Cum să stai pe mâini

la te opresc de pe mâini

, Trebuie să vă controlați puterea, tehnica și echilibrul. Indiferent dacă sunteți majoretă, gimnastă sau yoghină, învățați să stați pe mâini vă pot ajuta să găsiți centrul, să învățați tehnici de echilibru și să vă pregătiți pentru a învăța abilități mai avansate, cum ar fi investițiile în avans sau săriturile de porumbei. Cu toate acestea, odată ce ați învățat să vă ridicați, va trebui să învățați să rămâneți în această poziție pentru o lungă perioadă de timp fără a cădea. Pentru a face acest lucru, trebuie să vă măriți torsul, să vă agățați de pământ și să ridicați picioarele complet înainte de a începe.

pași

Partea 1
Mențineți poziția corectă

Imaginea intitulată Țineți un suport pentru mâner Pasul 1
1
Stați cu tehnica potrivită. Primul lucru pe care ar trebui să-l faci dacă vrei să stai liniștit este să folosești tehnica potrivită atunci când o faci. Dacă nu începeți cu o bază puternică, vă va fi dificil să stați liniștiți pentru o perioadă lungă de timp. Trebuie să faceți următoarele:
 • Ridică-te drept cu brațele peste cap, ca și cum ar fi lipite de urechi.
 • Stați cu picioarele separate la înălțimea umărului.
 • Faceți un pas înainte cu piciorul dvs. dominant. Gândește-te la asta ca la jumătatea drumului.
 • Întoarceți-vă corpul înainte cu spatele drept. Trebuie să vă ridicați mai întâi piciorul non-dominant.
 • Puneți mâinile pe podea separate la înălțimea umerilor.
 • Ridicați complet piciorul dvs. dominant, astfel încât acesta să fie alături de cel dominant.
 • Îndreptați picioarele și păstrați-vă spatele și corpul drept.
 • 2
  Asigurați-vă că ridicați complet picioarele. O modalitate de a sta în picioare este să vă asigurați că vă ridicați pe deplin piciorul non-dominant când stați pe mâini. Majoritatea oamenilor cred că își ridică complet picioarele atunci când stau pe mâini, dar în realitate ei cresc doar cu 80 sau 85%. Acest lucru se datorează faptului că le este frică de cădere. Cu toate acestea, dacă vă ridicați complet picioarele astfel încât corpul dumneavoastră să fie drept sau chiar până când picioarele dvs. sunt puțin peste linia corpului dumneavoastră, va fi mult mai ușor să rămâneți drept sau să vă îngrijiți puțin corpul, comparativ cu când nu le ridici suficient.
 • Întreabă-te pe cineva să te filmeze în timp ce te ridici sau doar să te uiți că o faci să-ți spună dacă îți ridici cu adevărat piciorul cât poți.
 • Puteți, de asemenea, să vă așezați în picioare pe o suprafață de 30 cm (un picior) de pe un perete, astfel încât cel mai rău lucru care vi se poate întâmpla dacă vă ridicați picioarele este că atingeți peretele cu vârful degetelor de la picioare. Acest lucru vă va oferi, de asemenea, o idee mai bună despre cât de înalte picioarele dvs. cresc de fapt.
 • Imaginea intitulată Țineți un suport pentru mâini Pasul 3
  3
  Apăsați degetele mâinilor împotriva solului pentru a vă agăța ferm. Pentru a rămâne în picioare, trebuie să vă asigurați că apăsați degetele de pe mâini împotriva solului pentru a vă menține strâns. S-ar putea să vă gândiți că toată puterea dvs. este în încheieturile mâinii, dar în realitate cel mai important lucru este să apăsați palmele mâinilor și vârfurile degetelor pentru a obține putere, aproape ca și cum ați împinge podeaua și o țineți în același timp .
 • Dacă puneți toată presiunea asupra încheieturilor, este posibil ca voi să fiți răniți și, în același timp, va fi mult mai dificil să rămâneți echilibrat. Dacă vă puneți prea multă presiune asupra încheieturilor, vă veți pierde echilibrul și veți cădea.
 • 4
  Depuneți greutatea pe mâini și degete pentru a rămâne echilibrată. Trucul să stați liniștit nu trebuie să vă mențineți complet, odată ce vă ridicați corpul, ci să știți cum să vă folosiți și să vă îngrijiți corpul cu mișcări mici pentru a menține echilibrul. O modalitate de a sta departe este de a contracara mișcările corpului cu mâinile. Dacă picioarele dvs. merg înainte, dincolo de cap, apăsați ușor vârfurile degetelor pentru a vă ajuta să vă întoarceți corpul în centru. Dacă simțiți că vă aflați în poziția de plecare, apăsați puțin mai mult spatele palmelor pentru a vă îngriji corpul și asta este din nou.
 • Puteți chiar să vă plimbați pe mâini pentru a contracara direcția în care corpul dvs. este înclinat. Dacă picioarele vă depășesc capul, puteți merge pe mâini puțin înainte. Dacă corpul dvs. cade înapoi, vă puteți mișca mâinile înapoi puțin.
 • Dacă simțiți că corpul vostru se îndreaptă într-o parte, mișcați-vă mâinile în acea parte. Utilizați-vă mâinile pentru a echilibra direcția corpului, astfel încât să puteți sta mai mult timp.
 • 5
  Nu vă arătați spatele. Un alt lucru pe care ar trebui să-l evitați este să vă arătați spatele. Acest lucru nu numai că vă poate face rău, dar vă poate face să cădeți, deoarece atunci când vă arcuiți spatele vă veți face picioarele să vă depășească capul. În schimb, concentrați-vă asupra menținerii secțiunii corpului dvs., care trece de la umeri până la talie dreapta. S-ar putea să credeți că nu vă arcuiți spatele atunci când, de fapt, dacă o faceți, adresați-vă unui prieten sau unei persoane care să vă ajute să o verificați.
 • Imaginea intitulată Țineți un suport pentru maner Pasul 6
  6
  Ține-ți degetele de la picioare în sus. Acest lucru vă va ajuta să vă mențineți corpul echilibrat și să vă păstrați picioarele complet aliniate cu spatele și corpul. Dacă îți flexi picioarele, va fi mai greu pentru tine de a le controla și vor fi mai multe șanse să meargă puțin dincolo de cap. În schimb, concentrați-vă asupra menținerii degetelor îndreptate în sus de la momentul în care începeți să stați pe mâini până când nu mai faceți acest lucru.
 • Imaginea intitulată Țineți un mâner Pasul 7
  7
  Strânge-ți fundul. Un alt lucru pe care îl puteți face să stați în picioare este să strângeți mușchii din spate, astfel încât să fie apăsat când vă opriți mâinile. Acest lucru va face concentrarea forței dvs. și va facilita menținerea controlului asupra mânerului. La început puteți practica în picioare pentru a vă obișnuiți înainte de a vă opri complet.
 • Dacă ați uitat să vă apăsați fundul, puteți să o faceți când stați liniștit și simțiți că vă pierdeți echilibrul.
 • Imaginea intitulată Țineți un suport pentru mâini Pasul 8
  8
  Alăturați-vă picioarele. Un alt lucru pe care îl puteți face să stați liniștit este să vă asigurați că vă puneți picioarele împreună. Idealul este că nu există sau că există un spațiu mic între picioare și că sunt paralele unul cu celălalt. Ținerea picioarelor împreună vă poate ajuta să evitați un picior înainte sau înapoi și vă va face să vă pierdeți echilibrul.
 • Cu toate acestea, puteți menține echilibrul prin deschiderea picioarelor, dar o faceți într-o manieră controlată.
 • Imaginea intitulată Țineți un suport pentru maner Pasul 9
  9
  Amintiți-vă să respirați. Mulți oameni îngheață când se opresc deoarece devin nervoși sau doresc să-și păstreze concentrarea. Când se întâmplă acest lucru, mulți uită să respire și să renunțe la tot oxigenul. Dacă o faci, nu vei putea să stai liniștit pentru mult timp și va fi mult mai probabil să te amețești. Asigurați-vă că respirați adânc cu diafragma dumneavoastră atunci când inhalarea și expirarea, și să se concentreze pe respirație de aceeași mărime pe care vă concentrați pentru a vă menține corpul drept.
 • Dacă respirați în mod deliberat, veți simți că vă controlați corpul și că este mult mai ușor să stați liniștit. De exemplu, în yoga, respirația controlată este cheia oricărei pose, în special a mâinii.


 • Imaginea intitulată Țineți un suport pentru mâner Pasul 10
  10
  Țineți brațele aproape de urechi. Asigurați-vă că ați verificat dacă brațele sunt atașate la urechi. Dacă sunt foarte departe, nu paralele, sau chiar dacă sunt mult peste sau mult sub urechile dvs., va fi dificil să stați liniștiți pentru o perioadă lungă de timp. Data viitoare când vă ridicați, asigurați-vă că mâinile sunt în poziția corectă. Acest lucru vă poate ajuta să rămâneți în această poziție mai mult timp.
 • Imaginea intitulată
  11
  Țineți umerii în linie cu mâinile. Un alt lucru pe care îl puteți face dacă doriți să rămâneți cu capul în jos este să vă asigurați că vă țineți umerii pe mâini. Punerea umărului pe mâini vă poate ajuta să vă mențineți echilibrul și asigurați-vă că corpul dumneavoastră este într-o linie practic dreaptă, de la brațe la picioare. Majoritatea oamenilor tind să-și pună mâinile puțin peste umerii lor atunci când își opresc mâinile, așa că trebuie să fiți atenți să le aliniați.
 • Imaginea intitulată Țineți un suport pentru pasul 12
  12
  Faceți o deschidere a picioarelor pentru a rămâne echilibrată. Unii oameni nu le place să-și păstreze picioarele împreună și în loc să facă o deschidere a piciorului pentru a menține echilibrul. Dacă aveți un picior peste cap și celălalt în spatele acestuia, puteți face mai ușor să vă concentrați balanța prin mișcarea unui picior ușor în jos sau a celuilalt, pentru a vă menține corpul chiar. Uneori poate fi un pic dificil să stați în picioare împreună cu ambele picioare împreună pentru că ambele picioare se simt "lipite" și tind să cadă sau să rămână împreună ca unitate, ceea ce face mai dificilă controlul echilibrului.
 • Partea 2
  Îmbunătățiți puterea și echilibrul

  1
  Practicați-vă în picioare în fața unui zid. Un alt lucru pe care îl puteți face pentru a vă exercita mâinile este să o faceți în fața unui perete. Lăsați aproximativ 15 până la 30 cm (1/2 până la 1 picioare) spațiu între perete și tine și ridicați picioarele până când nu sunteți complet de mâini, astfel încât să știți că aveți sprijin dacă cădeți. Dacă picioarele dvs. merg foarte departe și atingeți peretele, trebuie doar să le împingeți ușor pentru a se îndepărta de el.
  • Acest lucru vă poate ajuta să câștigați încrederea să stați liniștit și să vă arătați că nu se va întâmpla nimic rău dacă cădeți.
  • De asemenea, practicarea în fața unui perete poate fi mai eficientă deoarece nu trebuie să începeți de la zero de fiecare dată când cădeți. Dacă picioarele tale ating peretele, trebuie doar să le împingi cu ușurință, astfel încât să fie la înălțimea capului tău, în loc să cadă complet.
 • 2
  Faceți o omidă verticală. Strângeți-l lângă un perete, îndreptat spre el. Împingeți mâinile înainte cât mai mult posibil. Ridicați picioarele pe perete cât de mult puteți. Apropiați peretele cu mâinile. Ridicați picioarele din nou. Țineți această poziție cât de mult puteți. Acest lucru va îmbunătăți puterea brațelor și a abdomenului.
 • 3
  Practicați abilitățile de bază într-un fascicul de echilibru. Dacă sunteți gimnast, atunci veți fi deja familiarizați cu fasciculul de echilibru. Nu este necesar să practicați picioarele pe bara pentru a vă îmbunătăți echilibrul. De fapt, trebuie doar să meargă pe bârnă, stand pe un picior la un moment dat, roti sau chiar a face o cartwheel despre ea, sau să facă un Round-Pentru a descărca, puteți face corpul tau are un echilibru mai bun, și tu Aceasta vă va ajuta să înțelegeți cum trebuie să mutați corpul pentru a vă stabiliza poziția.
 • Practicandu-te doar o ora pe saptamana intr-un bar, poti face cu adevarat minuni cu echilibrul, indiferent daca esti sau nu esti gimnasta. Dacă nu sunteți o gimnastă, puteți să vă exersați echilibrul pe o suprafață îngustă, cum ar fi o bancă din beton, atâta timp cât aveți suficient spațiu pentru a vă deplasa în siguranță.
 • 4
  Măriți puterea brațelor. Ar putea fi dificil să stați în continuare pur și simplu pentru că nu aveți putere în brațele voastre. Bicepsul, tricepsul și antebrațele dvs. sunt esențiale pentru a vă susține greutatea corpului și pentru a vă ajuta să vă mențineți un suport solid. Dacă doriți să creșteți puterea brațelor, încercați diferite exerciții pentru a le face puternice. Iată câteva exerciții pe care le puteți face:
 • Rămâneți în picioare în fața unui perete timp de 10 secunde și repetați de 5 ori.
 • Rămâneți în picioare în fața unui perete și atingeți-vă umerii. Ridicați-vă și apoi ridicați rapid un braț și atingeți umărul de pe aceeași parte a corpului. Apoi faceți același lucru cu cealaltă mână. Faceți-l aproximativ 10 ori pe fiecare parte și repetați-l de 2 ori.
 • Poziția de călcat. Aceasta este o poziție de yoga și este poziția inițială de a face push-up-uri. Intinde-te pe podea și te ridici te impinge cu palmele, astfel încât spate și picioarele dumneavoastră rămân drepte, și mențineți această poziție timp de 10 secunde sau mai mult. Repetați-l de 3 ori sau continuați cu 2 seturi de 5 șopârle.
 • 5
  Creșteți forța muschilor torsului. Muschii torsului sau absul dvs. sunt esențiali pentru a putea sta liniștiți, precum și pentru a menține orice poziție de echilibru. Dacă doriți să puteți sta în continuare, lucrați la întărirea mușchilor torsului, astfel încât să aveți o bază mai puternică pentru a lucra cu. Pentru a vă întări mâinile, puteți face zilnic un exercițiu de braț sau mușchi de trunchi. Iată câteva exerciții pe care le puteți face pentru a întări mușchii torsului:
 • Abdominalele de bază. Simțiți-vă doar pe spate, îndoiți genunchii, traversați-vă brațele peste piept, ridicați torsul spre genunchi și apoi reveniți la poziția de plecare. Faceți 2 seturi de 20.
 • Banana Pentru acest exercițiu, se află pe spate, puneți-vă mâinile deasupra capului și ridicați-le câțiva centimetri de la sol, și de a face același lucru cu picioarele până când aspectul corpului ca o „banană“. Țineți această poziție timp de 10 secunde și repetați acest exercițiu o dată.
 • Bicicleta Lie pe podea cu mâinile în spatele capului și gâtului și mișcați picioarele în aer ca și cum ați călări o bicicletă. Aduceți un cot la genunchiul opus în timp ce se deplasează spre cap și faceți același lucru cu celălalt cot. Faceți bicicleta timp de 30 de secunde de fiecare dată.
 • sfaturi

  • Încercați să faceți pe cineva "peretele" și apoi, când vă simțiți capabil să rămâneți în poziție, cereți-i să vă lase să plecați.
  • Este nevoie de multă practică pentru a vă ține bine mâinile și, dacă nu reușiți, este bine. Unii oameni nu pot rămâne mâna.
  • Gândiți-vă că folosiți un "perete invizibil". Puneți-vă mâinile la câteva centimetri de perete, încercați să nu-l atingeți când țineți mâinile, dar gândiți-vă că îl atingeți pentru a avea un echilibru mai bun. Acest lucru vă va ajuta să vizualizați că stați în mâinile dvs. cu grijă.
  • Când rulați în jos de pe suportul de mână, faceți-o pe o suprafață moale, deoarece este foarte probabil să răniți de câteva ori.
  • Pentru a vă menține mâinile, gândiți-vă să vă balansați pe un perete. Încercați să stați pe mâini în centrul podelei, după ce l-ați stăpânit pe perete timp de aproximativ 10 secunde. Apoi, reveniți la perete și mențineți poziția timp de 20 de secunde, etc.
  • Trebuie să lucrați cu forța brațelor și torsului. Acest lucru vă va permite să vă țineți mâinile mai mult timp.

  avertismente

  • Asigurați-vă că aveți spațiu în jurul valorii de dvs., astfel încât să nu vă loviți pe alții. Dacă le-ai lovit, vor fi răniți foarte mult.
  • Când rulați în jos, aveți grijă cu gâtul și spatele.
  • Când stați pe mâini, aveți o marjă de 2 metri în jurul dvs. pentru a vă proteja pe dvs. și pe ceilalți.
  • Dacă începe să doară, oprește rularea.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă exercitați când stați pe mâiniCum să vă exercitați când stați pe mâini
  Cum sa faci exercitiile de antrenament cu pilates cu o minge de exercitii fiziceCum sa faci exercitiile de antrenament cu pilates cu o minge de exercitii fizice
  Cum de a face un flick flac înainteCum de a face un flick flac înainte
  Cum să faceți o rotire înainteCum să faceți o rotire înainte
  Cum să faci un salt de porumbeiCum să faci un salt de porumbei
  Cum să faci o lovitură lungă în fotbalul americanCum să faci o lovitură lungă în fotbalul american
  Cum sa faci un valdezCum sa faci un valdez
  Cum se face o investiție în viitorCum se face o investiție în viitor
  Cum să faci un cadran să cadă în arcCum să faci un cadran să cadă în arc
  Cum să faci o rundă în gimnasticăCum să faci o rundă în gimnastică
  » » Cum să stai pe mâini

  © 2011—2020 ertare.com