Cum să păstrați puncte în golf

Ball! Spre deosebire de sistemul de notare în cele mai multe sporturi, golf, mai puțin într-adevăr este mai mult. Un scor de 72 este mult mai bună decât un scor de 102. Ținând cont de punctele din golf poate fi simplu (a lovit mingea, se pare, a lovit-o din nou și așa mai departe și scorul toate focurile de armă la sfârșitul anului). Cu toate acestea, există câteva subtilități pe care ar trebui să știți înainte de a începe să joace golf și de a urmări în mod corect puncte. Citiți Pasul 1 pentru a începe.

pași

Metoda 1
Păstrați contul în joc prin lovituri (Jocul Stroke Play)

Imagine intitulată Păstrați scorul în Golf Pasul 1
1
Obțineți un card de scor. O rundă de golf se joacă pe 18 găuri. După fiecare gaură, trebuie să înregistrați scorul pe o carte. Chiar și jucătorii de golf cu experiență pot pierde o lovitură aici sau acolo fără un tablou de bord. Urmăriți scorul dvs. și cel al celorlalți jucători din grupul dvs.
 • În mod normal, sunteți responsabil pentru urmărirea scorului adversarului dvs., iar adversarul dvs. este responsabil pentru păstrarea contului. După fiecare rundă, trebuie să verificați cardul adversarului, să fiți de acord că ați înscris corect scorul și că ați semnat sau inițial. De asemenea, trebuie să faceți acest lucru la sfârșitul rundei. Deci, dacă adversarul tău face o greșeală (chiar presupunând că este o greșeală involuntară) că într-un fel scorul dvs. este mai rău decât ar trebui să fie, trebuie să vă asumați responsabilitatea.
 • Alți jucători desemnează o persoană care va fi responsabilă de urmărirea scorului tuturor jucătorilor înainte de începerea jocului.
 • Imagine intitulată Păstrați scorul în pasul 2 al Golfului
  2
  Orice încercare intenționată de a lovi o minge contează ca o lovitură. Este probabil ca 99,9% din timp un jucător de golf să intre în contact cu mingea. Dar dacă el sau ea încearcă să lovească mingea și eșuează, încă contează ca o lovitură. Pe de altă parte, dacă faci o practică de balansare și lovit mingea în mod accidental, nu contează. Prin urmare, de fiecare dată când vă bateți la minge, se consideră un accident vascular cerebral, indiferent dacă se întâmplă ceva bun sau nu.
 • Fiecare gaură are un număr de curse care apar sub cuvânt "cuplu". Acesta este numărul mediu de lovituri care trebuie făcute pentru ca mingea să intre în gaură. În cazul în care perechea este de 3 și faceți 4, atunci scorul dvs. este listat ca 1-a. Dacă perechea pentru câmp este de 80 și ați terminat cu 95, atunci scorul dvs. este de 15 ori.
 • Deși nu trebuie să le cunoașteți pentru a urmări scorul, trebuie să știți că a Birdie este o lovitură sub par, a Vulturul are două lovituri sub par și una Bogey este o lovitură mai mare decât par.
 • Unii jucători decid că nu pot face mai multe lovituri decât a dublu bogey, sau 2 puncte deasupra perechii, pentru fiecare gaură.
 • Imaginea intitulată Păstrați scorul în Golf Pasul 3
  3
  Cunoașteți defectele. Faulturile sunt fotografii care te-au costat puncte suplimentare. Amintiți-vă că doriți ca scorul dvs. să fie cât mai scăzut posibil și greșelile să-l crească. Aici veți găsi câteva dintre aceste greșeli:
 • Dacă loviți o minge în apă, aruncați o minge nouă în locația desemnată și veți primi un hit.
 • Dacă loviți mingea în afara limitei (indicată de stâlpii albi), apăsați din nou din locația inițială și veți primi o greșeală de 2 lovituri.
 • Dacă pierdeți o minge, loviți-o din nou din locația originală și veți primi o greșeală de 2 lovituri.
 • Imaginea intitulată Păstrați scorul în golf Pasul 4
  4
  Adăugați scorul. Când terminați, adăugați scorul pentru fiecare gaură pentru un total cumulat. Verificați din nou Dacă jucați într-un turneu, unul dintre concurenții dvs. va ține evidența scorului dvs. oficial. Trebuie să îl revedeți și apoi să semnați carnetul de scoruri pentru al face să fie oficial. Jucătorul cu cel mai mic număr de puncte câștigă jocul.
 • Unii jucători adaugă puncte la fiecare 9 găuri, astfel încât nu trebuie să facă prea multe calcule la sfârșit și pot rezolva disputele despre scor mai ușor.
 • Imaginea intitulată Păstrați scorul în Golf Pasul 5
  5
  Cunoaște-ți handicapul. După ce ați jucat cel puțin zece runde de golf, în același domeniu (sau trebuie să joace, astfel încât câmpul determina handicapul dvs.), aveți un handicap. Un handicap ține cont de scorurile anterioare pe parcursul aceleiași runde de golf și puteți juca cu handicapul în minte. (Scopul este să o faceți mai bine decât înainte).
 • Dacă doriți să obțineți sofisticate cu handicap, puteți juca folosind metoda Stableford. În această metodă de notare, scorul în golf este făcută nu de numărul de lovituri pe gaura face, dar cu suma de puncte nete pe care le primiți pe gaura. Dacă scorul tău net este egal cu perechea, primești 2 puncte - dacă faci un hit peste pereche (bogey), primești 1 punct. În cazul în care grinzile 1 prevăzute la alin (Birdie), veți obține 3 puncte și dacă faci două sub-par (un vultur), de a primi 4 puncte. Jucătorul cu cele mai multe puncte câștigă.
 • Metoda 2
  Păstrați scorul în joc prin găuri (meci de joc)

  Imagine intitulată Păstrați scorul în Golf Pasul 6


  1
  Înregistrați toate găurile ca "găuri deasupra" sau "găuri de mai jos." Aceasta este o modalitate foarte bună de a juca pentru începători și nu trebuie să fii atât de meticulos în a urmări exact ce se întâmplă în fiecare rundă. Tot ce trebuie să faceți este să câștigați mai multe găuri decât adversarul. De exemplu, să presupunem că scorul dvs. pe prima gaură a fost de 5, iar cel al adversarului dvs. a fost de 3, adversarul dvs. este acum "unul sus" pentru că există o gaură înaintea ta.
 • Imaginea intitulată Păstrați scorul în Golf Pasul 7
  2
  Acordați o gaură, dacă este necesar. Dacă sunteți în imposibilitatea de a pune mingea într-o gaură în timpul unei anumite runde și ați prefera să vă economisiți energia și sanatatea, atunci puteți renunța la acea gaură și puteți trece la următoarea. Puteți începe de la zero la următoarea gaură.
 • Imagine intitulată Păstrați scorul în golf Pasul 8
  3
  Urmăriți cine a câștigat fiecare gaură. Continuați să jucați și notați cine a câștigat fiecare gaură după fiecare rundă. Doar scrieți +1 dacă sunteți o gaură în timpul unei anumite runde sau -1 dacă sunteți unul în jos în timpul acelei runde. Dacă tu și adversarul tău ați aruncat mingea în gaură cu același număr de lovituri, poți scrie "AS" sub gaura si o considera remiză.
 • Imaginea intitulată
  4
  Finalizați jocul când un jucător are mai multe găuri peste numărul de găuri rămase. Meciurile pot fi câștigate cu scoruri de "patru și trei". Acest lucru înseamnă că un jucător va câștiga după patru găuri cu doar trei găuri rămase (după data de 15 gaura), pentru că celălalt jucător nu va avea o șansă de a câștiga suficient de găuri pentru a câștiga runda.
 • Imaginea intitulată
  5
  Nu vă faceți griji prea multe despre numărul de hit-uri pe care le faceți. Dacă sunteți începător, este mai important să vă concentrați pe plasarea mingii în gaură decât să vă deranjeze pentru că faceți prea multe fotografii. În acest fel, vă veți concentra mai mult pe găsirea unui ritm decât pe analizarea jocului prea mult. Prin a deveni mai experimentat, puteți lucra la notarea fiecăruia dintre fotografii și pentru a vă oferi loc pentru a vă îmbunătăți.
 • sfaturi

  • Ai fi surprins cât de multe sunt "ignorate" pentru jucătorii de golf. Dacă colegul tău de poker a spus că a obținut un punct "5" și credeți că a fost a "6", verificați fotografiile și corectați-le.
  • Dacă jucați un joc pentru distracție și este legat la sfârșitul rundei, rupeți cravata în punând verde pentru practici. Sau prin concurs de impulsuri.
  • Aflați cum să calculați handicapul dvs. de golf. Un jucător de golf foarte bun și un jucător de golf foarte rău pot juca un joc competitiv folosind handicapurile.
  • Cunoașteți regulile de bază ale golfului în termeni de faulturi. Acest lucru vă va salva durerile de cap și posibilele discuții cu colegii de joacă.

  avertismente

  • Dacă semnezi un scor greșit într-un turneu, vei fi descalificat. Asta ar fi o pierdere de cinci ore de distracție în aer liber.
  • Dacă trebuie să jucați cu cineva care încearcă întotdeauna să înscrie mai puțin, nu argumentați. Mai ales dacă este soțul, prietenul sau prietena ta. Găsiți pe altcineva cu care să se joace.
  • Dacă băutura bere face parte din runda dvs. de golf, uitați să urmăriți scorul și să vă concentrați asupra menținerii căruței dvs. de golf pe banda dvs.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se joacă Golf SolitaireCum se joacă Golf Solitaire
  Cum se joacă bețe chinezeștiCum se joacă bețe chinezești
  Cum se joacă golf (joc de cărți)Cum se joacă golf (joc de cărți)
  Cum să jucați golf cu băuturiCum să jucați golf cu băuturi
  Cum să notați punctele de ping pong sau tenis de masăCum să notați punctele de ping pong sau tenis de masă
  Cum se calculează handicapul tău la golfCum se calculează handicapul tău la golf
  Cum sa cumperi cluburi de golf onlineCum sa cumperi cluburi de golf online
  Cum să creați un teren de golf în grădina dvs. din spateCum să creați un teren de golf în grădina dvs. din spate
  Cum sa alegi un club de golfCum sa alegi un club de golf
  Cum să atingi o decolorare în golfCum să atingi o decolorare în golf
  » » Cum să păstrați puncte în golf

  © 2011—2020 ertare.com