Cum se măsoară un accident vascular cerebral în cricket

Lovirea este o chestiune de calcul în loc de forță brută. Măsurarea unei mingi nu este un mister, este o abilitate la care ne putem îmbunătăți, chiar dacă numele dvs. nu este David Gower, cricketer celebru.

pași

Imaginea intitulată Timpul unui accident vascular cerebral de cricket Pasul 1
1
Țineți-vă bățul cu cotul când alergați să aruncați. Acest lucru va face mai ușor împușcarea dvs. să meargă drept. Ar trebui să încercați să loviți mingea cu coatele în loc să vă deplasați peste linie.
 • Imaginea intitulată Timpul unui accident vascular cerebral de cricket Pasul 2
  2
  Țineți bastonul în aer atunci când se pregătește steagul. O ridicare înaltă cu o spate dreaptă vă permite să generați mai multă viteză cu liliecul atunci când loviți mingea.
 • Imaginea intitulată Timpul unui accident vascular cerebral de cricket Pasul 3
  3
  Începeți mișcarea liliecilor mult mai încet decât în ​​mod normal. Acest lucru vă va împiedica să loviți mingea foarte devreme. De asemenea, aceasta înseamnă că puteți vedea mingea mai mult și, de asemenea, înseamnă că vei lovi mingea, atunci când lilieci se accelerează. Oamenii care încearcă prea tare batean puternic și mai devreme, ceea ce înseamnă că vor lovi mingea foarte devreme și cu puțină accelerație, permițând jucătorilor să câmp pentru a prinde mingea în aer.
 • Imaginea intitulată Timpul unui accident vascular cerebral de cricket Pasul 4
  4
  Strângeți-vă spre minge când o loviți, astfel încât toată greutatea corpului dvs. să fie transferată pe minge. Îndoiți genunchiul din față și îndreptați-vă în direcția în care doriți mingea să meargă cu degetul. Ținând seama de pitcher cu degetul de la picior, ca și jucătorii de la vârsta de aur a cricketului, este de asemenea o idee bună.


 • Imaginea intitulată Timpul unui accident vascular cerebral de cricket Pasul 5
  5
  Când mingea lovește liliacul, nu înainte, deșurubați încheieturile pentru a da mai multă forță mingii. Acest lucru nu înseamnă că ați lovit toate bilele spre picioarele jucătorilor, puteți să vă mutați păpușile pe laturi ca și cum ați juca hochei.
 • Imaginea intitulată Timpul unui accident vascular cerebral de cricket Pasul 6
  6
  Atunci când efectuați un accident vascular cerebral tăiat sau un cârlig, asigurați-vă că brațele sunt complet extinse. O lovitură contractată îi face să apuce mingea.
 • Imaginea intitulată Timpul unui accident vascular cerebral cricket Pasul 7
  7
  Puneți toate bilele la pământ, cu excepția cazului în care încercați să faceți un "șase" (pe care bilele să le bată după linie), un cârlig sau o lovitură dreaptă.
 • sfaturi

  • Când evaluezi câmpul înainte de a lovi mingea, căutați întotdeauna spațiile goale, nu îndreptați niciodată spre jucători de pe teren. Subconștient veți lovi spațiile goale.
  • Utilizați picioarele împotriva celor care folosesc efectul în apărare și atac.
  • Nu încercați să atingeți un "șase" (pe care mingea bouncing după linie) în fiecare aruncare. Cei mai mulți hitters încearcă să facă acest lucru mai rău. Singurul lucru pe care îl vor face este să te simți foarte încrezător și șansele spun că te vor scoate din joc pentru asta.
  • Efectuați un discurs auto-motivat pentru a vă pregăti atunci când aruncătorul este pe cale să arunce mingea pentru a aprinde concentrarea dumneavoastră. "Nu mă vei scoate" sau "E timpul" sunt exemple de acest lucru. Activați concentrarea dvs. între aruncări și când veți lovi mingea. Nimeni nu se poate concentra timp de două ore la rând.
  • Amintiți-vă că, indiferent de cât de obosiți sunteți, pușcașii și jucătorii de pe teren se simt mai răi. Dacă simțiți că concentrația dvs. eșuează, cereți ceva de băut, asigurați-vă protecția și supraviețuiți până la sfârșitul jocului.

  avertismente

  • Dacă joci împotriva unui lansator de rapid, ar trebui să-și păstreze locul decât dacă sunteți sigur că puteți realiza o „patru“ (sări mingea înainte de linia) sau „șase“ (potul mingii după linia) . Acest lucru se datorează faptului că veți avea nevoie de o mulțime de calcul de precizie și de timp pentru a vă concentra și a lovi mingea.
  • Dacă aveți de gând să fugi, alerga cât de repede poți.
  • Nu premedicați niciodată o lovitură. În principiu, puteți premedita în atac sau în apărare, dar niciodată nu aveți suflarea pe care o veți da.
  • Nu încercați să vă schimbați tehnica în fiecare joc. Lucrați întotdeauna pe ceva diferit sau ceva constructiv atunci când practicați, în loc să vă străduiți în orice, încercați să rămâneți la ceea ce faceți cel mai bine. Dacă nu ați bătut niciodată înainte și echipa dvs. pierde 20 - 3 în finala campionatului, nu este un moment potrivit pentru dumneavoastră să începeți să practicați.
  • Nu fiți iritați de ceea ce vă pot spune. Pitcherul trebuie să se întoarcă întotdeauna la marcajul lui, astfel încât, dacă nu-i spui nimic, vei câștiga altercația.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa lovesti la baseballCum sa lovesti la baseball
  Cum sa lovesti o alergare acasaCum sa lovesti o alergare acasa
  Cum sa lovesti in cricketCum sa lovesti in cricket
  Cum să îndoiți mingea în fotbalCum să îndoiți mingea în fotbal
  Cum să îndoiți o minge de fotbalCum să îndoiți o minge de fotbal
  Cum să domine mingeaCum să domine mingea
  Cum de a executa un servi mai jos în voleiCum de a executa un servi mai jos în volei
  Cum să înveți un copil să arunce, să prindă și să lovească o mingeCum să înveți un copil să arunce, să prindă și să lovească o minge
  Cum să atingi o minge de tenisCum să atingi o minge de tenis
  Cum să tăiem o minge de golf la distanța corectăCum să tăiem o minge de golf la distanța corectă
  » » Cum se măsoară un accident vascular cerebral în cricket

  © 2011—2020 ertare.com