Cum să lupți

Dacă vrei să fii un profesionist al luptelor, atunci acest articol este pentru tine.

pași

Imagine intitulată Începeți-vă cariera profesionistă de lupte Pasul 1
1
Îmbunătățiți starea fizică. Trebuie să urmăriți ce mâncați și să începeți un program de exerciții fizice. Acest lucru nu numai că vă va îmbunătăți aspectul, ci vă va ajuta să îndurați acrobațiile pe care le veți face în ring.
 • Imagine intitulată Începeți cariera profesionistă de lupte Pasul 2
  2
  Participă la o școală de luptă. Prin participarea la o școală de luptători veți învăța tot ceea ce trebuie să știți pentru a avea abilitățile necesare în ring. Dar nu uitați că condiționarea fizică a unui luptător este foarte diferită de condiționarea fizică a unui culturist. Greutățile de ridicare nu vă vor ajuta să fiți un luptător profesionist, deci trebuie să participați și la o școală de lupte, în plus față de ridicarea greutăților. Cantitatea mai mare de exerciții cardiovasculare pe care le veți avea ca luptător va fi în ring.
 • Imagine intitulată Începe cariera dvs. profesionistă de lupte Pasul 3
  3
  Citiți cărți despre cum să fiți un luptător profesionist. Cu cât citiți mai multe cărți, cu atât veți avea mai mult succes în ring. Nu numai citiți cărțile, aplicați cunoștințele în practică.


 • Imagine intitulată Începe cariera dvs. profesionistă de lupte Pasul 4
  4
  Mâncați o dietă sănătoasă Mâncați o dietă bogată în proteine, fructe și legume, astfel încât să arătați bine atunci când utilizați echipamentul dvs. de luptător și astfel încât să puteți juca bine ca un luptător. Evitați alimentele bogate în zahăr și grăsimi.
 • Imaginea intitulată Începe cariera dvs. profesionistă de lupte Pasul 5
  5
  Începeți luptele într-o echipă din localitatea dvs. La început nu vei fi plătită prea mult, dar odată ce abilitățile tale se vor îmbunătăți, vei începe să câștigi mai mulți bani. Cheia este să nu încetați niciodată să vă îmbunătățiți.
 • sfaturi

  • Vorbiți cu cât mai mulți luptători puteți și le cereți sfaturi despre cum să vă îmbunătățiți abilitățile în ring.
  • Asigurați-vă că înțelegeți ce înseamnă să fii luptător profesionist. Este un sport foarte dur și implică multe riscuri fizice. Orice luptător vă poate spune că lupta împotriva vieții nu este o idee foarte bună.
  • Țineți minte o altă cursă doar în cazul în care nu reușiți ca luptător profesionist. Mulți oameni încearcă să reușească în această cursă, dar foarte puțini reușesc. Deci, asigurați-vă că aveți ceva în minte pe care îl puteți face dacă nu reușiți ca luptător profesionist.
  • Încercați să vă vedeți în mod diferit. Nu te uita la tine ca Triple H sau Jeff Hardy sau orice alt luptator important. Nu veți putea niciodată să le potriviți.
  • Când aveți ocazia să trăiți cu oameni la un eveniment, salutați-i pe alții. Dacă nu o faci, te vor marca ca fiind încrezători.
  • Găsiți o muzică pentru biletele dvs.

  avertismente

  • A fi un luptător implică activități foarte nepoliticoase și un stil de viață neobișnuit, astfel încât agenda luptătorilor ar putea fi foarte stresantă.
  • De obicei, luptătorii sunt răniți foarte mult, astfel încât să puteți petrece jumătate din câștigurile pe medici.
  • Ai putea suferi de o lovitură care te-ar putea lăsa permanent dezactivată.
  • Cumpărați o asigurare bună pentru cheltuieli medicale și nu le mințiți despre această activitate. Este probabil că prețul asigurării dvs. este mai mare decât în ​​mod normal.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa joci ca luptator in Dungeons & DragonsCum sa joci ca luptator in Dungeons & Dragons
  Cum să lupți ca GokuCum să lupți ca Goku
  Cum să descoperiți stilul tău de luptăCum să descoperiți stilul tău de luptă
  Cum se face un inelCum se face un inel
  Cum se face casetaCum se face caseta
  Cum de a deveni un luptător de box cu kick mai bunCum de a deveni un luptător de box cu kick mai bun
  Cum sa devii un superstar al WWECum sa devii un superstar al WWE
  Cum de a deveni un luptător de taekwondo olimpicCum de a deveni un luptător de taekwondo olimpic
  Cum de a deveni un luptător profesionist și tren de la o vârstă fragedăCum de a deveni un luptător profesionist și tren de la o vârstă fragedă
  Cum de a deveni un luptător mixt de arte marțiale din UFCCum de a deveni un luptător mixt de arte marțiale din UFC
  » » Cum să lupți

  © 2011—2020 ertare.com