Cum sa slabesti cu reflexoterapia

Pierderea in greutate prin reflexologie este un mod popular si placut de a slabi. Diferitele puncte de presiune de pe picioare pot fi folosite pentru a declanșa o varietate de răspunsuri în corpul dumneavoastră care duc la scăderea în greutate. Pașii de mai jos vă arată cum să vă suplimentați programul de scădere în greutate cu ajutorul reflexoterapiei, astfel încât să puteți pierde în greutate în siguranță și să atingeți obiectivul dorit de scădere în greutate mai rapid.

pași

Metoda 1
Reflexologia punctelor de picior pentru scăderea în greutate

Pentru pierderea în greutate cu reflexologie, trebuie să găsiți punctele de presiune care corespund bilei și organelor digestive. Lucrați punctele de reflexie pentru a pierde în greutate cel puțin 5 minute pe zi.

Imaginea intitulata Pierde Greutate cu Reflexologie Pasul 1
1
Odihniți-vă piciorul stâng pe mâna dreaptă și folosiți degetul mare stâng pentru a lucra reflexul biliar. (Tabelul este zona marcată pe podul de picioare între linia diafragmei și linia taliei.) Stimularea bilei reduce senzatia de foame.
 • Imagine cu denumirea Pierdere în Greutate cu Reflexologie Pasul 2
  2
  Lucrați punctele reflexe ale stomacului și pancreasului frecându-vă piciorul stâng cu mâna dreaptă și apăsând fiecare punct cu locul stâng. Când atingeți limita maximă a zonei reflexului, schimbați mâinile și lucrați din nou cu punctele de reflexie în direcția opusă. Stimularea acestor puncte permite corpului sa absoarba mai multi nutrienti din alimentele pe care le mananci, astfel încât, chiar dacă mănânci mai puțin, primiți valoarea nutritivă maximă a ceea ce mănâncă.
 • Imaginea intitulata Pierde Greutate cu Reflexologie Pasul 3
  3
  Amintiți-vă să lucrați punctele reflexe ale vezicii biliare, deoarece acestea mențin bile, care este lichidul digestiv continuu secretat de ficat. Bilele emulsionează parțial grăsimile din alimentele digerate, ceea ce duce la scăderea în greutate.
 • Imaginea intitulata Pierde Greutate cu Reflexologie Pasul 4
  4
  Energizați glandele endocrine, care pot promova eliberarea de hormoni echilibrați și apetitul adecvat. endocrinógenas glandele tale sunt responsabile pentru răspunsul la stres, astfel încât aplicarea de presiune pentru a reflexă puncte pentru glandei tiroide (la baza degetul cel mare al piciorului), glanda pituitară (în centrul de partea de jos a degetului dvs. picior) și glandele suprarenale (în mijlocul taliei și al liniei de diafragmă) vă vor ajuta să vă echilibrați stresul emoțional și psihologic. Cu cat aveti mai putine stresuri, cu atat sunt mai mari sansele de a ramane in dieta ta.
 • Imagine cu titlul Pierde Greutate cu Reflexologie Pasul 5
  5
  Somneste bine in fiecare seara in timp ce lucrati la raspunsurile de relaxare.
 • Lucrați cu degetul mare drept prin linia de diafragmă, afară dinspre podul piciorului stâng.
 • În timp ce faceți acest lucru, frecați picioarele din nou cu degetul mare stâng.
 • Rulați degetul mare drept prin linia diafragmei de fiecare dată când înclinați picioarele.


 • Metoda 2
  Punctele de reflecție a mâinilor pentru pierderea în greutate

  Reflexoterapie mână pentru pierderea in greutate este ideal pentru persoanele care sunt în mișcare sau pentru acele momente în care nu este posibil pentru tine să-și scoată pantofii și ciorapii pentru a face reflexoterapie. Verificați harta mâinii pentru a localiza punctele reflexe cheie din mână și pentru a vă ajuta să ușurați scăderea în greutate.

  Imaginea intitulata Pierde Greutate cu Reflexologie Pasul 6
  1
  Lucrați punctele de reflexie ale aceluiași organ și glanda mâinilor și picioarelor. Localizați punctele de presiune exacte pe de o parte de hartă pentru dumneavoastră: bilă (sub degetul mic de la mâna stângă) organele digestive (sub zona plămânilor și piept în ambele mâini), vezica biliara (pad de mai jos a degetului mic al mâinii drepte) și glandele endocrine (mijlocul și baza degetelor de ambele mâini).
 • Imagine cu titlul Pierde Greutate cu Reflexologie Pasul 7
  2
  Aplicați o presiune mai puternică asupra punctelor reflexe ale mâinilor și apăsați profund, dar nu atât de adânc pentru a evita simțirea durerii.
 • Imaginea intitulară Pierde Greutate cu Reflexologie Pasul 8
  3
  Surround sau "slip" înainte în perioade de un minut, ca și cum ați fiți apăsați pe un tampon și menținând un contact permanent cu pielea. Reflexele din mâinile tale sunt situate într-o zonă mult mai mică decât picioarele tale, deci lucrează încet și metodic toate zonele potrivite.
 • sfaturi

  • Pierderea în greutate este mai rapidă și este mai ușor să vă mențineți greutatea ideală dacă dormiți cel puțin 7 ore pe zi.
  • Dacă v-ați decis să mergeți cu un medic specialist pentru a pierde în greutate cu reflexoterapia, în orice caz, vă puteți completa sesiunile cu auto-reflexologie de câteva ori pe săptămână. Reflexologul dvs. vă poate ajuta să creați un plan de ajutor intermediar în sesiuni. Acest lucru va varia în funcție de obiectivele dvs. de pierdere în greutate, starea corpului, nivelul de stres (care pot spune acum corpul sa retina grăsime), iar momentul în care ați fost de până la greutatea dorită.
  • Utilizarea reflexologiei pentru a pierde în greutate nu ar trebui să fie o înlocuire totală a altor inițiative de pierdere în greutate - aceasta ar trebui utilizată ca o completare.
  • Este recomandabil să dezvoltați un program de dietă și exerciții pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de scădere în greutate prin reflexologie.
  • De asemenea, puteți consulta o hartă a urechii pentru a găsi aceleași puncte reflexe care corespund sistemelor corpului dumneavoastră care vă vor ajuta să pierdeți în greutate.

  avertismente

  • Terapia Reflexoterapie nu este recomandat pentru persoanele care au următoarele condiții: tromboză venoasă profundă, tromboflebita, celulită la nivelul picioarelor sau a picioarelor, infecție acută cu febră mare, accident vascular cerebral si sarcina instabilă.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Harta de reflexologie a picioarelor
  • Harta reflexologică a mâinilor
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a ameliora durerea toracică cu reflexoterapiaCum de a ameliora durerea toracică cu reflexoterapia
  Cum să înveți despre reflexologieCum să înveți despre reflexologie
  Cum să vă ajutați familia să piardă în greutateCum să vă ajutați familia să piardă în greutate
  Cum să piardă în greutate în timpul nopțiiCum să piardă în greutate în timpul nopții
  Cum sa slabesti in 3 luniCum sa slabesti in 3 luni
  Cum să piardă în greutate practicând luptaCum să piardă în greutate practicând lupta
  Cum se face reflexologiaCum se face reflexologia
  Cum se citește harta de reflexologie a pavilionului auricularCum se citește harta de reflexologie a pavilionului auricular
  Cum să citești grafice de reflexologie pentru mâiniCum să citești grafice de reflexologie pentru mâini
  Cum să citiți o diagramă de reflexologie pentru picioareCum să citiți o diagramă de reflexologie pentru picioare
  » » Cum sa slabesti cu reflexoterapia

  © 2011—2020 ertare.com