Cum să îmbunătățiți leagănul de golf

Există zeci, probabil sute de mii de sfaturi de golf, pentru a le îmbunătăți leagăn pe care le puteți găsi pe Internet, în versiuni tipărite și chiar în capul tău. Problema este să știi cum să filtrezi care dintre ele funcționează și care nu. Cheia pentru îmbunătățirea

conținut

leagăn este rezumat în patru etape. Sunt doar patru pași, deși nu sunt neapărat simpli.

pași

Imaginea intitulată
1
Găsiți informații utile Uitați de cele mai recente sfaturi dintr-o revistă completă pe care o puteți găsi la magazinul din colț sau în sutele de cărți de informații disponibile. Aceasta este vârsta internetului! Există forumuri foarte serioase cu instructori care oferă informații valoroase online. Ei nu fac asta pentru a critica pe nimeni, dar pentru plăcerea de a învăța și de a privi jucătorii amatori se bucură de joc. Acum, mai mult decât înainte, puteți învăța golf online prin videoclipuri, cărți digitale, forumuri etc. Va trebui să dedicați timp și efort pentru a vă îmbunătăți swing pe care le practică doar în club care constă în lovirea mingii de golf la distanțe diferite.
 • Imaginea intitulată
  2
  Aplicați sfaturile dvs. leagăn. Ce veți găsi vor fi mii de teste de încercare și de eroare pe care cineva le-a practicat deja pentru dvs. Mulți oameni înainte de a avea nevoie de aceleași lucruri ca tine. Dacă lipsește ceva de la dvs. leagăn, ia-i sfatul despre asta. Dacă sunteți în căutarea unei revizuiri complete, puteți găsi cu ușurință sfaturile lor cu privire la elementele cheie ale leagăn. Căutați și citiți despre aspectele pe care doriți să le îmbunătățiți.


 • Imaginea intitulată
  3
  Aflați teoria din spatele recomandării. Nu credeți numai cuvintele cuiva care spune că trebuie să faceți ceva doar pentru că. Este foarte important să înțelegeți de ce trebuie să faceți ceva. Dacă doriți să tăiați mingea și cineva vă recomandă să "întăriți aderența", cu siguranță trebuie să înțelegeți ce este și de ce ar trebui să funcționeze. Numai atunci vă puteți "împuternici" să vă îmbunătățiți leagăn.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă Legea Golfului Pasul 4
  4
  Practică, practică și practică. Odată ce ați găsit un site sau un instructor, începeți să descoperiți greșelile atunci când faceți o leagăn și doresc să practice anumite lucruri, este timpul să ajungem la lucru. S-ar putea să dureze săptămâni sau luni de practică înainte de adaptarea oricărei modificări în dvs. leagăn. Acesta este locul în care majoritatea oamenilor renunță. Nu renunta daca ai lovit primele zeci de mingi in timpul practicii. Modificarea are nevoie de timp. Amintiți-vă că investiți în dvs. viitoare leagăne.
 • sfaturi

  • Obțineți o rețea pentru a practica golful acasă.
  • Îmbunătățește aderența clubului de golf.
  • Identificați defectele principale ale jocului dvs., fie în jocul complet, fie în jocul scurt, etc.
  • Practică, practică și practică.
  • Petreceți timp pentru a căuta instructori serioși online.
  • Înțelege ce faci și de ce o faci!
  • Posibil acest lucru nu este articolul tipic "Îmbunătățiți-vă golf leagăn ", dar sper că servește la sensibilizarea cu privire la ceea ce înseamnă îmbunătățirea leagăn. Este foarte probabil că nu este un gând cheie sau un ajutor didactic care vă reînnoiește leagăn. La fel ca orice, necesită o investiție și un pic de muncă grea pentru ao îmbunătăți.
  • Încercați cele mai recente ajutoare pentru formarea de golf.
  • Nu încercați toate sfaturile enumerate în revista lunară de golf.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se joacă golf (joc de cărți)Cum se joacă golf (joc de cărți)
  Cum se calculează handicapul tău la golfCum se calculează handicapul tău la golf
  Cum sa cumperi cluburi de golf onlineCum sa cumperi cluburi de golf online
  Cum să dai un accident de aruncare ("drive") unei mingi de golfCum să dai un accident de aruncare ("drive") unei mingi de golf
  Cum să creați un teren de golf în grădina dvs. din spateCum să creați un teren de golf în grădina dvs. din spate
  Cum sa alegi un club de golfCum sa alegi un club de golf
  Cum să atingi un șoferCum să atingi un șofer
  Cum să atingi o decolorare în golfCum să atingi o decolorare în golf
  Cum să tăiem o minge de golf la distanța corectăCum să tăiem o minge de golf la distanța corectă
  Cum se joacă discul de golfCum se joacă discul de golf
  » » Cum să îmbunătățiți leagănul de golf

  © 2011—2020 ertare.com