi clare. Tot ceea ce veți avea nevoie pentru a vă modifica pușca va fi găsit în secțiunea următoare:
 • Un handshake
 • O stea de tip șurubelniță
 • sandpaper
 • Burghie sau fișă metalică
 • Clești sau clesti metalice
 • Dacă doriți, puteți schimba piesele de schimb
 • Imaginea intitulată Modificați un Nerf Gun Pasul 3
  3
  Aflați cum să faceți muniție sau "stefani". Cuvântul Nerf, prin abrevierile sale în limba engleză, provine dintr-un acronim care înseamnă "nici o spumă expansivă de uz recreațional" care este compusă din poliuretan. Puteți obține armele în orice magazin, ca parte a produsului, veți obține niște săgeți, dar totuși veți obține ceva mai mult pentru caz. Știți deja că lucrurile mici sunt ușor de pierdut, iar costul de darts este mare pentru a le cumpăra în magazin. Una dintre cele mai bune și mai simple modalități de a învăța cum să faci modificări este să-ți faci propriile săgeți, economisind puțin bani. În general, această procedură a fost dezvoltată de entuziaștii de arme Nerf, care au numit "stefani" la darts-urile pe care le fac. Există mai multe moduri de a face stefani, dar cea mai simplă va fi descrisă mai jos. Va trebui să completați modificările pe care vi le prezentăm pentru a le putea utiliza.
 • Veți avea nevoie de un cablu de spumă de 2,5 inch pentru a le tăia și a le folosi ca săgeți. Acest lucru este denumit uneori un "protector de chituri" și este disponibil la orice magazin de hardware sau magazin pentru îmbunătățirea locuinței - de obicei acest produs se găsește în apropierea rezervelor de iarnă sau a materialelor de etanșare. La prima vedere, este un material care pare familiar (deoarece este acelasi material ca si darts-urile originale Nerf). Coarda din spate trebuie să fie înfășurată pentru a forma o buclă, pe care trebuie să o întindeți în momentul în care doriți să o tăiați ca darts individuale. Majoritatea oamenilor utilizează bandă pentru a aplatiza coarda, lipind-o pe o masă sau pe orice suprafață plană pentru o zi, aproximativ - în acest fel, frânghia se lasă în mod natural.
 • Pentru a cântări darts, majoritatea oamenilor folosesc cântare de pescuit. Este posibil să aveți nevoie și de foarfece și de lipici pentru a face stefani.
 • Taiați banda de spumă în bucăți de 2 cm (2 ") și faceți o gaură mică la un capăt pentru a încorpora scara de pescuit. Utilizați o picătură de lipici fierbinte și echilibrați greutatea - după aceea, dați-i un timp prudent până când se usucă.
 • Imaginea intitulată Modificați un pistol Nerf Pasul 4
  4
  De asemenea, puteți crea propriile modificări. Toți cei care au propriile trucuri, chiar își dau opiniile cu privire la cele mai bune căi de a schimba armele Nerf, deoarece majoritatea oamenilor le plac diferite tipuri de arme. Prin urmare, nu există o modalitate de ao face corect. Cea mai bună modalitate de a învăța este prin dezasamblarea armei și văzând cum funcționează, atunci puteți să vă desfășurați propriile idei. Vedeți și alte alternative privind modul de efectuare a modificărilor în diferite modele de pistol: # * Fabricați o vedere telescopică de casă asemănătoare cu cea a lui Nerf
 • Pictează un pistol Nerf
 • Faceți un pistol cu ​​rază lungă de acțiune Nerf
 • Modificați cu ușurință un model Nerf Longshot
 • Altera și Nerf model de pistol Maverick
 • Modificați o armă Nerf Recon CS 6
 • Transformă un model de pistol Nerf Nite Finder
 • Metoda 2
  Modificarea pistoalelor de pelete

  Imaginea intitulată Modificați un Nerf Gun Pasul 5
  1
  Scoateți toate șuruburile care țin carcasa. Primul pas în modificarea unui pistol Nerf este de a dezarma și de a examina fiecare componentă internă. Cadrul pistolului este de obicei împărțit în două jumătăți de plastic îmbinate cu șuruburi de tip stea. Armele mai mari vor avea în mod evident mai multe șuruburi, dar pistoalele mai mici, de mână, au maximum trei.
  • Scoateți șuruburile și puneți-le deoparte. Trageți cele două jumătăți ale pistolului pentru a dezvălui componentele interne. Una dintre laturi trebuie să fie o singură coajă, iar cealaltă trebuie să conțină restul pieselor.
 • Imaginea intitulată Modificați un Nerf Gun Pasul 6
  2
  Scoateți tamburul și deșurubați capacul. Dacă încercați să modificați o armă de model Maverick (care este una dintre cele mai simple pentru a începe cu), majoritatea modificatorilor începători aleg să elimine restricțiile de aer și camera de baril, care conține stefani în modul disponibil pentru a executa împușcat. Acesta este motivul pentru care trebuie să eliminați, în primul rând, tamburul liber în care darts-ul este stocat înainte de a fi demis.
 • Tamburul care conține darts ar trebui să iasă fără să exercite prea multă presiune. Tot ce trebuie să faceți este să-l prindeți ferm cu mâinile și să-l scoateți din rama pistolului. Împreună cu aceasta ar trebui să vină o placă de plastic bej sau gri, pe care vă sugerăm să o aruncați.
 • În general, placa este atașată la un capac mic portocaliu pe care îl puteți detașa utilizând partea plată a unei șurubelnițe sau chiar cu degetele. Asigurați-vă că nu pierdeți capacul, deoarece altfel va fi dificil să puneți arma înapoi.
 • Imaginea intitulată Modificați un Nerf Gun Pasul 7
  3
  Îndepărtați restricțiile privind aerul. La sfârșitul fiecărui butoi veți găsi o mică bucată de plastic, portocaliu, însoțită de un izvor. Deșurubați capacul, scoateți șuruburile, dacă este necesar, scoateți ultimele bucăți de plastic și, de asemenea, arcurile - acestea sunt folosite pentru a împiedica curgerea aerului, a comprima darts-ul și a reduce capacitatea pistolului de a funcționa și a trage cu arma. Nu uitați să scapați de piesele pe care le extrageți în acest moment.
 • Imaginea intitulată Modificați un Nerf Gun Pasul 8
  4
  Nu tăiați pârghia pistolului. Darts-urile mărcii Nerf sunt goale și se deplasează de-a lungul unui tub care alcătuiește butoiul pistolului. De mult timp, acest lucru a permis utilizatorilor de marcă să-și facă propriile săgeți - din fericire, acum le puteți elimina și le puteți tăia. Îndepărtați capătul capacului cu aparatul foto - utilizați un cablu ca dispozitiv de înșurubat sau folosiți ceva similar pentru a putea să îl detașați foarte aproape de plăcuță.
 • Dacă preferați, puteți șlefui proeminența făcută cu șmirghel pentru a curăța capătul. Nu este necesar să o faceți, dar este o opțiune de a lăsa curat.
 • Pentru a reasambla tamburul, atasati capacele din plastic portocaliu pe care le-ati scos inainte si le puneti pe fiecare cilindru al tamburului - apoi le atasati. Sunteți gata să continuați lucrarea, dar acum cu plăcile.
 • Imaginea intitulată Modificați un pistol Nerf Pasul 9
  5
  Filetați protuberanțele plăcuțelor pentru a face modificarea "ruletei rusești". Scoateți placa de plastic gri de la capătul cilindrului, dacă nu ați reușit să o faceți în prealabil, găsiți un nod mic sub forma unui arc pe una din laturi. Deși nu arată așa, această piesă împiedică cilindrul să se rotească în mod normal. Odată ce l-ați extras, puteți roti tamburul ca și cum ați fi fost într-un film din vestul vechi. Această modificare nu va face arma schimba împușcat, aceasta va da doar o atingere incredibil.
 • Dacă doriți să completați această modificare, depuneți nodul cu un fișier metalic sau cu un burghiu. Se înmoaie partea superioară cât mai mult posibil până când suprafața este netedă, astfel încât aparatul foto nu va fi obstrucționat. Dacă nu, nu se va întoarce în mod normal. Asigurați-vă că cineva vă ajută sau că părinții dumneavoastră vă dau permisiunea de a utiliza un instrument electric.
 • Așezați plăcile din nou la capătul pistolului, apoi puneți-le în cilindrul acestuia. Dacă doriți, localizați-vă la o distanță de aproximativ 1,5 metri (5`10 ") de la arma pentru a testa rotația camerei. Gata! În cele din urmă, conectați din nou cele două fețe ale carcasei.


 • Imaginea intitulată Modificați un pistol Nerf Pasul 10
  6
  Schimbați arcurile. Dacă doriți să dați mai multă putere armei, schimbați arcul pentru unul mai puternic. Verificați componentele de ardere ale pistolului, pentru a face acest lucru, contractați arcul înainte de al plasa. Noțiuni de bază unul este ieftin, deoarece este o bucată de metal fragil pe care le puteți obține cu ușurință la un magazin de hardware. Vă recomandăm să luați arma atunci când o căutați, astfel încât să puteți obține un izvor de aceeași dimensiune ca cel precedent, în timp ce cumpărați unul de o calitate mai bună.
 • Odată ce modificați arma, rămâne o gaură mică în partea din spate a armei, deoarece arcul nu va coincide cu plasticul. Pentru ao rezolva, puteți folosi un mic bloc de monede de mică valoare (de exemplu, de bani) pentru a acoperi slotul până când arcul se potrivește perfect.
 • Imaginea intitulată Modificați un Nerf Gun Pasul 11
  7
  Luați în considerare schimbarea tamburului. Unii modificatori sunt cu adevărat obsedați de proiect și tăiați cilindrul pentru al înlocui cu un altul egal, dar PVC care se potrivește cu lățimea darts-lor sau stefanilor. Întreținerea necesită o etanșare mai etanșă, care realizează o presiune crescută la docul, astfel încât săgețile pot foc mai mult și mai repede.
 • Dacă vreți cu adevărat să încercați această opțiune, tăiați butonul pistolului chiar acolo unde este "corpul" pistolului - o dată ce o faceți, o anulați. Apoi, tăiați o bucată de țeavă din PVC cu o jumătate de centimetru în diametru, pentru a se potrivi cu lungimea aproximativă a cilindrului. Luați puțin adeziv sau lipici fierbinte pentru a lipi tubul în locul care a ocupat cel anterior, faceți-l cu grijă, ținând-l până se usucă. Vă recomandăm să lipiți adezivul în exteriorul canalului deoarece, din interior, ar putea apărea niște protuberanțe după uscarea gumei.
 • Dacă vă place noul aspect al armei dvs., nu faceți acest pas. În caz contrar, înlocuiți cilindrul cu un piratat cu un finisaj bun, astfel încât veți fi împuternicit puțin, deoarece mersul cu un pistol de casă poate arăta ridicol.
 • Metoda 3
  Modificați puștile de aer

  Imaginea intitulată Modificați un Nerf Gun Pasul 12
  1
  Scoateți toate șuruburile astfel încât să puteți vedea părțile interne ale artefactului. De fapt, marca Nerf nu face o mulțime de arme, care lucrează cu o presiune a aerului, dar mulți oameni se referă la peleta arme ca „Nerf arme“, în principal, deoarece acestea sunt cele mai comune în cadrul cercului de modificatori care marchează.
 • Imaginea intitulată Modificați un pistol Nerf Step 13
  2
  Îndepărtați restricțiile privind aerul. Dacă doriți, aruncați cele care sunt plasate în canion, nu există nici o problemă - vă recomandăm să vedeți secțiunea anterioară pentru a vă ghida mai bine. Puteți călca neregulile plăcilor, puteți scăpa de arcuri și de regulatoarele de aer ale fiecărui tambur - apoi reasamblați-l. Dacă preferați, puteți înlocui tunul, fără probleme.
 • Imaginea intitulată Modificați Nerf Gun Pasul 14
  3
  Dezarmați pușca. Cu acest tip de arma, numai una din laturile sale ar trebui să fie slăbită. Aceasta trebuie să aibă o inserție lungă care ajunge în cameră, o parte mai groasă care umple cu aer, un pic similară cu cea a unei biciclete sau a unei pompe de presiune. Trageți această piesă până când se stinge, nu aveți nevoie de un instrument, deoarece de obicei nu sunt înșurubate. Scoateți carcasa.
 • Deșurubați capacul și trageți-l pentru a dezasambla carcasa camerei de aer. În final, veți găsi o bucată sigilată cu un jartieră mic, care este folosit pentru a genera frecare și pompa de aer.
 • Imaginea intitulată Modificați un pistol Nerf Pasul 15
  4
  Lipiți supapa de presiune cu adeziv sau lipici fierbinte. Asigurați-vă că supapa de aer nu este deschisă, în special în camera unde este pompat aerul. Această parte servește pentru a permite aerului să scape dacă se acumulează excesiv, deoarece, dacă se întâmplă, împiedică funcționarea pompei armei, generând prea multă presiune. Dacă acoperiți această gaură, blasterul dvs. va câștiga mai multă forță.
 • Așezați un punct mic de lipici calde peste gaură, asigurându-vă că este netedă și că sigilează complet gaura. Așteptați ca procesul să se usuce înainte de a continua modificarea.
 • Verificați dacă supapa de evacuare este cu declanșatorul de plastic atunci când camera are presiune. Această jucărie pușcă, spre deosebire de una reală, nu un metal solid, acesta trebuie să fie atent pentru a evita ruperea, deoarece în caz contrar, nu-l poți repara din nou.
 • Imaginea intitulată Modificați un pistol Nerf Pas 16
  5
  Poloneză sigiliile. O altă modalitate de a crește puterea de arma ta, este de a elimina inel jartiere negru în formă de acoperire pe trăgaci pe pompa de aer și înlocuirea o liga mai gros. În acest fel, veți crea un sigiliu mai strâns în jurul pompei, astfel veți avea mai multă putere în fiecare împușcare. Vă reamintim că, dacă v-ați alăturat domeniul de eliberare ar putea acumula o cantitate mai mare de stres asupra presiunii din plastic, așa că vă recomandăm să fim atenți dacă faci.
 • Scoateți banda de cauciuc pe care o utilizați ca sigiliu și mergeți la un magazin de hardware pentru a găsi un altul - îi puteți găsi în secțiunea de conducte. Obțineți o ștampilă cu același diametru, dar cu un ecartament mai gros. Încercați să montați cilindrul foarte bine pentru a exercita mai multă presiune asupra pompei de aer.
 • Imaginea intitulată Modificați un pistol Nerf Pasul 17
  6
  Încearcă-o și fii atent când începi să pompezi, deoarece este foarte probabil că ai nevoie doar de una sau de două ori pentru ca pistolul să devină o mare presiune pe cont propriu. Nu pompați aparatul ca și cum ar fi o saltea gonflabilă, deoarece presiunea prea mare poate sparge arma. Aveți grijă ca acest lucru să nu se întâmple, deoarece în caz contrar daunele vor fi ireparabile.
 • sfaturi

  • Arătați-vă arma cu laser. Cumpărați un tip legal de lumină laser roșu sau similar. Puteți să-l obțineți în niște pixuri sau brelocuri care o aduc încorporate, puteți obține chiar și lumina. Ar fi ideal dacă lumina este de aproximativ 1 cm (6 ") sau mai mică. Cu toate acestea, dacă obțineți unul cu o gamă mai mare, opțiunile dvs. vor funcționa mai bine.

  avertismente

  • Nu îndreptați niciodată oamenii și nici animalele.
  • Modificarea unei arme Nerf ar putea deteriora elementul.
  • Arma ar putea eșua, ar putea fi avariat sau rănit oameni sau animale.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a construi o cetate NerfCum de a construi o cetate Nerf
  Cum să devii un soldat de elită NerfCum să devii un soldat de elită Nerf
  Cum de a crea un club spion avansatCum de a crea un club spion avansat
  Cum de a alege o armă pentru AirsoftCum de a alege o armă pentru Airsoft
  Cum să pretind că ești un criminalCum să pretind că ești un criminal
  Cum să câștigi un război NerfCum să câștigi un război Nerf
  Cum se face un lansator de grenadeCum se face un lansator de grenade
  Cum se face o grenadă NerfCum se face o grenadă Nerf
  Cum să faci o privire la o armă NerfCum să faci o privire la o armă Nerf
  Cum să faci un pistol Nerf cu obiecte de casăCum să faci un pistol Nerf cu obiecte de casă
  » » Modificarea unei arme Nerf

  © 2011—2020 ertare.com