Cum să manipulați o armă de foc în siguranță

Armele de foc sunt unelte periculoase, dar utilizarea lor poate reprezenta, de asemenea, o activitate de recreere în aer liber distractivă sau chiar la un eveniment de familie. Înainte de a atinge orice tip de arme de foc, există câteva reguli fundamentale pe care trebuie să le respectați în orice moment. Deși există afișe, zicări sau apariții despre "10 reguli de securitate pentru utilizarea armelor", majoritatea proprietarilor de arme cred că există mai multe. Aici oferim o listă cu 15 reguli, deși unele dintre ele sunt mai detaliate și mai specifice. Următoarele reguli se găsesc, în general, în ordinea priorității (de la cea mai mare la cea mai mică), dar toate sunt foarte importante și trebuie respectate în orice moment. Tehnicile de manipulare în condiții de siguranță a armelor ar trebui să se facă întotdeauna în mod consecvent: o siguranță de 99% poate provoca o tragedie atunci când vine vorba de arme de foc.

pași

Imaginea intitulată Manipulați cu siguranță o armă în siguranță Pasul 1
1
Păstrați întotdeauna butoiul îndreptat într-o direcție sigură.
 • Această regulă este mai mare decât celelalte. Este un concept foarte simplu, dacă arma se îndreaptă într-o direcție sigură, descărcarea intenționată sau accidentală nu va face rău nimănui. Cea mai sigură direcție trebuie aleasă, luând în considerare ființele umane, animalele și obiectele neînsuflețite.
 • Aceasta include asigurarea cu tine atunci când purtați armă cu arma, pentru a putea controla complet direcția și unghiul cilindrului, mai ales dacă mergeți sau călătoriți (în caz de prăbușire și de cădere, acest lucru se observă și în regula 3).
 • Imaginea intitulată Manipulați cu siguranță o armă de foc în siguranță
  2
  Arma este întotdeauna încărcată.
 • Chiar dacă se știe că arma de foc este descărcată, trebuie tratată ca și cum ar fi fost încărcată. De exemplu, chiar dacă fasciculul a fost revizuit de trei ori și știți că este descărcat, tot nu ar trebui să îl indicați nimănui (urmați regulă 1 în orice moment)
 • Imaginea intitulată Manipulați cu arma în siguranță cu Pasul 3
  3
  Țineți degetul departe de declanșator.
 • Acest lucru împiedică orice descărcare accidentală. Cu o arma, există de obicei o zonă deasupra declanșatorului, unde vă puteți odihni degetul (adesea numit " punct index "). Cu puști sau alte arme de foc, este mai bine să scoateți întreaga mână din zona de declanșare. Există multe modalități sigure de a transporta arma.
 • În același timp, trebuie subliniat faptul că siguranța armei de foc nu ar trebui să se bazeze pe aceasta. În timp ce de multe ori, eroarea umană este mult mai probabil să provoace o problemă, siguranța poate eșua și trăgând trăgaciul poate duce la o descărcare accidentală.
 • Anumite pistoale nu au nici un dispozitiv de siguranță manual. În acest caz, acestea au adesea dispozitive de siguranță încorporate în declanșator, pe cureaua din spate (sau pe mâner) sau pe pinul de ardere. Aceste tipuri de arme sunt deosebit de periculoase pentru utilizatorii neexperimentați. Dar executarea corectă și instruirea în tehnicile de siguranță pot depăși multe din pericolele unei arme de foc care are o siguranță mai mică.
 • Odată ce sunteți pe linie pentru a trage, nu puneți degetul pe declanșator până când nu ați indicat ținta. Poate fi un obicei greu de rupt, deoarece s-ar putea să simțiți că este normal să aveți degetul pe declanșator odată ce doriți să trageți.
 • Imagine cu titlul Manevrați o armă de foc în siguranță pasul 4
  4
  Asigurați-vă că știți unde este ținta dvs. și totul despre domeniul și traiectoria țintei.
 • Acest lucru este important Acum că ați ajuns la un punct în care puteți trage, trebuie să fiți absolut siguri de scopul dvs. și de ceea ce se află în spatele acestuia. În multe cazuri, glonțul poate trece prin ținta și pe de altă parte. Este important să observăm traiectoria. Gloanțele pot sau nu pot să lovească o țintă intenționată, să se întoarcă și să sări, sau să schimbe în alt mod direcția.
 • Dacă intenționați să trageți cu alți oameni în jur, asigurați-vă că nu veți sta în spatele nimănui când trageți. Nu este doar periculos, ci și discursiv. Toți cei care trag trebuie să fie alături. Acest lucru nu numai că împiedică arderea accidentală, ci previne, de asemenea, ca cineva să fie surprins de explozia armei. Chiar și armele mici ca un pistol LR 22 fac un pop care poate face un om să sară. Și nimic în fața sau pe părțile laterale ale canionului nu o poate simți. Armele cu gabarit greu pot provoca dureri de cap sau alte daune doar cu zgomotul de popping.
 • Imaginea intitulată Manipulați cu siguranță o armă în siguranță Pasul 5
  5
  Armele de arme trebuie să fie descărcate atunci când le dați cuiva sau când nu sunt în uz.
 • Dacă livrați o armă de foc unei persoane, aceasta trebuie descărcată. Verifică magazia și revista armei. Când arma nu va fi folosită imediat, ea trebuie descărcată în același mod. Dacă primiți o armă de foc de la cineva, ar trebui să verificați revista și camera pentru a vă asigura că arma nu este încărcată, până când nu faceți foc.
 • Când nimeni nu este în jur, o modalitate bună de a ști dacă arma este descărcată este prin blocarea șurubului, a rulantului sau a cilindrului în poziția deschisă. Acest lucru se face astfel încât să nu se declanșeze niciun glonț atunci când declanșatorul este tras.
 • Verificați manualul de arme. În general, aceasta menționează cea mai sigură cale de a transporta sau descărca arma de foc.
 • Când nu folosiți arma, ci îl purtați, ea trebuie să fie întotdeauna descărcată. În multe locuri, există legi împotriva transportării unui pistol încărcat într-un vehicul, fără permisele corespunzătoare, chiar dacă îl transportați doar la o pistă de împușcare sau la un magazin de reparații.
 • Imaginea intitulată Manipulați cu ușurință o armă de foc în siguranță
  6
  Folosiți muniția potrivită.
 • Dacă nu folosiți muniția potrivită pentru arma, nu puteți numai să o distrugeți sau să o distrugeți, dar poate provoca vătămări grave sau chiar moarte. Arma de foc este proiectată pentru un anumit calibru și, eventual, pentru o anumită încărcătură și muniție. Cartușele sau proiectilele încărcate prea mult sau cartușele greu încărcate pot constitui un pericol pentru arma de foc, arma de foc și alte persoane din jurul armei de foc. O detonare necorespunzătoare într-o armă de foc, care dezactivează arma, este cunoscută de mulți ca a "Kaboom" sau, pe scurt, "kB"
 • De exemplu: printr-un încărcător de dimensiune de 40 S & A.45 ACP poate fi încărcat plasând cel mai mic cartuș în pistol, ceea ce face ca carcasa neacceptată să scoată arma sau să distrugă șrapnelul de pe pistol. Unele pistoale pot avea baterii reîncărcabile sau încărcate manual. Unele foarte frecvente sunt M1911 și .40 S & W (ambele sunt cunoscute pentru a purta muniție "fierbinte" cu supraîncărcare). Aceste defecțiuni se datorează designului intern al armelor și nu pot fi compensate.
 • Muniția produsă este de obicei mai bună. Încărcăturile și presiunile au fost testate de mai multe ori cu mașini scumpe. Acestea au stins invariabil încărcăturile cele mai dure. În general, cea mai scumpă muniție este mai eficientă și mai rezistentă, dar acest lucru nu este întotdeauna cazul. Muniția potrivită pentru un joc oficial este măsurată și concepută astfel încât să fie cât se poate de consistentă. De obicei, acestea sunt muniția cea mai scumpă.
 • Este important să se acorde atenție taxelor pentru pulbere. Atât Luger de 9mm cât și cele 45 de cartușe ACP (și alte cartușe) au gloante cunoscute ca "TAP" sau alte porecle ale companiei - acestea sunt cunoscute sub denumirea de cartușe "fierbinte". Ei au exces de praf care rezultă în presiunea camerei superioare. Următoarea armare este "+ P" (cartuș care susține o presiune mai mare). Cartușele de 9x19 mm. puteți veni și cu asta "+ P +". Fiecare armare cauzează presiuni mai mari în racord, ceea ce se traduce, de asemenea, într-o viteză mai mare pentru ieșirea cartușelor. Cu toate acestea, multe pistoale nu sunt capabile să tragă a "+ P" fiabil, fara a distruge piesele. Izvoarele cu două trepte reprezintă un bun indicator potrivit căruia o arma este capabilă să tragă sarcini "fierbinte" Nici o problemă - dar cea mai bună modalitate de a vă asigura că arma nu este deteriorată și că nu sunteți în pericol, este să consultați producătorul și să revizuiți manualul.
 • Pentru puștile ca Remington .223, există considerații suplimentare. Cartușele NATO de 5.56 × 45 mm au exact aceleași dimensiuni ca și gloanțele Remington de 0.223. Cu toate acestea, regula generală este următoarea: dacă arma este anunțată ca fiind .223, ea nu va stinge muniția, așa cum ar fi cea de 5,56x45 mm. Există diferite tipuri sau specificații ale receptorului sau ale pârghiei. Cele mai multe puști de 0,223 au camera de tip SAAMI, care nu este la fel ca Mil-Spec. Acesta din urmă apare pe o pușcă M16 sau pe alte puști de tip militar. SAAMI este proiectat să fie foarte precis, dar nu este la fel de durabil ca și Mil-Spec, care refuză să reziste presiunii și fiabilității. Camerele lui Mil-Spec au un calibru de 5,56 (deși trag mai puțin exact), dar niciodată invers.
 • Cartușele NATO Winchester .308 și 7.62x51 mm sunt aceleași. Deci, nu sunt necesare măsuri de precauție.
 • Imaginea intitulată Manipulați cu arma în siguranță cu Pasul 7
  7
  Utilizați protecție pentru ochi și urechi.
 • Pentru multe puști de calibru mic, protecția auditivă nu este absolut necesară, însă este recomandată utilizarea acesteia. În timp ce sunetul unui foc de calibru mic nu poate provoca durere, vă poate afecta auzul. Când filmați cu ceva mai mare, ca un LR .22, vă recomandăm cu tărie să folosiți protecția pentru urechi, mai ales dacă o folosiți mult timp. Bâzâitul în urechile dvs. după executarea fotografiei este un semn că urechile dvs. depășesc limitele lor percussive și pot provoca daune permanente.
 • Protecția vizuală este obligatorie. Deși sigur că nu aveți probleme cu arma de foc, pot apărea unele dificultăți: dacă este supraîncălzită sau cu muniție defectă. Există și problema "zăpadă plată" ("cartușe goale") care a lovit ochii. O altă dificultate, în general, este prezentată cu pistoale de calibru mare sau cu tunuri foarte scurte (mai puțin de 8 cm). De asemenea, ar putea să fie ars praf care arborează aerul sau chiar se va ridica din spatele cartușului recent ars, care ar putea să se îndrepte spre dumneavoastră.
 • Imaginea intitulată Manipulați cu arma în siguranță cu Pasul 8
  8
  Dacă arma nu se declanșează atunci când strângeți declanșatorul, fiți atenți.
 • Când trăgaciul este tras, și nu există niciunul "bum ", asigurați-vă că aveți un cartuș în cameră. Dacă sunteți absolut sigur că nu există nimic, rezolvați problema. Dacă credeți că există un cartuș în cameră, mențineți pistolul îndreptat spre țintă. Puteți încerca să trageți din nou arma (dacă este o armă cu dublă acțiune). Încearcă o dată, poate de două ori și dacă nu se întâmplă nimic, țineți pistolul îndreptat spre țintă timp de aproximativ 20 de secunde. Dacă cartușul nu este încă împins, scoateți cu grijă magazia (dacă este posibil) și scoateți gloantele din cameră. Plasați cartușul care nu funcționează într-o zonă sigură (departe de oameni, obiecte de valoare sau alte muniții).
 • Problema se datorează, de obicei, unui grund defect, și este mult mai des întâlnită cu munițiile încărcate manual decât cele fabricate (a se vedea regula 6).


 • Imaginea intitulată Manipulați cu siguranță o armă în siguranță Pasul 9
  9
  Asigurați-vă că cilindrul armei de foc, camera și acțiunea nu sunt obstrucționate înainte de ardere.
 • Orice lucru prins în cilindru nu poate provoca daune mari numai la acest lucru sau la arma de foc, ci poate provoca și a "kB" Obstrucțiile din aparatul foto pot duce la încărcarea corectă a glonțului sau la deloc. De asemenea, poate provoca probleme de extracție și ejectare, care reduc drastic fiabilitatea pistolului. Un impediment în acțiune poate împiedica apăsarea arborelui de ardere a cartușului (sau a știftului de ardere), precum și împiedicarea tragerii din nou a unei alte arderi.
 • Imaginea intitulată Manipulați o armă de siguranță în siguranță Pasul 10
  10
  Ține arma ta în mod corespunzător.
 • Când dețineți o armă de foc, menținerea acesteia trebuie să fie o preocupare. Cu cât este mai mare arma, cu atât este mai importantă grija. În general, arma trebuie să fie curățată după fiecare utilizare. Unii producători de arme de foc recomandă utilizarea protecției ochilor înainte de demontarea armei. Acest lucru poate ajuta la prevenirea leziunilor oculare, "Lansări" neobservate sau de alte componente atunci când arma este demontabilă.
 • Dacă este posibil, armele ar trebui dezasamblate. Ele trebuie curățate cu o cârpă sau o perie și un solvent. Cilindrul trebuie periat cu o perie adecvată. Este posibil să fie o cantitate mare de carbon și praful acumulat în camera, astfel încât se poate folosi un pick și solvent acolo. Odată ce ați făcut acest lucru, treceți o cârpă curată (pentru a îndepărta tot solventul). Fiecare parte în mișcare trebuie unse cu ulei pentru arme (cu excepția ciocanul pistol semiautomat, care poate guma cu murdăria și carbon colectate de petrol). Exteriorul cilindrului și glisiera specială (în rulou și cadrul) trebuie de asemenea lubrifiate. Cu toate acestea, utilizarea prea mult ulei poate crește praful și acumularea de carbon în zonele respective. După ce a terminat, el trece la exterior cu o cârpă curată pentru a îndepărta excesul de ulei și trage culisa înapoi de câteva ori pentru a lucra în jurul valorii de o parte din ulei.
 • Pușcașii și pușcașii demontați în favoarea curățării sunt de obicei puțin mai complexi. În caz contrar, puteți utiliza o perie cu solvent pentru a curăța acțiunea și camera fără probleme sau dezasamblarea. Curățați la fel de mult cu o cârpă curată. Utilizați un solvent pentru cilindru, pentru a curăța mai bine cilindrul sau a "viperă" ("a purtat șarpe", un alt instrument pentru a curăța arma) poate funcționa foarte bine. Ungeți întregul declanșator (conform manualului) cu ulei pentru arme, atât șurubul, cât și acțiunea. Trageți șurubul înainte și înapoi de mai multe ori, astfel încât uleiul să se răspândească. Ștergeți excesul de ulei cu o cârpă curată.
 • Dacă nu intenționați să trageți cu arma pentru o perioadă semnificativă de timp, este bine să faceți o curățare temeinică înainte de depozitare. Există produse pe piață concepute pentru a vă proteja armamentul de foc timp de mulți ani (decenii dacă este necesar), dar nu sunt recomandate pentru depozitare pentru câțiva ani (sau mai puțin). Cel mai bine este să curățați în mod corespunzător. Ardeți arma de foc (poate excesiv). La fiecare șase sau opt luni, arma trebuie să fie extrasă și uleită din nou (dacă există acumulare de praf). Cu suficient ulei și o curățare inițială bună, arma trebuie să fie în stare perfectă. De asemenea, ar ajuta la depozitarea acestuia într-o zonă uscată, dar uleiul ar trebui mutat și protejat de umiditate. După ce nu utilizați arma pentru o perioadă îndelungată de timp, este recomandat să curățați și să reluați motorul înainte de al utiliza.
 • Imaginea intitulată Manipulați o armă de foc în siguranță pas 11
  11
  Modificați în mod corespunzător arma de foc.
 • În timp ce mulți vă recomandă să nu modificați arma de foc (deoarece aveți șanse mai mari de a vă menține garanția și fiabilitatea), aceasta se poate face într-un mod adecvat. În general, este mai bine să lăsați fabrica să facă toate modificările, dar nu este întotdeauna posibilă. Un armist "legitimată" cu certificarea producătorului armei de foc ar fi cea mai bună opțiune. Dacă nu există mulți arme de foc în apropierea locului în care trăiți sau nici unul dintre aceștia nu este certificat de producătorul de arme, ar fi mai bine să nu modificați arma. Nu faceți nicio modificare de la sine. Schimbările efectuate necorespunzător pot duce la deteriorarea permanentă a armei și pot provoca probleme, cum ar fi un kB, la fotografiere.
 • Imaginea intitulată Manipulați o armă de foc în siguranță pasul 12
  12
  Cunoaște securitatea și caracteristicile focurilor de arme.
 • Este esențial să știi cum să folosești o armă de foc în siguranță. Aflați cum să descărcați încărcătorul (dacă este disponibil), descărca și a examina dormitor, a pus de asigurare (dacă este disponibilă), șterge blocajele, examinează țeava pistolului și dezasamblează pentru curățare sau reparații.
 • Caracteristicile împușcatului sunt, de asemenea, o componentă cheie pentru a cunoaște arma pe care o utilizați. Dacă nu sunteți conștient de anumite aspecte ale armei, cum ar fi numărul de fotografii, întrebați pe cineva care are cunoștință despre arme, în mod specific. Analizați dacă puteți folosi arma în siguranță.
 • Imaginea intitulată Manipulați o armă de foc în siguranță pasul 13
  13
  Nu trageți niciodată pe suprafețe plane (inclusiv apă).
 • În timp ce unele obiecte pot părea tentante pentru a trage, multe obiecte metalice, grele sau plate, pot fi foarte periculoase dacă faceți. Aceste obiecte, inclusiv apa, pot face ca gloantele să sară sau să intre în direcții neașteptate sau periculoase. Sunt chiar capabili să se întoarcă în sau lângă shooter.
 • Gloanțe mai mici, cu viteză mai mică (cum ar fi LR .22) sunt bine cunoscute pentru capacitatea lor de a sări. Datorită greutății sale ușoare și a vitezei scăzute, lemnul, pietrele sau chiar murdăria pot face ca glonțul să sări. Mergeți la regula 4.
 • Vești bune despre faptul este elastic că (în general) gloanțele nu sări (ca o minge ar), din cauza vitezei extreme (chiar bullets de viteză mică) și pentru că gloanțe de plumb moale tind să urmeze căi relativ paralele la planul obiectului care a fost afectat. Deci, atunci când shooter-ul este în picioare, acesta este, de obicei, cel mai sigur loc pentru a rămâne atunci când are loc un rebound. Există excepții, cum ar fi gloanțe de bază solide (fără miez de plumb) care schimbă dinamica glonțului. Cauciucul poate face un salt glonț înapoi, și obiecte dure care sunt înclinate pot provoca glonțul înapoi către trăgător.
 • Imaginea intitulată Manipulați cu o armă de foc în siguranță pasul 14
  14
  Nu lăsați niciodată arma încărcată să nu mai fie controlată de tine.
 • Dacă aveți o armă de foc încărcată, nu lăsați-o niciodată nesupravegheată. Adică ar trebui să fie la îndemână în casa ta. Dacă nu poți fi sigur cu privire la statutul lor sau care ar putea avea acces la acesta, cel mai bine este de a descărca arma, obstrucționând un sistem de blocare alunecare (pentru un pistol), sau să păstreze arma în condiții de siguranță într-un caz greu. Pentru o siguranță optimă, păstrați muniția într-o zonă izolată și închisă.
 • Asigurați-vă că respectați toate legile privind stocarea armelor de foc de stat și locale. Unele state nu au nevoie de arme de foc pentru a fi în locuri blocate, dar rețineți că există copii sau alte persoane care ar putea avea acces la armele sau muniția
 • Imaginea intitulată Manipulați o armă de foc în siguranță pasul 15
  15
  Nu amestecați niciodată utilizarea de arme cu alcool sau droguri.
 • Chiar și o cantitate minimă de alcool sau consum de droguri (aceasta include și medicamentele eliberate pe bază de prescripție medicală) vă poate afecta sau modifica judecata, chiar și pe cele mai comune sau simple aspecte. Această combinație poate fi o doză letală pentru dvs. sau pentru cei din jurul dvs. când sunt implicate arme. Niciodată, în nici un caz, nu utilizați o armă de foc în timp ce nu sunteți complet sobru.
 • sfaturi

  • Învață să folosești o armă în siguranță (dacă este disponibilă).
  • În multe state, împușcarea unei persoane cu o armă de foc pentru apărarea proprietății nu este o apărare juridică. Cunoașteți legile aplicabile.
  • Cu excepția armelor de foc transportate în scopuri defensive, transporta arma în mașină, tabără sau acasă, dacă sunt goale, doar îndepărtat, o acțiune deschisă, sau blocate.
  • Nu purtați niciodată o armă încărcată în timp ce urcați un gard sau un copac. Vânătorii care folosesc formațiuni de copaci ar trebui să-și ridice armele "descărcate" până când au fost introduse în copac, folosind o frânghie. Când coborâți, descărcați arma înainte de ao coborî, chiar și atunci când vă grăbiți să urmați o pradă proaspătă.

  avertismente

  • Citiți manualul despre arma specifică pe care o veți folosi înainte de ao lua.
  • NICIODATĂ nu priviți prin butoiul unei arme de foc, fie că este descărcat sau nu. Prima dată ar putea fi ultima.
  • Spălați-vă bine mâinile după ardere. Deșeurile de praf de pușcă, lubrifiant și chiar plumb pot adera la mâna dvs. și toate aceste elemente sunt potențial dăunătoare dacă sunt ingerate.
  • Asigurați-vă că respectați toate legile de stat și locale atunci când fotografiați. Rețineți că multe legi privind armele de foc se schimbă drastic de la un stat la altul și pot chiar să se schimbe între județe și orașe.
  • Nu încercați să purtați o armă de foc la talie, în pantaloni sau buzunare. Este o modalitate foarte bună de a-ți arunca propriul picior. Un capac adecvat păstrează arma în poziție și ține obiectele departe de declanșator.
  • Armele de foc pot fi foarte periculoase și chiar mortale. Acestea ar trebui să fie folosite numai de către utilizatorii de arme cu experiență sau sub supravegherea directă a unui instructor expert.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să începeți să jucați Commando 2Cum să începeți să jucați Commando 2
  Cum sa faci cele mai bune combinatii de arme in Dead Space 3Cum sa faci cele mai bune combinatii de arme in Dead Space 3
  Cum se activează schimbarea rapidă a armelor în Counter StrikeCum se activează schimbarea rapidă a armelor în Counter Strike
  Cum se joacă Weaphones pe AndroidCum se joacă Weaphones pe Android
  Cum să devii un expert în armeCum să devii un expert în arme
  Cum de a alege o armă pentru AirsoftCum de a alege o armă pentru Airsoft
  Cum se joacă Airsoft pe un bugetCum se joacă Airsoft pe un buget
  Cum să cumpărați o armă de foc în TexasCum să cumpărați o armă de foc în Texas
  Cum să cumpărați o armă în OhioCum să cumpărați o armă în Ohio
  Cum de a cumpăra o armă de foc în VirginiaCum de a cumpăra o armă de foc în Virginia
  » » Cum să manipulați o armă de foc în siguranță

  © 2011—2020 ertare.com