Cum să cureți o minge de tenis

Este posibil să aveți o minge de tenis ca jucărie pentru câinele dvs. sau că sunteți un jucător de tenis avid. Indiferent de motiv, este foarte probabil să se murdărească din când în când. Puteți spăla o minge de tenis manuală sau într-o mașină de spălat.

pași

Metoda 1
Spălați o minge de tenis cu mâna

Imagine cu denumirea Curățenie mingi de tenis Pasul 1
1
Umpleți o găleată sau o chiuvetă și înmuiați mingea în apă caldă. Apa nu ar trebui să fie prea fierbinte pentru a vă arde mâinile când le puneți în găleată sau chiuvetă. Dacă doriți să spălați mai multe bile la o dată sau mingea este foarte murdară, va trebui să utilizați mai multă apă.
 • Imagine cu denumirea Curățenie mingi de tenis Pasul 2
  2
  Adăugați săpunul sau detergentul lichid. Când găleata sau chiuveta este plină cu apă, adăugați săpunul. În acest pas puteți folosi bucătărie sau detergent de rufe - ar trebui să utilizați aceeași cantitate pe care ați folosi-o pentru spălarea vesela în chiuvetă.
 • Dacă mingea pe care doriți să o spălați este cea pe care câinele o folosește pentru a se juca, pregătiți un curățitor de casă prietenos pentru animale, alcătuit din părți egale de apă și oțet alb.
 • Imagine cu denumirea Curățenie mingi de tenis Pasul 3
  3
  Lăsați bilele să se înmoaie. După ce ați adăugat săpunul, puneți bilele de tenis în apă și lăsați-le să se înmoaie timp de 30 de minute. Dacă bilele sunt foarte murdare, lăsați-le în apă pentru o perioadă mai lungă.
 • Imagine cu denumirea Curățenie mingi de tenis Pasul 4
  4
  Ștergeți-le cu o cârpă sau burete. Când bilele sunt înmuiate, curățați-le cu o cârpă sau burete. În acest fel, puteți elimina murdăria care a absorbit mingea.
 • Imagine cu denumirea Curățenie mingi de tenis Pasul 5
  5
  Clătiți cu apă caldă. Este posibil să trebuiască să curățați bilele cu mâinile pentru a vă asigura că îndepărtați tot sapunul.


 • Imagine cu denumirea Curățenie mingi de tenis Pasul 6
  6
  Uscați bilele în aer liber. După ce ați terminat de spălat bilele de tenis, plasați-le într-un spațiu în aer liber. Dacă vă grăbiți, le puteți pune în uscător. Pur și simplu puneți-le în uscător cu cel mai mic program de temperatură. Ar trebui să se usuce în aproximativ zece minute.
 • Metoda 2
  Spălați o minge de tenis în mașina de spălat

  Imagine cu denumirea Curățenie mingi de tenis Pasul 7
  1
  Setați temperatura apei a mașinii de spălat la rece. Dacă utilizați apă caldă, guma de pe bile se poate deforma sau se poate topi. Utilizați aceeași funcție a mașinii de spălat pe care o utilizați pentru o încărcare normală de articole de îmbrăcăminte.
 • Imagine cu denumirea Curățenie mingi de tenis Pasul 8
  2
  Nu utilizați ciclul de centrifugare. Nu lăsați șaiba să efectueze ciclul de centrifugare. În caz contrar, bilele de tenis ar putea deveni deformate și pot deteriora și mașina de spălat.
 • Imagine cu denumirea Curățenie mingi de tenis Pasul 9
  3
  Adăugați detergentul de rufe. Puteți folosi detergentul comun de rufe pentru a spăla bilele de tenis. Folosiți aproximativ aceeași cantitate pe care ați folosi-o pentru a spăla o mică încărcătură de îmbrăcăminte.
 • Imagine cu denumirea Curățenie mingi de tenis Pasul 10
  4
  Uscați-le în programul de temperatură scăzută. Când bilele sunt curate, le puteți așeza în uscător în cel mai mic program de temperatură posibil pentru aproximativ zece minute. De asemenea, le puteți usca în aer liber.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci o bomba cu o minge de tenis si capete de meciCum sa faci o bomba cu o minge de tenis si capete de meci
  Cum sa faci o minge cu panglica americanaCum sa faci o minge cu panglica americana
  Cum să joci patru pătrateCum să joci patru pătrate
  Cum se joacă cu o mică minge moaleCum se joacă cu o mică minge moale
  Cum sa faci tenisul sa arate ca nouCum sa faci tenisul sa arate ca nou
  Cum să cureți o pereche de tenisCum să cureți o pereche de tenis
  Cum să notați punctele de ping pong sau tenis de masăCum să notați punctele de ping pong sau tenis de masă
  Cum să fixați o minge de ping pong rănitCum să fixați o minge de ping pong rănit
  Cum de a schimba gripul unei rachete de tenisCum de a schimba gripul unei rachete de tenis
  Cum de a găsi noi utilizări pentru bilele de tenis vechiCum de a găsi noi utilizări pentru bilele de tenis vechi
  » » Cum să cureți o minge de tenis

  © 2011—2020 ertare.com