Cum să vă anulați contractul de participare într-o sală de gimnastică

Indiferent dacă este vorba de un program aglomerat, de un accident sau de altă situație neașteptată, acesta ar putea împiedica membrii sălii de gimnastică să-și folosească statutul de membru scump. Este ușor să vă înscrieți pentru unul, dar anularea acestuia duce la un proces lung și obositor. Urmați politicile de anulare a contractului sau investigați o altă metodă alternativă de a îngheța sau transfera acordul.

pași

Partea 1
Studiați contractul și cunoașteți drepturile unui membru

Imaginea intitulată Ieșiți dintr-un contract de gimnastică Pasul 1
1
Cereți o copie a contractului. Contractele au informații relevante despre termenii și condițiile aderării la sala de sport. La semnarea oricărui tip de contract, trebuie să cereți întotdeauna o copie a contractului legal pentru ao păstra. Dacă nu ați primit o copie a contractului de sală de gimnastică sau l-ați pierdut, adresați-vă magazinului pentru unul nou. Clubul sau sala de sport nu trebuie să respingă această cerere.
 • Imaginea intitulată Ieșiți dintr-un contract de gimnastică Pasul 2
  2
  Citiți literele mici. Contractele Gym au clauze care stipulează politica de anulare a companiei. Pentru a înțelege ce implică procesul de încheiere a contractului, trebuie să îl citiți cu atenție și să descifrați această politică. Uită-te la orice aspect tehnic care vă interzice să anulați contractul și în orice lacună legală care vă permite să plecați fără a fi finalizat perioada stipulată.
 • Politicile de anulare a gimnaziului diferă foarte puțin una de cealaltă.
 • Dacă vă confundați cu o parte sau cu o secțiune a contractului, solicitați ajutor pentru ao clarifica.
 • Imaginea intitulată Ieșiți dintr-un contract de gimnastică Pasul 3
  3
  Cunoaște drepturile unui membru. Majoritatea țărilor au legi care reglementează controlul asupra sălii de gimnastică. Aceste legi ar putea da un motiv valabil pentru a vedea contractul afectat. Studiați setul de legi care reglementează în special sală de gimnastică. Deseori este posibil anularea legală a unui contract dacă:
 • Sunteți încă în perioada de grație.
 • Ai avut un accident care te-a interzis să-ți exerciți. Este posibil să aveți nevoie de o notă de medic pentru ao arăta la sală.
 • Ați mutat mai mult de 40 de kilometri și nu aveți opțiunea de a vă transfera apartenența la o altă sucursală.
 • Compania nu ia în considerare sau nu a oferit serviciile care ți-au fost prezentate în momentul înregistrării sau care sunt enumerate în contract.
 • În Marea Britanie, este posibil să anulați un contract legal dacă ați devenit recent șomer sau ați pierdut sursa de venit.
 • Accesați aceste legi online introducând un motor de căutare: "legile și regulamentele de săli de sport în [statul sau țara dvs.]". În Statele Unite, cluburile și sălile sunt reglementate de aceleași state în care se află. În Regatul Unit, acestea sunt reglementate de legile naționale.
 • Partea 2
  Trimiteți o scrisoare notariată la sală

  Imaginea intitulată Ieșiți dintr-un contract de gimnastică Pasul 4
  1
  Furnizați informațiile dvs. principale Pentru a declanșa anularea unui contract, multe săli de sport solicită membrilor să depună o scrisoare notarială de anulare. Este o scrisoare semnată de un notar public. Când scrieți scrisoarea, asigurați-vă că ați inclus numele, adresa, e-mailul și numărul de telefon. Trebuie să includeți și numărul de membru al sălii de sport.
 • Imaginea intitulată Ieșiți dintr-un contract de gimnastică Pasul 5
  2
  Acesta solicită în mod oficial anularea calității de membru. Pentru a evita orice neînțelegere posibilă, indicați în mod clar termenii de anulare în scrisoare. Indicați data la care intenționați să faceți anularea. Furnizați o scurtă descriere a motivelor pentru care doriți să anulați calitatea de membru. Recunoașteți politica de anulare a sală de gimnastică și atașamentul la ea (sunteți în dreptul dvs. de a anula? Veți plăti taxe de anulare? Aveți dreptul la o scutire? Etc.).
 • "Vă scriu pentru a vă informa despre intențiile mele de a [anula sau de a nu reînnoi] calitatea mea de membru în sala de gimnastică în ziua [scrie data]".
 • "Am dorința de a [anula sau de a nu reînnoi] calitatea de membru datorită [scrieți motivele]".
 • "În termenii și condițiile contractului, am nevoie de [anulați sau nu reînnoiți] calitatea de membru în [scrieți termenul limită]. După cum se stipulează în contract, îmi voi întoarce [cardul membru, caseta goală etc.]".
 • Imaginea intitulată Ieșiți dintr-un contract de gimnastică Pasul 6
  3


  Solicitați confirmarea și informații suplimentare. În concluzie, cereți gimnaziului să vă informeze când primesc declarația. Întrebați-i dacă urmați procedura corectă și confirmați-o. Dacă nu, dați mai multe informații despre acest lucru.
 • "Odată ce am primit scrisoarea mea, vă rog să vă anunțați".
 • "Dacă nu reușesc să respect termenii de anulare, vă rugăm să-mi spuneți procedura corectă".
 • Imaginea intitulată Ieșiți dintr-un contract de gimnastică Pasul 7
  4
  Semnul notarului semnează și trimiteți-l. Găsiți biroul notarial local pentru a semna scrisoarea de anulare. Scrieți în plic adresa gimnaziului și informațiile expeditorului. Trimiteți scrisoarea.
 • O căutare rapidă pe Internet vă va oferi o listă a celor mai apropiați notari publici.
 • Partea 3
  Luați în considerare alte alternative

  Imaginea intitulată Ieșiți dintr-un contract de gimnastică Pasul 8
  1
  Congelați contractul Dacă în momentul în care vă aflați departe de casă, răniți, bolnavi sau prea ocupați să vă exercitați, puteți considera înghețarea contractului de sală de gimnastică în loc să o anulați. Discutați cu managerul unității pentru a discuta despre posibilitatea de a îngheța temporar statutul de membru. Explicați-vă situația și dorințele pe care trebuie să le reînnoiți la o dată ulterioară. Țineți cont de înghețarea contractului dacă:
  • te-ai mutat într-o clădire care are o sală de gimnastică-
  • Ai început să călătorești frecvent cu munca.
 • Imaginea intitulată Ieșiți dintr-un contract de gimnastică Pasul 9
  2
  Transferați apartenența unei alte persoane. În loc să treceți prin mizeria de anulare a apartenenței, vă recomandăm să o transferați altcuiva. Astăzi, există forumuri on-line care ameliorează stresul de a găsi pe cineva care să-și asume responsabilitatea pentru contract. Odată ce ați vândut calitatea de membru, atât dvs., cât și cumpărătorul trebuie să lucrați cu personalul din sala de sport pentru a transfera contractul. În general, costurile de transfer între 0 $ și 50 $.
 • Pentru a începe acest proces, găsiți un serviciu online care oferă oamenilor un spațiu virtual de vânzare, transfer și cumpărare de membri. O căutare rapidă pe Internet vă va ajuta să adunați o listă de servicii de încredere. După ce v-ați decis cu privire la unul dintre aceste servicii, urmați instrucțiunile de pe site pentru a crea o publicație.
 • Imaginea intitulată Ieșiți dintr-un contract de gimnastică Pasul 10
  3
  Închiriați un serviciu de anulare. Mulți oameni nu au timpul, răbdarea sau energia pentru a face față procesului de anulare a calității de membru al gimnaziului. În loc să plătiți cu reținere taxele lunare exagerate pentru un stat membru, angajați un serviciu de anulare externă pentru a rezilia contractul. Aceste companii cu experiență se confruntă cu probleme legate de încetarea calității de membru în sala de sport.
 • Înainte de a plăti pentru acest serviciu, cercetați compania pe care o veți utiliza. Pentru a evalua o companie:
 • Găsiți adresa fizică.
 • Citiți recenzii și comentarii pe alte site-uri.
 • Citiți cu atenție termenii și condițiile sale.
 • Imaginea intitulată Ieșiți dintr-un contract de gimnastică Pasul 11
  4
  Discutați plățile lunare. Este preferabil să plătiți taxele de membru cu un card de credit. Când plătiți cu unul dintre acestea, aveți opțiunea de a contesta taxele. Dacă sala de sport continuă să vă perceapă un membru pe care l-ați anulat deja sau dacă efectuați o dublă încărcare, discutați cu compania dvs. de carduri de credit și explicați de ce taxa este nedreaptă. În timpul investigării plângerilor, compania de carduri vă poate îngheța plățile. Dacă ajung la concluzia că cererile dvs. sunt justificate, pot inversa plata.
 • sfaturi

  • Dacă administrația nu răspunde sau nu dorește să lucreze cu dvs., lucrați cu compania de carduri de credit pentru a vă îngheța contul.
  • Cele mai multe săli de sport vor fi dispuși să lucreze împreună cu dvs. pentru a reduce costul aderării, deoarece ceea ce doresc este să primească în continuare acel venit.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă creați propria sală de gimnastică cu un buget redusCum să vă creați propria sală de gimnastică cu un buget redus
  Cum să faceți primul pas pentru a merge la salăCum să faceți primul pas pentru a merge la sală
  Cum se comportă corect în sala de gimnasticăCum se comportă corect în sala de gimnastică
  Cum să încheie un contract pentru furnizarea de servicii în ColumbiaCum să încheie un contract pentru furnizarea de servicii în Columbia
  Cum să înființezi o franciză în MexicCum să înființezi o franciză în Mexic
  Cum se scrie un apendice la contractCum se scrie un apendice la contract
  Cum se scrie un contract de leasingCum se scrie un contract de leasing
  Cum se scrie un contract de consiliereCum se scrie un contract de consiliere
  Cum se scrie un contract de muncăCum se scrie un contract de muncă
  Cum se scrie un addendum pentru un contract de leasingCum se scrie un addendum pentru un contract de leasing
  » » Cum să vă anulați contractul de participare într-o sală de gimnastică

  © 2011—2020 ertare.com