Cum de a pierde in greutate prin auto-hipnoza

V-ați întrebat vreodată cum hipnotizează anumiți oameni? Te intrebi uneori daca trebuie sa fii sugestiv pentru ca aceasta sa se intample? Toată lumea poate fi hipnotizată - aici vă spunem cum să utilizați metoda de hipnoză pentru a pierde în greutate!

pași

Imaginea intitulată Pierderea în greutate prin utilizarea hipnozei de sine Pasul 1
1
Fă-te confortabil într-un loc unde este puțin probabil să te deranjezi. Acest lucru poate fi oriunde calm, pat, o canapea, un fotoliu sau chiar la soare într-un loc liniștit. Doar asigurați-vă că aveți suport în cap și gât.
 • Imaginea intitulata Pierde Greutate Folosind Hipnoza de Sine Pasul 2
  2
  Poate că este mai ușor să se relaxeze dacă pui niște muzică moale, în timp ce auto-hipnotiza, asa ca uite ceva instrumental, fără versuri. Puteți găsi cu ușurință o gamă de acest tip de muzică de relaxare online sau puteți cumpăra în locuri precum Amazon sau iTunes.
 • Imagine intitulată Pierderea în greutate prin utilizarea hipnozei în sine Pasul 3
  3
  Închideți ochii și respirați profund de mai multe ori și apoi o faceți încet. Pe măsură ce expirați, permiteți-vă mușchilor să înceapă să se relaxeze. Începeți cu vârful capului și mergeți în picioare și apoi înapoi. Nu contează cum o faci atâta timp cât te simți confortabil.
 • Imaginea intitulata Pierderea in greutate folosind hipnoza de sine Pasul 4
  4
  Imaginați-vă încet fiecare parte a corpului. Dacă începeți cu capul, imaginați-vă toți mușchii mici care formează craniul și imaginați-vă că eliberează toată tensiunea sau stresul. Mutați-vă încet pe fața, relaxându-vă fruntea, ochii, buzele și maxilarul, până când toată lumea este lipsită de expresie și relaxată. În timp ce vă relaxați, spuneți cuvinte reconfortante cum ar fi "Te simți din ce în ce mai relaxat cu fiecare respirație" sau "Pe măsură ce mă relaxez din ce în ce mai profund, tot corpul meu este eliberat de toată tensiunea".
 • Imaginea intitulată Pierderea în greutate prin utilizarea hipnozei de sine Pasul 5
  5
  Fă-o treptat, cu fiecare parte a corpului, făcându-ți umerii să se relaxeze și relaxați, încât muschii din spate să te poți relaxa mai adânc, prin șolduri, coapse, viței și prin picioarele tale. Tot timpul, spune-ți că totul este calm și profund relaxat.
 • Imaginea intitulată Pierderea în greutate prin utilizarea hipnozei în sine Pasul 6
  6
  Odată ce sunteți complet relaxat, ar trebui să vă simțiți calm și total liniștit. Mintea ta ar trebui să se concentreze pe hipnoză și vei fi la jumătatea drumului să te hipnotizezi până atunci.
 • Imaginea intitulata Pierde Greutate Folosind Hipnoza de Sine Pasul 7
  7
  Acum este momentul pentru ceea ce noi numim "profundizador" Aceasta este partea care vă conduce în mod adecvat la hipnoză. Imaginați-vă că stați undeva în treapta de sus a unor scări. Ele pot fi de tipul dorit - de ornament, lemn, piatră, spirală sau orice vă simțiți confortabil. Sunt 10 pași și veți merge încet încet, numărați în timp ce vă spuneți să mergeți "mai adânc". Ceva de genul "10, mergeți la pasul următor ... mai profund. 9, începi să te simți mai relaxat ca niciodată ... mai adânc și mai adânc. 8, acum mai adânc și mai adânc, spre o relaxare minunată." Și așa mai departe până când te poți vedea în partea de jos a scărilor și ești pe numărul 1.
 • Imaginea intitulată Pierderea în greutate prin utilizarea hipnozei în sine Pasul 8
  8
  În acest moment, veți fi deja hipnotizați, și poate veți simți că plutiți sau vă simțiți foarte grei. S-ar putea să observați o lumină orbitoare sau poate culori - este posibil să nu vedeți nimic deloc. Oamenii se tem de faptul că nu fac bine această parte, dar nu contează ce vă simțiți sau vedeți în acest moment, veți fi deja hipnotizați.
 • Imaginea intitulată Pierderea în greutate prin utilizarea hipnozei în sine Pasul 9
  9
  Acum, imaginați-vă o ușă în fața ta-aceasta este ușa subconstientului și vă va permite să vorbești direct cu el, astfel încât să puteți începe a face modificări permanente în viața ta. Deschide ușa, intră în cameră și vezi ce e acolo. Poate este o cameră în interiorul unei case sau undeva cunoscută de tine. Ar putea fi o grădină sau ceva în aer liber într-un lac, sau poate vă aflați pe plajă. Indiferent de situație, este exact locul potrivit pentru dvs. Aceasta este ceea ce numim a "loc sigur", locul în care poți să te duci în minte când trebuie să te relaxezi sau să schimbi un obicei sau credințe vechi.


 • Imagine intitulată Pierderea în greutate prin utilizarea hipnozei în sine Pasul 10
  10
  Acum poți începe să vorbești cu subconștientul tău. Dar există un lucru important pe care trebuie să-l amintiți - subconștientul vă vede totul în alb și negru. Deci, ar trebui să spuneți numai declarații pozitive care sunt structurate astfel încât subconștientul să le audă bine.
 • Imagine intitulată Pierderea în greutate prin utilizarea hipnozei de sine Pasul 11
  11
  De exemplu, să spunem că doriți să pierdeți în greutate. Ai putea spune "Veți realiza că, odată ce trece fiecare oră, dorința ta devine mai puternică și mai puternică." Nu trebuie să spui "Mănâncă mereu dulciuri, deci de acum înainte nu o vei face". În al doilea exemplu, subconștientul dvs. va auzi doar "Mănânci mereu dulciuri!"
 • Imaginea intitulata Pierde Greutate Folosind Hipnoza de Sine Pasul 12
  12
  Deci, să ne uităm la alte declarații pozitive despre scăderea în greutate - puteți să vă faceți propria listă. Este mai bine să spunem trei sau patru într-o sesiune. În acest fel, nu vă veți supraîncărca subconștientul.
 • "Eu pot manca doar alimente sanatoase acum, pentru ca stiu mult mai bine"
 • "Mă simt mai încrezător când îmi urmează planul de masă sănătos"
 • "Nu voi mai mânca (introduceți-vă mesele problematice aici) pentru că ele nu au un gust bun. În schimb, voi mânca alimente sănătoase și proaspete pentru că au un gust bun și sunt bune pentru mine"
 • "Mă uit la mine în oglindă și sunt mândru de realizările mele"
 • "Sunt mult mai fericit in timp ce pierd cu usurinta cu usurinta"
 • Imaginea intitulata Pierde Greutate Folosind Hipnoza de Sine Pasul 13
  13
  Vedeți cât de pozitivă este fiecare afirmație? Subconștientul dvs. va auzi sugestiile directe și crede că sunt adevărate.
 • Imaginea intitulata Pierderea greutatii prin utilizarea hipnoza de sine Pasul 14
  14
  Încercați să vă scrieți propria listă de sugestii.
 • Imaginea intitulă Pierdere în greutate prin utilizarea hipnoză de sine Pasul 15
  15
  Deci, ți-ai spus subconștientului ce vrei să faci și e timpul să-ți încheie sesiunea. Acest lucru se realizează prin numărarea înapoi de la 5 la 1, ceva de genul:
 • Imaginea intitulată Pierderea în greutate prin utilizarea hipnozei în sine Pasul 16
  16
  "5, începeți să vă simțiți împrejurimile. 4, simti ca toate membrele tale revin la viata. 3, începeți să mutați picioarele și picioarele puțin. 2, ești aproape în spate și 1, îți deschizi ochii și te simți grozav!"
 • Imaginea intitulată Pierderea în greutate prin utilizarea hipnozei de sine Pasul 17
  17
  Cu cât practici mai mult, vei cădea mai adânc în hipnoză. Există o singură regulă - nu o faceți niciodată în timp ce conduceți (ar putea fi foarte rău dacă aveți ochii închiși!)
 • avertismente

  • Nu vă hipnotizați niciodată atunci când sunteți pe cale să conduceți sau în timp ce conduceți.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Un loc confortabil unde puteți sta sau să vă culcați
  • Muzică instrumentală relaxantă
  • O minte deschisă
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să fii online în Grand Theft Auto 4 (GTA IV)Cum să fii online în Grand Theft Auto 4 (GTA IV)
  Cum să hipnotizezi pe cineva cu tehnica lui Dave ElmanCum să hipnotizezi pe cineva cu tehnica lui Dave Elman
  Cum să hipnotizezi pe cineva cu tehnica mâinilor magneticeCum să hipnotizezi pe cineva cu tehnica mâinilor magnetice
  Cum să hipnotizezi pe cineva să-i facă să facă lucruri amuzanteCum să hipnotizezi pe cineva să-i facă să facă lucruri amuzante
  Cum să te hipnotizeziCum să te hipnotizezi
  Cum să vă răsfățați acasăCum să vă răsfățați acasă
  Cum sa-ti faci cainele sa se relaxeze completCum sa-ti faci cainele sa se relaxeze complet
  Cum de a scădea tensiunea arterială cu respirație lentă și muzicăCum de a scădea tensiunea arterială cu respirație lentă și muzică
  Cum să opriți durerea de spate prin relaxareCum să opriți durerea de spate prin relaxare
  Cum să dormi folosind hipnozaCum să dormi folosind hipnoza
  » » Cum de a pierde in greutate prin auto-hipnoza

  © 2011—2020 ertare.com