Cum sa faci o tragere spirala

Aveți nevoie de ajutor pentru a vă îmbunătăți terenul de fotbal spiralat? Lansarea poate fi un pic cam complicat de învățat. Deși nu există doi oameni care se lansează perfect în același mod, acest ghid vă va oferi sfaturi rapide pentru ao obține.

pași

Imaginea intitulă Aruncă o spirală Pasul 1
1
Du-te în poziția corectă. Aceasta este: picioarele sunt poziționate la distanță de umăr și genunchii ușor îndoiți. Trebuie să stați pe partea voastră, astfel încât piciorul opus să rămână în fața brațului care va fi folosit pentru a arunca. În acest fel, dacă ești dreptaci, ar trebui să te uiți în stânga cu piciorul stâng în zona din față.
 • Imaginea intitulată Aruncă o spirală Pasul 2
  2
  Verificați distribuția greutății. Piciorul din spate ar trebui să suporte cea mai mare parte a greutății.
 • Image title Arunca o spirală Pasul 3
  3


  Țineți mingea corect. Vârfurile de mijloc, inelul și degetele mici ar trebui plasate de-a lungul cusăturilor de lângă vârf, cu degetul cel mai apropiat de vârf, iar degetul mare este aliniat mai mult sau mai puțin cu banda albă. Țineți mingea în piept, stabilizându-vă și cu cealaltă mână.
 • Imaginea cu titlul Arunca o spirală Pasul 4
  4
  Pentru a pregăti împușcarea, întindeți brațul care va fi lansat, astfel încât cotul să fie la un unghi de 90 de grade și brațul să fie înapoi, în timp ce antebrațul este în sus. Sfatul mingii care este cel mai aproape de mâna ta ar trebui să indice spre cap, astfel încât palma mâinii tale să fie îndreptată spre exterior.
 • Imaginea cu titlul Aruncare o spirală Pasul 5
  5
  Lanza. Pe măsură ce vă întindeți brațul înainte, trebuie să vă rotiți talia pentru a vă îndrepta spre piciorul din față. Impuls cu piciorul din spate pentru a imprima mai multă putere. Asigurați-vă că mingea se rotește, astfel încât vârful mingii care se afla pe partea opusă a mâinii dvs. să îndrepte spre față.
 • Imaginea intitulată Aruncă o spirală Pasul 6
  6
  Răsuciți mingea cu degetele pentru a da efectul spirală. Când arunci mingea, folosiți-vă degetele pentru ao roti în momentul în care vă lasă mâna. Dacă sunteți drepți, trebuie să urmați calea mâinilor ceasului - dacă sunteți stângaci, dimpotrivă. Rotiți ușor mâna în aceeași direcție pentru a facilita spirala, asigurându-vă că mâna și brațul dvs. se extind astfel încât degetul arătător este ultimul care se detașează de minge.
 • Ar trebui să te simți ca și cum ai împinge mingea înainte - mâna ta ar trebui să se termine cu fața în jos când termini aruncarea.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci o rutina de exercitii pentru picioareCum sa faci o rutina de exercitii pentru picioare
  Cum sa lovesti in cricketCum sa lovesti in cricket
  Cum să îndoiți mingea în fotbalCum să îndoiți mingea în fotbal
  Cum să domine mingeaCum să domine mingea
  Cum de a executa un servi mai jos în voleiCum de a executa un servi mai jos în volei
  Cum să executați o poziție corectă în karate ShotokanCum să executați o poziție corectă în karate Shotokan
  Cum să atingi un șoferCum să atingi un șofer
  Cum sa lovesti mingea in voleiCum sa lovesti mingea in volei
  Cum să faci o pălărie de curcubeu sau taco de fotbalCum să faci o pălărie de curcubeu sau taco de fotbal
  Cum să faci o lovitură lungă în fotbalul americanCum să faci o lovitură lungă în fotbalul american
  » » Cum sa faci o tragere spirala

  © 2011—2020 ertare.com