Cum să sunați la rațe

Un fluier pentru rațe este, în esență, un instrument muzical (un instrument de vânt din lemn) pe care îl sufli pentru a imita sunetele distincte pe care le fac rațele. Învățând să folosiți o fluieră de rață, veți atrage rațe pentru a ateriza în cadrul locației dvs. și pentru a vă îmbunătăți șansele de succes în vânătoare. Iată câteva sfaturi despre cum să alegeți fluierul potrivit pentru fiecare ocazie.

pași

Partea 1
Alegeți fluierul

Imagine cu denumirea Call Ducks Pasul 1
1
Alegeți între un fluier cu o singură limbă sau cu o limbă dublă. De obicei, fluierele sunt făcute cu una sau două urechi și cu o cameră de policarbonat din acril sau lemn, care amplifică sunetul.
 • O fluieră cu o singură limbă are o gamă mai largă, atât din punct de vedere al volumului, cât și al controlului sunetului, dar este puțin mai greu de stăpânit în ceea ce privește tehnica. Ar fi o opțiune bună pentru vânătorii de experți (sau cel puțin să aibă o experiență).
 • Dublurile fluiere au o gamă mai scurtă, dar sunt mai ușor de controlat și variază în termeni de sunet. O fluieră cu o limbă dublă necesită mai multă respirație, dar, în general, este o opțiune mai bună pentru începători. Efectuarea de sunete exacte este mai importantă decât volumul, iar fluierele în două limbi au a "dulce" fiabile, care sună foarte realistă.
 • Imagine cu denumirea Call Ducks Pasul 2
  2
  Alegeți între o fluieră din acril, lemn sau policarbonat. Deși există puține diferențe notabile între diferitele materiale care alcătuiesc camera de sunet, cunoașterea subtilităților vă va oferi un bun ghid dacă intenționați să cumpărați unul și să îl utilizați inteligent.
 • Fluierul materialului acrilic va face un zgomot puternic și puternic. Ele sunt utile pentru apă deschisă și distanțe lungi. Ele sunt, de asemenea, foarte usor de ingrijit, extrem de durabile si vor ramane curate in ciuda faptului ca sunt expuse la elemente, dar, de fapt, ele sunt optiunea cea mai costisitoare.
 • Fluierul de lemn emite tonuri delicate și delicate, care, potrivit unor persoane, sunt mai precise. Sunt ieftine, dar mai greu de îngrijit, deși vor dura mult timp, dacă le veți face.
 • Fluierul din policarbonat costa, în general, același lucru ca și fluierul de lemn și oferă un sunet intermediar între definiția fluierului acrilic și tonul mai delicat al fluierului de lemn. Ele sunt rezistente la apă și fiabile.
 • Imagine cu denumirea Call Ducks Pasul 3
  3
  Luați în considerare volumul. Dacă intenționați să vânați în apă deschisă sau dacă aveți o mulțime de vânt, veți avea nevoie de un fluier cu mult volum. Dacă intenționați să vânați dintr-un post de vânătoare sau folosind vrăjitoare care vor atrage rapid rațele, ar fi mai bine să aveți un fluier mai moale, care să ofere mai multă delicatețe în ceea ce privește sunetul. Când știi unde vei vâna, poți alege într-un mod inteligent.
 • Discutați cu vânătorii locali și comercianții sportivi pentru a verifica fluierele disponibile și pentru a afla cele mai populare soiuri.
 • Imagine cu denumirea Call Ducks Pasul 4
  4
  Încearcă să faci un fluier. Există instrucțiuni detaliate la dispoziția dvs. pentru a vă ghida în procesul de a face un fluier de lemn, introduceți și asigurați-vă că adaptoarele corespund specificațiilor corespunzătoare. Aceasta vă permite să vă personalizați fluierul și să îl creați creativ.
 • Există, de asemenea, seturi de materiale pentru a face propriile fluiere, dar ele sunt adesea de proastă calitate.
 • Partea 2
  Aflați tehnica de bază pentru a numi rațe

  Imagine cu denumirea Call Ducks Pasul 5
  1
  Țineți fluierul corect. Adesea, îl țineți din camera de sunet, înfășurându-vă degetele în jurul gaurii, pentru al tăia, așa cum ați proceda cu o armonică. În schimb, puteți să-l țineți ca un trabuc între degete și să tăiați sfârșitul cu palma celeilalte mâini.
 • Imagine cu denumirea Call Ducks Pasul 6
  2
  Se suflă din diafragmă. Pentru a-ți găsi diafragma, tuse în mâna ta. Folosind mușchii pe care îl folosiți atunci când tusea este cel mai bun mod de a forța aerul în fluier și de a face sunetul mai precis.
 • Nici măcar nu trebuie să ai gura deschisă pentru a forța aerul în acest fel, așa că practică cu gura închisă. Gândește-te la asta ca și cum nu ai sufla un balon, dar ca și cum ai încerca să scoți ceva din plămâni.
 • Imagine cu denumirea Call Ducks Pasul 7
  3
  Controlați aerul cu gâtul și gura. Apelurile duck sunt scurte, repetitive și clare de sunet, nu buzunare lungi. Practicați tăierea aerului cu gâtul, făcând un sunet uf.
 • Când împingeți aerul cu diafragma, deschideți ușor buzele și efectuați apelul. Este o modalitate bună de a vă înșela să o faceți perfect.
 • Imaginea titlului Call Ducks Step 8
  4
  Așezați fluierul între dinți. Dacă poți face un sunet "cuac" completă, tăind aerul într - o aproximare exactă a rezonanței "cuac" de o rață, veți fi învățat tehnica corectă.
 • Imagine cu denumirea Call Ducks Pasul 9
  5
  Încercați să aflați vechea tehnică de a efectua apeluri utilizând mâinile. Această tehnică, mult mai dificilă decât apelarea cu un fluier bun de rață, este valoroasă în situațiile în care fluierul a fost spart sau dacă l-ați uitat în spatele camionului. Este, de asemenea, o modalitate foarte bună de a câștiga puncte cu vânătorii veterani.
 • Pentru a face un apel cu mâinile, împingeți degetul mare în palma mâinii și închideți pumnul în jurul valorii de ea. Apoi, înmoaieți pumnul încleștat în apă pentru a prinde puțină apă în fisura care se formează în palma mâinii. Acest lucru vă va ajuta să faceți o "repiqueteo" precis atunci când efectuați apelul. Se suflă între degetul mare și palma, schimbând forma ușurând ușor degetul mare. Veți avea nevoie de multă practică pentru a face acest lucru corect, dar veți fi întotdeauna în stare să sunați rațele cu sau fără fluier.
 • Partea 3
  Aflați cum să efectuați anumite apeluri

  Imagine cu denumirea Call Ducks Pasul 10
  1
  Aflați cum să faceți "cuac". o "cuac" Acesta este cel mai de bază tip de apel. "cuacs" care sună mai bine au un final bine definit. Un incepator face de obicei "cuacs" care sună mai mult Ce este? Asigurați-vă că ați tăiat aerul cu diafragma pentru a obține Chipul drept
  • Apelul "singuratic feminin" este o variantă a lui "cuac" și este foarte eficient în atragerea de rațe de sex masculin care sunt altfel prudenți de fluiere. Este un sunet lung și extins, seamănă mai mult cu a
  cât de mult


 • Imagine cu denumirea Call Ducks Pasul 11
  2
  Utilizați un sunet de salut pentru a apela prima dată când vedeți rațele în depărtare. Aceasta va consta din aproximativ cinci note într-un ton descendent, cu un ritm uniform și încurcat. Tonul ar trebui să sune ceva de genul canc kanc kanc kanc kanc
 • Apelurile de recurs atrag rafturile care zboară deasupra capului. Scopul este să sună ca o rață singură în apă, cerând altor rațe să se alăture. Primul sunet este cel mai lung, pentru a vă atrage atenția, iar următoarele sunete sunt ca sunetul salutului: "canc kanc kanc kanc kanc".
 • "sună înapoi" Arata mult ca apelul de salut si ar trebui sa fie folosit daca acesta din urma nu functioneaza. Este același ton de bază, dar mai rapid, care va produce un singur sunet kanc.
 • Imagine cu denumirea Call Ducks Step 12
  3
  Încercați să efectuați o chemare la putere. Apelurile electrice nu sunt frecvente, dar sunt utile pentru completarea unei serii de apeluri. Tonul dvs. de bază ar trebui să pară tikki tukka tikka.
 • Când utilizați acest apel, trebuie să modificați puțin volumul, pornind puternic și apoi scăzând volumul până când sunteți liniștit, înainte de ao face din nou.
 • Imagine cu denumirea Call Ducks Pasul 13
  4
  Ar trebui să utilizați apelul lung numai când rațele sunt departe. Trebuie să fie puternic și nu prea complicat, deși rațele vii au adesea apeluri mult mai complexe. Unii vânători care fac apeluri profesional cred că acest ultim apel este folosit prea mult. Se pare ca eeeeink eeeeink eeeeink și ar trebui să reduceți volumul progresiv.
 • Partea 4
  Aflați când, unde și cum să efectuați apeluri

  Imagine cu denumirea Call Ducks Pasul 14
  1
  Utilizați fluierul drept pentru fiecare ocazie. Dacă vânați într-o mică masă de apă, unde nu există prea mult vânt, alegeți un fluier care să nu fie prea tare sau să vă sperie rațele. Un fluier din lemn cu o limba dublă va fi perfect pentru muncă. În mase mari de apă sau când există o mulțime de vânt, aveți nevoie de un fluier care emite sunete puternice. Un fluier acrilic ar fi mai potrivit.
  • Dacă aveți doar un fluier, modificați-vă apelurile pentru a compensa. Amintiți-vă că acuratețea este cel mai important lucru.
 • Imagine cu denumirea Call Ducks Pasul 15
  2
  Efectuați apeluri cu moderare. Vedeți reacțiile rațelor la apelurile dvs. Apelurile ar trebui să fie utilizate atunci când ați găsit un grup de rațe care zboară deasupra dvs. și doriți să le atrageți să aterizeze cât mai aproape posibil de locația dvs. Apelurile sunt cele mai eficiente atunci când sunt folosite cu ușurință și trebuie să le executați corect dacă vă așteptați să păcăliți rațele.
 • Urmăriți rațele pentru a afla cum reacționează la apelurile dvs. Dacă îi vedeți că zboară deasupra capului și schimbă direcția în locația dvs., nu continuați să efectuați apeluri rapide deoarece ați putea să vă distrugeți ascunzătorul. Asteptati-le si vedeti ce fac.
 • Dacă sunați mai mult de o dată în 30 de secunde, probabil că exagerați.
 • Imagine cu denumirea Call Ducks Pasul 16
  3
  Eliminați alte sunete care vă pot distrage atenția în timp ce vânați. Dacă ascultați pe Waylon pe radio portabil la un volum exagerat, apelurile dvs. vor face un acompaniament sărac.
 • Imagine cu denumirea Call Ducks Pasul 17
  4
  Nu apelați dacă rațele par a fi atrase de vasele tale. Dacă vă vânați cu vrăjitoare și rațele sunt în mod clar atrase de ele, nu riscați să distrugeți o bună ocazie suflătoare în partea de sus a plămânilor.
 • Imagine cu denumirea Call Ducks Pasul 18
  5
  Aveți răbdare Adesea, rațele se vor grăbi și vor zbura, se vor scufunda, vor ieși, se vor ridica din nou și vor ateriza de mai multe ori înainte de a decide să sară în fața ta. Fiți consistenți, evitați frustrarea și așteptați.
 • Imagine cu denumirea Call Ducks Pasul 19
  6
  Practica. Ascultați CD-urile comerciale cu apeluri de rață. Ascultați și practicați acasă sau în mașină. De asemenea, trebuie să vă petreceți timp pentru a asculta rațele reale într-un mediu sălbatic. În timp ce sunați, ar trebui să ascultați în mod activ sunetele pe care le fac adevăratele rațe, astfel încât să le puteți imita atunci când răspundeți.
 • Imagine cu denumirea Call Ducks Pas 20
  7
  Curățați-vă și reglați-vă fluierul după ce ați folosit. Fluierul din lemn trebuie să fie uscat și curățat după utilizare, astfel încât finisajul de lemn să nu poarte sau să se spargă.
 • Slăbiți filele și verificați-le pentru a vă asigura că nu sunt rupte sau cioplite, deoarece acest lucru va afecta sunetul apelurilor dvs. Dacă da, schimbați-le.
 • Înainte de a scoate filele, utilizați un marcator pentru a marca cât de departe sunt înșurubite filele fluierului, astfel încât să le puteți pune înapoi în același loc. Deformarea necorespunzătoare a filelor va cauza o schimbare a tonului și va face mai dificilă obținerea apelurilor.
 • sfaturi

  • Fluierii au foarte mare succes în a numi rațe, deoarece este greu să faci greșeli. Asigurați-vă că utilizați fluierul pentru toate speciile de rațe pe care le vedeți trecând.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a desena o rață de cauciucCum de a desena o rață de cauciuc
  Cum sa faci un fluier cu mainileCum sa faci un fluier cu mainile
  Cum să faci un fluier de lemn de salcieCum să faci un fluier de lemn de salcie
  Cum să imită sunetul unei picături de apă cu guraCum să imită sunetul unei picături de apă cu gura
  Cum să începeți să vânați rațăCum să începeți să vânați rață
  Cum de a atrage rațeCum de a atrage rațe
  Cum să ai grijă de o rață pentru animale de companieCum să ai grijă de o rață pentru animale de companie
  Cum să aibă grijă de rațeCum să aibă grijă de rațe
  Cum se diferențiază rațe de sex masculin de femeleCum se diferențiază rațe de sex masculin de femele
  Cum să-ți înveți pasărea să vorbeascăCum să-ți înveți pasărea să vorbească
  » » Cum să sunați la rațe

  © 2011—2020 ertare.com