Cum să vă îmbunătățiți starea fizică

Ați început să faceți exerciții și doriți să vă îmbunătățiți starea fizică, dar nu știți unde să mergeți? Ai ajuns în locul potrivit! Aici este un ghid complet și minunat pentru a vă îmbunătăți starea fizică!

pași

Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă fitness-ul Pasul 1
1
Investigates. Dacă doriți cu adevărat să vă îmbunătățiți fizicul, atunci trebuie să vă cercetați scopul. Aflați despre grăsimile saturate și nesaturate, exercițiile pe care ar trebui să le faceți pentru anumite părți ale corpului și pentru cât timp trebuie să vă exercitați. Acest lucru va fi un mare ajutor pentru a vă face activitatea fizică de rutină și, de asemenea, astfel încât să știți în detaliu ce trebuie să faceți pentru a vă îmbunătăți sănătatea.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea stadiului de fitness 2
  2
  Stick la o rutină. Organizați o rutină pentru dvs. în funcție de ceea ce ați aflat. Consultați un expert dacă știți de unde să obțineți acest lucru, astfel încât să vă ajute să puneți împreună un plan în funcție de ceea ce aveți nevoie. Este important ca atunci când aveți o rutină, urmați-l corect și nu-l abandonați. Ca exemplu, aveți:
 • Luni - exerciții abdominale și de burtă.
 • Marți - exerciții cardiovasculare și de braț.
 • Miercuri - Pauză
 • Joi - Lucrează toate grupurile musculare
 • Vineri - Exerciții cardiovasculare
 • Sâmbătă - Restul
 • Duminica - Exerciții de greutăți și greutăți libere
 • Imaginea intitulată
  3
  Să aveți o dietă sănătoasă. Aportul caloric reprezintă baza pentru îmbunătățirea stării fizice. Nu mâncați când sunteți emoțional, mâncați când vă este foame și apoi ardeți acele calorii suplimentare, astfel încât nu există exces de grăsime în corpul vostru. Modificări mici, cum ar fi consumarea unui măr în loc de grăsimi saturate, consumul de apă în loc de sifon, reducerea dietă în dieta ta, printre altele, fac o mare diferență. Luați cel puțin 1 sau 2 pahare de apă cu cel puțin 30 de minute înainte de masă sau gustare, așa că vă veți simți plin și nu veți mânca prea mult. O dietă echilibrată este foarte importantă pentru îmbunătățirea și menținerea stării fizice. Exercitarea fără a mânca este rău, deoarece corpul tau va folosi orice grăsimi saturate, grăsimi astfel încât nu va dispărea, iar același lucru este valabil atunci când intră în faza de foame. Încearcă să urmezi dieta "South Beach" pentru că vă poate ajuta să eliminați grăsimea și să vă îmbunătățiți starea fizică. Protejează-te zilnic ca parte a stilului tău de viață.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă fitness-ul Pasul 4
  4
  Antrenează-te. Pentru a îmbunătăți cu adevărat sănătatea și pentru a o menține, efectuați diferite tipuri de exerciții. Când faceți o antrenament în greutate, fiecare grup de mușchi funcționează deoarece doriți ca fibrele grupurilor principale de mușchi să se rupă atunci când fac exerciții și apoi să le întărească în timp ce vă odihniți. Cheia pentru a vă întări muschii este de a exercita la o intensitate ridicată și de a crește, în timp, secvențele de exerciții sau ori când repetați fiecare exercițiu. De exemplu, dacă ai făcut 50 de abdomene ieri, astăzi vă puteți face 55. Dar creșterea este nu au moderat corpul unui culturist de la o zi la alta. Dacă vă puteți uita la televizor în timpul exercițiilor, înseamnă că în esență nu încercați destul de mult sau stimulați mușchii. Iată câteva exerciții ai putea încerca: Genuflexiuni pentru coapse si picioare, ridicați piciorul din spate, farfurii, tractiuni, flexii, care rulează, sta-up-uri și alte exerciții abdominale. Asigurați-vă că vă exercitați, astfel încât întregul trup este întărit și amintiți-vă să nu exercite prea mult pentru că muschii nu se vor odihni sau vor fi întăriți. Veți provoca, de asemenea, oboseală musculară, ceea ce va face dificilă continuarea exercițiului, precum și poate provoca crampe.
 • Participați la sport. Nu numai că veți învăța abilitățile sportive, dar vă veți îmbunătăți starea fizică. Deci, data viitoare, dacă există o echipă de fotbal la școala dvs. sau sala de sport care caută mai mulți boxeri, nu pierdeți ocazia și vă alăturați!
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă Fitness Pasul 5
  5
  Faceți o antrenament de circuit. Efectuarea unei antrenamente de circuit vă va îmbunătăți sănătatea. Aceasta constă în întărirea diferitelor părți ale corpului prin diferite exerciții, efectuându-le în rotație. Acest circuit nu este numai pentru a obține un corp echilibrat și atractiv în vedere, ci și pentru a preveni rănile. De exemplu, dacă faci flexii cu greutăți de 32 kg (80lb), dar spatele inferior este slab, pot suferi de o entorsa lombare! În circuit de formare pot include: dominat de arme clasice, push-up-uri pentru ABS, genuflexiuni pentru coapse, ridicați piciorul din spate, care rulează pentru a îmbunătăți rezistenta, fiare de călcat, arme parțiale abdomene pentru abs și unele exerciții pentru a vă întări spatele.


 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă Fitness Step 6
  6
  Nu aveți încredere prea mult în reclame. De fapt, ar trebui să ignorați toate reclamele care promovează alimente care nu servesc corpul, exerciții și suplimente. Deoarece este dificil și într-adevăr doresc să îmbunătățească fitness, pe care doriți să cumpere toate aceste mașini pentru a obține un avantaj, dar asta e exact motivul pentru care astfel de produse sunt: ​​ei știu că vor vinde. Acceptați metode și produse dovedite, cum ar fi banda de alergare, coarda de salt, pasul, rezistența bancului sau greutățile dumbbell. În loc să cumpărați suplimente scumpe, evitați excesul de grăsimi și mâncați alimente care vă ajută să vă accelerați metabolismul.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea stadiului de fitness Pasul 7
  7
  Concentrați-vă și pe alte lucruri. Dacă examenele sunt apropiate, concentrați-vă asupra acestora și reduceți timpul petrecut în timpul antrenamentului. Cu toate acestea, nu-l abandonați cu totul sau progresul dvs. va fi afectat!
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă fitness-ul Pasul 8
  8
  Rămâi motivați. Dacă uneori obosiți să faceți prea multe, este pentru că nu sunteți motivat. Vedeți cum idolii noștri sportivi nu renunțați niciodată și continuați să vă antrenați dincolo de zona lor de confort! De asemenea, puteți asculta muzica preferată pentru a vă motiva să vă părăsiți zona de confort. Inserați povești de succes și citări pe pereți, astfel încât să le puteți vedea la instruire. Un alt sfat pentru a rămâne motivat este să vă înscrieți în cursurile de exerciții fizice. Veți întâlni mulți oameni și, de asemenea, lucrul într-un grup vă ajută foarte mult să fiți motivați ("Dacă doamna gravidă de 40 de ani se poate ridica la 5am și vine la clasă, pot și eu!")
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă fitness-ul Pasul 9
  9
  Trebuie să știți cât de bine faceți. Măsurați starea fizică. Puteți utiliza o măsură fizică, cum ar fi calculul mărimii bicepsului dvs. sau timpul, știind cât de repede puteți rula. Scrieți aceste măsuri și rămâneți motivați atunci când vedeți îmbunătățirile dvs. sau vedeți cât de mult trebuie să vă îmbunătățiți. Amintiți-vă că acestea sunt obiective pe termen lung și că organismul dumneavoastră nu se îmbunătățește neapărat în fiecare zi. Fii răbdător!
 • sfaturi

  • Faceți aerobic, exerciții anaerobe și circuite pentru a obține rezultate bune.
  • Nu mănânci când te plictisești. Faceți mai multe exerciții sau revizuiri, dar NICIODATĂ pierdeți timp deoarece nu o veți recupera.
  • Încercați să mâncați sănătoși. Se spune că puteți obține aproape jumătate din ceea ce este corpul lui Bruce Lee cu o dietă bună. Trebuie să vă exercitați pentru a vă menține astfel.
  • Când încerci să-ți îmbunătățești starea fizică, ei se pot distra de tine sau pot pierde prieteni. Nu vă faceți griji și ignorați-le - vor înceta să o facă atunci când văd un corp subțire pe plajă sau la școală. Cu toate acestea, nu vă puteți îndepărta de ceilalți, așa că nu opriți socializarea și nu continuați antrenamentele.
  • Nu fiți o victimă a reclamei pentru că veți cheltui bani, părinții dvs. vor fi supărați și vă veți simți rău pentru că știți că există și alte alternative mai ieftine și mai benefice. Este mai bine să faceți exerciții cu două sticle pline de pietre decât cu greutăți care vă costă draga.
  • Stați hidratat în fiecare zi.
  • Încercați să fiți răbdători. Veți vedea rezultatele la momentul potrivit, dar puteți grăbi lucrurile dacă vă antrenați mai mult.
  • Nu exersati excesiv sau muschii nu se vor intari.
  • Rămâneți motivat, deoarece poate fi un factor determinant pentru obținerea unui corp subțire și potrivit.
  • Practica sport ca fotbalul.

  avertismente

  • REAMINȚI că există o lume în afară de antrenament.
  • Nu exersați excesiv și chemați un medic dacă aveți vreo durere.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a construi o rutină solidă de exercițiiCum de a construi o rutină solidă de exerciții
  Cum să transformați exercițiul într-o rutină zilnicăCum să transformați exercițiul într-o rutină zilnică
  Cum să vă diversificați rutinele de antrenamentCum să vă diversificați rutinele de antrenament
  Cum se face un antrenament complet în mai puțin de 5 minuteCum se face un antrenament complet în mai puțin de 5 minute
  Cum să includeți activitatea fizică în timpul liberCum să includeți activitatea fizică în timpul liber
  Cum de a crește intensitatea oricărui exercițiuCum de a crește intensitatea oricărui exercițiu
  Cum să lupțiCum să lupți
  Cum să faceți primul pas pentru a merge la salăCum să faceți primul pas pentru a merge la sală
  Cum să creați un plan de antrenament fizicCum să creați un plan de antrenament fizic
  Cum puteți îmbunătăți performanța utilizând NLPCum puteți îmbunătăți performanța utilizând NLP
  » » Cum să vă îmbunătățiți starea fizică

  © 2011—2020 ertare.com