Cum sa slabesti dupa sarcina

Pierderea greutății de sarcină poate fi dificilă pentru unele femei. Deși primele câteva kilograme se pierd singur în primele săptămâni de la naștere, greutatea rămasă poate provoca o anumită frustrare. Există mai multe lucruri pe care le puteți face pentru a accelera procesul și pentru ao face mai ușor.

pași

Metoda 1
Începeți o nouă rutină

Imagine intitulată Pierdeți greutatea copilului Pasul 1
1
Ia-o ușor. În primele șase săptămâni după naștere, nu trebuie să vă dietați sau să vă exerciți. Planificați să pierdeți greutatea treptat în următorul an înainte de a vă întoarce la greutatea pe care ați avut-o înainte de sarcină. Se pare că celebritățile se reîntorc la greutatea lor după câteva săptămâni, dar această schimbare imediată nu este realistă. De fapt, încercarea de a pierde imediat greutatea poate fi dăunătoare din mai multe motive.
 • Vă puteți deteriora mușchii, care sunt slabi de la naștere.
 • Dacă alăptați, restricționarea caloriilor poate face laptele mai puțin hrănit.
 • După naștere, aveți nevoie de multă energie pentru a satisface nevoile nou-născutului dvs. - limitarea caloriilor sau exercitarea prea curând vă va lăsa slăbit și obosit.
 • Imagine intitulată Pierdeți greutatea copilului Pasul 2
  2
  Luați în considerare beneficiile alăptării. Deși studiile se contrazic reciproc cu privire la faptul dacă alăptarea ajută femeile să piardă în greutate mai repede, poate ajuta în situația dvs. individuală. Dacă obțineți lapte în loc să alăptați, puteți beneficia în continuare de beneficii metabolice, deși studiile nu au încheiat încă nimic în acest sens.
 • Imagine intitulată Pierdeți greutatea copilului Pasul 3
  3
  Faceți exerciții ușoare după șase săptămâni. Când simțiți că sunteți gata (și medicul dumneavoastră vă autorizează), începeți să faceți plimbări cu copilul și faceți un exercițiu de lumină acasă. Exercițiile grele în sala de gimnastică pot fi dificile pentru corpul dvs., așa că vă concentrați asupra exercițiilor pe care simțiți că le puteți stăpâni și care nu vă epuizează prea mult.
 • Găsiți niște activități pentru copii care sunt distractive pentru el, precum și pentru tine, pentru a vă ajuta să faceți exerciții fizice. Aceasta ar putea include includerea copilului în cărucior în jurul blocului sau dansul cu copilul în brațe.
 • Simplul fapt de a vă purta copilul într-un cangur poate adăuga câteva kilograme, sporind efortul pe care îl utilizați pentru a merge și oferind o experiență minunată copilului dumneavoastră.
 • Metoda 2
  Întoarce-te în formă

  Imaginea intitulată Pierdeți greutatea copilului Pasul 4
  1
  Aveți grijă de aportul de gustări. Dacă sunteți obosit, poate fi ușor să luați tot ce este la îndemână. În loc să apucați o pungă de chipsuri sau o porție de înghețată, încercați să mâncați ceva mai sănătos, care este la fel de satisfăcător. Păstrați dulapul și frigiderul plin de alimente nutritive, astfel încât să nu mâncați ceva care vă poate inversa progresul.
  • Fructe, bastoane morcov, fulgi de ovaz si batoane de cereale, întregi de grâu biscuiti, branza si iaurt scăzut de grăsimi sunt relativ ușor de preparat, dar vă va lăsa mulțumit.
  • Dacă luați ceva timp pentru a împărți alimentele în porții în avans, acest lucru vă va ajuta atunci când nu aveți energia de a pregăti ceva.
 • Imaginea intitulată Pierdeți greutatea copilului Pasul 5
  2
  Așteptați când aveți nevoie. Poate fi dificil de a găsi timp pentru a lua un pui de somn, dar acest lucru va ajuta organismul dumneavoastră să se odihnească și vă va oferi mai multă energie în timpul vă va da pentru Ziua de asemenea, restul care aveți nevoie pentru a repara, inclusiv pierderea in greutate acumulate in timpul sarcinii. În plus, somnul atunci cand esti obosit ajuta la reducerea cantității de cortizol din sânge, acest lucru este hormonul de stres pe care o puteți împiedica pierderea în greutate.


 • Imagine intitulată Pierdeți greutatea copilului Pasul 6
  3
  Efectuați exerciții mai grele. După primele câteva luni, vă puteți întoarce la rutina exercițiilor. Poate că, la început, îți dai seama că ai pierdut starea fizică - fii răbdător cu tine în timp ce te întorci să ai un nivel de stare înainte de sarcină.
 • Încercați exerciții cardiovasculare, cum ar fi alergarea, înotul, ciclismul sau plimbarea de mai multe ori pe săptămână timp de o jumătate de oră.
 • Efectuați antrenamente ușoare de ridicare a greutății pentru a vă întări mușchii
 • Luați o clasă de aerobic concepută special pentru mame. Instructorul se va concentra pe zone "problemă" pentru a recâștiga corpul pe care l-ați avut înainte de sarcină.
 • Luați o clasă de yoga după naștere - vă puteți îmbunătăți tonusul muscular.
 • Imagine intitulată Loss Baby Weight Step 7
  4
  Găsiți un grup de asistență pentru mamele care tocmai au dat naștere. Aceasta ar putea fi o clasă pentru copil și mamă sau doar un grup distractiv de doamne din localitatea dvs. care se sprijină reciproc. Aceste femei vă pot ajuta să rămâneți motivați și să vă concentrați pe obiectivul de a pierde greutatea la sarcină.
 • Metoda 3
  Concentrați-vă pe zona stomacului

  Imaginea intitulului Pierdeți greutatea copilului Pasul 8
  1
  Executați corect exercițiile abdominale. În timpul sarcinii, mușchii exteriori ai abdomenului se întind pentru a da spațiu copilului în creștere. După ce se naște copilul, acești mușchi pot fi întinși și despărțiți, oferindu-vă stomacului un aspect slab al pielii. Pentru ca mușchii să revină la starea inițială, utilizați următoarele tehnici:
  • Pune-ți stomacul. Stați sau ridicați-vă cu umerii înapoi și concentrați-vă pe strângerea muschilor din stomac. Repetarea acestui exercițiu în timpul zilei vă va ajuta să vă întăriți mușchii în timp.
  • Faceți un efort mai mic folosind greutatea suplimentară. Țineți o gantere în fața dvs. în timp ce strângeți mușchii. De asemenea, puteți utiliza copilul ca greutate în plus.
  • Nu faceți abdomene. Făcând urâciuni poate provoca mușchilor să stea în afară, deoarece pune presiune în locul nepotrivit.
 • Imaginea intitulată Pierdeți greutatea copilului Pasul 9
  2
  Evitați să mâncați alimente care vă inflamă. Puteți face stomacul să arate mai flat, evitând alimentele sau băuturile care provoacă inflamație și fac ca stomacul să se extindă. Limitați utilizarea următoarelor substanțe atunci când doriți să pierdeți greutatea câștigată în timpul sarcinii:
 • Alimentele sărate: Sarea determină reținerea lichidului, astfel încât stați departe de gustări sărate precum alimentele prăjite și chipsurile.
 • Băuturi carbogazoase Soda, chiar și apa minerală, provoacă gaze și vă poate inflama burta.
 • Imaginea intitulată Pierdeți greutatea copilului Pasul 10
  3
  Bea multă apă Apa potabilă vă va ajuta să pierdeți greutatea lichidelor și să eliminați toxinele din sistemul dumneavoastră. Veți arăta mai subțire și vă veți simți mai sănătoși și mai energizați. Dacă beți 8 pahare de apă în timpul zilei, este dificil să încercați să beți ceai din plante și să mâncați fructe și legume întregi.
 • sfaturi

  • Discutați cu medicul dumneavoastră dacă aveți probleme cu pierderea în greutate după sarcină.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se face și se imprimă anunțuri de naștereCum se face și se imprimă anunțuri de naștere
  Cum să facem față pierderii unui iubitCum să facem față pierderii unui iubit
  Cum să vă mențineți greutatea actualăCum să vă mențineți greutatea actuală
  Cum se creează o rutină de exerciții postpartumCum se creează o rutină de exerciții postpartum
  Cum să hrăniți un miel de bebeluși cu o sticlăCum să hrăniți un miel de bebeluși cu o sticlă
  Cum să ai grijă de o adăpost mare de puiCum să ai grijă de o adăpost mare de pui
  Cum să măriți greutatea corespunzătoare în timpul sarciniiCum să măriți greutatea corespunzătoare în timpul sarcinii
  Cum sa slabesti in timpul sarciniiCum sa slabesti in timpul sarcinii
  Cum puteți calcula data livrăriiCum puteți calcula data livrării
  Cum să începeți controlul nașteriiCum să începeți controlul nașterii
  » » Cum sa slabesti dupa sarcina

  © 2011—2020 ertare.com