Cum de a îmbunătăți salturile majorete

Unul dintre punctele cheie pentru a fi un animator sunt salturile. Dacă doriți să atingeți salturile pe care le invidiază mulțimea și restul echipei, exersați unele dintre aceste exerciții.

pași

Partea 1
încălzire

Imaginea intitulată Îmbunătățirea ritmului de înfrânare Pasul 1
1
Trebuie să vă întindeți înainte și după ce faceți exerciții, inclusiv salturi. Faceți saltul pe o suprafață moale și folosiți întotdeauna pantofi sau alte încălțăminte adecvate pentru gimnastică.
 • 2
  Stretch. Întindeți întotdeauna înainte de a sări și în timpul oricărui alt timp liber. Puteți chiar să vă întindeți în timp ce vă uitați la televizor. Următoarele sunt câteva dintre cele mai multe exerciții care vă vor ajuta să vă întindeți mușchii importanți folosiți pentru a sări:
 • Așezați-vă pe loc: stați pe podea deschizând picioarele într-un "V" cât poți. În primul rând, aplecați spre piciorul stâng și luați-l. Ar trebui să simțiți întinderea de pe partea dvs. și în partea din spate a coapsei. Apoi, treceți la partea dreaptă. În cele din urmă, înclinați-vă în mijloc împingând mâinile până la capăt, dar fără a vă îndoiți picioarele sau picioarele spre interior.
  Imaginea intitulată
 • Poziția Pike: stați pe podea cu picioarele în fața dvs. Urmați la degetele de la picioare și înclinați-vă înainte. Dacă este posibil, prindeți-vă picioarele și întindeți-vă capul în genunchi. Ar trebui să simțiți întinderea din spatele coapselor. Începeți să mențineți poziția respectivă timp de aproximativ 10 secunde și să vă așezați din nou. Flexi-ti picioarele astfel incat degetele sa indice si sa se intinda din nou inainte. Veți simți întinderea din spatele vițeilor (partea din spate la baza picioarelor).
  Imaginea intitulată Îmbunătățirea înălțimii înșelătoare Pasul 2Bullet2
 • Poziția fluturelor: stați pe podea cu picioarele aproape de dvs., genunchii îndreptându-se spre exterior și tălpile picioarelor dvs. atingând. Trageți-vă picioarele cât puteți, dar fără a le separa. Înclinați-vă cât de mult puteți, apropiindu-vă fața de picioarele voastre. Țineți această poziție timp de 10 secunde. Apoi, ținând picioarele împreună, împingeți picioarele până la punctul în care fața vă atinge picioarele. Rezistați pentru încă 10 secunde.
  Imaginea intitulată Îmbunătățirea înălțământului de înșelătorie Pasul 2Bullet3
 • Partea 2
  Aflați salturile

  1
  Aflați tipurile de salturi. Ca o parte esențială a animației, salturile ar trebui să fie practicate cât mai des posibil. Salturile mari fac o majoreta mai buna. Salturile sunt întotdeauna efectuate în opt ori. Unele sărituri populare includ jump-t, "vulturul răspândit", "hurdler" (față și lateral), shushanova, în jurul lumii, cârlig dublu și dublu 9. Iată câteva exemple despre cum să faceți salturi importante:
  • Toe-Touch. Începeți cu picioarele ușor în afară și cu mâinile pe șolduri. Țineți această poziție pentru "5, 6, 7, 8". La "1", puneți picioarele împreună și faceți un V îngust cu brațele ridicate. La "2", îndoiți-vă brațele, astfel încât să traverseze în fața dvs. și să vă îndoiți genunchii. Când brațele sunt complet încrucișate, genunchii ar trebui să fie bine îndoiți. Când vă mișcați brațele afară, începeți să săriți. Efectuați "toe-touch" în "3". Trebuie să se facă în aceeași poziție cu "întinderea la atingere". Faceți un "T" cu brațele. Aruncați-le în "4" cu mâinile la dvs., picioarele împreună și genunchii îndoiți. Puneți-i înapoi în poziția inițială și rezistați cu "5, 6, 7, 8". Acest lucru vă va permite să faceți mai multe sări de peste și peste din nou. .
  Imaginea intitulată Îmbunătățirea zgomotului în trepte Pasul 3Bullet1
 • Pike. Începeți la "poziția de plecare" (picioarele sunt puțin separate și mâinile pe șolduri). Țineți această poziție pentru "5, 6, 7, 8". La "1", rândul său, la stânga sau la dreapta și puneți-vă brațele într-o linie dreaptă în apropierea urechilor. La "2", îndoiți brațele în jos și în afară cât mai mult posibil în timp ce vă îndoiți genunchii și săriți. În "3", încercați saltul în aceeași poziție cu "întinderea știfturii". Cu pumnii încercați să ajungeți la degetele de la picioare. Asigurați-vă că ridicați picioarele cât mai mult posibil. Teren pe "4". Reveniți la "poziția de plecare", așteptând cu nerăbdare "5, 6, 7, 8".
  Imaginea intitulată Îmbunătățirea zgomotului pasului 3Bullet2
 • Herkie din dreapta și din stânga. Începeți la "poziția de plecare" cu "5, 6, 7, 8". În "1", faceți "V" cu brațele și puneți picioarele împreună. În "2", leagăn brațele ca în "toe-touch". În "3", faceți un "T" cu brațele. Piciorul drept ar trebui să fie ca și în "toe-touch", dar piciorul stâng trebuie să aibă genunchiul îndoit, astfel încât piciorul tău să fie în spatele tău ca și cum ai fi odihnit pe o masă. Teren pe "4". Mergeți înapoi la poziția de pornire și mențineți poziția "5, 6, 7, 8". Puteți face acest lucru și cu piciorul stâng și cu piciorul drept îndoit.
  Imaginea intitulată Îmbunătățirea zgomotului în trepte Pasul 3Bullet3
 • Partea 3
  Faceți repetări

  1


  Exersați repetițiile de salt. Lucrați în salturi în cadrul mai multor rutine de practică.
  • Repetarea individuală: începeți cu 3 salturi și apoi creșteți la 5 sau mai multe în mod consecutiv. De exemplu, faceți 2 t-salturi urmate de 3 "atingeri de la picior".
  Imaginea intitulată Îmbunătățirea înălțimii înșelătoarelor Step 4Bullet1
 • Antebrațul ridică: obțineți colegii de echipă și unul dintre ei apuca brațul altcuiva într-un unghi drept (cum ar fi ținând o tavă), apoi puneți-vă mâinile pe antebrațele și săriți.
 • Ridicări: aderați-vă la un grup, partenerul dvs. de numărul 1 trebuie să stea în spatele partenerului numărul 2 și să-l țineți de șolduri în timp ce sărind, ajutând la ridicarea salturilor.
  Imaginea intitulată Îmbunătățirea zgomotului pasului 4Bullet3
 • Practica echipei: plasați-vă în rânduri și săriți unul după altul.
 • 2
  Stați în formă. Jumboanele necesită forță musculară și flexibilitate, deci trebuie să vă exerciți întotdeauna pentru a vă întări mușchii.
 • grindă V Snap Ups, V Se așează și pulsuri pentru a întări flexorul șoldului. Concentrați-vă pe ambele picioare, împreună și individual.
  Imaginea intitulată Îmbunătățirea zgomotului pasului 5Bullet1
 • Stați pe podea cu picioarele împrăștiate. Ridicați picioarele unul câte unul și plasați-le jos. Țineți mâinile pe podea și între picioare. Repetați acest lucru de cel puțin zece ori pe fiecare picior și apoi de zece ori cu ambele picioare împreună.
 • Faceți abdominale. Acest lucru vă va întări abdomenul și vă va ajuta cu tehnica dvs. de sărituri.
  Imaginea intitulată Îmbunătățirea zgomotului pasului 5Bullet3
 • Animate poate fi deshidratare. Luați multă apă și odihniți-vă bine.
  Imaginea intitulată Îmbunătățirea zgomotului pasului 5Bullet4
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea zgomotului pasului 6
  3
  Utilizați greutăți. Puneți greutăți pe glezne. Acest lucru va crește dificultatea salturilor dvs. și va funcționa muschii picioarelor. În acest fel, atunci când le scoateți, săriile dvs. se vor îmbunătăți.
 • Faceți fiecare salt cu greutăți în mod repetat.
 • Scoateți greutățile și faceți din nou salturile. În timp ce faci asta, uita-te într-o oglindă la îmbunătățiri. De asemenea, atunci când faceți asta Toe atinge, asigurați-vă că aveți genunchii îndreptat înapoi și șoldurile deschise.
 • sfaturi

  • grindă se împarte în fiecare zi până când se dovedesc foarte bine. Te va ajuta toetouches faci!
  • Încercați să folosiți greutăți de gleznă atunci când vă grăbiți. Acest lucru va face ca gleznele dvs. să cântărească și atunci când le scoateți, săgețile dvs. vor fi mai mari!
  • Găsiți o trambulină. Nu contează dacă este mică sau mare - dar cu atât este mai mare, cu atât mai mare este sărirea. Practicați până veți ajunge perfect pe trambulină! Apoi încercați pe podea.
  • Dezvoltați mușchii Cu cât aveți mai mulți mușchi în picioare, cu atât mai bine vă puteți împinge mai mult.
  • Păstrați spatele drept și îndreptați-vă degetele de la picioare. Acest lucru vă va ajuta să mergeți mai sus. De asemenea, poziția dvs. va arăta mai izbitoare.

  avertismente

  • La început mândria ta nu va fi singura rănit. O întindere bună va preveni rănirile, dar nu durerea. Săriturile mari se vor simți ca niște semifinale amare dimineața. Nu vă descurajați. Curând va fi mai ușor.
  • Nu vă înfometați sau încercați să pierdeți o cantitate mare de greutate deodată. Luați legătura cu medicul dumneavoastră cu privire la cantitatea de greutate pe care o puteți pierde în siguranță într-o anumită perioadă de timp. Pierderea multă greutate rapidă poate slăbi și vă poate face rău. Există modalități sănătoase de a pierde în greutate, căci foamea nu este una dintre ele. Nici bulimia.

  Lucruri de care ai nevoie

  • O sticlă de apă
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci o rutina de exercitii pentru picioareCum sa faci o rutina de exercitii pentru picioare
  Cum să vă întindeți înainte de un joc de baschetCum să vă întindeți înainte de un joc de baschet
  Cum de a câștiga un concurs de salt lungCum de a câștiga un concurs de salt lung
  Cum sa faci exercitii de stretching pentru fotbalCum sa faci exercitii de stretching pentru fotbal
  Cum se face stretch de PretzelCum se face stretch de Pretzel
  Cum se face scorpionul înflăcărațiCum se face scorpionul înflăcărați
  Cum să vă întindeți pentru a calma mușchii bolnaviCum să vă întindeți pentru a calma mușchii bolnavi
  Cum se fac bastoane de bazăCum se fac bastoane de bază
  Cum să faci salturi de gimnasticăCum să faci salturi de gimnastică
  Cum să faci salturi de foarfeceCum să faci salturi de foarfece
  » » Cum de a îmbunătăți salturile majorete

  © 2011—2020 ertare.com