Cum să vă îmbunătățiți gardurile

Dacă doriți să începeți să practicați sportul de garduri, vizitați articolul nostru: "Cum să înveți garduri

". Acest articol este destinat armeilor începători și intermediari (deși se concentrează în cea mai mare parte pe arcatorii începători). Trebuie remarcat faptul că unele dintre aceste metode presupun că shooter-ul este de lectură, care aparține școlii franceze de garduri (de exemplu, folosind un mâner pistol francez și se concentrează în principal pe mișcări mici și economice). Unele dintre aceste metode pot fi aplicate celor care folosesc mânerul italian sau mânerul pistolului, dar cu un nivel mai scăzut de eficacitate. Multe dintre aceste metode ignoră complet tipul de garduri și tipul de armă folosit.

pași

Imaginea intitulată Îmbunătățirea oprării dvs. Pasul 1
1
Luați lecții private în mod constant. O dată pe săptămână este minimul în timpul antrenamentului și a sezonului de garduri. Clasele de grup sunt utile, dar dintr-un anumit punct, dezvoltarea unui shooter trebuie să fie suplimentată cu clase private, de preferință cu același formator.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea oprării dvs. Pasul 2
  2
  Practicați controlul vârfului sau, pentru cei care folosesc sabii, controlați lama. Obțineți un tampon sau ceva ce puteți lovi în mod repetat, fără a risca daune, și lipiți un X pe acesta cu bandă. Petreceți ceva timp în fiecare zi pentru a practica fonduri, prelungiri braț, ballestrale, fonduri în avans, rulouri cu tobe și, pentru floretisti și espadistas, faceți săgeți împotriva adversarului. Continuați până când atingi centrul X de cinci sau șase ori la rând.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea oprării dvs. Pasul 3
  3
  Cei care folosesc sabii trebuie să învețe să lucreze vârful (și să aplice aceste tehnici în Pasul 2). Atacurile cu vârful sabotei vă pot oferi un mare avantaj față de adversar. Când faci un cârlig dublu și îți dai adversarului în centrul pieptului, de nouă ori din zece vei fi aruncat o privire care va spune: "Ce naiba a fost asta?". notă: cu "nou" Timpul de măsurare în sabotul electric, această acțiune lasă atacatorul deosebit de vulnerabil la oprirea unui braț / încheietura mâinii, dacă este făcută necorespunzător. Împotriva împușcăturilor mai avansate, trebuie acordată mai multă atenție pentru a se asigura că adversarul nu poate ajunge la braț până la sfârșitul acțiunii în timpul accelerării finale a vârfului către țintă.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea oprării dvs. Pasul 4
  4
  Asigurați-vă că vă descurcați frumos. Dezangajarea și contraparada sunt concepte de bază ale repertoriului oricărui floretist sau espadista. Încercați să practici cu o altă persoană în loc de o țintă. Lăsați ceilalți să se oprească în timp ce încercați să deblocați cât mai puțin posibil, toate în timpul unei acțiuni scurte, ca fundal cu avans. Apoi inversați rolurile, determinând celălalt să vă atace. Asigurați-vă cel mai mic omolog pe care îl puteți și pregătiți-vă pentru un răspuns imediat. Atunci când efectuați o dezangajare, asigurați-vă că faceți acest lucru din degete, nu faceți greșeala de a porni această mișcare cu umărul sau brațul dvs. - aceasta va schimba controlul vârfului și nu este corect. Decuplarea ar trebui să fie întotdeauna cea mai mică mișcare făcută cu degetele!
 • Imaginea intitulată
  5
  Adunați suficienți oameni (șase sau mai mulți) și repetați exercițiul "Inelul morții". Pentru a ne explica, vom marca episoadele noastre cu literele A, B, C, D, E și F. A începe în centru, restul în jurul lui (în ordine alfabetică). Mai întâi, B atacă A, care răspunde oprind un răspuns (sau încercând) sau un contraatac. Imediat după, A se întoarce la C, care atacă, iar A reacționează din nou. A continuă astfel până când ajunge la E. După acțiunea dintre A și E, E și A sunt mutate. Procesul începe din nou cu A ataca E. În acest fel, toată lumea schimbă două acțiuni (un atac și o reacție) cu toată lumea. Dacă toată lumea este familiarizată cu exercițiul, șase persoane o pot termina în aproximativ 1 minut și jumătate. A face acest exercițiu de multe ori va crește viteza de reacție, astfel încât, într-o întâlnire, nimeni nu vă va lua prin surprindere.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea șepănării dvs. Pasul 6
  6
  Participă la programe de vară. Multe universități dețin tabere de vară, dar există și programe importante în Franța, Italia, Polonia, Anglia - de fapt, în întreaga Europă. Există opțiuni bune în Statele Unite, dar vă va fi mai bine să plecați în străinătate dacă luați în serios acest sport. Dacă nu aveți suficient timp sau pur și simplu nu doriți să mergeți în altă țară pentru a vă antrena, există programe mai mici în întreaga lume.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea oprării dvs. Pasul 7
  7
  Acordați atenție mișcării picioarelor. După cum a spus Tim Morehouse: "Mișcarea picioarelor este de 70% din garduri". Nu poți opri niciodată îmbunătățirea. Efectuați exerciții, inclusiv întâlniri complete, cu un prieten, folosind marginea pistei. Asigurați-vă că rămâneți pe acea linie. Asigurați-vă modele și avansând în retragere (Avance-Avance-retragere, retragere-retragere-Avance Avance-Avance-Avance-retragere-retragere, etc.) și efectuează aceste secvențe la marginea pistei. Asigurați-vă că fundalul dvs. este drept, folosindu-vă din nou marginea piesei. Practica schimbarea direcției. Încercați să vă deplasați la viteză maximă, apoi treceți la retrageri. Până când reușiți să faceți această schimbare (și invers), practicați-o în mod regulat. Evitați înclinarea și oscilația. Lean înainte prezintă o țintă ușoară și face trebuie să macara gâtul pentru a vedea adversarul tău, și, deși înapoi macră poate servi pentru a face opriri cu distanța, trebuie să evitați, deoarece împiedică mișcarea și inhibă capacitatea dumneavoastră de a efectua se oprește. Echilibrarea nu numai că prezintă o țintă ușoară, ci și îngreunează opririle. Când avansezi și retragi, trebuie să existe doar mișcare sub talie. Pentru a îmbunătăți viteza de tranziția la trecerea de la o retragere la un avans sau o retragere în avans, este important să se reducă genunchi cu retragerea finală sau descoperire finală. Acest lucru reduce centrul de greutate, ceea ce face mai ușor pentru tine de a depăși impulsul spate și provocând o mulțime de compresie în picioare, care, la rândul său, a accelera mutarea în direcția opusă.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți opritorul dvs. Pasul 8
  8
  Creați un fundal exploziv. Fundalul trebuie să apară adversarului ca și cum ar fi ieșit din nicăieri. Singura modalitate de a realiza acest lucru este de a continua practicarea de garduri pentru o lungă perioadă de timp, dar puterea de lucru în picioare poate îmbunătăți, de asemenea, acest lucru într-un anumit mod. Cu toate acestea, puteți să vă acordați atenție anumitor obiceiuri proaste ale dvs. care vă spun adversarului că vine un fond. 1) Strângeți piciorul din spate. 2) Extindeți brațul foarte curând. Asigurați-vă că extensia are loc mai puțin de o jumătate de secundă înainte de partea de jos (dacă nu în același timp, sau întârziată cu intenția de a înșela o oprire). 3) Avansuri continue la viteza mare. 4) Deplasați lama armei într-o poziție preferată. Unii trăgători ar dori să facă bani din anumite poziții. Acestea sunt, în principal, al șaselea și al optulea, dar fiecare fond din cea de-a șaptea va da imediat. Un util pentru practicarea metodei de fond este de a folosi o minge de tenis pe o podea tare, arunca mână cu care mânuiesc sabia, viguros mingea în fața dumneavoastră (pentru începători, mingea trebuie să ajungă la nivelul îndemânã, în săriți aproximativ 1 metru în fața dvs.), apoi faceți fundul și extindeți brațul și prindeți mingea cu mâna cu care țineți sabia. Acest lucru ajută la coordonarea ochilor-mâini și vă poate ajuta să vizualizați distanța față de fundal și practicarea cu un grup este mai distractivă decât să faceți exercițiile tipice. De asemenea, puteți mări distanța de revenire pentru a exersa săgeata.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea oprării dvs. Pasul 9


  9
  Învață să te ocupi de "Absența Fer". Aceasta se aplică în principal foliei. Mulți începători nu vor ști ce să facă atunci când pur și simplu eliminați lama de la arma de înaltă linie. Un truc comun este de a extinde brațul, de a provoca o oprire și apoi, în loc de a înșela oprirea în mod normal, scoateți lama. Cine te opri, uneori, să fie paralizat, oferind un „touche“ liber, sau altfel extinde brațul (ar trebui să fie pregătiți pentru acest lucru, făcând o oprire cu răspuns). Alte reacții, cum ar fi opririle de la distanță, fac adesea această acțiune inutilă, dar dacă sunteți pregătit să faceți față acestei opriri la mijlocul atacului, veți fi în siguranță.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea etapei dvs. de garaj
  10
  Familiarizați-vă cu toate liniile. 60% din împrejmuire are loc pe linia superioară. Ca urmare, mulți împușcați au opriri mult mai slabe de-a șaptea și octavă. Obișnuiți să atacați la linia joasă vă va crește șansele de a câștiga.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea pasului dvs. de garaj 11
  11
  Aflați cum să țineți foaia între linii. Mulți antrenori învață că lama trebuie să fie ținută pe linia poziției a șasea, blocând complet acea parte a shooter-ului. În timp ce acest lucru este cu siguranță cel mai confortabil pentru începători, nu trebuie să vă simțiți limitat să vă ocupați de a șasea poziție. Plasarea foii între două linii, lăsând ambele expuse, face de asemenea opriri pe oricare dintre aceste linii mai repede decât oprirea pe care ar fi trebuit să o efectuați inițial. notă: Aceasta funcționează foarte bine împotriva împușcăturilor începător și intermediar. Deoarece nici o linie nu este apărată pe deplin, un shooter avansat care utilizează o dezangajare falsă bine calculată sau o pensetă 1-2 nu va avea nici o dificultate în a-ți înșela încercările de a opri.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea etapei dvs. de garaj 12
  12
  Aflați cum să efectuați o mișcare. Dar faceți-o pe propriul dvs. risc. Acest lucru se aplică numai foliei și sabia. În timp ce mișcările de pe spate sunt acum mult mai dificile și, prin urmare, mai puțin eficiente, este totuși eficient să se facă direcții spre partea laterală, umăr și piept. Acesta este doar un alt instrument la dispoziția dumneavoastră. În sabie, puteți folosi o ceașcă de arme a adversarului pentru a ajuta lamea armei să lovească în jos, împotriva încheieturii mâinii. În cazul foliei, datorită luminozității lamei, mișcările sunt considerabil mai ușoare. Învățând să mișcați, împreună cu absența ferului, vă pot ajuta să câștigați multe întâlniri cu folii. Ceea ce face cu adevărat utilizarea avantajoasă a flick este capacitatea sa de a evita oprirea. În timp ce un braț extensibil drept ar trebui să fie pur și simplu apăsat ușor într-o parte, o mișcare necesită o oprire exagerată care, odată înșelată, vă oferă o deschidere pentru a efectua diverse atacuri. Notă: Mulți instructori nu văd nimic! Nu numai că este privită ca ilegală (unii directori, deși nu toți, o vor vedea în acest fel), este de asemenea considerată o "lovitură mică". Dacă alegeți să utilizați această mișcare, aveți grijă să aflați care este poziția clubului și antrenorilor dvs. în această privință, deoarece este o problemă controversată. Cluburile care predau folie strict clasică și sabie vor evita mai mult decât o cameră de garduri cu o mentalitate mai actuală.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea opritorului dvs. Pasul 13
  13
  Cereți câștigătorului. Când cineva te bate în mod constant, du-te la el și încearcă să-ți dai seama ce te desparte. Uneori vor fi nepoliticoși și vă vor respinge, dar de cele mai multe ori vă vor spune (poate într-un limbaj incomprehensibil) ce se întâmplă. Chiar pur și simplu a "Văd când vei face un fond" Este un mare ajutor. Acest tip de feedback pe garduri vă permite să vă concentrați pe cele mai slabe puncte.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea etapei dvs. de garaj 14
  14
  Întreabă-te Nu puteți depinde întotdeauna de altcineva pentru a vă spune ce ați greșit. Învățați-vă să identificați singuri greșelile. Lucrați pe îmbunătățirea problemelor pe care le identificați.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea etapei 15 de garaj
  15
  Adresați-vă formatorului să vă respecte întâlnirile. Dacă un antrenor nu vă vede niciodată că vă acționează, cum vă poate ajuta să vă îmbunătățiți?
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă pasul 16
  16
  Dacă puteți, urmăriți-vă adversarul. Aflați ce vă place să faceți, unde aveți deficiențe etc. Utilizați aceste cunoștințe pentru a forma o strategie pe care o puteți folosi împotriva dvs. Nici un shooter nu se folosește în același mod, nu vă așteptați ca adversarul să o facă ca oricare alta.
 • sfaturi

  • Faceți exerciții cu ochii închiși. Acest lucru va crește în mod dramatic conștientizarea corpului vostru. Te va ajuta "simți" gardurile tale
  • Găsiți cel mai bun antrenor pe care îl puteți. Doar antrenorii buni vor crește cu adevărat nivelul jocului tău.
  • Practica nu face întotdeauna profesorul. Nu exagerați Dacă practicați stilul actual, veți practica obiceiurile proaste.
  • Asigurați-vă că puteți opri toate liniile.
  • Asigurați-vă că ați analizat ce funcționează și ce nu. Luând timpul să vă gândiți bine la mișcările individuale, vă oferă o înțelegere proprioceptivă mai bună a artei de garduri - vă veți îmbunătăți mult mai repede decât cei care fac doar exerciții. Rămâi calm și slăbit, pentru ca corpul și mintea să fie în cea mai bună stare.
  • Încercați garduri pe tot parcursul anului. Dacă o faceți doar în timpul iernii, nivelul de îmbunătățire va fi lent, deoarece tot timpul ați uitat ceea ce ați învățat.
  • Încercați să obțineți alți oameni în afară de antrenorul dvs. (cum ar fi prietenii dvs.) pentru a viziona meciurile. Comentariile dvs. sunt la fel de utile ca oricine.
  • Amintiți-vă întotdeauna că trucurile dvs. pot funcționa cu utilizatori începători sau intermediari, dar campionii naționali nu vor fi păcăliți, în general, de mișcările mari și încetinite ale începătorilor.
  • Lucrul în punctul de sabie este mult mai ușor după ce ați dobândit capacitatea de a practica împrejmuirea cu folie sau sabie.
  • Nu vă fie teamă să fiți originali și dacă ceva funcționează (în mod consecvent), utilizați-l. Fiți atenți să nu puneți prea mult în practică și să vă dezvăluiți trucurile.

  avertismente

  • Înghețarea este un sport potențial periculos, așa că asigurați-vă că echipamentul dvs. nu este defect și că condițiile în care faceți practică împrejmuirea nu sunt periculoase sau dăunătoare pentru sănătatea dumneavoastră.
  • Dacă antrenorul dvs. nu vă respectă meciurile, încercați să nu-l jigniți întrebându-l. Ultimul lucru de care ai nevoie este ca antrenorul tău să se supără și să refuze să continue să te învețe.
  • Nu practica niciodată "Inelul morții" fără echipamentul complet. Chiar și exercitarea fără un plastron ar fi regretabilă. În viteza frenetică a exercițiului, oamenii tind să lovească din greu.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se construiește un sat în MinecraftCum se construiește un sat în Minecraft
  Cum sa faci un gard in MinecraftCum sa faci un gard in Minecraft
  Cum să îmbunătățiți jocurile video de tip shooter de prima persoanăCum să îmbunătățiți jocurile video de tip shooter de prima persoană
  Cum se face o lovitură de menta și ciocolatăCum se face o lovitură de menta și ciocolată
  Cum de a adăuga garduri la exercițiul de rutinăCum de a adăuga garduri la exercițiul de rutină
  Cum să îndrepți rapid o armă făcând o aliniere rapidăCum să îndrepți rapid o armă făcând o aliniere rapidă
  Cum să încărcați și să trageți o armă de 9 mmCum să încărcați și să trageți o armă de 9 mm
  Cum de a deveni un bun shooter de baschetCum de a deveni un bun shooter de baschet
  Cum să înțelegeți termenii de bază ai gardurilorCum să înțelegeți termenii de bază ai gardurilor
  Cum să înțepați un vițelCum să înțepați un vițel
  » » Cum să vă îmbunătățiți gardurile

  © 2011—2020 ertare.com