Cum să piardă în greutate fără a merge la sala de sport

Doriți să pierdeți greutatea, dar nu vă puteți permite sala de sport sau pur și simplu nu doriți să mergeți la sala de gimnastică! Ei bine, ești în locul potrivit ... Oricine poate să piardă în greutate fără a trebui să meargă la sala de gimnastică! E vorba de determinare și de stabilire a obiectivelor.

pași

Imaginea intitulata Pierde Greutate fara a merge la Gym Pasul 1
1
În primul rând, asigurați-vă că știți corpul și structura osoasă. fi FLACA nu este pentru toată lumea, unii oameni s-au născut să aibă CURBE.
 • Imagine cu denumirea Scădere în greutate fără a merge la sala de sport Pasul 2
  2
  Mic dejun în fiecare dimineață. Probabil ați auzit că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, ceea ce este adevărat. Acest lucru accelerează metabolismul și o face să funcționeze bine în timpul zilei. Veți fi mult mai vigilenți și gata să vă confruntați cu ziua!
 • Imagine cu denumirea Scădere în greutate fără a merge la sala de sport Pasul 3
  3
  Faceți niște exerciții de lumină în fiecare dimineață. Este cel mai bine dimineața devreme, deoarece te vei simti mult mai bine despre tine (a), puteți ulterior dacă doriți face, dar se poate gândi din 100 motive să-l pună în afara! Unele exerciții care le puteți face sunt: ​​hula, ABS, picioarele în sus și în jos, pãtrat, sărind în sus și în jos scări și bailar- oricine o poate face, dacă vrei cu adevărat. Acestea sunt exerciții de bază, dar dacă vrei să mergi mai departe te de mers pe jos de câine, dacă aveți unul, sau jogging timp de cel puțin 20 de minute.
 • Imagine cu denumirea Scădere în greutate fără a merge la sala de sport Pasul 4
  4
  Încearcă să rămâi ocupat făcând niște lucrări în gospodărie. Curățarea casei vă ajută să pierdeți greutatea, iar casa dvs. va arăta strălucitoare, curată și vă veți simți mult mai luminată.
 • Imagine cu denumirea Scădere în greutate fără a merge la sala de sport Pasul 5
  5
  Când sunteți singuri în casă, puneți un CD de muzică bună și începeți să dansați. Este minunat ca nu toti trebuie sa fim dansatori profesionisti pentru a iubi dansul! Dans ca niciodată înainte.
 • Imagine cu denumirea Scădere în greutate fără a merge la sala de sport Pasul 6
  6
  Încercați să vă ocupați, astfel încât să nu vă plictisiți. Când suntem plictisiți, avem tendința să credem că suntem înfometați. Du-te la cumpărături sau mergi cu prietenii la filme, la bowling, la skate, la parc sau la distracție care te face să uiți mâncarea.
 • Imagine cu denumirea Scădere în greutate fără a merge la sala de sport Pasul 7


  7
  Nu mâncați multe gustări în timpul zilei. Dacă faci greutatea nu va merge, dacă vă simțiți nevoia de a mânca, mânca o bucată de fruct sau un baton de cereale, orice lucru sănătos, care nu este plin de grăsime și nu are calorii.
 • Imaginea intitulata Pierde Greutate fara a merge la sala de sport Pasul 8
  8
  Încearcă să mănânci 5 fructe pe zi. Consumul de fructe este bun pentru pielea ta, încrederea ta și stima ta de sine - vei vedea mult mai sănătos și pielea ta va fi strălucitoare. Când te vezi așa, vei începe să te simți mai bine cu tine și mai devreme sau mai târziu vei vedea cum crește stima ta de sine.
 • Imagine cu denumirea Scădere în greutate fără a merge la sala de sport Pasul 9
  9
  Urcați în loc să conduceți sau să luați camionul! Dacă sunteți departe de unde vrei să mergi, apoi conduce / plimbare cu autobuzul este crucială, dar dacă ești doar 5, 10, 15, 20 de minute de unde te duci, apoi de mers pe jos. Poate ești leneș să o faci, dar trebuie să faci un efort.
 • Imagine cu denumirea Pierdere în greutate fără a merge la sala de sport Pasul 10
  10
  Făcând toate acestea nu este un motiv să nu consimți. Vă puteți răsfăța, dar întrebarea este: cât de des? Nu mânca mult fast food în fiecare zi (cred junk food ca o recompensă), doar mânca atunci când doriți să vă răsplătească pentru ceva bun, de exemplu, ai muncit din greu toată săptămâna, și în cele din urmă vă puteți pune la picioare, de studiu pentru această examinare lung și în cele din urmă puteți să vă odihniți - pe zile de naștere, mese de gală, mese de familie etc., înțelegeți acum?
 • Imagine cu denumirea Scădere în greutate fără a merge la sala de sport Pasul 11
  11
  Du-te la somn la un moment dat. Nu dormi foarte mult, dar du-te când simți că este potrivit.
 • Imaginea intitulata Slabeste fara sa te duci la sala de gimnastica Pasul 12
  12
  Continuați să vă cântăriți la sfârșitul fiecărei săptămâni sau luni și să vă vedeți progresul. Când îți dai dedicare în primele 2 săptămâni, atunci devine parte din rutina ta.
 • sfaturi

  • Dacă cineva vă laudă spunând că arătați bine, luați-o, zâmbiți și spuneți "mulțumesc".
  • Continuați să vedeți haine în magazine, cataloage sau pe site-uri de internet și imaginați-vă că purtați acea rochie, pantaloni, bluză etc. și păstrați imaginea în minte.
  • Rămâneți pozitiv și văl ca un nou început.

  avertismente

  • Nu exagereaza-te cu exercitii fizice sau obiceiuri alimentare daca te vor face bolnav.
  • Anorexia nu este sănătoasă și nu ar trebui să fie scopul tău. Alegeți o greutate sănătoasă și pur și simplu mergeți BRIGHT *
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să faci micul dejun o parte din rutina zilnicăCum să faci micul dejun o parte din rutina zilnică
  Cum să echilibreze regimul alimentar și exercițiile fiziceCum să echilibreze regimul alimentar și exercițiile fizice
  Cum să transformați exercițiul într-o rutină zilnicăCum să transformați exercițiul într-o rutină zilnică
  Cum să vă creați propria sală de gimnastică cu un buget redusCum să vă creați propria sală de gimnastică cu un buget redus
  Cum să vă ajutați familia să piardă în greutateCum să vă ajutați familia să piardă în greutate
  Cum să piardă în greutate în timpul nopțiiCum să piardă în greutate în timpul nopții
  Cum să piardă în greutate practicând luptaCum să piardă în greutate practicând lupta
  Cum să faceți primul pas pentru a merge la salăCum să faceți primul pas pentru a merge la sală
  Cum sa faci o dieta de 2 zileCum sa faci o dieta de 2 zile
  Cum sa te ridici dimineata si sa te simti coolCum sa te ridici dimineata si sa te simti cool
  » » Cum să piardă în greutate fără a merge la sala de sport

  © 2011—2020 ertare.com