Cum să pierdem în greutate cu o curățare nutrițională

O curățare nutrițională asigură o nutriție calitativă organelor corpului, astfel încât acestea să poată funcționa în mod natural și astfel încât să poată elimina substanțele nocive care sunt înconjurate de țesutul gras. Este o strategie sistemică care acoperă întregul corp și funcționează la nivel celular.

pași

Imaginea intitulată Pierderea în greutate cu curățare nutritivă Pasul 1
1
Context. Atunci când corpul este saturat cu toxine din mediul înconjurător, de exemplu fum, vapori, substanțe chimice de curățare, pesticide utilizate în alimente etc., este foarte probabil că acesta nu poate fi eliminat. În acest caz, corpul reacționează natural și se protejează, înconjurând toxinele cu țesut gras. Metabolismul poate fi redus din cauza excesului de toxine.
 • Imaginea intitulată Pierderea în greutate cu curățare nutritivă Pasul 2
  2
  Organismul are nevoie de mai mult de 200 de substanțe nutritive esențiale, enzime și proteine. Aceste substanțe nutritive esențiale ajută la funcționarea normală a sistemului limfatic, a sistemului cardiovascular, a sistemului de eliminare și a sistemului circulator. Adică, curăță toxinele nedorite.
 • Imaginea intitulată Pierderea în greutate cu curățare nutritivă Pasul 3
  3
  Curățarea este susținută direct cu o alimentație bună, de aceea avem nevoie de o curățare nutrițională. Nu depinde de o curățare fizică (cum ar fi țevi, furtunuri etc.), care pot fi neplăcute. Nici nu solicită abstinența de la toxine, asociate de obicei cu un proces de detoxifiere. Curățarea nutrițională recunoaște nevoile organismului, în special cele ale proceselor de eliminare.
 • Imaginea intitulată Pierderea în greutate cu curățare nutritivă Pasul 4


  4
  O alimentație bună provine din surse alimentare concentrate, cum ar fi superfoods. Sucurile sunt un exemplu bun, preferabil dacă sunt organice. Sistemele complete de curățare nutritivă sunt disponibile la dispoziția consumatorului. Masele nutritive concentrate reduc cantitatea de consum, comparativ cu mesele normale, care de multe ori nu pot fi eliminate de organism.
 • Imaginea intitulată Pierderea în greutate cu curățare nutritivă Pasul 5
  5
  Analizați deficiențele nutrienților naturali pe care le are corpul dumneavoastră. Un nutriționist vă poate ajuta în această privință. Ca și în cazul temperaturii corporale, dacă nivelele nutriționale nu sunt normale, corpul dumneavoastră nu va fi normal.
 • Imaginea intitulată Pierderea în greutate cu curățare nutritivă Pasul 6
  6
  Pe scurt, înlocuiți alimentele alimentate cu toxine sau alimentele junk cu concentrate super-alimente. Aceasta va restabili și va consolida funcțiile normale de curățare a corpului.
 • sfaturi

  • Ajutați organismul să elimine toxinele, reducându-și consumul. Minimizați expunerea dumneavoastră la toxine de mediu.
  • Unele terenuri au o deficiență de anumite minerale. O dietă americană tipică nu poate conține un tip de minerale, în timp ce o dietă australiană nu poate conține un alt mineral. Examinați-vă corpul pentru a determina substanțele nutritive pe care nu le primiți. Multe minerale depind de alte componente pentru absorbția sau utilizarea lor.
  • Grupul de lucru pentru mediu este un site excelent care discută toxine de mediu și cum să le evite.

  avertismente

  • Este probabil ca o dietă echilibrată să nu furnizeze o nutriție completă. Unele legume conțin până la 50 de ori mai puțină valoare nutritivă, comparativ cu 50 de ani în urmă.
  • Unele produse de curățare se concentrează pe anumite locuri sau sisteme ale corpului, cum ar fi un agent de curățare a colonului. Acestea sunt benefice, dar nu ar trebui să neglijăm alte sisteme ale corpului.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se șterge fișierele de restaurare a sistemuluiCum se șterge fișierele de restaurare a sistemului
  Cum se detoxifică pieleaCum se detoxifică pielea
  Cum sa alegi si sa folosesti servetele de curatareCum sa alegi si sa folosesti servetele de curatare
  Cum sa faci creme de curatare pentru aromoterapia pieliiCum sa faci creme de curatare pentru aromoterapia pielii
  Cum sa faci parul curat numaiCum sa faci parul curat numai
  Cum se face ceai de ardei iuteCum se face ceai de ardei iute
  Cum să obțineți toți nutrienții ca vegetarieniCum să obțineți toți nutrienții ca vegetarieni
  Cum de a crește mobilitatea spermeiCum de a crește mobilitatea spermei
  Cum de a crește nivelul de glutation naturalCum de a crește nivelul de glutation natural
  Cum să înțelegeți curățarea renală rapidăCum să înțelegeți curățarea renală rapidă
  » » Cum să pierdem în greutate cu o curățare nutrițională

  © 2011—2020 ertare.com