Cum să vă îmbunătățiți eficiența în calitate de alergător în fotbalul american

Ai văzut vreodată un mare alergător ca Adrian Peterson și te-ai întrebat dacă poți deveni ca el? În timp ce deveniți un alergător excelent nu se va întâmpla peste noapte, iată câțiva pași buni pentru a vă perfecționa abilitățile pentru a deveni un excelent alergător.

pași

Imaginea intitulată Îmbunătățirea eficienței dvs. în alergarea înapoi în fotbal Pasul 1
1
Faceți greutăți. Utilizarea greutăților vă va ajuta cu viteza, agilitatea și puterea. Faceți antrenamente semnificative de aproximativ 3-5 ori pe săptămână. Mai mult decât atât, te-ar putea răni mai mult decât te va ajuta.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă eficacitatea la alergarea înapoi în fotbal Pasul 2
  2
  Practicați-vă exercițiile de bază de mai multe ori pe săptămână. Activitățile precum coarda de sărituri, jogging-ul, alergarea și jocul vă ajută să creșteți abilitățile sportive și să vă faceți un alergător mai bun.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă eficiența în alergarea înapoi în fotbal Pasul 3
  3
  Distrează-te Este doar un joc și nu este sfârșitul lumii dacă nu sunteți la fel de bun cum doriți. Poate că așteptările dvs. sunt foarte mari.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea eficienței dvs. în alergarea înapoi în fotbal Pasul 4
  4
  Dezvoltați mai întâi modul de funcționare. Viteza liniei drepte, accelerația și agilitatea laterală sunt esențiale pentru a evita apărările și pentru a ajunge în zona de sfârșit, sau pentru a părăsi câmpul pentru a opri ceasul. Indiferent cât de mari sau mici sunteți, dacă nu puteți scăpa de apărare, niciodată nu veți putea să înscrieți.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea eficienței dvs. în alergarea înapoi în fotbal Pasul 5


  5
  Manipularea mingii Țineți mingea cât mai aproape de corp, după cum puteți. Acest lucru oferă apărătorilor mai puține șanse să-l ia de la tine. Învățați să prindeți mingea cu ambele mâini înainte de ao prinde cu una pentru aparatul de fotografiat.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă eficiența în alergarea înapoi în fotbal Pasul 6
  6
  Creșteți-vă mușchii. Nu contează cât de mici sunteți, chiar dacă sunteți cel mai rapid om din lume, puteți fi încă abordați. Ei vă vor aborda între 2 și 3 persoane pentru a încerca să vă arunce. Protejarea mingii este foarte importantă, dar fiind capabilă să reziste loviturilor, pentru a proteja mingea este cea mai importantă. Dezvoltarea muschilor vă va ajuta să blocați mai bine, deoarece alergătorii sunt de asemenea folosiți pentru a le oferi o protecție suplimentară.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea eficienței dvs. în alergarea înapoi în fotbal Pasul 7
  7
  Lucrați pe soldul dvs. Nu contează dacă încercați să vă mențineți genunchii de la lovituri de pământ în prima pisică sau dacă încercați să rămâneți în picioare, puteți evita și vătămările grave.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea eficienței dvs. în alergarea înapoi în fotbal Pasul 8
  8
  Lucrați cu linia dvs. ofensivă și cu mareșalul de câmp. Trebuie să citești defensiv, precum și pe mareșalul tău.
 • sfaturi

  • Asigurați-vă că știți când trebuie să alergi pentru mingea în gaura unde o aruncă și să ia decizii rapide și bune. Dacă nu există o gaură acolo, deschideți-vă spre exterior. Rareori, atunci când tăiați în interior, va funcționa, mai ales dacă mergeți spre centru. Toți cei care vor să te abordeze vor fi înăuntru.
  • Alăturați-vă echipei de fotbal pentru exerciții mai avansate și mai mult ajutor.
  • Rămâi hidratat. Consumul de lichide vă va ajuta să vă recuperați rapid mușchii după un antrenament prelungit. De asemenea, vă ajută să vă păstrați mai multă atenție în timpul jocului.
  • Creați un regim de antrenament stabil. Lucrați același număr de zile în fiecare săptămână cu același interval de timp în fiecare zi.
  • A alerga aproape de podea.
  • Întotdeauna amintiți-vă că, indiferent cât de rău sunteți acum, dacă practicați și nu renunțați în cele din urmă, veți începe să vă îmbunătățiți.
  • Păstrați-vă întotdeauna picioarele în mișcare, indiferent de ce joacă până când fluiera fluierul.

  avertismente

  • Asigurați-vă că aveți o protecție adecvată. Lipsa căștilor sau a altor echipamente de protecție poate cauza răniri.
  • Fotbalul american nu este întotdeauna distractiv. Dacă apare o situație și poate compromite distracția jocului, eliberați-vă și respirați adânc.
  • Când alergi repede, asigurați-vă că ați alergat și loviți mingea spre corp. Cu cât alergi mai în sus, cu atât este mai mare riscul ca ei să te lovească mai tare și să te rănească.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să joci la fața locului zombieCum să joci la fața locului zombie
  Cum sa manevrati parul uscatCum sa manevrati parul uscat
  Cum să adăugați exerciții cardiovasculare la rutina dumneavoastrăCum să adăugați exerciții cardiovasculare la rutina dumneavoastră
  Cum să conduci o țarăCum să conduci o țară
  Cum să fugi mai multCum să fugi mai mult
  Cum să executați 2,4 km (1 mile și jumătate)Cum să executați 2,4 km (1 mile și jumătate)
  Cum se execută corectCum se execută corect
  Cum să executați mai repede cursa de 1500 de metriCum să executați mai repede cursa de 1500 de metri
  Cum să conduci o cursă de 1.600 de metriCum să conduci o cursă de 1.600 de metri
  Cum să te antrenezi pentru curse scurteCum să te antrenezi pentru curse scurte
  » » Cum să vă îmbunătățiți eficiența în calitate de alergător în fotbalul american

  © 2011—2020 ertare.com