Cum să îmbunătățiți în golf

Mai jos este o listă de tehnici de golf care vă pot salva până la 10 fotografii în 6 luni.

pași

Imagine intitulată Îmbunătățirea jocului dvs. de golf Pasul 1
1
Ancorează-ți piciorul. Un sfat de bază pentru a vă îmbunătăți lovitura și pentru a obține o distanță mai mare este să vă ancorați piciorul și corpul în spatele mingii. Piciorul pe care trebuie să-l ancorezi este piciorul care se află în spatele mingii. Pentru drepturi ar fi piciorul drept și pentru leftiți ar fi piciorul stâng. Dacă vă ridicați piciorul prea devreme în timpul leagănului, veți pierde puterea și distanța în fotografiere.
 • Imagine intitulată Îmbunătățirea jocului dvs. de golf Pasul 2
  2
  Păstrați-vă cotul atingându-vă șoldul. Păstrarea brațului drept aproape de șold asigură corpul dvs. să vă propulseze brațele prin mingea în momentul impactului. Acest lucru va reduce șansele mâinilor dvs. să afecteze negativ lovitura.
 • Imagine intitulată Îmbunătățirea jocului dvs. de golf Pasul 3
  3
  Las-o să-și facă treaba. O greșeală obișnuită în rândul jucătorilor de golf este aceea de a gândi că, cu cât mai greu lovesc mingea, cu atât mai mult va merge. Concentrează-te pe lovirea centrului mingii și controlul asupra leagănului. Acest lucru vă va oferi rezultate mult mai bune decât încercarea de a crește puterea în leagăn.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea jocului dvs. de golf Pasul 4
  4
  Păstrați-vă mușchii relaxați și nu strângeți bățul prea mult. În partea de sus a leagănului, faceți o pauză ușoară, fără a vă strânge prea mult ghemuirea prin club. Dacă faceți acest lucru, leagănul dvs. va fi mai rapid și mai energic. Acest lucru va face lovitura merge mai departe.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea jocului dvs. de golf Pasul 5
  5


  Vizualizați fotografia. Când faceți leagăne, trebuie să vă imaginați împușcătura pe care doriți să o faceți. Asigurați-vă că leagănul dvs. este confortabil și puteți vizualiza zborul mingii. Această tehnică vă va relaxa corpul și mintea. Nu luați prea multe leagăne de practică sau ideea lipsei împușcatului vă va afecta încrederea.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea jocului dvs. de golf Pasul 6
  6
  Întoarceți-vă șoldurile viguros. Rotirea șoldului puternic va crește viteza clubului atunci când coborâți, ceea ce va cauza o lovitură mai lungă. Asigurați-vă că faceți acest lucru într-o manieră controlată pentru a preveni alunecarea piciorului pe care l-ați ancorat.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea jocului dvs. de golf Pasul 7
  7
  Asigurați-vă leagăn mai scurt și controlate pentru un accident vascular cerebral mai lung. O greșeală obișnuită este să dai clubul prea în spate în timpul leagănului. Acest lucru vă va face să pierdeți controlul asupra clubului. O leagănă mai puternică și controlată poate fi obținută prin controlul încheieturilor și rotirea corpului în împușcat, ceea ce va face ca bila să meargă mai departe.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea jocului dvs. de golf Pasul 8
  8
  Stați în formă. Ca și în orice sport, este necesar un anumit nivel de stare fizică pentru a putea juca bine. Încercați să exersați exerciții înainte de fiecare rundă de golf. Dacă aveți timp, câteva vizite la sala de sport pe săptămână vă vor ajuta foarte mult.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea jocului dvs. de golf Pasul 9
  9
  Încercați să vă faceți pumni cu cea mai mică posibilă întoarcere a mingii. Pentru a realiza acest lucru puteți pune mingea puțin mai mare. Acest lucru va face mingea să devină mai mică, din moment ce o veți lovi de jos. De asemenea, evitați trecerea peste balonul pe care l-ați afectat. Aceasta reduce întotdeauna rândul.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea jocului dvs. de golf Pasul 10
  10
  Practicați cât mai des posibil. Chiar dacă credeți că acest lucru este ceva "clișeu" Nu este niciodată o practică suficientă. Coerența în practici este crucială pentru un joc bun. Pentru a-ți îmbunătăți abilitățile de golf, trebuie să joci de multe ori. Dacă nu practicați, nu vă veți îmbunătăți. De fiecare dată când jucați, vă îmbunătățiți puțin și puneți în practică lecțiile pe care le-ați învățat în ocaziile anterioare.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se face pasul de bază al salseiCum se face pasul de bază al salsei
  Cum să îndoiți mingea în fotbalCum să îndoiți mingea în fotbal
  Cum să îndoiți o minge de fotbalCum să îndoiți o minge de fotbal
  Cum să domine mingeaCum să domine mingea
  Cum să executați o poziție corectă în karate ShotokanCum să executați o poziție corectă în karate Shotokan
  Cum să atingi un șoferCum să atingi un șofer
  Cum să tăiem o minge de golf la distanța corectăCum să tăiem o minge de golf la distanța corectă
  Cum să faci o pălărie de curcubeu sau taco de fotbalCum să faci o pălărie de curcubeu sau taco de fotbal
  Cum sa faci o tragere spiralaCum sa faci o tragere spirala
  Cum să faci o puntă în fotbalul americanCum să faci o puntă în fotbalul american
  » » Cum să îmbunătățiți în golf

  © 2011—2020 ertare.com