Cum să vă păstrați ochii deschiși sub apă

Ochelarii de îmbrăcăminte de îmbrăcăminte pot fi inconfortabili sau slabi sigilați, astfel încât aceștia ar putea să nu fie de folos pentru mijlocul înotător. Ține-ți ochii sub apă deschis poate provoca iritații ale membranelor mucoase (găsit în ochi și nas), cu toate că, în multe cazuri este necesar. Pentru a vă petrece timpul sub apă, este crucial să vă adaptați la mediul înconjurător și distorsiunile sale vizuale. Prin urmare, trebuie să faceți primul pas pentru ao realiza: deschideți-vă ochii sub apă.

pași

Partea 1
Practică acasă

Imaginea intitulată
1
Du-te la baie și umpleți chiuveta cu apă. Pentru a face lucrurile mai ușoare, ar trebui să începeți cu apă de la robinet în loc de apă de la piscină, de apă dulce sau de apă sărată din surse naturale. Chiuveta ar trebui să fie suficient de plină, astfel încât să puteți înmuia fața cel puțin în jumătate. Pentru a facilita procesul, evitați temperaturile care provoacă un impact grav asupra pielii dvs. sau ardeți cu frig sau căldură.
 • Imaginea intitulată
  2
  Plasați-vă fața sub apă cu ochii închiși. Lăsați-vă fața să se adapteze la temperatura apei și asigurați-vă că vă simțiți confortabil și calm atunci când o scufundați. În cazul în care nasul este iritat în acest moment, trebuie să se oprească, pentru că este foarte probabil să irita ochii mai mult cu clor sau produse de curățat din agenți de curățare pe bază de halogen.
 • Imaginea intitulată
  3
  Puneți-vă în cadă. Practicandu-ti ochii deschisi sub apa pentru atata timp cat poti tine respiratia. Temperatura apei ar trebui să fie moderată până la frig, cum ar fi cea a bazinelor sau bazinului menționat mai sus. Continuați să practicați până când nu aveți probleme și nu vă deranjează faptul că ochii dumneavoastră devin iritați atunci când sunt expuși la apă.
 • Partea 2
  Deschide-ți ochii în timp ce înotați

  Imaginea intitulată
  1


  Căutați o sursă de apă tratată minim. Practicați înotul într-o piscină care utilizează apă proaspătă sau detergenți care nu sunt pe bază de clor. Cu toate că nu s-a dovedit că clorul provoacă iritarea ochilor sau deteriorarea corneei, sa constatat o creștere a acestei activități în produsele secundare de curățare a piscinelor. Ar trebui să evitați bazinele mari, deoarece este mai probabil să utilizați hipoclorit sau clor elementar pentru a menține calitatea apei.
 • Imaginea intitulată
  2
  Strânge-te în apă și deschide ochii. Dacă vă scufundați în apă proaspătă, veți simți un minim de iritare. Cu toate acestea, este mult mai probabil ca apa tratată sau apa sărată să conțină iritante. Deși ochii și corneea pot fi iritați, este puțin probabil să pierdeți acuitatea vizuală dacă nu vă petreceți prea mult timp practicând.
 • Imaginea intitulată
  3
  Practicandu-ti respiratia in apa cu ochii deschisi mai mult timp. Practica ținând cont de iritare a ochilor sau oboseala vă simțiți atunci când înot până când puteți ține ochii deschiși sub apă pentru atâta timp cât poți ține respirația. Concentrați-vă pe creșterea timpului în care vă păstrați ochii deschiși și focalizați sub apă de fiecare dată când o faceți. Evitați zonele adânci sau instabile dacă nu sunteți încă un bun înotător.
 • Imaginea intitulată Păstrați ochii deschiși sub apă Pasul 7
  4
  Practicandu-ti ochii deschisi si vezi sub apa. Ar trebui probabil să faceți acest lucru în câteva sesiuni pentru a minimiza riscul de iritare dacă vă aflați într-o piscină tratată sau în apă sărată. Cu toate acestea, este posibil să nu vă duc prea mult timp să vă simțiți confortabil. Trebuie să practicați mai multe surse de apă, care pot varia considerabil în vizibilitate și culoare. Evitați să înot în apele stătătoare sau atunci când practica neigienice, cum ai putea rula riscul de lacuri mici pe baza de apa si infectii iazuri.
 • Va trebui să practici mai mult pentru a analiza informațiile vizuale sub apă într-un mod exact. Practica pentru a calcula distanța până la obiecte pe care le știți că sunteți la o anumită adâncime sau distanța de la tine, și calculează cât de mult v-ar realiza obiectivul, astfel încât să aveți o idee despre capacitatea dumneavoastră de a reacționa la aceste lucruri.
 • Dacă vă veți plimba, evitați să o faceți prea adânc cu un costum fără presiune. Schimbările de presiune în timpul ascensiunii pot provoca spargerea capilarelor și deteriorarea urechilor. Asigurați-vă că echilibrați ușor presiunea atunci când vă scufundați cu grijă.
 • sfaturi

  • Dacă va practica în piscina proprie, ia în considerare investirea în detergenți cu conținut de clor puțin sau renunțarea la acesta pentru a reduce la minimum riscul de iritații și leziuni corneene.
  • Este întotdeauna recomandat să purtați ochelari de înot în apă tratată sau apă sărată pentru a minimiza riscul de deteriorare a corneei și iritare a ochilor. Cu toate curatatorii piscina cu clor nu sunt direct responsabile pentru pierderea vederii la înotători, sa demonstrat că produsele secundare din curățarea și efectele asupra proprietăților apei, cum ar fi pH-ul sau osmolaritatea irita membranele mucoase și cornee.

  avertismente

  • Evitați înotul sau deschiderea ochilor în bazine cu apă în picioare sau netratată. Riscul de infecție este ridicat atunci când expuneți membranele mucoase la apa netratată și la microbii care trăiesc în ea.
  • Evitați piscine cu apă clorinată, mai ales dacă aveți probleme respiratorii, deoarece concentrațiile de mediu de gaz de clor sunt legate de probleme respiratorii în înotători.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se aplică machiajul ochilor cu lentile de contactCum se aplică machiajul ochilor cu lentile de contact
  Cum se aplică machiajul pentru a vă face ochii să pară mai mariCum se aplică machiajul pentru a vă face ochii să pară mai mari
  Cum să delimitați ochii miciCum să delimitați ochii mici
  Cum să vă deschideți ochii sub apă fără ochelari și fără durereCum să vă deschideți ochii sub apă fără ochelari și fără durere
  Cum de a face lungimea piscineiCum de a face lungimea piscinei
  Cum să înotați sub apă fără ochelariCum să înotați sub apă fără ochelari
  Cum să scalzi de un dihorCum să scalzi de un dihor
  Cum să curețe spinii unui ariciCum să curețe spinii unui arici
  Cum sa scapi durerea de la ochi dupa inotCum sa scapi durerea de la ochi dupa inot
  Cum să ușurați mâncărimea și iritarea ochilorCum să ușurați mâncărimea și iritarea ochilor
  » » Cum să vă păstrați ochii deschiși sub apă

  © 2011—2020 ertare.com