Cum să îmbunătățiți echilibrul în Parkour

Echilibrul este o parte importantă a parkourului și este un element care trebuie să fie încorporat în formarea dvs. de la Parkour încă de la început. Soldul poate fi îmbunătățit prin intermediul recomandărilor din acest articol.

pași

T% C3% AAnis-bom-para-parkour.jpg" class ="imagine lightbox">Imagine cu titlul Tênis bom for parkour
1
Rochie în mod corespunzător. Utilizați pantofi de alergare, sport sau alte tipuri de pantofi flexibili, care au aderență, potrivite pentru parcour. Purtați haine libere și confortabile, și nimic care se potrivește prea strâns.
 • Stretching-7hgf.jpg" class ="imagine lightbox">Imagine cu denumirea Stretching 7hgf
  2
  Stretch. Înainte de antrenament în orice parte a parkour, asigurați-vă că mușchii au încălzit suficient prin întindere.
 • Dirty-zăpadă! .jpg" class ="imagine lightbox">
  3
  Găsiți un loc potrivit pentru a vă exersa echilibrul. Ca începător, alegeți un loc care nu este prea înalt deasupra solului, unde o cădere este doar o chestiune de câteva centimetri sau centimetri. Practica echilibrului la început nu are nevoie de înălțime, găsește doar locuri potrivite care să permită echilibrul. Unele sugestii pentru a începe sunt:
 • Parapetele de nivel scăzut sunt ideale, cum ar fi balustradele în grădini sau cele utilizate ca bariere de trafic sau de parcare.
 • Stâlpi subțiri sau țevi care vă pot sprijini greutatea.
 • Jgheabul de pe marginea trotuarului.
 • Alte lucruri care sunt scăzute pe care puteți merge și leagăn.
 • * nou-record * --- The-Balance-Ball-Crawl.jpg" class ="imagine lightbox">
  4
  Creșteți masa și forța musculară. Echilibrul este vorba despre puterea și echilibrul, iar acest lucru poate fi îmbunătățit prin exerciții în sala de gimnastică sau pe cont propriu, chiar înainte de a începe antrenamentul în parkour. Găsiți o sală de gimnastică sau folosiți propriul echipament. Utilizați dispozitive care vă sporește capacitatea de a vă echilibra. Un bun exercițiu este să stai pe o minge cu jumătate de cupolă. Acestea sunt bile de exerciții tăiate în jumătate și așezate pe o bază. Frecvent au frânghii legate de laturi pentru a efectua exerciții care întăresc brațele.
 • Practicați-vă în picioare, așezându-vă brațele în părțile laterale.
 • Faceți squat fără a pierde echilibrul.
 • Acum închideți ochii și încercați să vă mențineți echilibrul. Veți observa că devine din ce în ce mai dificil, deoarece vederea este un aspect al unui echilibru bun. Continuați să practicați starea în bila cu ochii închiși cât mai mult posibil. În acest proces veți întări regiunea gleznelor, ceea ce vă va îmbunătăți considerabil echilibrul.
 • Paul-merge-la-un-wall.jpg" class ="imagine lightbox" title ="Începeți cu un perete mai larg și treceți treptat într-o zonă mai îngustă - acest lucru are un plus de apă de dedesubt">Imaginea intitulată Începeți cu un perete mai larg și treceți treptat într-unul mai îngust - aceasta are emoția adăugată a apei de dedesubt
  5
  La prima practică mergeți în sus și în jos pe o suprafață joasă, plană, pe iarbă sau pe altă suprafață moale. Suprafața plană vă va oferi siguranța păstrării picioarelor dvs. plat, dar îngustarea ar trebui să fie suficientă pentru a vă determina să vă echilibrați. De exemplu, un canal îngust pe o stradă poate fi ideal deoarece trebuie să plasați un picior în fața celuilalt pentru a păstra în el.
 • Utilizați ziduri mici, înguste de grădini pentru a merge pe ele. Doar asigurați-vă că nu vă pasă de proprietarul peretelui, nici despre căderea pe trandafirii de concurs.
 • Un balustradă din lemn îngust, trunchiuri de copaci sau 2x4 bucăți de lemn în curte servesc, de asemenea. Utilizați tot ce aveți la dispoziție în casă și în grădină.
 • Uită-te la locul de joacă din zona ta. De obicei, acestea au un joc de echilibru sau joc de echilibru mic pe care îl puteți utiliza. Doar nu scoateți copiii care joacă acolo, mergeți la sfârșitul zilei, când au terminat jocul.
 • Sold-2dfr.jpg" class ="imagine lightbox">Imagine intitulată Balanță 2dfr
  6
  Deplasați-vă spre ceva mai dificil de a vă echilibra odată ce vă simțiți mai sigur în cele mai mici lucruri. Căutați balustrade rotunjite. Balustradele rotunde sunt grozave, pentru că, în mod natural, nu le puteți ține fără să cădeți, deci trebuie să vă folosiți simțul echilibrului pentru a rămâne pe partea de sus a acestora.
 • Dacă balustrada este ridicată și pe beton, asigurați-vă că sunteți gata pentru acest pas. Să aveți pe cineva din apropiere să vă țină sau să vă ajute în cazul în care se întâmplă ceva. Purtați întotdeauna pantofi cu aderență bună.


 • Parkourbalance2.jpg" class ="imagine lightbox">Imaginea intitulată Parkourbalance2.jpg
  7
  Încercați să mergeți înainte și înapoi. Trebuie să te simți în siguranță în orice direcție și ritmul se va schimba în funcție de direcția în care te plimbi.
 • Bobby.jpg" class ="imagine lightbox">Imaginea intitulată Bobby
  8
  Închideți ochii pe balustrada cea mai înaltă. Odată ce vă simțiți în siguranță, încercați să mergeți cu ochii închiși. Fă o persoană să meargă lângă tine în caz că te poticnești sau ai nevoie de sprijin.
 • Parkourbalance3.jpg" class ="imagine lightbox">Imaginea intitulată Parkourbalance3.jpg
  9
  Întoarceți și echilibrați bilele picioarelor. Squat în timp ce în această poziție pe balustradă. Este foarte dificil, dar vă va crește considerabil puterea și echilibrul.
 • Imaginea intitulată
  10
  Continuați să practicați Cu o practică de echilibrare regulată și consecventă, încrederea dvs. va crește, la fel și puterea dvs.
 • video

  sfaturi

  • Întotdeauna trebuie să fii conștient de împrejurimile dvs. și să vă asigurați siguranța în timp ce efectuați aceste mișcări.
  • Amintiți-vă să mergeți încet și nu faceți nimic stupid în timp ce vă antrenați, greșeala pe care o faceți vă poate costa prea mult.

  avertismente

  • Nu vă împingeți dincolo de nivelul dvs. de confort. Dacă nu sunteți încă pregătit să vă mișcați ceva mai sus, atunci nu sunteți gata și trebuie să vă antrenați mai mult.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Pantofi de alergare, adidași (cu o aderență excelentă care nu este uzată)
  • Obiecte sigure cu care să practici
  • Haine elastice (haine care nu se potrivesc)
  • Înțelepciune și răbdare
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a desena pantofiCum de a desena pantofi
  Cum să lupți ca GokuCum să lupți ca Goku
  Cum de a alege pantofi de alergatCum de a alege pantofi de alergat
  Cum sa alegi sutienul potrivitCum sa alegi sutienul potrivit
  Cum sa alegi pantofi confortabiliCum sa alegi pantofi confortabili
  Cum sa alegi pantofi confortabili pentru drumetiiCum sa alegi pantofi confortabili pentru drumetii
  Cum să aterizezi când faci ParkourCum să aterizezi când faci Parkour
  Cum să te antrenezi pentru a face parkourCum să te antrenezi pentru a face parkour
  Cum să evitați formarea prea multCum să evitați formarea prea mult
  Cum se face o întindere intensă laterală în yogaCum se face o întindere intensă laterală în yoga
  » » Cum să îmbunătățiți echilibrul în Parkour

  © 2011—2020 ertare.com