Cum să vă îmbunătățiți timpul la 400 de metri

Cursa plată de 400 de metri este una dintre cele mai exigente curse pe teren și pe teren. Se compune din alergător având o viteză și o rezistență bună, precum și o rezistență. Antrenamentul pentru această cursă necesită multă muncă și timp, dar la rândul său, aveți nevoie de o dietă bună și fără trabucuri. Amintiți-vă, aveți nevoie de hotărâre și voință pentru a conduce această cursă.

conținut

pași

Imaginea intitulată
1
Asigurați-vă că vă încălziți bine înainte de a efectua orice exercițiu. Dacă nu doriți să risc obtinerea rănit un mușchi sau de a face orice daune, un bun cald de 30 de minute și un pic de întindere este recomandată.
 • Imaginea intitulată
  2
  Trebuie să vă asigurați că aveți un plan de antrenament pentru a alerga. Suprasolicitarea picioarelor va va rani mai mult.
 • De exemplu: în zilele de luni ar trebui să faceți viteză (8 x 200 m). Marți: sistem energetic (4 x 350 m sau 6 x 100 m). Acest lucru vă va îmbunătăți rezistența la viteză. Miercuri: distanțe (2 x 600 m sau 2 x 500 m). Joi: distanța medie (4 x 300 m sau 3 x 200 m) și vineri: greutăți și un traseu de 3 mile.
  Imagine intitulată Imrpove-ul dvs. timp de 400M Pasul 3


 • Imaginea intitulată Imrpove-ul pașii dvs. de timp de 400 de minute
  3
  Înainte de a face oricare dintre aceste exerciții, este foarte recomandat să aveți o formă bună.
 • Imaginea intitulată
  4
  După ce faceți exercițiul pentru această zi, ar trebui să luați 5 minute pentru a vă răcori. Puteți să faceți o mișcare sau să vă plimbați în circuit. Apoi întindeți-vă mușchii.
 • sfaturi

  • Când sunteți complet obosiți, nu renunțați. Împingeți corpul spre linia de sosire și terminați exercițiul. Când corpul tău este instruit să reziste la durere, vă va oferi o marjă suplimentară în fiecare zi.
  • Întotdeauna pompi cu brațele în ultimele 100 de metri. Dacă este necesar, exagerează.
  • Hidrați-vă când faceți exerciții la maxim. Acest lucru vă va oferi mai multă energie și vă puteți exercita mai bine fără a vă obosi repede.
  • Iată un sfat despre cum să conduci cele 400 de metri. Primele 50 de metri: se execută la viteză maximă. Următoarele 150 de metri: relaxați-vă și mențineți ritmul și viteza. 200-300 de metri: începeți să recuperați viteza pentru a vă pregăti și a alerga cu viteză maximă în ultimele 75 sau 50 de metri.
  • Ridicați genunchii atunci când alergați, nu trageți picioarele dacă sunteți obosiți.
  • Când executați 400 de metri, țineți-vă ritmul. Oamenii nu ține pasul în ultimii 100 de metri, dar de fapt, atunci când vă păstrați ritmul și relaxați-vă în ultima 100 de metri carrear, va rula mai bine și mai repede decât dacă ai alergat prin rularea și tensiune.
  • 3 exerciții care va ajuta la 400 de metri sunt: ​​consolidarea fese, glezne si de ridicare cu deadlift romane.
  • Când ridicați greutățile, nu fiți unul dintre acei oameni care vor discuta cu prietenii dvs.
  • Luați un cronometru pentru a lua pauze de 30 de secunde între exerciții. Acest lucru vă va oferi un exercițiu mai bun, un ritm cardiovascular bun și mai mult timp la dispoziție.
  • Înainte de a începe, mergeți la camera de greutate pentru a transpira puțin. Faceți-up-up-uri sau un trot ușor. Nu ridicați greutatea până când nu apare un pic de transpirație pe față. Acest lucru vă va încălzi corpul și vă va pregăti pentru a ridica greutatea.
  • Dacă doriți să aveți o înregistrare bună în cele 400 de metri, primele 200 de metri trebuie să fie mai rapide decât testul plat de 200 de metri.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să executați 5 kilometri în 20 de minuteCum să executați 5 kilometri în 20 de minute
  Cum să alergi 800 de metri mai repedeCum să alergi 800 de metri mai repede
  Cum să executați 1600 de metri în 5 minuteCum să executați 1600 de metri în 5 minute
  Cum să fugi mai multCum să fugi mai mult
  Cum să conduci 400 de metriCum să conduci 400 de metri
  Cum să conduci o cursă de 1600 de metriCum să conduci o cursă de 1600 de metri
  Cum să executați mai repede cursa de 1500 de metriCum să executați mai repede cursa de 1500 de metri
  Cum să conduci un curs de obstacole de 300 de metriCum să conduci un curs de obstacole de 300 de metri
  Cum să fugi mai mult timpCum să fugi mai mult timp
  Cum să conduci o cursă de 1.600 de metriCum să conduci o cursă de 1.600 de metri
  » » Cum să vă îmbunătățiți timpul la 400 de metri

  © 2011—2020 ertare.com