Cum sa slabesti prin dieta

Aici veți găsi câteva sfaturi care vă pot ajuta să vă atingeți obiectivele de scădere în greutate. Întotdeauna amintiți-vă să vizitați un specialist în domeniul sănătății pentru a vă confirma planul de dietă înainte de a începe orice regim și asigurați-vă că primiți o alimentație adecvată în timp ce faceți o dietă.

pași

Imagine cu denumirea Pierdere în greutate prin Dieting Pasul 1
1
Bebe O mulțime de apă în timpul zilei, căutând să bea cel puțin opt pahare. Apa hrănește pielea, corpul și vă oferă un sentiment de a fi plin pentru o perioadă scurtă de timp.
 • Imagine cu denumirea Pierdere în greutate prin Dieting Pasul 2
  2
  Căutați alimente cu conținut scăzut de grăsimi și calorii, dar care sunt nutritive. Legumele, fructele, boabele și carnea slabă sunt întotdeauna o alegere bună. Discutați cu un nutriționist, medic generalist sau alt profesionist în domeniul sănătății pentru a obține câteva idei care se potrivesc cel mai bine nevoilor dumneavoastră.
 • Imaginea intitulată Pierderea în greutate prin Dieting Pasul 3
  3
  Mănâncă alimentele pe care le-ai selectat și, dacă este posibil, planifică mesele în avans. Nu renunțați la mese (vedeți motivele de mai jos). Un plan face mult mai ușor după o dietă, mai ales dacă aveți o viață aglomerată și tind să "mănâncă când poți" și luați orice ai la dispoziție.
 • Imagine cu denumirea Pierdere în greutate prin Dieting Pasul 4
  4
  Mențineți o evidență a tot ceea ce mâncați într-un jurnal de produse alimentare, inclusiv caloriile fiecărui element. Este uimitor cât de repede se îngroapă caloriile tale și că păstrezi o înregistrare este singura modalitate prin care poți fi sigură cât de mult ai mâncat. Puteți verifica caloriile pentru diferite alimente în locuri precum "Calorie King" (regele caloriilor).
 • Imagine cu denumirea Pierdere în greutate prin Dieting Pasul 5
  5
  Decideți ce metodă de hrănire se potrivește nevoilor dvs. veni "în mod normal" Trei porții de mâncare normală, dacă vă place consistența și puteți sta la masă de trei ori pe zi. Sau, puteți încerca să mâncați un mic dejun complet și apoi să mâncați câteva gustări mici în restul zilei (cunoscut sub numele de "păscut"). Du-te cu un nutritionist sau un profesionist în domeniul sănătății pentru a vă sfătui pe ce metodă este cel mai bine pentru nevoile dumneavoastra.


 • Imaginea intitulata Pierderea in greutate prin Dieting Pasul 6
  6
  Periați dinții devreme, astfel încât să nu fiți tentați să mâncați nimic în timpul nopții. Dacă trebuie să tăiați mai mult de unul, aveți felii mici de măr, bastoane de morcovi sau ceva similar până când corpul nu învață să-și dorească mâncarea noaptea târziu.
 • Imaginea intitulată Pierderea în greutate prin Dieting Pasul 7
  7
  Antrenează-te. Exercitiile fizice fac intotdeauna parte din orice regim alimentar. Este partea care vă reafirmă și tonifică corpul. De asemenea, vă ajută să vă asigurați că metabolismul dvs. se poate confrunta cu modificări ale dietei.
 • Imaginea intitulată Pierderea în greutate prin Dieting Pasul 8
  8
  Gândiți-vă la a Stil de alimente sănătoase. Dietele ajung la sfârșit, ceea ce este un lucru bun, pentru că nu trebuie să vă petreceți o viață "lipsindu-te" a alimentelor. În schimb, odată ce ați atins obiectivul dvs., vă concentrați asupra obiceiurilor alimentare și a exercițiilor fizice, ca parte a stilului dvs. de viață. Stilul alimentelor sănătoase este de a adopta o schimbare permanentă în felul în care mâncați, lucrurile pe care le consumați și le păstrați. Dacă faceți așa, veți elimina din nou necesitatea unei diete.
 • Imaginea intitulată Pierderea în greutate prin Dieting Pasul 9
  9
  Dacă aveți nevoie de o motivație suplimentară, vă recomandăm să vă alăturați unui program de dietă organizat cum ar fi Jenny Craig sau Weight Watchers. Ei au lucrat pentru mulți oameni, iar sprijinul / sfaturile pe care le oferă pot fi foarte folositori, în special pentru noii diete.
 • sfaturi

  • Dacă începeți să dorești ceva dulce și dulce, încercați să mestecați guma. Cei care nu au zahăr sunt cei mai buni. Puteți încerca, de asemenea, periajul dinților, aroma de mentă a pasta de dinți va ajuta la oprirea poftelor și a scăpa de acest dinte dulce.
  • Puteți controla porțiunile prin măsurarea meselor în timpul zilei.
  • Dacă vă este foame înaintea mesei, încercați să beți un pahar cu apă sau ceai verde. Aceasta ar trebui să vă umple și să oprească mai mult senzația de foame.
  • Asigurați-vă că vă stabiliți propriul scop. Dacă este un obiectiv mare, împărțiți-l în obiective mici. Când ajungeți la ele, bucurați-vă de o recompensă (cu ceva diferit de mâncare!)
  • Dacă sunteți însetat, încercați apă fierbinte cu lămâie sau apă rece cu lămâie, de preferat luați apă caldă cu lămâie.
  • Pentru mulți, este bine să mănânci un mic dejun mare, un prânz decent și o mică cină. Cu toate acestea, acest lucru depinde de nevoile dvs. de stil de viață. Consultați un specialist în domeniul sănătății pentru mai multe sfaturi.
  • În general, nu este recomandabil să pierzi mai mult de 2 lire sterline pe săptămână sau 8 lire pe lună.
  • Încercați să mâncați porții mai mici dacă veți mânca cu prietenii sau cu familia.
  • Dacă simțiți că vă puteți mânca, mâncați niște morcovi sau prăjituri de unt de arahide.

  avertismente

  • Nu te obosi prea mult de asta. Oamenii vor începe să vă faceți griji în legătură cu dumneavoastră și sănătatea dumneavoastră.
  • Nu alungați mesele, veți deranja metabolismul și, în cele din urmă, acest lucru va face mai greu pentru dumneavoastră să pierdeți în greutate. În plus, sărind peste mese stimulează corpul să intre "modul de stocare" și depozitați grăsimea în zone precum stomacul.
  • Nu te opri complet. Dacă faceți acest lucru, corpul dumneavoastră nu va avea combustibil și va muri de foame, vă va provoca daune organelor și funcțiilor dumneavoastră fizice.
  • Dacă încercați să pierdeți mai mult de 20% din greutatea corporală, este recomandabil să vă consultați medicul sau un specialist despre cum să faceți acest lucru într-un mod sănătos și să îl mențineți.
  • Aveți grijă ce vă mâncați: nu folosiți mașina dacă este goală, așa că nu vă fie frică să mănânci. Și să fie combustibil de calitate, nu sărac!
  • Dacă sunteți copil, asigurați-vă că aveți o opinie medicală înainte de a încerca nimic.
  • Aspartamul este un îndulcitor obișnuit în alimentația alimentară, se recomandă să nu se dea copiilor, deoarece efectele pe termen lung nu sunt încă clare.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să echilibreze regimul alimentar și exercițiile fiziceCum să echilibreze regimul alimentar și exercițiile fizice
  Cum să pierzi 5 kg pe săptămânăCum să pierzi 5 kg pe săptămână
  Cum sa mananci supa pentru a pierde in greutate repedeCum sa mananci supa pentru a pierde in greutate repede
  Cum să pierzi 10 kg în două luniCum să pierzi 10 kg în două luni
  Cum sa pierzi 23 kg de greutateCum sa pierzi 23 kg de greutate
  Cum să pierdeți greutatea când aveți 60 de aniCum să pierdeți greutatea când aveți 60 de ani
  Cum sa slabesti in timpul sarciniiCum sa slabesti in timpul sarcinii
  Cum sa slabi daca nu iti plac legumeleCum sa slabi daca nu iti plac legumele
  Cum să consumați suficientă proteină într-o dietă alimentară brutăCum să consumați suficientă proteină într-o dietă alimentară brută
  Cum să măriți dieta AtkinsCum să măriți dieta Atkins
  » » Cum sa slabesti prin dieta

  © 2011—2020 ertare.com