Cum sa slabiti apa potabila

Bea o mulțime de apă poate fi un instrument util într-un arsenal de diete pentru a pierde în greutate. Ajută la creșterea metabolismului, suprimarea apetitului și ajută la eliminarea greutății datorate retenției de lichide. Noțiuni de bază la recomandat 8 la 10 pahare pe zi poate fi dificil, dar cu o decizie fermă, veți fi în curând pe apă pentru a pierde in greutate.

pași

Metoda 1
Creșteți consumul de apă

Imagine cu denumirea Scădere în greutate cu apă Pasul 1
1
Bea apă în timpul zilei. Apa potabilă în timpul zilei vă poate ajuta să vă simțiți plini fără a fi nevoie să consumați băuturi cum ar fi lapte, ceai cu lapte, sucuri sau gustări calorice, care vă vor face să câștigați mai multă greutate. De asemenea, poți mânca mai puțin după o gustare, pentru că deja vei avea senzația de plenitudine. Consumul de calorii mai puțin zilnic vă poate ajuta să accelerați scăderea în greutate.
 • Dacă nu vă place să beți apă, încercați apa aromatizată. Cumpărați pachete aromate fără calorii, astfel încât apa să aibă o aromă mai bună.
 • Pentru mai multe sugestii pentru a vă bucura de mai multă apă, citiți articolul "Cum sa apreciezi gustul apei".
 • Programați o alarmă care vă amintește să beți apă în timpul zilei. Deci, nu veți uita să o faceți. De asemenea, alarma vă va ajuta să vă obișnuiți să o beți mai regulat.
 • Aveți apă mereu la îndemână. Aveți întotdeauna o sticlă de apă împreună cu dvs. pentru a vă ușura să beți mai multă apă. Cumpărați-vă o sticlă și luați-o împreună cu dvs. atunci când vă aflați acasă, la serviciu sau în treburile de zi cu zi.
 • Imagine cu denumirea Scădere în greutate cu apă Pasul 2
  2
  Beți un pahar cu apă înainte de fiecare masă. Sentimentul de sațietate vă va ajuta să mâncați mai puțin, ceea ce va consuma mai puține calorii pentru a pierde în greutate mai eficient.
 • Nu uitați să controlați dimensiunea porțiunilor ca aportul de calorii. Apa nu anulează o dietă nesănătoasă.
  Beți un pahar plin cu apă înainte, în timpul și după masă pentru a ajuta digestia și a accelera pierderea în greutate. Apa ajută organismul să spargă alimentele și să-i absoarbă substanțele nutritive.
 • Imagine cu denumirea Scădere în greutate cu apă Pasul 3
  3
  Schimbați băuturile zaharoase pentru apă. În loc să beți băuturi răcoritoare, băuturi alcoolice, băuturi răcoritoare sau băuturi bogate în calorii, optați pentru un pahar sau o sticlă de apă. Schimbarea unei băuturi cu conținut caloric ridicat la o valoare calorică zero vă va economisi sute de calorii pe zi, ceea ce vă va ajuta în căutarea pierderii în greutate.
 • Imaginea intitulata Pierde Greutate cu Apa Pasul 4
  4
  Ea este egală cu consumul de alcool cu ​​un consum egal de apă. Ecuarea consumului acestor lichide nu este considerată ca aport zilnic de apă. Apa pe care o bei în acest scop trebuie să fie separată de obiectivul dvs. zilnic de apă.
 • Imaginea intitulata Pierde Greutate cu Apa Pasul 5
  5
  Beți apă și reduceți aportul de sare pentru a pierde în greutate din cauza retenției de lichide. Reducerea cantității de sare dietetică vă poate ajuta să pierdeți greutatea prin retenția de lichide rapid, mai ales atunci când este combinată cu un aport zilnic de apă mai mare.
 • Încercați alte arome și condimente în loc de sare pentru a aroma mâncarea. Ierburile proaspete sau usturoiul nu au efecte negative asupra sănătății și pot fi folosite pentru a aroma multor alimente.
 • Dacă o marcă oferă o opțiune de sodiu scăzută, optează pentru aceasta. Aceasta este o modalitate ușoară de a vă bucura de alimentele pe care le iubiți fără sarea inutilă.
 • Conținutul de sodiu nu este întotdeauna evident, verificați întotdeauna eticheta nutrițională. Legumele conservate și congelate sunt bogate în sare, la fel ca cele mai multe feluri de mâncare din restaurante.
  În prezent, multe restaurante publică informații nutriționale pe Internet, astfel încât să puteți verifica înainte de a le comanda.
 • Metoda 2
  Incearca o dieta de detoxifiere cu apa

  Imaginea intitulata Pierde Greutate cu Apa Pasul 6
  1
  Încercați o dietă scurtă de detoxifiere axată pe consumul de apă aromatizată cu legume și fructe. Cumpărați niște legume și fructe pentru a aroma apă, de exemplu: castraveți, pepene galben, căpșuni, frunze de menta și alte plante medicinale, diverse citrice, mere și ananas.
  • Luați în considerare cumpărarea ochelarilor cu un capac în care pot fi introduse paiete. Puteți face ape diferite în același timp și le puteți păstra în frigider.
  • Legumele și fructele trebuie să fie cât se poate de proaspete, precum și apă. Dacă fructele și legumele încep să piardă prospețimea, aruncați-le și schimbați-le.
 • Imaginea intitulata Pierde Greutate cu Apa Pasul 7
  2
  Decideți cât timp doriți să faceți dieta pentru detoxifiere. A face o dieta ca aceasta pentru o lungă perioadă de timp va avea efecte negative asupra sănătății dumneavoastră,
  Consultați-vă medicul despre posibile probleme de sănătate înainte de a începe această dietă
  deoarece organismul dumneavoastră nu va primi toate substanțele nutritive pe care le primește în mod normal, cum ar fi fibrele și proteinele. Cel mai bine este să o faceți o săptămână sau mai puțin.
 • Dacă aveți restricții dietetice, această dietă ar putea să nu fie recomandabilă să pierdeți în greutate în cazul dumneavoastră.
 • Dacă vă simțiți obosit sau excesiv de amețit, opriți-vă și reveniți la obiceiurile alimentare obișnuite. Sănătatea dvs. generală este mai importantă decât pierderea rapidă a greutății.
 • Imagine cu denumirea Scădere în greutate cu apă Pasul 8
  3
  Puneți fructele și legumele tocate în apă și păstrați-le la frigider pentru câteva ore. Puteți face o cană de un tip de apă care vă place,
  Fructele și legumele pot să putrezească sau să fermenteze după trei zile.
  sau pahare separate de mai multe combinații diferite. Experimentați și căutați combinațiile de arome care vă plac cel mai mult.
 • Asigurați-vă că nu adăugați zahăr sau alți îndulcitori, indiferent cât de tentant este. Dacă doriți să adăugați diferite condimente cum ar fi scorțișoară sau nucșoară, perfectă. Evitați tot ceea ce promovează retenția de lichide, cum ar fi sodiul, sau care conține calorii.
 • Tăiați cojile fructelor citrice pentru a evita aromele amare.
 • Nu consumați apă mai mult de 3 zile, deoarece fructele și legumele pot să putrezească și să fermenteze în apă. Cel mai bine este păstrarea în frigider, dar poate fi păstrată la temperatura camerei timp de maxim 1 zi.
 • Imaginea intitulată Pierderea în greutate cu apă Pasul 9
  4
  Beți cel puțin cantitatea recomandată de 2 litri de apă pe zi. Nu luați totul într-o singură gură, mai degrabă, beți un pahar de apă după altul în cursul a 9-10 pauze de apă. Acest lucru servește la restabilirea apei pierdute în timpul zilei. Beți mai mult dacă puteți, dar amintiți-vă că 2 litri (64 oz) sunt minime.
 • Poate că este mai bine să o faceți pentru o perioadă de timp diferită de muncă și alte obligații, astfel încât să vă puteți concentra pe consumul de apă proaspătă cât mai mult posibil. Dacă nu puteți să faceți acest lucru, încercați dieta în weekend, când sunteți mult timp acasă.
 • În acest timp, veți dori să mergeți frecvent la baie. Rămâi lângă o baie, astfel încât să nu trebuiască să fugi pentru unul atunci când simți asta.
 • Imagine cu denumirea Scădere în greutate cu apă Pasul 10
  5
  Consumați alimente bogate în apă în timpul dietei. Când mâncați, căutați alimente bogate în conținut de apă, cum ar fi fructele și legumele de mai jos: pepene verde, căpșuni, dovlecei, piersici, roșii, conopidă, ananas, vinete sau broccoli. Dacă trebuie să mâncați carne, optați pentru carne slabă cum ar fi pui sau curcan în loc de carne roșie sau de carne de porc.
 • Combină o dietă cu conținut scăzut de calorii și o dietă cu apă. Consumul de ½ litru de apă înainte de fiecare masă și limitarea aportului caloric zilnic (1 200 pentru femei și 1 500 pentru bărbați) poate accelera pierderea în greutate și poate contribui la menținerea greutății pierdute cu succes până la 1 an.
 • Imagine cu denumirea Scădere în greutate cu apă Pasul 11
  6


  Amintiți-vă că aceasta nu este o soluție pe termen lung. În timp ce această dietă vă poate ajuta să pierdeți rapid greutatea, dacă stilul dvs. de viață general nu promovează o viață sănătoasă, cel mai probabil veți reveni în greutate.
 • Metoda 3
  Faceți apă rapidă

  Imagine cu denumirea Scădere în greutate cu apă Pasul 12
  1
  Decideți cât timp doriți să repetați. De obicei, câteva zile este cel mai bun. Dacă credeți că nu puteți rezista atât de mult, încercați mai întâi un post de 24 de ore. Dacă la sfârșitul a 24 de ore simți că poți continua, fii liber să faci asta.
  • Amintiți-vă că aceasta este o metodă temporară pentru a încerca să pierdeți rapid greutatea. Dacă nu reușiți să terminați totul, nu este nimic în neregulă cu anularea acestuia și reluarea obiceiurilor alimentare normale.
  • Postul intermitent. Faceți un scurt timp și încercați din nou după câteva săptămâni sau o lună.
 • Imagine cu denumirea Scădere în greutate cu apă Pasul 13
  2
  Consultați medicul. Nu trebuie să faceți acest lucru rapid dacă aveți restricții legate de alimentație sau sănătate care vă pun în pericol starea de bine. Nu merită Gândiți-vă la alte modalități de a pierde în greutate dacă nu puteți repede.
 • Dacă nu puteți face o repetare rapidă, încercați să înlocuiți 1 sau 2 mese cu apă și să luați cina cu un conținut scăzut de calorii, pentru a accelera pierderea în greutate.
 • Nu luați niciodată apă rapidă dacă suferiți de diabet sau dacă alăptați.
  Vă avertizăm că această dietă poate avea unele efecte prelungite din cauza lipsei de proteine ​​și fibre pe durata acesteia. Acest lucru vă poate lăsa cu niveluri scăzute de energie și sănătate intestinală slabă. Țineți cont de acest lucru înainte de a începe postul.
 • Imagine cu denumirea Scădere în greutate cu apă Pasul 14
  3
  Mâncați ușor timp de câteva zile pentru a vă pregăti corpul pentru post. Creșteți consumul de apă, fructe și legume și mâncați numai carne slabă și orez brun.
 • Evitați să adăugați sare la alimente, deoarece vă ajută să rețineți apa în loc să o eliminați, ceea ce nu doriți.
 • Imagine cu denumirea Scădere în greutate cu apă Pasul 15
  4
  Nu face exerciții. În timp ce dorința dvs. este să pierdeți greutatea și exercițiile fizice să fie excelente pentru ao realiza, evitați să o faceți în timpul postului, dar va fi prea obositoare pentru ca organismul să-și petreacă energia și să-și piardă lichidele prin transpirație.
 • Imaginea intitulată Pierderea în greutate cu apă Pasul 16
  5
  Începeți postul Beți doar apă pentru micul dejun, prânz, cină și pe tot parcursul zilei când vă e foame. Acordați atenție corpului în timpul postului. Vedeți ce vă face foame Dacă vă simțiți amețit, beți ceva ceai sau apă carbogazoasă pentru a vă calma corpul și pentru a vă reface.
 • În timpul repede puteți face și 15 minute de meditație. Concentrați-vă pe bunăstarea emoțională și clarificați-vă mintea de gânduri și sentimente nedorite. citit aceasta Articol dacă doriți mai multe sfaturi pentru a medita.
 • Luați în considerare administrarea de suplimente pe bază de plante sau găsirea unui aditiv sigur pentru apă pentru a echilibra electroliții. In timp ce post apa nu permite îndulcitor sau a produselor alimentare în timpul punerii în aplicare, se recomandă suplimente de prune sau săruri naturale pentru a preveni intoxicatia cu apa.
 • Imagine cu denumirea Scădere în greutate cu apă Pasul 17
  6
  Introduceți alimente moi în dieta dvs. Încearcă să mănânci înainte de post, astfel încât corpul tău să se recupereze treptat. Mancati fructe si legume crude, carne slaba, orez brun si pastrati aportul de apa.
 • Recuperarea câtorva kilograme după repaus alimentar este normal, deoarece o mare parte din pierderea în greutate va fi masa musculară.
  Chiar dacă vă creșteți greutatea din nou, nu vă descurajați și nu vă simțiți că postul nu a ajutat. Păstrați alte obiceiuri sănătoase, cum ar fi o dietă mai bună și exerciții regulate pentru a menține greutatea.
 • Metoda 4
  Alte soluții pentru a pierde în greutate

  Imagine cu denumirea Scădere în greutate cu apă Pasul 18
  1
  Încercați dieta ceai verde. Pentru a face aceasta, trebuie să bea un pahar de 200 ml (8 oz) de ceai verde cald sau rece de 4 ori pe zi: tocmai te ridica din pat și înainte de fiecare masă. Ceaiul ajută la stimularea antioxidanților în organism și vă ajută să vă simțiți sățiți înainte de mese, astfel încât veți mânca mai puțin.
  • Bea mai mult ceai în loc să mănânce o gustare. Creșterea lichidelor vă va ajuta să pierdeți greutatea și să nu consumați atât de multe calorii din alimente.
  • Păstrați apă potabilă în timpul zilei. Ceaiul verde te poate deshidrata. Pentru a evita acest lucru, beți cantitatea normală de apă împreună cu ceaiul.
 • Imagine cu denumirea Pierde Greutate cu Apă Pasul 19
  2
  Încearcă o dietă de sucuri. Această dietă este excelentă și ușor de consumat mai multe fructe și legume. Căutați un blender bun care lasă hrana cu o coajă de coajă. Puteți alege să beți sucuri pe durata dietei sau doar să înlocuiți câteva mese cu un shake sănătos (mic dejun sau prânz). Încercați să mențineți această dietă timp de maxim 1 săptămână.
 • Asigurați-vă că nu vă concentrați numai pe fructe, ci și pe legume. Sunt recomandate legume cu frunze verzi, cum ar fi șuncă și spanac. Dacă nu doriți un suc de legume numai, adăugați ananas pentru al îndulci.
 • Ia o cină sănătoasă de legume crude și de carne slabă. Va fi contraproductiv să vă oferim o chef de mâncare nesănătoasă în acest moment al zilei.
 • Dacă găsiți că este foame, bea mai mult suc, apă sau să mănânce o gustare cum ar fi migdale sau fructe uscate pentru a ușura apetitul.
 • Imaginea intitulată Pierderea în greutate cu apă Pasul 20
  3
  Includeți alimente curate în dieta dvs. Ne referim în principal la alimentele neprelucrate, fără conservanți și aditivi. Include legume, fructe și alimente ecologice proaspete și evită totul artificial, cum ar fi îndulcitori și coloranți. Astfel veți avea garanția de a mânca alimente în cea mai naturală stare, care va fi cea mai sănătoasă pentru dumneavoastră.
 • Citiți întotdeauna eticheta pentru a vedea ingredientele. Dacă nu puteți pronunța ceva, căutați-l pe Internet. Poate este un termen tehnic pentru ceva cunoscut și inofensiv. Dacă lista ingredientelor are prea multe nume pe care nu le recunoașteți, evitați să cumpărați produsul.
 • Cumpărați pe piețe sau producători tradiționali. Acestea sunt cele mai bune locuri pentru a găsi mâncare în starea ei cea mai naturală.
 • Dezvoltați-vă propriul mâncare. Nu este nimic mai organic decât ceea ce este cultivat într-o livadă. Încercați să faceți o grădină în casa dvs. pentru a controla ceea ce intră în corpul vostru.
 • Faceți-vă singuri lucrurile. Căutarea unor rețete, cum ar fi pansamente pentru salată, înghețată sau chiar alimente pentru copii, vă va ajuta să aflați exact ce mănâncă familia ta.
 • Imagine cu denumirea Scădere în greutate cu apă Pasul 21
  4
  Faceți schimbări în stilul dvs. de viață, care promovează un trai sănătos. Exercitiile fizice si mancatul sanatos sunt cheile pentru a pierde in greutate si a tine-l la indemana. Discutați cu medicul dumneavoastră sau mergeți la un nutriționist pentru a vă ajuta să învățați greșelile pe care le-ați putea face și să pregătiți un plan de sănătate pe care îl puteți întâlni.
 • Evitați dietele cu fulgere, deoarece acestea vă vor oferi numai rezultate temporare. Cel mai bine este să adoptați obiceiuri sănătoase pe termen lung.
 • Fiți răbdători cu pierderea în greutate. Pierderea mult mai rapidă nu înseamnă că va dura mult timp. Concentrați-vă mai mult pe a avea un stil de viață sănătos decât pe pierderea rapidă a greutății.
 • sfaturi

  • Creșterea consumului de apă sau dieta cu apă va fi mai eficientă în reducerea greutății atunci când este combinată cu o dietă sănătoasă și echilibrată și un plan de exerciții fizice.
  • Dacă nu, puteți face o dietă cu apă în care consumul de apă este semnificativ crescut, dar nu include exerciții sau modificări dietetice pentru a pierde în greutate. În timp ce aceste diete pot fi riscante dacă nu aveți o cantitate suficientă de minerale și electroliți, ele sunt de obicei ușor de urmărit. Unii pierd greutate considerabil.
  • Studiile au arătat că creșterea relativă și absolută a cantității de apă consumată în fiecare zi poate îmbunătăți rezultatele pierderii în greutate în rândul persoanelor care efectuează o dietă. Încercați să creșteți aportul zilnic de apă pentru a fi egal cu sau ușor mai mare decât valorile zilnice recomandate. Ceea ce este recomandat de obicei pentru bărbații adulți este de 3,5 litri și de 2,5 litri pentru femei adulte, din toate sursele (apă potabilă, alte băuturi și alimente).
  • Dacă sunteți un atlet de rezistență, adresați-vă unui profesionist cantitatea potrivită de băut în timpul exercițiului. El sau ea vă poate recomanda să alterați apă cu băuturi sportive cu electroliți.

  avertismente

  • Creșterea aportului de lichide poate, de asemenea, să vă facă să doriți să mergeți mai mult la baie, deci planificați accesul regulat.
  • Este posibil să beți prea multă apă, ceea ce poate provoca un dezechilibru electrolitic, afectarea rinichiului și chiar moartea. Nu beți exces de apă sau nu înlocuiți mesele fără consumul atent de electroliți.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa mananci foarte multCum sa mananci foarte mult
  Cum sa faci mai multa distractie apa potabilaCum sa faci mai multa distractie apa potabila
  Cum să câștigi greutate dacă ai intoleranță la lactozăCum să câștigi greutate dacă ai intoleranță la lactoză
  Cum să câștigi rapid greutate (pentru femei)Cum să câștigi rapid greutate (pentru femei)
  Cum să vă măriți consumul de caloriiCum să vă măriți consumul de calorii
  Cum să pierdeți 1 kilogram pe săptămânăCum să pierdeți 1 kilogram pe săptămână
  Cum sa slabesti in 3 luniCum sa slabesti in 3 luni
  Cum sa slabesti prin consumul de cacaoCum sa slabesti prin consumul de cacao
  Cum să piardă în greutate practicând luptaCum să piardă în greutate practicând lupta
  Cum să alegi înlocuitorii de masăCum să alegi înlocuitorii de masă
  » » Cum sa slabiti apa potabila

  © 2011—2020 ertare.com