Cum să pierdem greutatea numai cu exerciții fizice

Pentru a pierde în greutate, trebuie să ardeți mai multe calorii decât consumați. - Este de fapt tot ce ai nevoie. Acest lucru înseamnă că, dacă nu doriți să mergeți la o dietă, puteți arde mai multe calorii prin exerciții fizice. Pentru a pierde in greutate cu exercitii fizice, folositi aceste sfaturi si tehnici.

pași

1
Începeți încet Dacă nu aveți obiceiul de a vă exercita, începeți cu un regim prea grea vă va face pur și simplu să vă uziți și puteți chiar suferi răni fizice. În loc să intârziați să "mușcați mai mult decât puteți mesteca", începeți încet. Începeți să faceți exerciții fizice și găsiți activități mici care vă ajută să încorporați mai multă mișcare în rutina zilnică. De exemplu:
 • Mergeți sau mergeți cu bicicleta în loc să conduceți. Nu folosiți drive-thru. De asemenea, puteți merge la un fel de transport public. Pentru a te motiva, gândește-te la banii pe care îi vei economisi pe benzină. Dacă conduceți, rămâneți mai departe decât este necesar de la destinație. Stația de pe cea mai îndepărtată mală a super-ului. Sau mai bine, stati cateva blocuri departe de munca dumneavoastra si fortati-va sa mergeti timp de 15 minute de doua ori pe zi.
Imaginea intitulata Pierde Greutate Doar prin Exercitiul Pasul 1Bullet1
 • Curățați-vă casa sau fixați grădina. Treburile casnice sunt mai mult fizic demantante decât pare: sculptură, prăfuire, greblat frunze, plivitul și tunderea gazonului sunt doar câteva modalități de a arde calorii fără a consuma tot timpul liber. În plus, casa dvs. va fi strălucitoare și vă va motiva să realizați alte proiecte - cum ar fi pierderea în greutate.
  Imagine intitulata Pierde Greutate Doar prin Exercitarea Pasul 1Bullet2
 • Plătiți în stația de benzină în loc de unde este pompa.
  Imaginea intitulata Pierde Greutate Doar prin Exercitarea Pasul 1Bullet3
 • `Nu stați liniștit. Mutați piciorul sau corpul dumneavoastră înainte și înapoi, mișcați degetele și jucați cu obiecte apropiate. În loc să stați în picioare în timp ce așteptați ceva, faceți câțiva pași. (Pentru a vedea mai puțin ciudat sau suspecte, în jurul valorii de mers pe jos și de a explora SPACE- văzut fotografii, vizualizarea pe fereastră, bea mixer, etc.)
  Imaginea intitulata Pierde Greutate Doar prin Exercitarea Pasul 1Bullet4
 • Utilizați o minge de stabilitate în loc să stea pe un scaun. Săriți-vă în ea sau doar stai în spate și păstrați-vă echilibrul (asigurându-vă că aveți spatele drept și abdomenul dvs. fermă).
  Imaginea intitulata Pierde Greutate Doar prin Exercitarea Pasul 1Bullet5
 • Ia scările în locul ascensorului sau a scării rulante.
  Imaginea intitulata Pierde Greutate Doar prin Exercitarea Pasul 1Bullet6
 • Umblați câinele (sau oferă să meargă la vecin) și să se joace cu el în parc. Acest lucru vă ajută, de asemenea, să întâlniți oameni noi.
  Imaginea intitulata Pierde Greutate Doar prin Exercitarea Pasul 1Bullet7
 • Mai mult sex. În plus față de arderea caloriilor, poate îmbunătăți sistemul imunitar, crește pragul durerii și vă poate ajuta să trăiți mai mult.
  Imaginea intitulata Pierde Greutate Doar prin Exercitarea Pasul 1Bullet8
 • 2
  Începeți o rutină de exerciții fizice. Jogging sau alerga în apropierea zonei în care locuiți este una dintre cele mai simple moduri de a pierde in greutate. (Puteți rula, de asemenea, pe banda de alergat, dacă aveți unul.) Dacă nu vă place monotonia de jogging, să ia o clasă de dans sau de sport, sau vă puteți alătura un grup de exerciții (plătit sau gratuit) pentru a vă extinde cercul social și a dezvolta un sentiment de companie în exercițiu. Începeți prin exercitarea unui anumit număr de zile pe săptămână și măriți numărul, lungimea și intensitatea sesiunilor. Deși ar trebui să încercați să vă adaptați și să vă proiectați exercițiile la gustul dumneavoastră și la starea fizică cât mai mult posibil, există anumite tipuri de exerciții pe care fiecare trebuie să le facă:
 • Forță de antrenament, care se poate face prin ridicarea greutăților, folosind benzi / benzi de rezistență sau propria greutate, arderea de calorii în timp ce vă creșteți forța și mușchii. Chiar mai bine, poate accelera metabolismul dvs. - cu cât aveți mai multă mușchi, cu atât mai multe calorii ardeți atunci când vă odihniți. Dacă nu mergeți la sală de gimnastică, nu încercați să vă antrenați acasă. Dacă sunteți în buget, înlocuiți ganterele cu cutii.

  Imaginea intitulata Pierde Greutate Doar prin Exercitiul Pasul 2Bullet1
 • Cardio Arde calorii în timp ce îmbunătățește circulația și rezistența. Una dintre cele mai bune forme de cardio este instruire pe intervale, că este pur și simplu o chestiune de alternare între activitățile de intensitate mică și intensă (de exemplu, 10 minute de jogging sau de mers pe jos liniștit, urmate de 2 minute de funcționare). Nu numai că acest lucru are un efect pozitiv în îmbunătățirea sănătății inimii și a rezistenței dvs., este, de asemenea, mult mai eficient mai repede decât alte forme de cardio.
  Imaginea intitulata Pierde Greutate Doar prin exercitiul Pasul 2Bullet2
 • 3
  Variați-vă exercițiile. Pe măsură ce vă obișnuiți să faceți o anumită activitate, învățați să o faceți mai eficient și, prin urmare, devine mai ușor. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că trebuie să săriți exerciții fără a le perfecționa înainte. Așteptați între opt și șaisprezece săptămâni pentru a obține cele mai multe din același exercițiu (sau nivel) înainte de ao schimba. Când faceți asta, încercați ceva nou, cum ar fi:
 • Exerciții pentru trunchi
  Imaginea intitulata Pierde Greutate Doar prin Exercitarea Pasul 3Bullet1
 • tenis
 • Exerciții fără mișcare
  Imaginea intitulata Pierde Greutate doar prin Exercitarea Pasul 3Bullet3
 • breakdance
 • pilates
 • Dansul cu dansuri (Dancing in the tube)
 • Swim stil fluture
 • Pierde-Greutate-Just-cu-pas-4.jpg-Exercitarea" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulata Pierde Greutate Doar prin Exercitiul Pasul 4
  4
  Rămâneți motivat de amintirea tuturor avantajelor exercitării. Exercitarea este una dintre cele mai bune modalități de a dormi mai bine pe timp de noapte - ceea ce, coincidență, vă ajută să pierdeți din greutate deoarece vă împiedică să mâncați prea mult. În plus, sănătatea cardiovasculară bună a fost legată de o scădere a riscului de Alzheimer. Chiar și schimbările la fel de mici ca mersul rapid între 20 și 30 de minute cinci zile pe săptămână vă pot îmbunătăți sistemul imunitar prin creșterea anticorpilor și răspunsul celular.
 • sfaturi

  • Stabiliți o greutate de gol pentru o anumită ocazie, cum ar fi nunta unui prieten în care sunteți servitoare de onoare.
  • Pentru a evita pierderea motivației, dați-vă un mic premiu la sfârșitul fiecărei zile.
  • În loc să permită frustrarea sau depresia să vă afecteze din cauza greutății dvs. actuale, folosiți-o ca motivație. În timp ce vă exercitați, gândiți-vă: "Cineva ma sunat gras și nu mi-a plăcut deloc. Foarte curând, oamenii îmi vor spune că par să fi pierdut în greutate!"
  • Luați cel puțin 8-10 pahare de apă pe zi - sau mai mult dacă exercițiile fizice sunt mai intense. Acest lucru ajută la eliminarea a ceea ce nu funcționează pentru metabolismul dumneavoastră și îl menține în stare bună. Ar putea ajuta să transportați cu dvs. o sticlă de apă în orice moment. Acest lucru vă va aminti să beți apă, este mai ieftin să cumpărați băuturi atunci când sunteți însetat și este mai bine pentru mediul înconjurător.

  avertismente

  • Nu fi prea grea pentru tine. Nu veți pierde 10 kilograme în prima săptămână. Așteptați o pierdere graduală în greutate.
  • Veți simți obosit și corpul dumneavoastră va suferi dacă nu ați exercitat viguros din timp. Nu vă faceți griji, cu cât exercitați mai mult, cu atât mai mult vă întindeți mușchii și durerea și disconfortul se vor diminua.
  • Observați toate modificările din corp, nu doar pierderea în greutate. Din moment ce exercițiul construiește mușchi și arde grăsimi, iar din moment ce mușchiul cântărește mai mult decât grăsimea, acordați mai multă atenție modului în care arătați și simțiți în locul numerelor de pe scală.
  • Oricine peste 60 de ani sau cu o afecțiune cardiacă, hipertensiune arterială sau artrită ar trebui să consulte un medic înainte de a încerca orice exercițiu la intervale.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să echilibreze regimul alimentar și exercițiile fiziceCum să echilibreze regimul alimentar și exercițiile fizice
  Cum să transformați exercițiul într-o rutină zilnicăCum să transformați exercițiul într-o rutină zilnică
  Cum sa faci exercitii de dieta volumetricaCum sa faci exercitii de dieta volumetrica
  Cum să măsurați calorii arse în timpul exercițiilorCum să măsurați calorii arse în timpul exercițiilor
  Cum să pierdem în greutate într-o lunăCum să pierdem în greutate într-o lună
  Cum să pierdem în greutate într-o săptămânăCum să pierdem în greutate într-o săptămână
  Cum sa slabesti cu exercitii simpleCum sa slabesti cu exercitii simple
  Cum să pierdem în greutate cu exercițiiCum să pierdem în greutate cu exerciții
  Cum sa slabiti rapid prin exercitii fiziceCum sa slabiti rapid prin exercitii fizice
  Cum se calculează numărul de calorii arse pe ziCum se calculează numărul de calorii arse pe zi
  » » Cum să pierdem greutatea numai cu exerciții fizice

  © 2011—2020 ertare.com