Cum de a îmbunătăți un airsoft AEG

Există destul de puține upgrade-uri disponibile pentru AEG-urile airsoft. Acesta este un ghid de bază al pieselor pe care va trebui să le îmbunătățiți.

pași

Metoda 1
Pentru o pușcă AEG

Imaginea intitulată Actualizați un pas AEG Airsoft 1
1
Ce părți pot fi îmbunătățite în AEG-ul dvs.? Multe părți pot fi modificate sau îmbunătățite pe un AEG normal. Iată o listă a acestora și ce fac ei.
 • Hop-up separare. Este partea care dă efectul de centrifugare împușcatului. Marui arme vin cu un buzunar decent, dar există și alte companii care le fac mai bine. Systema, Guarder, Prometheus și Fly Fire sunt cele mai bune. Fire Fly face o specială cu 2 proeminențe în fundal pentru a crea o întoarcere centrală mai bună și mai mare pentru a avea două puncte de contact pe șut în loc de una.
Imaginea intitulată Actualizați un pas Airsoft AEG Step 1Bullet1
 • Hop Up Camera. Puteți schimba camera Hop Up pentru o mai mare coerență. Camerele din plastic ale armelor Marui sunt bine făcute, dar nu sunt la fel de bune ca cele ale armelor Systema. Se spune că cele mai recente Hop Up of King Arms, Prometheus și Madbull sunt cele mai bune.
  Imaginea intitulată Actualizați un pas Airsoft AEG Step 1Bullet2
 • Cannon. Unii oameni se transformă în arme mai lungi sau mai strânse decât au în existență. Cu cât cilindrul este mai strâns, cu atât mai bine. Nu obțineți unul foarte strâns dacă utilizați pelete de calitate proastă sau se vor lipi. Majoritatea AEG-urilor au tunuri cu diametrul de 6.08 mm în stoc. Systema face pistoale 6,03 mm, Star de 6,05 mm, guarder 6,04 mm, Prometeu 6,01 mm, Deepfire 6,04 mm, Madbull 6,03 mm, KM 6,04 mm cu TN acoperire specială, care crește MPS 10 + -, Dees personalizat 6,01 mm, 6.01mm JBU aluminiu sau 6,03 mm și cel mai bun, PDI, mm din otel 6.01.
  Imaginea intitulată Upgrade airsoft AEG Step 1Bullet3
 • Spring. Cu cât primăvara este mai puternică, cu atât viteza cu care pistonul este forțat să meargă înainte. Nu amplasați un arc de mare putere cu piese interne standard, deoarece este foarte probabil ca roțile să fie dezasamblate și pistonul să fie deteriorat. Izvoarele Guarder și PDI sunt cele mai bune. Izvoarele lui Systema se pot rupe cu ușurință, dar Prometheus este de asemenea bun, deși este colorat "numai" se estompează după un timp, dăunând uneltele. Cele mai multe arcuri, în plus față de PDI, sunt clasificate în metri pe secundă, astfel încât arcul unui M100 este de 100 m pe secundă sau 328 picioare pe secundă.
  Imaginea intitulată Upgrade Airsoft AEG Step 1Bullet4
 • Ghid de primăvară. Aceasta împiedică sărirea arcului spre capacul roții dințate. Marui arme vin cu ghidaje de plastic ca standard, dar Garder, Systema și Prometheus le fac din oțel. Dacă aveți distanțiere, aceasta va crește viteza botului. Puteți obține, de asemenea, cei cu rulmenți cu bile la baza, care se spune că pentru a opri răsucirea arcul de sub compresie, provocând o mai bună MPS împușcat de consistență împușcat.
  Imaginea intitulată Actualizați un Airsoft AEG Step 1Bullet5
 • Cilindru. Cilindrul este zona în care aerul este comprimat înainte de a fi forțat să treacă prin cilindru. Cilindrii mai mari vă permit să utilizați un butoi mai lung, numit un cilindru cu o gaură. Puteți obține, de asemenea, cilindri cu un capac de teflon, care vă va oferi o ușoară creștere a ratei de foc (CDF) de aproximativ 100 de runde pe minut. Nu există nici o tendință de a îmbunătăți această parte, deoarece majoritatea armelor au cilindri buni. Pentru o armă bugetară veți obține un cilindru Area 1000 cu capac de teflon. Cea mai bună modalitate de a obține cele mai bune rezultate din echipamentul dvs. este să potriviți volumul cilindrului cu volumul cilindrului.
  Imaginea intitulată Actualizați un pas Airsoft AEG Step 1Bullet6
 • Capul cilindrului. Dacă schimbați această parte, puteți scădea sunetul armei dvs. (dacă aveți un amortizor de la Angel sau Angel) sau dați-i o garnitură de aer mai bună. Garder face capete excelente cu două inele O.
  Imaginea intitulată Upgrade airsoft AEG Step 1Bullet7
 • Duza de aer Duza de aer este partea care împinge peleta în camera Hop în sus. De asemenea, este necesar să sigileze debitul de aer la împușcat cap cilindru, astfel încât unele au garnituri inelare ca Guarder.
  Imaginea intitulată Actualizați un pas Airsoft AEG Step 1Bullet8
 • Piston. Pistonul comprimă aerul din cilindru. Este în principiu o unealtă plat. Motoarele din motor retrag pistonul și apoi arcul îl forțează să meargă înainte cu o viteză mare, comprimând astfel aerul din fața acestuia. Prin urmare, este supus unei presiuni extraordinare. Pistoanele metalice sunt bune pentru AEG-urile semiautomate, dar dacă trageți complet automat, puteți dezasambla uneltele. G&P, Guarder și Deep Fire fac pistoane bune. Prometheus, de asemenea, cu unele modificări. Super pistonul central fabricat de System (care nu trebuie confundat cu Systema) este probabil cel mai bun dintre toate, dar este dificil să ajungi în afara Japoniei.
  Imaginea intitulată Actualizați un pas Airsoft AEG Step 1Bullet9
 • Capul pistonului Capul pistonului etanșează aerul din cilindru. Puteți obține capete bune și rele. Armata clasică și majoritatea clonelor sale au, în general, capete de piston excelente. Puteți, de asemenea, să tăceți pentru a reduce zgomotul armei și cei care au rulmenți pentru a crește viteza botului. G&P, Systema, Guarder și Prometheus fac capete de piston bune.
  Imaginea intitulată Upgrade airsoft AEG Step 1Bullet10
 • Gears. Uneltele sunt una dintre cele mai importante și mai scumpe părți ale puștii. Nu cumpărați unelte ieftine, deoarece cel mai probabil veți ajunge să plătiți mult mai mult pentru a repara cutia de viteze atunci când acestea se sparg. Dacă intenționați să actualizați arma cu arcuri de mare putere sau cu motoare de mare viteză sau cu cuplu de înaltă tensiune, alegeți unelte din oțel. Dacă doriți un CDF ridicat, puteți cumpăra unelte de mare viteză de la Prometheus, Systema și Guarder. Systema, Guarder și Prometheus au de asemenea un cuplu ridicat. Cele mai multe dintre acestea sunt elicoidale, ceea ce înseamnă că dinții sunt aranjați într-un unghi. Dacă le folosiți, veți avea nevoie de un piston cu piston. Ele sunt, de asemenea, mai dificil de a se potrivi corect. Aveți 3 trepte de viteză, rama este fixată de pinionul motorului, de pintenul din mijloc și de roata dințată care este fixată pe piston.
  Imaginea intitulată Upgrade Airsoft AEG Step 1Bullet11
 • Bucșe și rulmenți. Bucșălele mențin uneltele în poziție și sunt piesele în care se rotesc roțile dințate. Dacă se rupe, este foarte probabil ca uneltele să fie demontate. Cu cât este mai mare bucșa, cu atât mai bine. Cele mai multe arme provin din bucșe de plastic de 6 mm deja montate. Dacă te duci pentru a îmbunătăți, le schimba prin bucșe de metal și, dacă doriți un CDF mai mare sau răsucirea, realizează o cutie de viteze nouă cu izolatori de 7 mm sau 8 mm. Pe de altă parte, rulmenții au mici bile metalice care cresc CDF chiar mai mult. Rulmenti cu 6 mm și 7 mm nu poate rezista la arcuri puternice, în timp ce 8mm si 9mm pot, datorită dimensiunilor sale mari.
  Imaginea intitulată Actualizați un pas Airsoft AEG Step 1Bullet12
 • Sabote. Pene sunt folosite pentru a menține uneltele aliniate și reglate corespunzător. Închiderea incorectă va duce la uzura sau la defectarea uneltelor.
  Imaginea intitulată Upgrade Airsoft AEG Step 1Bullet13
 • Traversă. Placa cu capul transversal trage duza de aer pentru a face introducerea peletei. Dacă se rupe, arma nu va fi încărcată. TM stoc și ANGEL sunt cele mai bune. O marcă chineză numită Element de Lumină face, de asemenea, plăci decente pentru un preț bun.
  Imaginea intitulată Upgrade un Airsoft AEG Step 1Bullet14
 • Placă selector. Rareori această parte se rupe. Acesta poate fi îmbunătățit pentru a obține o stabilitate electrică mai mare.
  Imaginea intitulată Upgrade un Airsoft AEG Step 1Bullet15
 • Blocare anti-reversiune. Acest zăvor previne răsturnarea treptelor de viteză, deteriorând arma. Systema și Prometheus fac versiuni pentru piața pieselor de schimb.
  Imaginea intitulată Upgrade Airsoft AEG Step 1Bullet16
 • Pârghia de tăiere Această componentă oprește uneltele, astfel încât să puteți înregistra în modul semiautomat. Dacă se rupe sau se consumă, puteți înregistra numai în modul automat.
  Imaginea intitulată Upgrade un Airsoft AEG Step 1Bullet17
 • Mecanism de declanșare. Dacă trageți prea mult în modul complet automat, mecanismul poate fi epuizat și arma dvs. se va opri din foc. Systema y Guarder face versiuni pentru piața pieselor de schimb. Păstrați contactele curate pentru a evita scurtcircuitele.
  Imaginea intitulată Actualizați un Airsoft AEG Step 1Bullet18
 • Sectorul chipurilor. Armele nu vin cu această parte în existență, dar funcția lor este să păstreze placa de capăt înapoi pentru o perioadă mai lungă, astfel încât arma să fie încărcată mai bine cu împușcături. Nu are nici un efect negativ și nu se rupe.
  Imaginea intitulată Upgrade un Airsoft AEG Step 1Bullet19
 • Motor. Puteți alege o turație ridicată sau mare. Nu așezați un motor puternic asupra unei arme standard, sperând că va funcționa. Veți sfârși dezasamblarea angrenajelor sau a pistonului. Motorul Magnum și motorul Turbo de la Systema sunt excelente. G&P M120, M160 și M170 sunt de asemenea foarte bune.
  Imaginea intitulată Upgrade un Airsoft AEG Step 1Bullet20
 • Acumulator. Cu cât este mai mare tensiunea, cu atât mai mare va fi CDF-ul. Puterea mai mare de miliamperi (RC), mai multe granule poate trage de sarcină (ca regulă generală pentru o armă standard de 1 mAH = 1 shot). Bateriile lui Intellect, G&P, Sanyo și Elite sunt foarte bune. Cele mai multe arme chineze vin cu baterii slabe. Nu optați direct pentru cea mai puternică baterie pe care o puteți găsi deoarece tensiunea ar putea fi prea mare pentru echipamentul dvs. actual și poate dăuna componentelor. Căutați online și în forumurile airsoft pentru sfaturi despre cum să selectați bateria. 12 volți = Performanță DEMENȚIALĂ. Multe arme, chiar îmbunătățite, nu pot suporta aceste baterii.

  Imaginea intitulată Upgrade Airsoft AEG Step 1Bullet21
 • Stocul. Puteți schimba cea mai mare parte a stocului după tipul tactic.
  Imaginea intitulată Upgrade airsoft AEG Step 1Bullet22
 • Metoda 2
  Pentru o pușcă cu acționarea bolțurilor

  Imaginea intitulată Actualizați un pas Airsoft AEG Step 2
  1
  Puteți îmbunătăți următoarele în cazul unei puști de acțiune cu bolț.
  • Cannon. Cu cât bara este mai strânsă, cu atât va fi mai bună acuratețea și consistența voastră. PDI, Laylax și Dees Custom fac tunurile lor în acest fel. Marui face, de asemenea, un tun de precizie și un joc de cameră care este destul de bun.
  Imaginea intitulată Actualizați o versiune AEG Airsoft Step 2Bullet1
 • Cauciuc pentru Hop Up. Cauciucul pentru Hop Up oferă un efect de rotație împușcatului, ceea ce mărește intervalul și precizia. URMEAZĂ-TE UN BUN. Nine Ball și FireFly fac din cauciucuri bune.
  Imaginea intitulată Actualizați un Airsoft AEG Step 2Bullet2
 • Piston. Pistonul comprimă aerul din cilindru. Unii au o frână de aer, care oprește arma, dar, de asemenea, își reduce puterea. Cu cât pistonul este mai ușor și mai puternic, cu atât mai bine.
  Imaginea intitulată Actualizați un Airsoft AEG Step 2Bullet3
 • Spring. Cu cât arcul este mai puternic, cu atât mai repede va fi împins pistonul și viteza botului este mai mare. Obțineți un izvor de calitate bună. Laylax face izvoare excelente.
  Imaginea intitulată Actualizați un pas Airsoft AEG Step 2Bullet4
 • Hop Up Camera. Cele mai multe clone și arme chineze vin cu aparate de fotografiat proaste. Dacă obțineți o cameră bună, veți îmbunătăți precizia foarte mult. Camera de precizie Marui a lui VSR-10 este excelentă.
  Imaginea intitulată Actualizați un pas Airsoft AEG Step 2Bullet5
 • Capul pistonului Capul pistonului forțează aerul să intre în cilindru, propulsând peleții. Pentru VSR-10, PDI și Laylax faceți capete de piston bune.
  Imaginea intitulată Actualizați o versiune AEG Airsoft Step 2Bullet6
 • Ghid de primăvară. Acest lucru împiedică arcul să sărit peste tot. Cele mai multe arme vin cu ghidaje din plastic. Ia un metal și va dura mult mai mult.
  Imaginea intitulată Upgrade airsoft AEG Step 2Bullet7
 • Cilindru. Dacă obțineți un cilindru din teflon sau unul lustruit, puteți trage ușor zăvorul. Teflonul de pe cilindrul dvs. înseamnă că nu va trebui să îl lubrifiați.
  Imaginea intitulată Actualizați o versiune AEG Airsoft Step 2Bullet8
 • Blocare mâner. Dacă aveți un mâner mare pentru zăvor, va fi mai ușor să vă rabatați arma. Guarder face acest lucru pentru L96 și APS2. PSS10 le face pentru VSR-10.
  Imaginea intitulată Upgrade airsoft AEG Step 2Bullet9
 • Linguete declanșator. Nu cumpărați un deget de declanșare ieftin. Dacă schimbați primăvara pentru una foarte puternică, schimbați degetul de declanșare. Este partea care ține arma ta raked. Dacă se rupe, arma ta nu va fi capabilă să rake.
  Imaginea intitulată Actualizați un pas Airsoft AEG Step 2Bullet10
 • Piston piston El captează pistonul și este susținut de degetul declanșatorului. Are mai puțin stres pus pe ea decât degetul de declanșare.
  Imaginea intitulată Upgrade un Airsoft AEG Step 2Bullet11
 • Ghidaj de primăvară. Menține cilindrul în poziție. De asemenea, trebuie să îmbunătățiți această parte când măriți viteza botului.
  Imaginea intitulată Actualizați un pas Airsoft AEG Step 2Bullet12
 • Mecanism de declanșare. Cele mai bune declanșatoare sunt declanșatoarele la zero. Ei au nevoie doar de o presiune ușoară și sunt foarte puternici. Acestea vin cu un dop de ghidare a arcului, un deget piston și un deget de declanșare.
  Imaginea intitulată Upgrade un Airsoft AEG Step 2Bullet13
 • sfaturi

  • În primul rând înlocuiți-vă hop-ul cu o parte care o îmbunătățește. Acest lucru va crește consistența fotografiilor dvs. Un tun îngust și perforat ar trebui să fie cel de-al doilea pentru a îmbunătăți creșterea preciziei. Dacă măriți MPS înainte de oricare dintre pașii anteriori, veți deteriora performanța armei. După îmbunătățirea tuturor celor de mai sus, un MPS mai mare vă va oferi mai multă gamă și putere.
  • Obțineți toate componentele de armare de care aveți nevoie pentru un anumit izvor de putere. Acest lucru va economisi bani în cele din urmă ca partidele nu vor fi rupte de stres crescut.

  avertismente

  • Asigurați-vă că dezasamblați cutia de viteze într-un loc unde nu veți pierde nici o parte. În mod ideal, ar trebui să-l fotografiați în diferite etape ale procesului, astfel încât să vă puteți aminti cum a fost înarmat.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci cele mai bune combinatii de arme in Dead Space 3Cum sa faci cele mai bune combinatii de arme in Dead Space 3
  Cum se activează schimbarea rapidă a armelor în Counter StrikeCum se activează schimbarea rapidă a armelor în Counter Strike
  Cum să creați videoclipuri profesionale de calitate pentru YouTubeCum să creați videoclipuri profesionale de calitate pentru YouTube
  Cum se instalează Kodi pe un stick de foc AmazonCum se instalează Kodi pe un stick de foc Amazon
  Cum se joacă Weaphones pe AndroidCum se joacă Weaphones pe Android
  Cum se construiește un loc de joacă pentru airsoftCum se construiește un loc de joacă pentru airsoft
  Cum de a alege o armă pentru AirsoftCum de a alege o armă pentru Airsoft
  Cómo estar listo para un juego de AirsoftCómo estar listo para un juego de Airsoft
  Cum se face gelul balisticCum se face gelul balistic
  Cum se face o camuflaj cu vopsea cu pulverizareCum se face o camuflaj cu vopsea cu pulverizare
  » » Cum de a îmbunătăți un airsoft AEG

  © 2011—2020 ertare.com