Cum să vă îmbunătățiți reflexele

Reflexele reprezintă o reacție musculară la stimulii externi cauzați de impulsurile nervoase. De exemplu, atunci când observați că un baseball zboară aproape de cap, creierul trimite un semnal la mâna dvs. pentru a bloca mingea înainte să vă lovească. Reflexele bune contribuie la performanțele sportive, la exercițiile fizice și la activitățile fizice de zi cu zi, cum ar fi trecerea străzii sau conducerea unei mașini. Există oameni ale căror reflexe sunt rapide de la naștere, în timp ce pentru altele, este necesar să se practice pentru a face timpul lor de reacție la stimuli mai repede. Mai jos, veți găsi câteva tehnici care vă vor ajuta să vă îmbunătățiți timpul de reacție.

pași

Partea 1
Îmbunătățiți reflexele cu exerciții fizice

Imagine cu denumirea Prinde o minge de cricket Pasul 07
1
Practica prinde o minge de cauciuc viguros sau o "minge de reacție". Acestea din urmă sunt bile de cauciuc cu șase fețe care se strecoară la unghiuri imprevizibile și că puteți obține la cele mai multe magazine de mărfuri sportive. Lansați unul dintre aceste bile (sau o minge simplă care răsfoiesc pe cele obținute în automatele) împotriva unui perete exterior, concentrându-se asupra prinderii acestuia când acesta se întoarce spre dvs. Pe măsură ce vă îmbunătățiți timpul de reacție, aruncați mingea cu mai multă forță și puneți-vă provocarea de a sări și de a se arunca cu capul în apă pentru ao prinde.
 • Imaginea intitulată Redați activități de învățare simplă împreună cu copilul dvs. la domiciliu Pasul 20
  2
  Jucați matatenasul. Dacă într-o zi vreți să faceți ceva mai simplu, puteți încerca un set de matatenas. Acesta este un joc clasic pentru copii, format dintr-o minge mică și douăsprezece bucăți de metal. În primul rând, mingea râde ușor și colectează cât mai multe matatenas posibil. Luați în considerare provocarea de a bouncing mai repede în timp ce vă îmbunătățiți în acest joc. Un alt mod de a crește dificultatea este prin aranjarea matatenelor la o distanță mai mare una de cealaltă.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea în Volei Pasul 2
  3
  Joaca mingea cu un partener. Pentru acest exercițiu, ar trebui să obțineți o minge mare de cauciuc sau spumă și un partener. Stați în fața unui perete (poate fi într-o sală de gimnastică sau în aer liber în fața unei clădiri). Partenerul dvs. ar trebui să arunce mingea de la o distanță de aproximativ 3 m (10 picioare) și ar trebui să practicați o eschiva. Puteți să-l întrebați pe partenerul dvs. să-l arunce la o viteză mai mare și mai aproape de tine eschiva mingea mai bine.
 • Puteți face acest exercițiu mai dificil prin desemnarea unei a doua persoane pentru a vă arunca o altă minge repede după ce ați evadat prima.
 • Pentru a face jocul mai imprevizibil, îi puteți întreba pe cei care vă aruncă mingea să se prefacă să facă acest lucru, să vă arunce de la unghiuri diferite, etc.
 • O altă opțiune excelentă de a vă îmbunătăți reflexele este să jucați mingea de prizonieri ca un sport de echipă. Puteți să exersați bilele și să loviți pe cele care sunt aruncate asupra voastră.
 • Imaginea intitulată Redare dublă în Ping Pong Pasul 3
  4
  Încearcă tenis de masă. Acest sport, denumit și ping-pong, este excelent ca o modalitate de a îmbunătăți reflexele și coordonarea ochilor-mâini. Puteți obține mese sau tabele pentru a le plasa pe o masă relativ accesibilă, fie online, fie la magazinele de mărfuri sportive. Puteți, de asemenea, să vă alăturați unui grup sau clubului local de tenis de masă, astfel încât să vă puteți confrunta cu diverși jucători și să vă provocați din ce în ce mai mult pe măsură ce lucrați pentru a vă îmbunătăți reflexele.
 • Dacă este prima dată când jucați tenis de masă, poate fi util să vă alăturați unui grup sau club local, deoarece acest lucru vă va permite să înțelegeți conceptele de bază ale jocului, cum ar fi forma și dezvoltarea abilităților.
 • Image title Condiție pentru sezonul de tenis Pasul 5
  5
  Alegeți un sport și practicați-l în mod regulat. Există multe sporturi, cum ar fi hochei, tenis, badminton, racquetball și lacrosse, care sunt excelente pentru a vă ajuta să vă dezvoltați reflexele. Trebuie să găsiți o activitate atletică care necesită manipularea unui obiect, cum ar fi o minge, folosind o unealtă, cum ar fi o rachetă sau un băț. În general, aceste sporturi necesită un timp rapid de reacție și vă vor ajuta să vă dezvoltați reflexele și, de asemenea, conștientizarea situației.
 • Imaginea intitulată Îngrijirea rănilor repetate de funcționare Pasul 1
  6
  Rulați o cale naturală. Rularea prin pădure nu necesită niciun echipament special sau partener de exerciții fizice, așadar ar putea fi cel mai simplu mod de a începe să vă îmbunătățiți reflexele. Trebuie doar să localizați cea mai apropiată cale naturală (de preferință, a cărei teren este variabilă în loc să fie o cale largă) și să începeți să rulați. Suporturile neregulate și imprevizibilitatea rădăcinilor și a rocilor pe care ar trebui să le evitați va genera diverși stimuli la care corpul dumneavoastră trebuie să reacționeze rapid. Reflexele tale vor deveni mai rapide dacă vei practica mai des aceste trasee.
 • Porniți la o viteză mică. Cu timpul, pe măsură ce simțiți că reflexele dvs. se îmbunătățesc, puteți cere mai mult prin creșterea vitezei. Este important să începeți să alergați încet, deoarece, pe trasee naturale, aveți de obicei un risc mai mare de rănire.
 • Alegeți diferite trasee acolo unde este posibil pentru a schimba puțin lucrurile. Dacă te obișnuiești prea mult pe o singură cale, creierul îți va aminti obstacolele, deci nu îți vei îmbunătăți reflexele.
 • Dacă nu există cale naturală în apropierea locului în care trăiți, puteți rula în același mod, dar în direcția opusă.
 • Partea 2
  Îmbunătățiți-vă reflexele cu exerciții mentale

  Imaginea intitulată Uită-te nepotrivit la bărbați Pasul 2
  1
  Îmbunătățiți viziunea periferică. Pentru a avea un timp de reacție rapid, trebuie să fiți profund conștienți de ceea ce urmează să vină. Puteți să vă acordați mai multă atenție viziunii periferice în timpul activităților zilnice, pentru a vă întări capacitatea de a percepe obstacolele și obiectele care zboară.
  • Priviți printr-o fereastră cu o vedere bună și concentrați-vă asupra unui obiect îndepărtat. Nu vă opriți să vă uitați la ea și, în același timp, obțineți cu ușurință o mai mare conștientizare a obiectelor care o înconjoară pe fiecare parte. Exersați acest exercițiu o dată pe zi și, de fiecare dată, extindeți câmpul vizual mai mult. În timp, veți adopta obiceiul de a acorda atenție unui număr mai mare de obiecte în viziunea periferică.
  • Încercați să acordați atenție obiectelor care apar în viziunea periferică în timp ce vă plimbați sau conduceți. Puteti practica spunand cat de repede poti ce este culoarea parului oamenilor, precum si marca si modelul masinilor care trec de al tau.
  • Căutați online videoclipuri de tehnici de arte marțiale care sunt folosite pentru a îmbunătăți viziunea periferică.
 • Imagine intitulată Gândiți-vă la treburi ca un joc Pasul 7


  2
  Redați jocuri video Pentru a juca bine jocurile video aveți nevoie de o bună coordonare a ochilor-mâini, deoarece trebuie să puteți trece de la gând la acțiune fără a întrerupe sau, în caz contrar, veți pierde rapid jocul. Potrivit unor studii, jocurile video de câteva minute pe zi pot fi utile pentru îmbunătățirea reflecțiilor. Adesea, jocurile de shooter pentru prima persoană și jocurile de rol care cer cea mai mare coordonare, deși orice joc video va fi util.
 • Imaginea intitulată Efectuați hipnoza Etapa 4
  3
  Încercați hipnoza. În unele cazuri, oamenii au descoperit că o tehnică de hipnoză, cunoscută sub numele de programare neurolingvistică, ajută la creșterea gradului de conștientizare a unui anumit obiect, ceea ce le oferă sentimentul că timpul trece mai lent și că au suficient timp să reacționeze. Gândiți-vă la un film sportiv în care fundașul fotbalului observă o minge care face un arc cu încetinitorul spre el. Bineînțeles, în realitate, mingea nu se mișcă mai lent, dar programele neurolingvistice, conform celor care o practică, o pot face să arate așa.
 • Imagine cu titlul Cure your Misanthropy Pasul 3
  4
  Practicați conștiința deplină. Meditația sau concentrarea în prezent vă poate ajuta să cultivați conștiința deplină. Goliți-vă capul și străduiți-vă să vă concentrați atenția asupra a ceea ce se întâmplă în împrejurimile dvs. directe. Nu acordați atenție gândurilor despre trecut sau viitor, ci focalizați direct pe ceea ce puteți vedea, auzi și percepe în prezent.
 • În acest fel, vă puteți dezvolta conștiința de împrejurimile dvs., astfel încât să puteți observa mai multe lucruri și, eventual, să reacționați mai rapid în situații.
 • Partea 3
  Negociați îngrijirea personală

  Imaginea intitulată Reducerea conștipării în timpul sarcinii Pasul 3
  1
  Consumați alimente nutritive Pentru a avea reflexe rapide, este imperativ ca corpul și creierul să fie în cea mai bună formă posibilă. Alimentele cu conținut ridicat de zaharuri rafinate și grăsimi trans pot face să vă simțiți leneși, deci ar trebui să consumați o cantitate suficientă de proteine, carbohidrați complexi și grăsimi sănătoase.
  • Alimentele neprelucrate sau rafinate, cum ar fi nuci, pește, fructe de pădure, legume cu frunze și usturoi, sporesc funcția cognitivă.
  • De asemenea, ar trebui să beți suficientă apă. Acest lucru se datorează faptului că deshidratarea poate provoca letargie și reduce timpul de reacție.
 • Imagine cu titlul Ajutor Durere cu brațe Pasul 3
  2
  Luați în considerare posibilitatea de a consuma suplimente. Există anumite suplimente nutritive care sunt cunoscute pentru a îmbunătăți reflexele. Printre suplimentele alimentare care se spune că merită consumate pentru a îmbunătăți funcția cognitivă și timpul de reacție sunt ginseng, ginkgo, vitamina B12, vitamina C și omega 3.
 • Imaginea intitulată Găsiți cele mai bune suplimente pentru somn Pasul 2
  3
  Așteaptă bine. Institutele Naționale de Sănătate din SUA (NIH, pentru acronimul său în limba engleză) susțin că somnul ajută la creșterea vitezei reflexelor și determină un nivel mai ridicat de performanță decât ați obține altfel. Când dormi, corpul și creierul tău lucrează mai încet, ceea ce afectează timpul de reacție. Când vă odihniți dormind între 7 și 9 ore, reflexele dvs. ajung la cea mai mare viteză.
 • Un somn bun se întinde pe patru sau cinci cicluri de somn. Fiecare dintre ele este alcătuită dintr-o perioadă de somn profund și somn rapid (REM). În total, acest lucru adaugă între 7 și 9 ore într-o singură noapte.
 • Dacă nu ați fost în stare să dormi bine noaptea înainte de o cursă sau un joc de mare, puteți lua un pui de somn câteva ore înainte, pentru a fi mai alertă atunci când desempeñarte.
 • sfaturi

  • Rețineți că o anumită mișcare din ce în ce mai mult să reflecte practici va deveni. Pentru a prinde mai bine o minge de baseball, de exemplu, cel mai bine este să-l practica din nou și din nou, până când este posibil să o faceți fără să se gândească.
  • In cazul in care zdrobi cu ușurință în piele, puteți cere Dodgeball partener pentru a arunca mingea într-un loc mai aproape de corp și nu direct la tine. În acest fel, puteți să-l evitați și să-l practicați repetând timpul de reacție.
  • Înainte de a merge pe un traseu, trebuie să vă asigurați că purtați pantofii potriviți. În timp ce puteți obține pantofi speciale pentru a alerga pe trasee, va fi suficient cu o pereche bună de pantofi în condiții meteorologice regulate.
  • Cu un partener sau un prieten, practică aruncând o minge între voi. Utilizați o minge moale pentru a le permite să se miște mai repede.

  avertismente

  • Inainte de a manca un nou supliment alimentar, ar trebui să se consulte cu medicul dumneavoastră, deoarece persoanele cu anumite probleme medicale nu ar trebui să consume nici una din aceste suplimente.
  • Când faci exerciții care implică aruncarea unei mingi, poți pune pe echipamentul de protecție pentru ochi, cum ar fi ochelarii de sport.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Pantofi de alergare pentru trasee sau pantofi
  • o minge de cauciuc sau o minge "de reacție"
  • o minge mare de cauciuc sau spumă
  • un computer sau o consolă de jocuri video
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să începeți să faceți legătura cu jonglareaCum să începeți să faceți legătura cu jonglarea
  Cum de a îmbunătăți viteza de reacțieCum de a îmbunătăți viteza de reacție
  Cum de a adăuga garduri la exercițiul de rutinăCum de a adăuga garduri la exercițiul de rutină
  Cum să lovim cu mai multă forțăCum să lovim cu mai multă forță
  Cum să înveți un copil să arunce, să prindă și să lovească o mingeCum să înveți un copil să arunce, să prindă și să lovească o minge
  Cum de a câștiga jocul pentru a evita mingeaCum de a câștiga jocul pentru a evita mingea
  Cum se face exercițiul în întreaga lume cu o minge de exerciții fiziceCum se face exercițiul în întreaga lume cu o minge de exerciții fizice
  Cum sa faci extensii de triceps cu o minge de exercitii fiziceCum sa faci extensii de triceps cu o minge de exercitii fizice
  Cum sa faci cifre de opt cu o minge de medicinaCum sa faci cifre de opt cu o minge de medicina
  Cum sa faci ascensoare pelvine cu o minge de exercitiiCum sa faci ascensoare pelvine cu o minge de exercitii
  » » Cum să vă îmbunătățiți reflexele

  © 2011—2020 ertare.com