Cum să cureți un baseball murdar

Este normal ca un baseball să fie murdar, mai ales dacă este folosit în jocuri profesionale. Nu numai că este expus la zgârieturi, murdărie și pete de iarbă, dar este, de asemenea, noroios scop în ambele ligi majore și ligile minore. Acest lucru îi poate îndepărta strălucirea, dar noroiul "magic" Specială îi conferă mingea o aderență mai bună. Dacă doriți să oferiți baseball-ului strălucirea originală, trebuie să utilizați tehnici adecvate pentru pielea alba din care este fabricat.

pași

Metoda 1
Curățați bilele de bază cu o garnitură de creion

Imagine cu titlul Curățenie un baseball murdar Pasul 1
1
Cumpărați un proiect. O gumă de creion simplu poate elimina majoritatea petelor de pe piele alba, inclusiv pete de iarbă și zgârieturi. O mică garnitură (ca cea de pe vârful unui creion) poate curăța un marcaj mic sau se poate răzu pe o anumită zonă a baseballului. Puteți, de asemenea, să-l utilizați pentru a freca murdăria de pe întreaga suprafață. Cu toate acestea, aveți nevoie de o garnitură mai mare pentru a curăța întreaga minge.
 • Orice tip de radieră obișnuită este utilă, inclusiv cele realizate cu cauciuc, vinil sau piese de artă.
 • Căutați o radieră albă sau una care nu are o culoare intensă. Proiectele vopsite în culori strălucitoare, cum ar fi roz pot adera la minge, ceea ce lasă un semn mult mai rău.
 • Nu utilizați această metodă pe o minge autografă, deoarece radiera poate îndepărta cerneala la fel de ușor ca și murdăria.
 • De asemenea, nu aplicați această metodă pe petele care sunt încă ude, deoarece le puteți răspândi. Absorbiți lichidul în exces cu un prosop de hârtie umed și lăsați-l să se usuce.
 • Imaginea intitulată Curățați un baseball murdar Pasul 2
  2
  Prinde mingea cu cusăturile. În acest fel, veți împiedica murdăria sau uleiurile de pe degete de la colorarea mingii mai mult în timp ce lucrați. De asemenea, asigurați-vă că vă spălați mâinile înainte de a începe și curățați zona de lucru.
 • Imagine cu titlul Curățenie un baseball murdar Pasul 3
  3
  Îndepărtați radiera pe zona murdară a mingii. Apăsați-l pe suprafață. Roșiți-l înainte și înapoi peste zona pe care doriți să o curățați, cum ar fi când ștergeți o marcă dintr-o bucată de hârtie. Repetați această mișcare până când murdăria sau semnele dispar.
 • Metoda 2
  Curățați bilele de bază cu o radieră magică

  Image cu titlul Curățenie un baseball murdar Pasul 4
  1
  Cumpărați o radieră magică Este un produs popular pentru curățarea casei care este fabricat din spumă de melamină. Deși este un curățător foarte recent, radioul magic a devenit destul de comun și se găsește de obicei în supermarketurile locale. Utilizați-l când doriți să curățați rapid întreaga suprafață a mingii.
  • Magazinele radiale sunt eficiente în special pentru a elimina toate tipurile de pete albe de piele. Cu toate acestea, rețineți că acest lucru include și petele de cerneală. Deci, nu le folosiți pe bilele cu autografe.
 • Image cu titlul Curățenie un baseball murdar Pasul 5
  2
  Umezește radiera magică. Treceți-l cu un curent de apă de la robinet și stoarceți-l pentru a îndepărta excesul de apă. În timp ce este posibil să se utilizeze radiera magică uscată, este mai eficientă atunci când este umedă. Apa permite ca murdăria să adere mai ușor la radieră, la fel cum un prosop de hârtie umed este un instrument de curățare mult mai eficient decât unul uscat.
 • Dacă doriți, puteți utiliza o pereche de foarfece pentru a tăia radiografia magică în mai multe bucăți. Acest lucru vă va mări suprafața și veți obține mai mult din banii dvs. De asemenea, datorită mărimii mai mici, va fi mai ușor să apucați în timp ce lucrați la un obiect mic, cum ar fi un baseball.
 • Imagine cu titlul Curățenie un baseball murdar Pasul 6
  3
  Așezați radiera magică pe suprafața mingii. Spuma de melamină este un material moale, cu o microstructură destul de tare, care acționează ca un detergent abraziv. Cu alte cuvinte, radiera magică curăță suprafețele în mod similar cu o mașină de șlefuit: curăță murdăria și murdăria direct prin frecare. Deoarece nu-și menține forma, trebuie să o țineți strâns și să apăsați din greu. Apoi, aplicați-l cu câteva mișcări de la o parte la alta, ca în cazul în care ștergeți creionul de pe hârtie. Pata ar trebui să se ridice foarte repede și veți avea nevoie doar de câteva treceri pentru ca radiera să-i arate "magic".
 • Imagine cu titlul Curățenie un baseball murdar Pasul 7
  4
  Rotiți mingea în timp ce curățați. Rotiți mingea în mână și continuați să o frecați până când întreaga suprafață este curată.
 • Evitați să frecați prea mult cusăturile cusăturilor de pe minge sau le puteți deteriora sau le puteți rupe. Cusăturile rupte distrug aspectul și durata mingii. Amintiți-vă că spuma de melamină curăță prin abraziune. În timp ce nu deteriorează pielea din partea principală a bilei, cusătura de bumbac mai subțire este mai predispusă la deteriorări.
 • Metoda 3
  Curățați bilele de bază cu înălbitor

  Imagine cu titlul Curățenie un baseball murdar Pasul 8
  1
  Se prepară o soluție de înălbitor diluat cu detergent de vase. Umpleți jumătate de pahar cu apă caldă și apoi adăugați aceeași cantitate de detergent delicat. Apoi, încorporați un capac plin de înălbitori și amestecați.
  • Puteți înlocui această soluție cu diferiți solvenți adecvați pentru piele, inclusiv lac, alcool izopropilic și oțet alb.
  • Această metodă este mai eficientă pentru eliminarea autografelor, a zgârieturilor și a petelor de iarbă.
 • Image cu titlul Curățenie un baseball murdar Pasul 9


  2
  Umpleți un isop cu înălbitor. Puneți vârful tamponului în soluția de înălbire și îndepărtați excesul cu un prosop de hârtie sau o cârpă veche. Aveți nevoie doar de suficient pentru a umezi puțin suprafața mingii.
 • Este, de asemenea, posibil să utilizați o periuță de dinți veche sau orice alt tip de instrument de spălare care poate menține apă.
 • Imagine cu titlul Curățenie un baseball murdar Pasul 10
  3
  Treceți tamponul peste pată. Așezați capătul tamponului umezit cu înălbitor de la o parte la alta pe suprafața mingii. Faceți-l de câteva ori până când pata dispare.
 • Evitați contactul cu cusăturile sau sigiliile. În cazul în care înălbitorul leagă cusăturile roșii ale cusăturilor, ele vor dispărea. De asemenea, soluția va elimina orice etanșare pe care o frecați.
 • Imaginea intitulată Curățați un picior de baseball murdar 11
  4
  Îndepărtați bleașul de pe minge. Umpleți un prosop sau o minge de bumbac cu apă curată din robinet. Treceți motița pentru întreaga minge sau doar pentru zona în care ați aplicat bleașul. Faceți-l de câteva ori. Este important să îndepărtați toate reziduurile din soluția de curățare.
 • Imaginea intitulată Curățați un șarpe de baseball murdar 12
  5
  Uscați basebul cu un prosop. Dacă ați umezi bine mingea, nu lăsați-o să se usuce cu aerul, deoarece aceasta poate deforma pielea sau poate cauza fisuri. În schimb, frecați basebul cu un prosop curat și uscat.
 • Metoda 4
  Curățați curățenia cu o mașină

  Imagine cu titlul Curățenie un baseball murdar Pasul 13
  1
  Puneți bilele în tamburul mașinii. Ridicați zăvorul și puneți bilele de bază în castron. Mașinile de curățat de baseball pot curăța zeci de bile în doar câteva ore. Dacă aveți nevoie să curățați frecvent multe bile, una dintre aceste mașini scumpe poate fi o investiție bună.
  • Alegeți mingi de bază mai mult sau mai puțin cu același grad de murdărie pentru fiecare încărcare. Cele mai curate bile vor dura mai puțin timp decât cele mai murdare bile. Prin urmare, împărțiți bilele în grupuri pentru a obține rezultate optime.
  • Citiți manualul de utilizare al mașinii pentru a afla care este cantitatea maximă de bile pe care o puteți pune în siguranță. În general, acest tip de mașini nu necesită o cantitate minimă.
  • Această metodă este mai potrivită pentru curățarea bilelor de base foarte murdare și bine utilizate.
 • Imagine cu titlul Curățenie un baseball murdar Pasul 14
  2
  Adăugați produsul de curățat. Mașinile de curățat cu bile de baseball folosesc un compus din cauciuc uscat pentru a curăța bilele fără a folosi umezeală. În acest fel, păstrați pielea și nu înmuiați bilele.
 • În esență, această metodă este o versiune automată pe scară largă și destul de aprofundată a metodei de ștergere a creionului.
 • Imaginea intitulată Curățați un șarpe de baseball dirty 15
  3
  Lăsați mașina să funcționeze pentru o perioadă de timp care corespunde cu gradul de murdărie al bilelor. Înlocuiți tamburul în mașină. Porniți-l și programați cronometrul. Baza va roti tamburul plin de bile impreuna cu compusul de curatare. În cazul în care bilele nu mai devin albe la sfârșitul spălării, puteți întotdeauna să reporniți aparatul.
 • Bilele cu zgârieturi ușoare durează aproximativ 1 oră pentru curățare.
 • Mizeria moderată poate apărea în 2 până la 3 ore.
 • Baseballs acoperite într-o cantitate mare de murdărie poate dura până la 12 ore pentru a curăța complet. Nu vă fie teamă să lăsați aceste acuzații să se desfășoare toată noaptea.
 • Imagine cu titlul Curățenie un baseball murdar Pasul 16
  4
  Scoateți bilele. Odată ce ciclul de spălare este complet, scoateți tamburul de la mașină. Deschideți capacul și scoateți bilele. Ar trebui să iasă cu o culoare strălucitoare.
 • Lăsați compusul de curățare pe tambur pentru următoarea încărcare de bile. Puteți folosi aceste bucăți de cauciuc până când se vor uza complet, la fel ca un radieră de creion.
 • sfaturi

  • Din păcate, orice metodă de curățare care poate face un aspect nou de baseball va elimina, de asemenea, cerneala din orice semnătură pe care o aveți. Dacă doriți să curățați o minge autografă, fiți foarte atenți și evitați secțiunile pe care nu doriți să le ștergeți.
  • Dacă umezi mingea mult, va fi îmbibată și greu. În plus, apa poate deforma pielea și poate fi fragilă.
  • Pentru a da mingii o strălucire nouă, lăsați-o cu un puțin agent de clătire din piele albă.

  Lucruri de care ai nevoie

  Metoda de ștergere cu creion

  • o radieră

  Metoda de ștergere prin magie

  • o radieră magică

  Metoda de albire

  • înălbitor
  • un tampon sau o periuță de dinți veche
  • Parte din bumbac (opțional)
  • prosoape (hârtie sau fibre)

  Metoda de curățare a mingii de baseball

  • o masina de curatat cu mingi de baseball
  • un compus de curățare
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să elimini ștergerea neagră din pantofiCum să elimini ștergerea neagră din pantofi
  Cum sa curatati cizmele TimberlandCum sa curatati cizmele Timberland
  Cum să curețe piele de căprioarăCum să curețe piele de căprioară
  Cum să cureți pantofii din piele albăCum să cureți pantofii din piele albă
  Cum sa curatati nubuculCum sa curatati nubucul
  Cum să cureți o pungă de piele albăCum să cureți o pungă de piele albă
  Cum sa curatati pantofii SperryCum sa curatati pantofii Sperry
  Cum să cureți pantofii albiCum să cureți pantofii albi
  Cum se aplică vopseaua faciale pentru baseballCum se aplică vopseaua faciale pentru baseball
  Cum de a înfășura o bâtă de baseballCum de a înfășura o bâtă de baseball
  » » Cum să cureți un baseball murdar

  © 2011—2020 ertare.com