Cum să îmbunătățiți reflecțiile în lupte

Reflexele sunt modul în care corpul tău răspunde atunci când trebuie să acționeze fără să gândească. Acestea pot fi reflexe naturale (de exemplu, o mișcare rapidă apare atunci când ceva atinge prea cald tine, corpul tau repede departe) sau reflexe învățate (de exemplu, să nu renunțe la o băutură scumpă sau valoroasă, chiar dacă este prea cald). Formarea reflexelor dvs. poate fi realizată prin repetarea continuă a mișcărilor. În timpul acestui proces, acțiunile constiente înaintea anumitor stimuli se vor transforma în acțiuni subconștiente (reflexele).

pași

Imaginea intitulată Îmbunătățirea reflexiilor de luptă Pasul 1
1
Faceți o listă a atacurilor în care doriți să vă îmbunătățiți răspunsul.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea reflexiilor de luptă Pasul 2
  2
  Găsiți un partener de formare.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea reflexiilor de luptă Pasul 3
  3
  Înțelegeți-vă cu partenerul să executați atacul puțin câte puțin. În timp ce partenerul tău execută atacul, încercați să îl eschivați sau să-l blocați. Fiți înțelepți și înțelegeți că anumite atacuri nu pot fi blocate. Puteți, de asemenea, să antrenați începerea unui contraatac rapid după ce aterizați la primul atac.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea reflexiilor de luptă Pasul 4
  4
  Repetați același atac cu aceeași apărare. Dacă credeți că faceți bine, crește progresiv viteza de atac și viteza de apărare. Faceți acest lucru timp de aproximativ 10-15 minute. Corpul tău va învăța să reacționeze mai bine la această situație.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea reflexiilor de luptă Pasul 5
  5
  Faceți un alt exercițiu de atac sau cu o altă apărare (sau ambele). Continuați antrenamentul timp de 10-15 minute. Corpul vostru a învățat acum să acționeze într-o situație diferită. Cu toate acestea, rețineți că în aceste exerciții vă așteptați mereu un atac.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea reflexelor de luptă Pasul 6


  6
  Continuați să practicați până când ați terminat cu succes 3 sau 4 atacuri și apărarea lor corespunzătoare.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea reflexiilor de luptă Pasul 7
  7
  Sunt de acord cu partenerul tău unul dintre atacurile repetate anterior, într-un mod aleatoriu. Încă o dată, începeți încet și creșteți progresiv viteza atacului dacă vedeți că faceți acest lucru corect. Corpul tau va incepe pregatirea pentru a identifica rapid atacul si pentru a raspunde corespunzator.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea reflexiilor de luptă Pasul 8
  8
  Repetați totul. Repetarea este singura modalitate de a vă îmbunătăți reflexele.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea reflexiilor de luptă Pasul 9
  9
  Găsiți mai mulți parteneri sau cel puțin păstrați forma unor atacuri diferite. Vrei să-ți îmbunătățești reflexele de luptă, să nu-ți îmbunătățești reflexele când cineva pe care-l cunoști, lovește într-un mod foarte special.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea reflexiilor de luptă Pasul 10
  10
  După ce ați învățat acest lucru, găsiți încă doi oameni. Au pus două pe fiecare parte și unul în fața ta, și să fie difuzate aceleași atacuri aleatorii (cel mai bun cineva atribuit un număr fiecărei persoane și du-te la ei pentru a vă menține toate atac la o dată)
 • sfaturi

  • Alăturați-vă școlii de arte marțiale. Veți face același lucru așa cum este descris aici, cu diferența că veți avea un a "profesional" Acesta vă va învăța cele mai bune modalități de a scăpa de o lovitură, de a începe contraatacuri, precum și de o varietate de atacuri.
  • Încearcă să nu te rănești sau să-ți rănești partenerul. Cu toate acestea, din când în când, vă puteți răni ...
  • Bucură-te de ceea ce faci. Nu antrenați în timp ce sunteți supărat sau vă gândiți la un fel de răzbunare, deoarece vă va face corpul să se gândească la învățare ca pe o experiență rea. Dacă te bucuri de antrenamentul tău, corpul tău va fi mai dispus să învețe.
  • În timp, memoria musculară va intra în funcțiune și va deveni naturală. Cel mai bun lucru este să găsiți acele mișcări care sunt mai ușor și mai confortabile pentru dvs. Nu există nici o modalitate de a respinge orice atac - experiment, și veți vedea că funcționează.

  avertismente

  • Asigurați-vă că persoanele cu care vă antrenați nu se rănesc. Dacă credeți că vă puteți răni, găsi un alt partener pentru a practica.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să învinge Lexaeus (Bătălia de date) în Hearts din Regatul Unit IICum să învinge Lexaeus (Bătălia de date) în Hearts din Regatul Unit II
  Cum de a învinge Xaldin (Bătălia de date) în Hearts din Regatul Unit IICum de a învinge Xaldin (Bătălia de date) în Hearts din Regatul Unit II
  Cum să învingi Saix (Bătălia de date) în Inimile Împărăției IICum să învingi Saix (Bătălia de date) în Inimile Împărăției II
  Cum să joci ca Marth în Super Smash Brothers MeleeCum să joci ca Marth în Super Smash Brothers Melee
  Cum să obțineți cizme mari în Clash of ClansCum să obțineți cizme mari în Clash of Clans
  Cum se joacă `ninja `(joc de slap)Cum se joacă `ninja `(joc de slap)
  Cum să blochezi o loviturăCum să blochezi o lovitură
  Cum a contraatacatCum a contraatacat
  Cum de a scăpa de o loviturăCum de a scăpa de o lovitură
  Cum să blochezi loviturile în karateCum să blochezi loviturile în karate
  » » Cum să îmbunătățiți reflecțiile în lupte

  © 2011—2020 ertare.com