Cum să cureți cizmele de fotbal

Bocancii de fotbal arata complet impecabili atunci cand sunt cumparati pentru prima data, dar nu le ia mult timp pentru a se acoperi cu murdarie, noroi si iarba. Curățarea cizmelor de fotbal poate părea o sarcină intimidantă - totuși, cu o soluție ușoară de curățare și un pic de efort, murdăria și zgârieturile pot dispărea în cel mai scurt timp.

pași

Partea 1
Curățați talpa cizmelor de fotbal

Imaginea intitulată Curățenie curată a socului Pasul 1
1
Îndepărtați excesul de sol. După ce ați jucat cu cizme de fotbal, scoateți-le. Loviți-le unul cu celălalt, cu tălpile care se îndreaptă unul spre altul, pentru a îndepărta cât mai mult posibil solul, iarba sau noroi.
 • Imaginea intitulată Curățenie curată a fotbalului Pasul 2
  2
  Curata excesul de sol din talpi. Utilizați o perie moale pentru păr sau o unealtă specifică de curățare pentru a curăța partea inferioară a cizmelor de fotbal. Acest lucru va slăbi orice acumulare de iarbă uscată și noroi în talpă și între știfturi.
 • Când curățați părțile laterale ale tălpii care se află în partea de sus a buzunarului de fotbal, luați în considerare schimbarea periilor și folosirea unuia dintre dinți. O periuță de dinți are peri abrazivi care vor slăbi solul, dar va fi mai ușor de manevrat și mai ușor să vă concentrați pe zona pe care o curățați.
 • Aveți grijă să nu folosiți un baston pentru a îndepărta iarba și murdăria de pe talpa cizmelor de fotbal. Un băț ar putea zgâria tălpile și ar deteriora cizmele.
 • Imaginea intitulată Curățenie curată a socului Pasul 3
  3
  Se amestecă soluția de curățare. Soluția de curățare trebuie să conțină apă caldă și o cantitate mică de soluție de curățare. Soluțiile de curățare, cum ar fi săpun sau săpun de mână, funcționează destul de bine. Umpleți un castron cu aproximativ 2 cesti de apă și adăugați o lingură de săpun. Se amestecă apa și săpunul cu periuța de dinți până când amestecul începe să devină săpun.
 • Nu doriți să adăugați o mulțime de săpun soluției de curățare, mai ales dacă intenționați să curățați cizmele din piele de piele. O cantitate mică de săpun este suficientă.
 • Imaginea intitulată Curățenie curată a socului Pasul 4
  4
  Curățați talpa cu soluția de săpun. Acum, că ați amestecat soluția cu săpun, înmuiați peria moale de păr pe care ați folosit-o mai devreme pentru a curăța tălpile de pe ea și frecați tălpile cizmelor de fotbal. Când peria este umplută cu murdărie și iarbă, deschideți chiuveta și puneți-o sub apă curată. Apoi, introduceți-l din nou în soluția de săpun și continuați frecarea.
 • Din nou, puteți folosi o periuță de dinți mică pentru a vă curăța cizmele de fotbal atunci când mergeți pe marginea superioară, lângă vârful cizmelor. Periuța de dinți vă va permite să continuați să curățați lateralele tălpilor cu o mai mare precizie atunci când frecați.
 • Imaginea intitulată Curățenie curată a socului Pasul 5
  5
  Ștergeți tălpile cu un prosop de hârtie. Îndepărtați prosopul de hârtie în soluția de săpun pe talpa cizmelor de fotbal pentru a îndepărta orice bucată de murdărie și iarbă. Prosopul de hârtie va aduna resturile rămase și vă va permite să utilizați degetele pentru a ajunge în zonele dintre blocuri.


 • Partea 2
  Curățați partea de sus a cizmelor de fotbal

  Imaginea intitulată Curățenie curată a fotbalului Pasul 6
  1
  Scoateți și curățați cablurile. Eliberați șireturile cizmelor de fotbal și le scufundați în soluția de săpun. Lăsați cablurile să se odihnească timp de aproximativ 10 minute. Apoi, utilizați degetele și periuța de dinți pentru a curăța ușor șireturile și a elimina acumularea de murdărie.
  • După frecare șnururile, puneți-le sub chiuvetă pentru a obține apă curată. Apoi, răspândiți-le pe un prosop pe o suprafață plană pentru a se usca.
  • Puteți chiar să închideți șireturile din exterior pentru a se usca la soare, dar rețineți că acest lucru poate estompa culorile șireturilor.
 • Imaginea intitulată Curățenie curată a socului Pasul 7
  2
  Curățați partea de sus a cizmelor de fotbal cu o periuță de dinți. Îndepărtați peria de frecat sau peria moale de peri în apa cu săpun și frecați vârful cizmilor de fotbal. Începeți spălarea în mijlocul cizmelor de fotbal, în apropierea șireturilor și deplasați-vă pe marginea cizmelor. Acest lucru va permite ca apa murdară să cadă în mod natural pe părțile laterale ale cordurilor.
 • De asemenea, nu uitați să curățați limba cizmelor. Cu șnururile deja îndepărtate, puteți curăța toate zonele limbii cizme de fotbal.
 • S-ar putea să vă recomandăm să introduceți o mână în portbagaj în timp ce cealaltă parte scrutează părțile laterale ale portbagajului.
 • O metodă alternativă și la fel de eficientă de curățare pentru curățarea părților superioare ale cizmilor de fotbal este utilizarea unui burete de magie sau melanină.
 • Imaginea intitulată Curățenie de socuri cu pasul 8
  3
  Curatati partea de sus a cizmelor de fotbal cu un burete magic. Îndepărtați un burete magic într-o soluție cu săpun. Strângeți-l cu mâinile până eliminați cea mai mare parte a apei. Țineți cizma de fotbal și utilizați buretele pentru a freca zonele de sus.
 • Asigurați-vă că frecați zona de limbă a cizmei acum că este mai accesibilă cu șireturile din exterior.
 • Imaginea intitulată Curățenie curcubeu de fotbal Pasul 9
  4
  Uscați cizmele de fotbal. Utilizați un prosop de hârtie sau o cârpă uscată pentru a usca cizmele de fotbal și a elimina orice apă murdară și săpun rămasă care poate rămâne. Uscați toate părțile cizme de fotbal: limba, părțile laterale și tălpile.
 • Luați în considerare umplerea interioară a cizmelor de fotbal cu ziare pentru a absorbi orice apă care ar fi intrat.
 • Imaginea intitulată Curățenie curcubeu de fotbal Pasul 10
  5
  Reatașați șireturile. Odată ce șireturile și cizmele de fotbal sunt complet uscate, întoarceți șireturile în jos, puneți cizmele și apoi efectuați ajustările necesare, astfel încât șireturile să fie mai strânse sau mai libere.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a desena un fotbalCum de a desena un fotbal
  Cum de a desena o cască de fotbalCum de a desena o cască de fotbal
  Cum să transformi copilul într-o stea de fotbalCum să transformi copilul într-o stea de fotbal
  Cum să păstrați cizmele de cowboyCum să păstrați cizmele de cowboy
  Cum să ai grijă de cizmele de munteCum să ai grijă de cizmele de munte
  Cum să aveți grijă de cizmele din piele impermeabilăCum să aveți grijă de cizmele din piele impermeabilă
  Cum să impermezi cizmele TimberlandCum să impermezi cizmele Timberland
  Cum sa curatati cizmele TimberlandCum sa curatati cizmele Timberland
  Cum sa curatati ghetele de la HunterCum sa curatati ghetele de la Hunter
  Cum să curățați cizmele de cauciucCum să curățați cizmele de cauciuc
  » » Cum să cureți cizmele de fotbal

  © 2011—2020 ertare.com