Cum să arăți ca un skateboarder

Indiferent dacă începi să înveți să faci skateboard sau vrei doar să te vezi ca un skateboarder, există câteva lucruri pe care ar trebui să le faci pentru a te vedea ca atare. Acest articol vă va oferi câteva sfaturi despre cum să vă îmbrăcați ca un patinator și, de asemenea, vă oferă sfaturi despre cum să vă fixați părul și machiajul.

pași

Partea 1
Ia hainele potrivite

Imaginea intitulata Dress Like a Skater Girl Pasul 1
1
Alegeți orice cămașă doriți pentru partea de sus. Puteți folosi practic orice, dar vintage și brandurile legate de skateboarding sunt cele mai populare printre skateboardiști. Puteți purta un tricou decolorat, o cămașă strânsă sau chiar o cămașă fără mâneci. Luați în considerare purtarea unei cămașe strâmte dacă aveți de gând să purtați pantaloni scurți.
 • Luați în considerare utilizarea unei epocă. Aceasta nu înseamnă că trebuie să poarte haine sfâșiate sau sfâșiate. În schimb, încercați să mergeți la un magazin de cumpărături și să cumpărați niște tricouri de epocă din anii 80 și 90. Nu trebuie nici măcar să fie legate de skateboarding. Mulți skaters, de asemenea, dori să poarte teasuri de desene animate de epocă.
 • Imaginea intitulata Dress Like a Skater Girl Pasul 2
  2
  Căutați pantaloni largi în care vă este ușor să vă mișcați. Chiar dacă veți fi doar un patinator, ați putea dori să vă vedeți ca și cum ați practicat cu adevărat skateboarding. Acest sport necesită o mulțime de mișcări de picior, deci aveți nevoie de ceva în care vă este ușor să vă mișcați. Acestea sunt câteva opțiuni populare:
 • Loosele blugi sunt alegerea cea mai populară printre skateboardiști.
 • Camouflage pantaloni sunt o altă opțiune populară. Ele sunt ușor androgine și buzunarele suplimentare sunt foarte bune pentru stocarea lucrurilor, cum ar fi playerele muzicale.
 • Pantalonii Fisher sunt o altă opțiune populară, mai ales dacă acestea sunt libere și goale. Gândește-te la pantaloni scurți pentru bărbați.
 • Evitați să utilizați ceva prea rupt sau rupt. Va arata foarte murdar.
 • Imaginea intitulata Dress Like a Skater Girl Pasul 3
  3
  Alegeți cu atenție fundul feminin. Skateboarderii vor folosi ceea ce le face mai ușor să practice skateboarding-ul. S-ar putea să găsiți că îmbrăcămintea vrac nu este la fel de confortabilă și că pantalonii slabi fac mișcarea mai ușoară.
 • Shorts-urile sunt populare, mai ales vara. Mulți patinatori sunt foarte confortabili cu pantaloni scurți pentru fotografiere. Cu toate acestea, dacă învățați să faceți skateboard, este posibil să doriți să purtați tampoane pentru genunchi în cazul în care cădeți.
 • Legăturile facilitează mișcarea, dar și ușor lacrimă. Dacă sunteți doar de învățare la skateboard, poate doriți să le evitați pentru a evita ruinarea o pereche frumoasă.
 • Fuste pot arata destul de frumos, dar nu sunt intotdeauna practice. Dacă alegeți să purtați o fustă, poate doriți să o utilizați jambiere sau Coborâți pantaloni scurți sub ea pentru a evita incidentele rușinoase.
 • Pantaloni saraci pot arata grozav, dar poate fi dificil sa se mute cu ei. Dacă doriți să purtați pantaloni subțiri, asigurați-vă că vă puteți sprijini și atingeți cu ușurință skateboard-ul. Dacă pantalonii dvs. sunt prea strânși, este posibil să nu puteți efectua trucuri.
 • Imaginea intitulata Dress Like a Skater Girl Pasul 4
  4
  Alegeți adidași de skater sau adidași de pânză. Puteți utiliza adidași care au o talpă plană și o aderență bună. Pantofii pentru pantofi (pantofii de vârf sunt deosebit de populari) sunt, de asemenea, o opțiune minunată, dar țineți minte că se uzează rapid. Cei mai multi patinatori nu vor purta balerine si tocuri, deoarece este dificil (si uneori periculos) sa le imbine cu skateboard-ul.
 • Încercați să schimbați șireturile pentru una dintre culorile roșu aprins. Aceasta este o modalitate excelentă de a vă arăta personalitatea.
 • Dacă aveți adidași de pânză, încercați să desenați modele reci pe ele folosind un marcator de țesături. Puteți, de asemenea, doodle pe vârful folosind un marker de neșters.
 • Imaginea intitulata Dress Like a Skater Girl Pasul 5
  5
  Nu uitați să aduceți o jachetă, o hoodie sau o cămașă cu mâneci lungi, în cazul în care se răcește. Aspectul patinator are tot de a face cu straturile și o jachetă deasupra unei cămăși poate completa îmbrăcămintea. O cămașă tartan cu mâneci lungi poate arăta deosebit de chic când este purtată peste o cămașă simplă sau legată în jurul taliei. Când alegeți jachete, încercați să nu folosiți nimic prea strâns, deoarece trebuie să vă puteți mișca brațele pentru a efectua trucuri pe skateboard.
 • Partea 2
  Obțineți accesoriile potrivite

  Imaginea intitulata Dress Like a Skater Girl Pasul 6
  1
  Ignorați bijuteriile agățate. Cei mai multi patinatori place sa pastreze lucrurile simple si relaxate. În plus, cerceii lungi și pandantive vor primi doar în cale atunci când faci skateboarding. Dacă doriți să purtați bijuterii, iată câteva lucruri pe care le puteți încerca:
  • Brățările vin adesea cu cuvinte și fraze ștampilate, imprimate sau gravate. Ele sunt o modalitate excelentă de a vă arăta individualitatea.
  • Capele elastice sunt confortabile și adesea brodate cu sigla unui brand. Ele sunt o modalitate foarte bună de a vă arăta sprijinul și entuziasmul pentru brandurile și companiile dvs. preferate.
  • Brăzdarele cu căptușeală sunt variante miniatură ale curelelor îndoite. Le puteți găsi în magazine care vând echipamente punk.
 • Imaginea intitulată Dress Like a Skater Girl Pasul 7
  2
  Purtați un capac de lână sau o beret. Nu numai că păstrează soarele din cap, dar și vă pot ține părul lung de pe față. Încercați să căutați unul care are logo-ul mărcii dvs. preferate. Dacă nu îl puteți găsi, obțineți unul simplu și decorați-l cu un plasture sau un bolț. Aceasta este o modalitate foarte bună de a afișa suport pentru brandurile dvs. preferate.
 • Imaginea intitulată Dress Like a Skater Girl Step 8
  3
  Protejați-vă mâinile cu mănuși cu degete. Dacă doriți să vă arătați partea dvs. punk, puteți pune întotdeauna o pereche de mănuși fără degete. De asemenea, acestea vă vor ajuta să vă protejați palmele în cazul în care cădeți. Dacă nu găsiți unii, puteți să le faceți singuri, obținându-vă o pereche de mănuși din piele și tăind degetele de-a lungul primei articulații.
 • Imaginea intitulata Dress Like a Skater Girl Pasul 9
  4
  Utilizați o centură Poate fi ușor să vă mișcați cu pantaloni deschiși, dar dacă sunt atât de slăbiți încât vă alunecă din talie, poate doriți să folosiți o centură pentru a le ține pe loc. O centură cu știfturi ar fi o atingere excelentă. Puteți obține o centură standard cu arici de argint sau puteți obține o centură cu știfturi colorate.
 • Imaginea intitulata Dress Like a Skater Girl Pasul 10
  5
  Folosește-ți căștile cu mândrie. Când nu ascultați muzică, lăsați căștile să stea pe gât.
 • Dacă utilizați căști, vă recomandăm să le rostogoliți și să le depozitați astfel încât să nu cadă accidental și să se deterioreze.
 • Partea 3
  Obțineți machiajul potrivit și coafura

  Imaginea intitulata Dress Like a Skater Girl Pasul 11


  1
  Utilizați un machiaj ușor. Majoritatea patinatorilor vor avea un aspect ușor androgin. Dacă vă place să utilizați machiaj, lipiți-vă de un hidratant de culoare și de o cremă închisă. Dacă doriți să vă dați puțină culoare buzelor, încercați să utilizați luciu de buze.
  • Încearcă un aspect cu ochi fumuri, cu un dermatograf neagră gros. Puteți, de asemenea, să-l combinați cu un hidratant de culoare puțin, dar nu adăugați blush, bronzer, dermatograf sau ruj sau machiajul dvs. va arăta prea gros.
 • Imaginea intitulata Dress Like a Skater Girl Step 12
  2
  Utilizați părul lung cu o linie în mijloc. Dacă aveți de gând să faci trucuri, puteți folosi un capac pentru a vă păstra părul din cale. Puteți, de asemenea, să-l ridicați într-o coadă de cal.
 • Dacă părul este curl sau ondulat, îl puteți îndrepta sau îl puteți lăsa la fel de natural.
 • Dacă parul este deja drept, încercați să adăugați niște valuri pentru a le conferi textura.
 • Dacă aveți o fringă lungă, luați în considerare împletirea acesteia și scoateți-o din cale cu o pereche de fire de păr.
 • Imaginea intitulata Dress Like a Skater Girl Pasul 13
  3
  Ridicați părul scurt și ascuțit cu un gel mic. Acest lucru vă va ajuta să vă păstrați părul departe de drum.
 • Dacă părul este prea lung pentru a face acest lucru, dar prea scurt pentru a-l ridica, încercați să purtați un capac. Puteți, de asemenea, să o faceți pe partea laterală sau să ridicați marginile.
 • Imaginea intitulata Dress Like a Skater Girl Pasul 14
  4
  Luați în considerare vopsirea părului negru sau colorat punk dacă vrei să fii un patinator din scenă punk. Totuși, rețineți că, dacă aveți păr foarte întunecat și doriți să-l vopsiți într-o culoare mai deschisă, va trebui să îl înălbiti mai întâi. Dacă nu, culoarea poate să nu fie vizibilă. Îți poți vopsi o culoare punk albastru, verde sau purpuriu. De asemenea, puteți încerca să adăugați niște fitile colorate.
 • Dacă doriți să vă vopsiți o culoare punk, dar nu știți ce culoare să alegeți, încercați să folosiți o cretă puțin colorată pentru păr. Culoarea va merge data viitoare când vă spălați părul.
 • Puteți experimenta cu fitile prin legarea unei extensii pentru părul colorat.
 • Imaginea intitulată Dress Like a Skater Girl Pasul 15
  5
  Luați în considerare efectuarea unei tunsoare scena sau emo Stilul skate are un pic de inspirație din stiluri scena și emo. Dacă doriți să obțineți sofisticate cu părul dvs., acesta este ceva ce ați putea încerca. Asigurați-vă că tăiați multe straturi și le dați textura cu foarfece de ras. I-am pieptanat, făcând bretonele laterale.
 • Dacă aveți păr curat, încercați să îndreptați doar marginea și lăsați restul parului să fie lăturat. Acest lucru va crea un amestec frumos de texturi diferite.
 • Partea 4
  Reuniți aspectul potrivit

  Imaginea intitulata Dress Like a Skater Girl Pasul 16
  1
  Alege combinația potrivită de modele și culori. Aproape totul se întâmplă atunci când vine vorba de moda de skate, dar majoritatea fetelor vor combina un anumit tipar, cum ar fi modele florale sau carouri, cu o anumită culoare. Acestea sunt câteva modele și culori care se văd frecvent în moda skateboard:
  • tartanul
  • imaginile
  • dungile diplomatice
  • alb-negru
  • negru și roșu
  • întreaga culoare albă
  • întreaga culoare neagră
 • Imaginea intitulata Dress Like a Skater Girl Pasul 17
  2
  Experimentați cu straturi, culori diferite și modele mixte. Moda patinator are multe de-a face cu a pune haine în vrac și strâns în straturi. Este, de asemenea, legată de combinarea modelelor, cum ar fi tartanul sau picturile, cu culori întregi. Iată câteva idei pentru a începe:
 • Purtați o cămașă cu mânecă lungă sub cămașa cu mâneci scurte.
 • Combinați o cămașă de tartan cu un tricou alb strans.
 • Purtați o cămașă liberă dacă veți purta pantaloni bine strânși și o cămașă strânsă dacă veți purta pantaloni deschiși.
 • Imaginea intitulata Dress Like a Skater Girl Pasul 18
  3
  Alegeți un costum de androgin patinator. Modelele Skater pentru fete sunt, de obicei, o combinație a ceea ce punk, ea scena și androginii. Iată câteva idei pentru a începe:
 • Înscrieți-vă pentru ceva monocromatic cu blugi negri, pantofi de patinaj negru, o cămașă gri de culoare neagră sau decolorată și un capac negru și roșu.
 • Se amestecă o pereche de pantaloni de pescar pierziți, șosete de genunchi, o cămașă strânsă, un capac și o pereche de pantofi de patinoare.
 • Experimentați straturile folosind o cămașă de mâneci negre de trei sferturi, cu o cămașă albă cu mânecă scurtă peste ea. Puneți în jurul taliei o cămașă tartanică de flanel roșu. Finisați tinuta cu pantaloni subțiri, adidași și un capac.
 • Optați pentru ceva casual cu o pereche de pantaloni slăbuiți, o cămașă albă liberă, o pereche de adidași de pânză și o beretă de lână.
 • Imaginea intitulată Dress Like a Skater Girl Step 19
  4
  Încercați ceva mai feminin dacă sunteți mai feminin. Nu este nimic în neregulă cu asta. Asigurați-vă că plasați diferite texturi, culori și modele în straturi. Iată câteva idei pentru a începe:
 • Încercați o fustă uniformă roșie și o bluză albă. Nu uitați să folosiți câteva persoane Pantalonii de ciclism strânși sub fusta ta, mai ales dacă intenționezi să faci skateboard în acea zi.
 • Dacă este o zi fierbinte, încercați să purtați o pereche de pantaloni scurți și un tricou alb tăiat și strâns. Combinați-l cu o bere din lână de culoare deschisă sau cu o parte superioară a macrameului.
 • Acesta combină un tricou negru cu o pereche de pantaloni scurți și pantofi negri de pânză. Purtați o cămașă roșie tartan flanel peste acest pentru a finaliza aspectul stratificat.
 • Dacă vă place să purtați pantaloni lungi, vă puteți arăta partea feminină prin combinarea blugi pierduți cu un capac de culoare roz. Puteți, de asemenea, să combinați o cămașă liberă cu pantaloni scurți de model floral.
 • Imaginea intitulată Dress Like a Skater Girl Step 20
  5
  Puneți accesoriile în straturi. Nu vă limitați doar la o brățară. Încercați să utilizați mai multe. Puteți, de asemenea, să combinați un capac cu mănuși cu degete sau un ciocan cu o pereche de căști în jurul gâtului.
 • sfaturi

  • Luați seama la un magazin de skateboarding pentru a vă cumpăra hainele. Aceste magazine sunt un loc excelent pentru a începe să vă construiți garderoba. După aceea, puteți începe să obțineți haine în alte magazine.
  • Dacă mergeți la un magazin local de skateboarding, încercați să întrebați angajații ceea ce cred că sunt hainele pe care trebuie să le poarte un patinator.
  • Nu vă fie rușine să purtați echipament de protecție într-un skate park, mai ales daca inveti sa faci skateboard.
  • Dacă nu aveți idei, încercați să vă bazăți stilul pe cel al skateboarderului dumneavoastră preferat. Doar asigurați-vă că adăugați câteva modificări pentru al face. Nu vrei să fii imitator.

  avertismente

  • Modificați-vă treptat aspectul. Poate fi considerat un impostor dacă vă schimbați brusc aspectul.
  • Nu folosiți aceeași marcă pe toate. Încercați să amestecați și să vă potriviți. Dacă purtați tricouri, pantaloni, pălării, jachete și accesorii de la aceeași companie, veți arăta ca un impostor și poate fi batjocorit.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să cumperi un garderobă de varăCum să cumperi un garderobă de vară
  Cum sa alegi ce sa poarte ca o fata preadolescentaCum sa alegi ce sa poarte ca o fata preadolescenta
  Cum sa-ti alegi propriile haine si sa arati bine (pentru fete)Cum sa-ti alegi propriile haine si sa arati bine (pentru fete)
  Cum sa alegi o tinutaCum sa alegi o tinuta
  Cum să faci un tampon de tricou pe care nu îl purtațiCum să faci un tampon de tricou pe care nu îl purtați
  Cum sa poti purta o curea (pentru barbati)Cum sa poti purta o curea (pentru barbati)
  Cum să purtați pantaloni harem (pantaloni harem)Cum să purtați pantaloni harem (pantaloni harem)
  Cum se amestecă vechiul cu cel modernCum se amestecă vechiul cu cel modern
  Cum să devii un patinator extraordinarCum să devii un patinator extraordinar
  Cum se face diferența între un patinator fals și un adevărat skateboarderCum se face diferența între un patinator fals și un adevărat skateboarder
  » » Cum să arăți ca un skateboarder

  © 2011—2020 ertare.com