Cum să îmbunătățiți utilizarea pistolului

Practicarea și perfecționarea manevrelor cu un pistol este un proces dificil. Cu cât practici mai mult, cu atât vei deveni mai bine și cu atât vei reuși mai repede. Multe dintre aceste exercitii pot fi efectuate în timpul practicii uscate (o armă de foc evacuate), dar acestea sunt destinate pentru a atinge perfecțiunea mișcărilor și de a crea o memorie procedurală (memorie musculare), astfel încât, atunci când este absolut necesar pentru a efectua aceste acțiuni pentru a perfecțiunea, totul se face corect și rapid.

pași

Metoda 1
Operații greșite

Defecțiunile (adesea denumite în mod eronat "strângere") sunt foarte frecvente în cazul pistoalelor semi-automate. Deși cele mai moderne arme sunt relativ fiabile, este întotdeauna o idee bună să fii pregătit, deoarece defecțiunile par să se întâmple în momentele cele mai puțin favorabile (Legea lui Murphy prevalează). În acest articol, vă vom învăța cum să evitați defecțiunile prin citirea Cum să reîncărcați o armă și să rezolvați cele mai frecvente probleme.

Imaginea intitulată Obțineți mai bine utilizarea pistolului (pistol) Pasul 1
1
Defecțiune de tip 1: Această defecțiune este cunoscută sub numele de defecțiune de declanșare (FTF). Acest lucru se întâmplă atunci când strângeți declanșatorul și, în loc să ascultați o "boom", veți auzi un "clic". Acesta este cel mai simplu tip de defecțiune, cel mai comun și mai ușor de rezolvat: doar lovit și flip.
 • Imagine intitulată Obțineți mai bine utilizarea pistolului (pistol) Pasul 2
  2
  Defecțiune de tip 2: un ejectare eșec este o problemă comună la M1911 vechi și altele cu ejectori mai scurți. Acest tip de defecțiune este cunoscut sub numele de "stovepipe".
 • Simptomul acestui eșec este a "declanșator mort" (fără clic, doar o mică mișcare), probabil o parte din alamă care iese din orificiul de evacuare (dar nu neapărat) și diapozitivul care nu poate fi complet în poziție. Corectați problema utilizând aceeași metodă ca în Defecțiunea de tip 1: apăsați și răsturnați.
 • Imagine intitulată Obțineți mai bine utilizarea pistolului (pistol) Pasul 3
  3
  Defecțiune tip 3: Acest tip este cunoscut de unii ca fiind "mama tuturor spectacolelor rele". Aceasta este o întrerupere, ceea ce înseamnă că există o mulțime de aramă în loc în același timp.
 • Dacă aveți o defecțiune Tipul 3 în timpul unui schimb de focuri, mulți experți vă vor spune să vă asigurați că vă apărați. Desigur, dacă aceasta nu este o opțiune, ar trebui să găsiți o acoperire înainte de a executa puntul.
 • Pentru a șterge: luați glisorul și blocați-l din nou (acest lucru este opțional pentru mai multe arme). Apăsați ejectorul încărcătorului, luați-l pe cel din urmă și aruncați-l la sol. Luați din nou glisorul și rake "strong" de trei ori. Găsiți un încărcător nou, plasați-l în interiorul armei (ca în reîncărcarea tactică) și rake-ul încă o dată pentru a încărca un glonț. De asemenea, puteți afla cum să păstrați revista pe care o aveți în arme, citiți acest articol.
 • Imaginea intitulată Obțineți mai bine utilizarea pistolului (pistol) Pasul 4
  4
  Defecțiunea de tip 4: Acest tip este rar și dacă vi se întâmplă atunci când practicați cu arma pe gama de împușcături, scăpați de acel pistol și cumpărați un model diferit! Această defecțiune apare atunci când cursorul nu revine la poziția sa inițială după ardere.
 • Acest lucru se poate întâmpla deoarece bara de ghidare sau șinele de ghidare sunt foarte elastice (până la punctul de a arăta că există multe fructe suculente în interior), arcul ghidului este prea slab sau designul compartimentului este rău. În orice caz, pistoalele semiautomatice moderne nu ar trebui să aibă acest eșec. Un armistițiu (sau tu) ar putea să diagnosticheze problema și să o repare, dar o armă care are o defecțiune Tipul 4 nu este o armă de încredere! (Edit * Arma poate fi perfect fiabile și încă mai au un defect de tip 4. O curățare bună ar putea rezolva problema sau, poate, arcul de rapel este slăbită și trebuie să fie înlocuite sau pot fi necesare pentru a aduce arma la un armurier, după cum sa menționat anterior).
 • Metoda 2
  Scopul împușcat și obiectivul rapid

  Urmărirea filmării este o problemă foarte controversată. Ceea ce descrie cu adevărat este abilitatea unui shooter de a trage țintă fără a trebui să țintească.

  Imaginea cu titlul Îmbunătățiți utilizarea pistolului (pistol) Pasul 5
  1
  în timp ce cu scopul de a împușcat sună ca o idee minunată (capabil să tragă instinctiv țintă), este (pentru 99% din oameni) prost. După trei sau patru metri, ar putea fi imposibil să obțineți fotografii de încredere în centrul țintei. Și amintiți-vă ce spun ei: gândiți-vă la cea mai proastă zi de pe tragere și veți fi dublu de rău în mijlocul unei lovituri de pușcă!
 • Imaginea intitulată Obțineți o mai bună folosire a pistolului (pistol) Pasul 6
  2
  Cealaltă alternativă este cunoscută sub numele de "obiectivul rapid". Aceasta înseamnă că trageți arma în poziția standard de ardere, vă concentrați pe partea frontală a armei și atunci când primul pol (țintă) este undeva între obiectivele din spate, trageți! Indiferent unde tragi, trei sau șase metri distanță, chiar și cele mai proaste ținte ar putea lovi.
 • Imagine intitulată Obțineți mai bine utilizarea pistolului (pistol) Pasul 7
  3
  Studii efectuate în cadrul departamentului de poliție care învață să aibă un a obiectivul rapid împotriva departamentului care învață cu scopul de a împușcat au arătat rezultate uimitoare. Ofițerii de poliție care se specializează mărcile rapide lovesc țintele de patru ori mai mult decât cei care țintă împușcat. Media primelor fotografii a fost mai mică decât o zecime de secundă mai lentă (pentru cei care au o obiectiv rapid).
 • Imaginea intitulată Obțineți o mai bună utilizare a pistolului (pistol) Pasul 8
  4
  Majoritatea oamenilor pot folosi acea zecime de secundă pentru a-și asigura țintă în loc să umple pur și simplu peretele găurilor din spatele păpușilor. aruncarea rapidă este ceva ce trebuie practicat, altfel te poți întoarce țintă împușcat.
 • Imaginea intitulată Obțineți o mai bună folosire a pistolului (pistol) Pasul 9
  5
  Practic, "vârful pistolului" (menționat în pag Cum de a alege pistolul corect (arma de foc)) este încă important, deoarece va reduce timpul necesar pentru atingerea obiectivelor rapide, dar din moment ce vă mai folosiți scopul, este mai puțin important.
 • Imaginea intitulată Obțineți mai bine utilizarea pistolului (pistol) Pasul 10
  6
  Pe de altă parte, cele mai multe întâlniri armate reale apar la o distanță de cel puțin șase metri, iar rata țintă în comunitatea fenicianilor este mai mare de 20%. În plus, deoarece majoritatea departamentelor de poliție au și continuă să-și îmbunătățească scopul, este clar că acestea nu reușesc sau nu sunt disponibile pentru utilizarea corectă a BAR (pușca automată Browning), ceea ce afectează coordonarea viziunii și abilităților motorii. . Astfel, cunoștințele și practica la Punctul Shooting pot oferi siguranța și asigurarea că veți putea atinge ținte la distanțe apropiate. Folosirea metodelor de țintire nu este interzisă dacă condițiile permit acest lucru.
 • Metoda 3
  Dezasamblarea rapidă

  Aflați cum să desenați rapid și eficient. Cele mai multe dueluri apar în mod neașteptat și, prin urmare, Fast desenfunde este o abilitate care trebuie perfecționată. Aici vă arătăm tehnica de tras. Există cinci pași și fiecare are un scop foarte important. Dacă căutați instrucțiuni mai detaliate, consultați articolul despre cum Trageți rapid o armă. Cu excepția cazului în care vă aflați în raza de acțiune și sunteți în măsură să atingeți ținta (conform următoarelor reguli), această practică ar trebui făcută cu o armă descărcată. Dacă sunteți capabil să atingeți țintă după desen, aceasta ar putea fi o practică bună. Încercați să timp timpul desenfunde dvs. pentru prima fotografie de succes.

  Imaginea intitulată Obțineți mai bine utilizarea pistolului (pistol) Pasul 11


  1
  Poziția 1: plasați mâna de susținere aproape de corpul dvs. (ați putea atinge stomacul). Mutați mâna cu care trageți deasupra mânerului pistolului și reveniți pentru a obține o bună lovitură a armei (în timp ce rămâneți în cutie). Aruncați orice sistem de reținere.
 • Imaginea intitulată Obțineți mai bine utilizarea pistolului (pistol) Pasul 12
  2
  Poziția 2: aruncați arma în sus (pentru capacele de reținere pasivă, este necesară o tragere fermă), la cativa centimetri de manșon.
 • Imaginea intitulată Obțineți mai bine utilizarea pistolului (pistol) Pasul 13
  3
  Poziția 3: întoarceți încheietura mâinii și coborâți cotul brațului cu care veți trage. Aceasta va determina arma să îndrepte spre ținta. Dezactivați orice asigurare. Din această poziție, puteți atinge o țintă apropiată (dacă este necesar).
 • Imagine intitulată Obțineți mai bine utilizarea pistolului (pistol) Pasul 14
  4
  Poziția 4: mutați arma spre țintă. Când arma trece în stomac, mutați mâna de sprijin spre arma și în fața mâinii cu care trageți pentru a obține o bună prindere.
 • Imagine intitulată Obțineți mai bine utilizarea pistolului (pistol) Pasul 15
  5
  Poziția 5: completați mișcarea, extindeți brațul cu care trageți pentru o poziție bună de fotografiere. Țineți cotul suport sprijinit (drept este mai bine).
 • Imagine intitulată Obțineți mai bine utilizarea pistolului (pistol) Pasul 16
  6
  Odată ce vă aflați în poziția de ardere, ar trebui să vă retrageți cu sprijinul în timp ce împingeți mâna cu care trageți. Aceasta creează o "presiune izometrică", care controlează capacul gurii și dă senzația de recul a armei.
 • Imaginea intitulată Obțineți mai bine utilizarea pistolului (pistol) Pasul 17
  7
  Ar trebui să înlocuiți manșonul exact în ordinea inversă. Trageți înapoi la poziția 3 închisă, plasați-vă mâna pe stomac, nu uitați de încuietori, întoarceți încheietura mâinii și ridicați cotul, îndreptați pistolul în toc și așezați încuietorile. După cum sa menționat anterior, o reîncărcare tactică înainte de a înlocui tocul este o alternativă excelentă, să vă obișnuiți cu asta (citiți acest articol pentru a ști cum să realizați o reîncărcare tactică).
 • Imaginea intitulată Obțineți mai bine utilizarea pistolului (pistol) Pasul 18
  8
  Odată ce ați practicat (încet încet!) O medie de 500 până la 1000 de ori (nici o gluma, este vorba de cantitatea de ori aveți nevoie pentru a practica pentru a atinge musculare de memorie procedurală), s-ar putea găsi că puteți trage extrem de rapid. Începeți să practicați și să atingeți țintele (dacă este posibil).
 • Metoda 4
  Pozitii de fotografiere, protectie si ascundere

  Practicând loviturile cu fața în jos, ghemuirea și în spatele capacului este logică. Într-o lovitură de arme, este posibil să nu fiți permanent în picioare. Crouching este extrem de important, deoarece capacul pe care îl alegeți poate să nu fie înălțimea ta.

  Imaginea intitulată Obțineți mai bine utilizarea pistolului (pistol) Pasul 19
  1
  Upside down: Trebuie să practici culcat pe podea. Veți observa că alinierea aspectului dvs. va fi foarte diferită și împușcarea va fi mai dificil de controlat. Poziția ta pe podea ar trebui să fie așa: stați pe burtă. Apoi, rotiți puțin spre partea laterală a filmării. Așezați genunchiul și cotul suport pe podea. Vei fi puțin pe margine, dar arma va fi complet la nivelul solului, cu capul pe care îl sprijini și vă uitați la ținte. Această poziție permite o respirație adecvată și o platformă foarte stabilă.
 • Imagine intitulată Obțineți mai bine utilizarea pistolului (pistol) Pasul 20
  2
  Squat: Această poziție vă poate oferi o platformă foarte stabilă pentru a trage cu exactitate. Puneți piciorul de tragere în spatele dvs. și veți fi așezat pe picior. Genunchiul de fotografiere va fi pe pământ și pe picior. Rămâneți cotul de sprijin pe genunchiul de sprijin. Ești pe un trepied (picior de sprijin, degetul partea laterală a genunchiului împușcat de tragere), poziția și posibilitatea de salturi (mutare practică periodic și din ghemuit).
 • Imaginea intitulată Obțineți mai bine utilizarea pistolului (pistol) Pasul 21
  3
  Protecție și ascundere: ascunderea în spatele punții în timpul unui schimb de focuri poate părea o idee bună, dar nu credeți că veți fi invizibili în spatele acestor materiale. Există o mare diferență între "protecție" și "ascundere". Obiectele, cum ar fi ușile și pereții mașinilor, pot servi doar pentru a vă menține protejați de vederea oponentului (cloaking), dar în majoritatea cazurilor, gloanțele pot pătrunde în aceste obiecte. Este mai recomandabil să căutați ceva care să oprească gloanțele și să vă țină ascunse (protecție). Puteți trage din spatele hainelor, atâta timp cât vă expuneți doar un pic din corpul vostru. Dacă capacul o permite, nu expuneți corpul pe aceeași parte.
 • sfaturi

  • Cu cât practici mai mult, cu atât vei fi mai bine.
  • Fie că practica pentru pregătirea tactică pentru auto-apărare sau, cele mai multe practici ar trebui să fie desenfundes rapide și „scop rapid“ în loc de a menține un ritm lent și precizie de fotografiere. Distanțele trebuie să fie de 14 metri sau mai puțin (dacă este mai departe, o lovitură de "obiectiv rapid" ar putea fi nesigură).
  • următor: învățați alegeți arma potrivită și gloanțele, și asigurați-vă că vă instruiți folosind arma.
  • mereu ține-ți arma corect și frecvent.

  avertismente

  • Asigurați-vă că știți domeniul de fotografiere. Gloanțele pot călători pe distanțe lungi și pot sări în direcții nedorite.
  • O armă poate cauza vătămări grave sau chiar moarte. Asigurați-vă că întotdeauna direcționați pistolul în direcția dorită și nu-l îndreptați niciodată spre ceva ce nu doriți să trageți.
  • Toate practicile trebuie să fie în intervalul de tragere în conformitate cu toate standardele de siguranță, sau într-un local legal și private, cu un pistol neîncărcat (sau puteți înlocui runde cu capace de suplimente).
  • Orice armă de foc trebuie utilizată numai într-un loc legal și sigur. Asigurați-vă că știți statul și reglementările locale privind utilizarea și transportul armelor de foc și respectați-le. Regulile sunt foarte diferite în diferite state și pot varia în diferite țări sau chiar în orașe.
  • Siguranță mai întâi! Armele de foc pot fi foarte periculoase dacă nu sunt folosite corespunzător. Dacă nu sunteți un shooter experimentat, asigurați-vă că aveți un instructor certificat sau supravegherea unui shooter experimentat.
  • Armele sunt rareori considerate armă potrivită pentru un duel. Pușcașii și pușcașii sunt mult mai puternici decât pistoalele. Puteți folosi un pistol pentru alb situat la o distanță de la zero la nouă metri, Shotguns sunt mai bune pentru ținte aflate la o distanță de două până la 46 de metri, și puști sunt mai bune pentru ținte aflate la o distanță de patru până la 914 metri.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să scanați un document cu HP Deskjet 5525 direct pe cartela de memorieCum să scanați un document cu HP Deskjet 5525 direct pe cartela de memorie
  Cum se formatează cartele de memorie într-un telefon Nokia N73Cum se formatează cartele de memorie într-un telefon Nokia N73
  Cum se joacă Weaphones pe AndroidCum se joacă Weaphones pe Android
  Cum să tragi rapid o armăCum să tragi rapid o armă
  Cum de a desena un pistol de 9mmCum de a desena un pistol de 9mm
  Cum sa faci un pistol de aerCum sa faci un pistol de aer
  Cum se joacă Airsoft pe un bugetCum se joacă Airsoft pe un buget
  Cum de a alege pistolul corect (arma de foc)Cum de a alege pistolul corect (arma de foc)
  Cum să îndrepți rapid o armă făcând o aliniere rapidăCum să îndrepți rapid o armă făcând o aliniere rapidă
  Cum să încărcați și să trageți o armă de 9 mmCum să încărcați și să trageți o armă de 9 mm
  » » Cum să îmbunătățiți utilizarea pistolului

  © 2011—2020 ertare.com