Cum să conduci o bicicletă în mijlocul traficului

Conducerea unei biciclete în trafic poate părea periculoasă, dar poate fi destul de sigură, atâta timp cât respectați regulile de circulație și vă exersați bunul simț și vigilența.

pași

Imaginea intitulată Călătoriți cu bicicleta în trafic Pasul 1
1
Folosește o cască. O casca nu va împiedica un accident și nu vă va oferi multă protecție dacă un alt vehicul vă lovește, dar în caz de accident, casca vă va salva de la vătămări grave ale capului. Nu faceți greșeala conducerii ca și cum ați fi indestructibilă și luați în considerare acest sfat pentru a vă transporta cu bicicleta pe străzi, probabil că va fi de mare ajutor pentru a vă face călătoria mai sigură. În unele țări, utilizarea unei căști este obligatorie.
 • Imaginea intitulată Călătoriți cu bicicleta în trafic Pasul 2
  2
  Purtați haine confortabile Asigurați-vă că purtați adidași, pantaloni și cămăși confortabile și potrivite pentru călărirea unei biciclete. Vă veți simți inconfortabil dacă încercați să utilizați haine care pot rămâne blocate în roțile bicicletei sau care arată prea mult când începeți să conduceți. Pantofii potriviți trebuie să fie plat și talpa nu trebuie să fie alunecoasă.
 • Imaginea intitulată Călătoriți cu bicicleta în trafic Pasul 3
  3
  Asigurați-vă că vă simțiți confortabil cu bicicleta. Aceasta înseamnă că vă asigurați că puteți efectua toate manevrele de bază, cum ar fi accelerarea, efectuarea schimbărilor, frânarea, uitarea peste umăr și conducerea vehiculului în timp ce dați un semnal. Ajustarea anumitor detalii, cum ar fi înălțimea scaunului și frânele, poate avea o mare diferență.
 • Imaginea intitulă Ride a Bicycle in Traffic Pasul 4
  4
  Începeți să conduceți pe străzi ușoare. Dacă sunteți un ciclist neexperimentat, nu va fi o idee bună să vă asumați riscul de a încerca să conduceți pe străzi cu trafic intens înainte de a vă obișnui cu același trafic. Începeți pe străzile auxiliare unde nu există prea multe vehicule și vă obișnuiți să conduceți când există mașini și alte tipuri de vehicule. Creșteți-vă treptat puterea pe străzi mai largi practicându-vă în aceste locuri în cele mai liniștite ore sau zile. Acest lucru vă va permite să vă familiarizați cu străzile și cu obstacolele care pot apărea. În cele din urmă, ajustați densitatea traficului cu care vă simțiți confortabil.
 • Imaginea intitulată Călătoriți cu bicicleta în trafic Pasul 5
  5
  Respectați regulile străzilor. Treceți întotdeauna în direcția traficului. Nu conduceți pe trotuare, deoarece atunci când luminile sunt roșii, opriți când există semne de oprire și respectați toate celelalte semnale de trafic. Chiar dacă nu există motive suficiente pentru a vă opri. Vehiculele motorizate vă vor respecta mai mult dacă văd că respectați regulile. Indiferent câte cicliști vedeți cine o fac, NU treceți de lumina roșie.
 • Imaginea intitulată Călătoriți cu bicicleta în trafic Pasul 6
  6
  Treceți cu grijă vehiculele parcate. În mod ideal, ar trebui să stați 1 m sau 1,5 m (3 sau 5 picioare) departe, chiar dacă aceasta înseamnă că trebuie să conduceți pe benzi motorizate de vehicule. Evitați zigzagging-ul de la bordul vehiculelor parcate, deoarece acest lucru produce multe manevre "expedient" în traficul din spatele tău. Dacă trebuie să vă mutați într-un vehicul parcat cu un spațiu mic, priviți prin geamul din spate când vă apropiați de mașină și, dacă vedeți un șofer, există o posibilitate puternică să nu vă fi văzut și să deschideți ușa, interpunzând pe drum Verificați traficul în fața și în spatele dvs. și eliberați-l dacă este necesar.


 • Imaginea intitulă Ride a Bicycle in Traffic Pasul 7
  7
  Evitați distragerile auditive. Dacă aveți nevoie să vorbiți pe un telefon mobil, opriți-vă și parcați-vă pe marginea drumului. Nu asculta muzica Acest lucru va împiedica foarte mult capacitatea dvs. de a asculta mașinile care vin în spatele dvs., luând în considerare faptul că o bicicletă nu are oglinzi, deci nu aveți posibilitatea să vă uitați înapoi frecvent, de aceea este mai bine să evitați distragerile toate cazurile. Trebuie să puteți calcula viteza, locația relativă și tipul de vehicul pe măsură ce se apropie, fără a fi nevoie să vă întoarceți să îl vedeți. În timpul nopții, ar trebui să fii conștient de semnalele farurilor unui vehicul care trece, vă avertizează în prealabil că se apropie. Majoritatea vehiculelor care au motorul din spate sau mașinile hibride sunt greu de auzit, deci trebuie să fiți foarte atenți, astfel încât un autobuz să nu se deplaseze peste dvs.
 • Imaginea intitulată Ride a Bicycle in Traffic Pasul 8
  8
  Ascultați de dreapta drumului. NICIODATĂ nu treceți pe străzi pe partea greșită, deoarece vă veți expune la pericol. Dacă viteza de închidere este mai mare între bicicletă și celălalt vehicul, atunci vă veți ciocni. Dacă nu o puteți înconjura, este mai bine să utilizați trotuarul.
 • Imaginea intitulată Călătoriți cu bicicleta în trafic Pasul 9
  9
  Exersați atenția și rămâneți atent. Când conduceți, fiți mereu în alertă pentru alte vehicule de pe șosea. Luați în considerare faptul că mulți șoferi nu observă bicicliștii. Din acest motiv, trebuie să știți întotdeauna celelalte vehicule. Priviți peste umăr sau mai bine, obțineți o oglindă retrovizoare pe care o puteți atașa la cască sau ghidon. Trebuie să rămâi mereu la curent cu mediul înconjurător.
 • Imaginea intitulată Călătoriți cu bicicleta în trafic Pasul 10
  10
  Fii atent Nu conduceți prea aproape de mașinile parcate. Acestea pot fi un obstacol pentru bicicliști dacă o persoană deschide brusc o ușă sau pleacă repede. Păstrați întotdeauna de la distanță o ușă, indiferent cât spațiu considerați că trebuie să treacă un conducător auto. Siguranța ta este mai importantă decât timpul tău.
 • Imaginea intitulată Călătoriți cu bicicleta în trafic Pasul 11
  11
  Acordați mai multă atenție la intersecții. Dacă există vehicule care așteaptă să se întoarcă, uitați-vă în ce direcție vor merge pentru a evita o eventuală coliziune. Vehiculele parcate în apropierea unei curbe pot să acopere vizibilitatea dvs. cu privire la bicicleta dvs., luați astfel în considerare această posibilitate și rămâneți pregătiți să reacționați. Nu împiedicați spațiul să se întoarcă spre dreapta și să acorde atenție în cazul în care se apropie un vehicul din spate, care se va întoarce. Asigurați-vă că știu că sunteți acolo și că ați ieșit din cale. Atunci când traversați o intersecție, verificați dacă nu există vehicule care să se întoarcă spre dreapta, deoarece acestea sunt cele mai probabil să nu vă vadă și să vă conducă peste margine.
 • sfaturi

  • Rămâne în așteptarea grilelor și a capacelor de canalizare care prezintă spații în care roțile bicicletei pot fi andocate. Unele grătare de canalizare au o distanță mai mare paralelă cu drumul și suficient de larg pentru ca roata unei biciclete să treacă. Majoritatea au, de asemenea, un spațiu între orificiul de canalizare din trotuar și grătar, de obicei pe partea stângă. Ambele spații vă pot determina să zboară de pe bicicletă dacă o roată este blocată. Canalele acoperă, în general, nu au o deschidere largă, dar pot fi situate într-o zonă încastrată, ceea ce o face o gropă mare.
  • Aveți grijă când traversați tramvaiele. Dacă treceți la un unghi mai mic decât un unghi de 30 de grade, roțile dvs. pot rămâne blocate în șine, ceea ce vă va face să vă pierdeți echilibrul și să cădeți. Roata din față este cea care de obicei se blochează. Dacă este posibil, săriți cu roata din față peste șosea de tramvai și conduceți prin mijlocul sau lateralul drumului. De asemenea, puteți să vă întoarceți rapid și să conduceți pe traseul de tramvai dacă nu există trafic adiacent.
  • Fii atent ca tramvaiele. Ați putea să vă apropiați de unul sau să deschideți ușa unui vehicul aflat lângă dumneavoastră (împingând tramvaiul). Ați putea cădea sub roți și ați suferit o amputare. Dacă pasagerii se îmbarcă sau debarcă de pe tramvai, așteptați să se termine înainte de a trece.
  • Când vă aflați într-o intersecție, acordați atenție vehiculelor din banda de circulație pentru a vă întoarce, deoarece un șofer poate să nu vă vadă și să vă conducă pe lateral.
  • Utilizează o lumină intermitentă înainte și înapoi, zi și noapte. Lumini intermitente sunt percepute mai bine decât silueta dvs. într-o oglindă. Acest lucru poate împiedica un autovehicul să ruleze peste dvs. sau să se prăbușească într-o ușă.
  • Amintiți-vă că răsucirile din stânga trebuie făcute din banda din stânga sau din banda de navigație pentru a porni spre stânga. (Opusul este cazul în țările în care este manipulat pe partea stângă). Nu încercați să faceți această întoarcere de pe o curbă.
  • Utilizați viziunea periferică. Utilizați partea centrală a viziunii dvs. pentru a vă analiza calea și pentru a verifica obstacolele. Această vizualizare vă va ajuta să observați fluxul de trafic în jur.
  • "utilizări" atunci când este necesar. Aceasta înseamnă că ocupați centrul benzii și forțați șoferii să schimbe benzile pentru a vă permite să treceți. Trebuie să efectuați această acțiune atunci când banda este prea îngustă pentru ca vehiculul din spatele dvs. să treacă în siguranță sau legal. Multe state din Statele Unite și din alte țări au un minim de 1m până la 1,5m (3 `până la 5`) distanță pentru a trece. Dacă există spațiu pentru vehicul, pentru dvs. ca un ciclist, o distanță sigură de la marginea drumului și un spațiu liber pentru pista liberă conform legii, puteți împărți banda. În general, o bandă ar trebui să fie de aproximativ 4,5 m (15 `) pe laturi, cu siguranță comună pe străzile auxiliare suburbane și pe unele străzi vechi cu două benzi.
  • Nu purtați haine întunecate noaptea. Dacă este posibil, utilizați o cămașă sau o haină galbenă, portocalie sau albă sau pantaloni ușori. Acest lucru vă va face mult mai vizibil în trafic, deoarece silueta dvs. va fi mai ușor de distins.
  • Nu vă ascundeți în pete orb. Dacă este posibil, rămâneți înainte sau înapoi.
  • În general, bicicletele au o limită de viteză de 60 km / h și o viteză maximă de trecere de 30 km / h. Veți dori să minimalizați viteza de închidere, oferind vehiculului în spatele dvs. cât mai mult timp posibil pentru a vă vedea și pentru a reacționa în mod corespunzător. Ar trebui să încercați să conduceți mai repede pe drumurile cu limite de viteză mai mari pentru a avansa în funcție de trafic. Traficul greu poate fi un avantaj deoarece forțează vehiculele să conducă la limita de viteză sau la o viteză chiar mai mică. Dar dacă traficul nu este destul de greu, atunci acesta va fi într-adevăr mai periculos, deoarece vehiculele care încearcă să vă evite vor fi forțate să se apropie mai mult decât să poată schimba benzile, așa cum ar putea în traficul mai ușor.
  • Vezi că nu există gropi. La marginea trotuarului de lângă curbe se formează multe lovituri.
  • Traficul de fluxuri în valuri, datorită semnalelor de trafic. Utilizați frânele în trafic pentru a efectua manevre dificile, cum ar fi întoarcerea la stânga într-un loc în care conduceți pe dreapta sau invers.
  • În general, bicicletele se află într-un mare dezavantaj în locurile în care limitele de viteză sunt ridicate, iar semnele de oprire sunt puține și foarte departe între ele. Acest lucru se întâmplă pe drumurile suburbane și în zonele în care circulau camioanele, în special în traficul greu. Este mai bine ca bicicletele să evite acest tip de drum.
  • Stabiliți un contact vizual în cazul în care un șofer pare să fie distras sau care urmează să facă o eroare. Încearcă să nu-ți traversezi drumul până nu ești sigur de ce ai de gând să faci. Dacă este posibil, treceți în spatele acestui șofer.

  avertismente

  • Nu purtați niciodată sacuri agățate de ghidon sau de alte părți ale bicicletei. Puneți încărcătura într-un rucsac și fixați-o în spate, astfel încât să nu se miște. Alternativ, puteți obține pungi speciale (cum ar fi pannierele) care pot fi ancorate pe bicicletă. Această opțiune oferă o distribuție mai bună a greutății și, de asemenea, mânerul cu un rucsac este mai ușor.
  • Dacă un șofer încearcă să te forțeze, e mai bine să o lași să treacă, dacă nu e mai periculos decât să-l lași să treacă.
  • Dacă conduceți în întuneric, utilizați lumini LED. O lumină strălucitoare pe casca poate fi foarte utilă, deoarece este ușor de direcționat.
  • Dacă cad prea des de bicicletă, ar trebui să utilizați întotdeauna un caz, indiferent dacă conduceți în trafic urban sau pe un drum deșert.
  • Evitați orice tip de dispută cu alte vehicule, deoarece acestea vor avea capacitatea de a vă scoate din cale. Mentinerea și stresul în timpul unei eventuale coliziuni vă vor distrage atenția de pe șosea și ar putea cauza un accident.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a desena o cască de fotbalCum de a desena o cască de fotbal
  Cum să înveți un copil să se plimbe cu bicicletaCum să înveți un copil să se plimbe cu bicicleta
  Cum să includă băiatul tău pe biciclete de familieCum să includă băiatul tău pe biciclete de familie
  Cum se face mișcarea bicicletei cu picioare drepte folosind o minge de exercițiiCum se face mișcarea bicicletei cu picioare drepte folosind o minge de exerciții
  Cum să conduci o bicicletăCum să conduci o bicicletă
  Cum să conduci o bicicletă cu câinele tăuCum să conduci o bicicletă cu câinele tău
  Cum să porniți o motocicletă apăsând-oCum să porniți o motocicletă apăsând-o
  Cum de a schimba lanțul unei biciclete montaneCum de a schimba lanțul unei biciclete montane
  Cum să cumpărați o bicicletă pentru un copilCum să cumpărați o bicicletă pentru un copil
  Cum sa conduci o motocicleta motocicleta (Enduro)Cum sa conduci o motocicleta motocicleta (Enduro)
  » » Cum să conduci o bicicletă în mijlocul traficului

  © 2011—2020 ertare.com