Cum de a îmbunătăți discul de golf

Să presupunem că ați început să jucați discuri de golf și acum doriți să deveniți puțin mai buni în acest sport. Poate că ai un prieten care te face să faci pudră de fiecare dată când joci cu el sau poate că vrea să înceapă să participe la unele turnee pentru a încerca să câștige niște bani și premii. În orice caz, acesta este un loc bun pentru a obține un ghid care să vă ajute în aventura dvs. și, astfel, să devină un jucător de golf mai bun.

pași

Imagine intitulată Obțineți mai bine la discul Golf Pasul 1
1
Definiți cât de rău sau de bine sunteți. O resursă bună pentru acest lucru ar fi vizitarea site-ului PDGA (Professional Disc Golf Association). Uită-te la apartenență sau la clasificare. Cheia aici este să arătați și să aflați ce aspecte ați putea evalua. Un jucător de agrement va face 30% până la 50% din aruncările scurte de 6,1 m (20 picioare) și aruncă în mod normal de la 45,7 la 91,4 m (150 la 300 picioare). Un jucător intermediar va face 50% până la 70% din aruncările scurte de 6,1 m (20 picioare) și aruncă în mod normal de la 45,7 la 91,4 m (150 la 300 de picioare).
 • Imagine intitulată Obțineți mai bine la discul Golf Pasul 2
  2
  Stabiliți o poartă realiste și să se angajeze în acest scop. Poate că faci terenuri cu o putere mică de 45,7 m (150 picioare). Acesta este un dezavantaj semnificativ față de un jucător mediu care va arunca discul mai mult de 61 m (200 ft). Dacă acest lucru este cazul dumneavoastră (concentrați-vă pe îmbunătățirea distanței dvs. pitch.) Dacă puteți depăși 61 m (200 ft), atunci trebuie să devină un expert pe scurtătoare de presă.
 • Imagine intitulată Obțineți mai bine la discul Golf Pasul 3
  3
  Efectuarea aruncărilor scurte este abilitatea care va diferenția în orice moment un jucător avansat de un jucător de agrement. Este singurul aspect pe care trebuie să vă concentrați asupra îmbunătățirii jocului. Pentru a determina ce impact va avea acest lucru asupra jocului dvs., urmați-vă.
 • Imagine intitulată Obțineți o mai bună la Disc Golf Pasul 4
  4
  Înregistrați scorul data viitoare când jucați. Atunci când vă înregistrați aruncările, puneți-l în lateral la ce distanță de steagul pe care îl aveați atunci când ați făcut aruncarea înainte de a lovi. Deci, dacă nu aruncați una sau două terenuri, fiecare trebuie să aibă o distanță în care ați pierdut ceea ce ar fi putut să vă scadă scorul într-un teren.
 • Imagine intitulată Obțineți mai bine la discul Golf Pasul 5
  5
  Uitați-vă la numerele. Aveți sub 6.1 m (20 picioare)? Acest lucru poate fi corectat într-o săptămână sau două de practică. Și sub 9.1 m (30 ft)? Un jucător bun va face mai mult de 70% din avansările sale cu aruncări scurte mai puțin de 9,1 m (30 ft). Ești foarte bun?
 • Imagine intitulată Obțineți mai bine la discul Golf Pasul 6


  6
  Practicați acum (dacă aveți nevoie să faceți excursii normale sau scurte, faceți-o). Mergeți la un teren de fotbal sau la un câmp liber și practicați 100 de terenuri normale. Înainte de a merge, vizitați YouTube și urmăriți videoclipurile instructive create de Discraft. (Citește "disc golf" în motorul de căutare).
 • Imagine intitulată Obțineți mai bine la discul Golf Pasul 7
  7
  Ia-o bandă și marcați 3 m, 4,6 m, 6,1 m, 7,6 m și 9,1 m. Schimbați scara în funcție de nivelul de calificare. Utilizați roci sau discuri pentru a marca distanțele. Dacă vă simțiți foarte curajoși, luați un pahar și niște cărămizi și instalați markeri permanenți.
 • Imagine intitulata Obtineti mai bine la Disc Golf Pasul 8
  8
  Răsplătește-te jucând un curs regulat, după câteva sesiuni de practică.
 • Imagine intitulată Obțineți mai bine la discul Golf Pasul 9
  9
  Bucură-te de îmbunătățirea ta
 • Imaginea intitulată Obțineți mai bine la discul Golf Pasul 10
  10
  Disc golf Este singurul sport pe care îl veți avea nevoie pentru tot restul vieții.
 • sfaturi

  • Ia-ți un partener pe tot parcursul zilei.
  • Jucați cu alte persoane. Prietenul cu care v-ați jucat în ultimii doi ani nu vă va învăța nimic nou. Căutați discuri de golf în zona dvs. și ieșiți pentru o noapte dublă. Te vor potrivi la întâmplare cu o altă persoană. Lansați învățarea!
  • Învățați să aruncați înainte și înapoi și să nu vă întoarceți la un obicei vechi pe care l-ați utilizat anterior.
  • Luați mai mult de un disc pentru orice practică, dar aveți grijă să amestecați prea multe tipuri diferite pentru versiunile scurte.

  avertismente

  • Amintiți-vă că discul de golf este doar un joc. Cel mai important lucru este că vă distrați.
  • Realizați un echilibru între practică și joc. Nu face prea mult de un lucru sau de altul.
  • Practică într-un câmp deschis și amplu. Un disc sălbatic pare să avanseze de două ori distanța obișnuită a aruncărilor. Puteți căuta un câmp care are alta lângă el, în loc de un spațiu inaccesibil, cum ar fi un râu, un aeroport sau un drum.
  • Practica este o oportunitate de a încerca lucruri noi, dar nu te grăbi cu poziția de bază.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se joacă Golf SolitaireCum se joacă Golf Solitaire
  Cum se joacă golf (joc de cărți)Cum se joacă golf (joc de cărți)
  Cum să jucați golf cu băuturiCum să jucați golf cu băuturi
  Cum se calculează handicapul tău la golfCum se calculează handicapul tău la golf
  Cum să schimbi mânerul unui club de golfCum să schimbi mânerul unui club de golf
  Cum sa cumperi cluburi de golf onlineCum sa cumperi cluburi de golf online
  Cum să creați un teren de golf în grădina dvs. din spateCum să creați un teren de golf în grădina dvs. din spate
  Cum sa alegi un club de golfCum sa alegi un club de golf
  Cum să atingi o decolorare în golfCum să atingi o decolorare în golf
  Cum să tăiem o minge de golf la distanța corectăCum să tăiem o minge de golf la distanța corectă
  » » Cum de a îmbunătăți discul de golf

  © 2011—2020 ertare.com