Cum să maximizați scufundările

Ești o nouă scufundare? Sau te-ai scufundat în jurul lumii? Mai jos veți vedea pașii pe care îi puteți lua pentru a vă maximiza scufundările.

pași

Imaginea intitulată Maximizați scufundarea dvs. Pasul 1
1
Învățați să respirați. Acesta este un pas oarecum complicat, deoarece una dintre cele mai importante reguli de scufundări este să nu vă țineți niciodată respirația.
 • Respirați natural Poate suna ilogic, dar cu cât te concentrezi mai mult pe calea de respirație, cu atât vei circula mai repede în aer. Cel mai bun mod de a evita concentrarea asupra respirației este să vă concentrați asupra a ceea ce faceți și să respectați. Sunteți scufundări, bucurați-vă de experiență!
 • Deoarece plutiți neutru (dacă nu sunteți, amintiți-vă ce ați învățat despre inhalarea și suflarea aerului din vesta dvs. hidrostatică), respirația dvs. va controla, de asemenea, faptul că vă deplasați în apă sau în jos. Este bine să acordați atenție respirației dvs. din când în când în acest scop.
 • În nici un caz nu trebuie să vă țineți respirația mai mult de unul sau două secunde. Dacă faceți acest lucru, riscați să suferiți leziuni ale ventilației pulmonare (acest lucru se sparge ca un balon) și creșterea nivelului de CO2 din sânge.
 • Menținerea calmului vă ajută organismul să necesite mai puțin oxigen. Un nou scafandru va avea dificultăți în menținerea suficienței aerului în rezervor pentru a se menține în jos cu un scafandru experimentat. Acest lucru se datorează în principal faptului că scafandrul cu experiență se simte mai confortabil sub apă, deși sănătatea joacă, de asemenea, un rol important. Dacă observați că respirați superficial sau rapid, faceți ceva timp pentru a vă face respirația mai lentă și mai adâncă.
 • Imaginea intitulată Maximizați scufundarea dvs. Pasul 2
  2
  Utilizați calculatoarele pentru scufundări Cei mai mulți scafandri certificați sunt instruiți să utilizeze tabele de imersie pentru a monitoriza nivelele de azot din sânge. Acest lucru vă permite să obțineți o valoare pentru a determina cât de adâncă vă puteți scufunda și cât timp puteți face acest lucru.
 • Problema cu tabelele de imersiune este că se bazează pe adâncimea maximă (sau în anumite adâncimi, în funcție de tabel). Acest lucru nu este foarte precis deoarece, deși ați putea lua 90% din scufundări la 12 metri (40 picioare), dacă o faceți pentru câteva minute la 21 de metri (70 picioare), veți folosi placile ca și cum ați fi scufundat la 21 de metri (70 picioare) tot timpul.
 • Calculatoarele scufundate ține evidența adâncimii de mai multe ori în fiecare minut (dacă nu o fac în fiecare secundă) și calculează mai exact nivelul de azot din sânge. Computerele de scufundare includ, de asemenea, opritorul dvs. de siguranță și intervalul de suprafață pentru a vă permite mai mult "timpul de fundal".
 • Imaginea intitulată Maximizați scufundarea dvs. Pasul 3
  3
  Nimic nu folosește numai aripioarele tale pentru a înota. Diversii utilizează aripioare nu numai pentru a compensa sarcina suplimentară a tuturor echipamentelor utilizate, dar și pentru a putea înota mai eficient.
 • Eficiența este cheia pentru a profita la maxim de timpul de la bază - folosind mai puțină energie înseamnă că respirați cu mai puțin aer. Diversii cu experiență își îndoiesc de obicei brațele într-un anumit mod și folosesc doar brațele pentru stabilizare sau pentru a atinge sau a lua ceva.
 • Înoțiți cu picioare relativ drepte și ferme pentru a maximiza impulsul. Du-te cu picioarele și aripioarele și utilizați volumul pulmonar pentru a facilita urcarea sau coborârea.
 • Evitați loviturile rapide cu genunchii îndoiți sau "plutește ca un cățeluș". Această tehnică este ineficientă, deoarece utilizați mult mai mult aer pentru mișcare mică și aveți mult mai puțin control asupra aripilor. Am făcut scufundări în multe ocazii în care un scafandru plutește ca un cățeluș și cu o lovitură ucide o bucată frumoasă de corali sau ridică nisip și face vizibilitatea teribilă pentru toată lumea.
 • Încercați să evitați folosirea mâinilor în timpul înotului. Acest lucru este complicat, mai ales pentru scafandrii incepatori. Dar, pe măsură ce continuați să vă îmbunătățiți controlul flotabilității și să învățați să faceți majoritatea mișcărilor cu aripioarele dvs., veți începe să vă depindeți mai puțin de mâini pentru a vă asigura stabilitatea și controlul unghiului fix. Urmărește-l pe maestrul tău de scufundări data viitoare - cel mai probabil va înota cu brațele încrucișate, cu capul în jos orizontal și complet întins. Încercați să imitați această poziție.
 • Imaginea intitulată Maximizați scufundarea dvs. Pasul 4
  4
  Stați în formă. Scufundarea este un sport suportabil - are un impact redus și nu necesită eforturi extreme, dar grăsimea corporală creează dificultăți în mai multe moduri.
 • Greutatea corporală mărește flotabilitatea, prin urmare este necesară o mai mare greutate în centura de scufundări. Corpurile mai mari necesită costume de divertisment mai mari, ceea ce va fi mai dificil de adaptat la corp și va crește, de asemenea, flotabilitatea.
 • Fiind în formă, de asemenea, vă permite să înoțiți cu mai puțină încărcătură și mai puțin efort (pentru toate motivele menționate în secțiunea Înotați-vă cu aripioarele pentru a înota. În plus, grăsimea corporală, deși cea mai mare parte este inertă, utilizează oxigen pentru a supraviețui și pierde oxigenul pe care îl pot folosi mușchii.
 • Un scafandru puternic va folosi și mai puțină energie decât un scafandru slab, deci va necesita mai puțin oxigen.
 • Imaginea intitulată Maximizați scufundarea dvs. Pas 5


  5
  Rămâi bine hidratat și nu obosit. Deshidratarea este o stare periculoasă în timp ce vă scufundați. Aerul filtrat pe care îl respirați din rezervor este foarte uscat (trebuie să fie, pentru a preveni ruginirea rezervorului) și veți folosi o mulțime de energie în timp ce înotați, la rândul său, veți fi transpirați.
 • Deshidratarea va crește cantitatea de aer de care aveți nevoie pentru a înota deoarece celulele roșii din sânge nu vor funcționa la maxim. Sa demonstrat că scufundarea, fiind deshidratată, crește nivelele de azot din sânge.
 • Scufundarea obosită nu este o idee bună nici. Acest lucru poate duce la oboseală sau epuizare și poate provoca crampe sau alte probleme serioase sub apă. Nu vă împingeți prea tare, veți dori ca mintea și corpul dumneavoastră să fie la maxim înainte de a intra în apă.
 • Scufundarea cu gripa poate fi periculoasă dacă implică urechile și sinusurile. Dacă decideți să faceți acest lucru, mergeți încet și reveniți la suprafață dacă nu puteți obține un echilibru. Nu merită să vă distrugeți timpanele pentru scufundări!
 • Imaginea cu titlul Maximizați scufundarea dvs. Pasul 6
  6
  Fii primul din apă. Când vă aruncați în apă într-o barcă cu alți scafandri, asigurați-vă că dvs. și prietenul dvs. de scufundări sunteți pregătiți să vă udați de îndată ce li se permite să pătrundă în apă și să încerce să devină prima apă subacvatică.
 • Dacă intrați mai întâi în apă, veți evita sufocarea cu costumul dvs. de scufundări mai mult decât trebuie. De asemenea, veți deveni unul dintre primii care se află în apă, ceea ce înseamnă că nu veți pierde nimic.
 • Imaginea intitulată Maximizați scufundarea dvs. Pasul 7
  7
  Rămâi cât mai aproape posibil de suprafață, fără a pierde nimic. Cu cat esti mai mare, cu atat mai putin azotul comprimat va intra in sange si cu fiecare respiratie vei folosi un procent mai mic de aer din rezervor. Acest lucru vă va permite să rămâneți mai mult timp în apă cu rezervorul respectiv, iar azotul comprimat vă va permite să rămâneți sub apă mai mult în următoarele scufundări.
 • Dar nu pierdeți nimic important sau uimitor. Fiind capabil să stați sub apă pentru mai mult timp, fără să vedeți nimic nu este foarte distractiv, așa că asigurați-vă că rămâneți suficient de adânc pentru a vă bucura de frumusețea și minunile mării!
 • Imaginea intitulată Maximizați scufundarea dvs. Pasul 8
  8
  Utilizați un snorkel (tub de snorkel) în locul regulatorului. Cu un snorkel puteți privi partea de jos de pe suprafață, în timp ce așteptați tovarășii voștri. Uneori este necesar să înoțiți suprafața înainte de a coborî. Majoritatea persoanelor care nu au un snorkel înoate înapoi în acest caz, atâta timp cât nu utilizați regulatorul în timp ce vă aflați încă pe suprafață.
 • sfaturi

  • Verificați întotdeauna starea și funcționalitatea echipamentului înainte de scufundări și asigurați-vă că aveți o întreținere corespunzătoare.
  • Dacă vă simțiți rău, intrarea în apă va liniști greața voastră (deoarece veți fi sub valuri și nu pe partea de sus a acestora). Dar acesta este un alt motiv să fie printre primii în apă. Dacă greața nu va scădea odată ce vă aflați sub apă (ar putea dura câteva minute), ar putea fi mai mult decât amețeli din cauza mării. Autoritățile de reglementare sunt în siguranță pentru a vomita pe ele, așa că nu vă faceți griji despre gândirea că vă puteți distruge echipamentul.
  • Utilizați un sistem de recirculare a aerului dacă doriți cu adevărat să maximizați timpul de scufundări. Nu este necesar să vă spuneți că este necesară o instruire suplimentară înainte de a face acest lucru.

  avertismente

  • După ultima scufundare, nu zburați și nu vă deplasați la înălțimi de peste 600 m (2000 ft) deasupra nivelului mării timp de cel puțin 24 de ore.
  • Scufundarea poate fi un sport periculos dacă nu aveți pregătirea sau pregătirea corespunzătoare pentru a vă scufunda.
  • Indiferent ce spune calculatorul dvs. de scufundări despre timpul de fundal rămas, etc., nu depășiți limitele de scufundări de agrement! (40 m / 130 ft)
  • Nu utilizați niciodată echipamentul când nu este complet aerisit. Nu numai că nu este sigur pentru dvs., dar vă puteți deteriora, de asemenea, autoritățile de reglementare și caracatițe.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă controlați respirația în timp ce alergațiCum să vă controlați respirația în timp ce alergați
  Cum să scufundațiCum să scufundați
  Cum se face o scufundare într-o piscinăCum se face o scufundare într-o piscină
  Cum să înotați stilul câineluiCum să înotați stilul câinelui
  Cum să vă țineți respirația mai mult timpCum să vă țineți respirația mai mult timp
  Cum de a scădea tensiunea arterială cu respirație lentă și muzicăCum de a scădea tensiunea arterială cu respirație lentă și muzică
  Cum să dai respirație de salvareCum să dai respirație de salvare
  Cum să eliminați respirația urâtă provocată de ceapă și usturoiCum să eliminați respirația urâtă provocată de ceapă și usturoi
  Cum să eliminați respirația urât mirositoareCum să eliminați respirația urât mirositoare
  Cum să faci exerciții de respirațieCum să faci exerciții de respirație
  » » Cum să maximizați scufundările

  © 2011—2020 ertare.com