Cum de a pierde in greutate cu dieta de a pierde pentru a castiga

Dieta de a pierde pentru a câștiga nu are nici un truc - veți pierde în greutate prin schimbarea dieta dumneavoastră și de a conduce un regim intens exercițiu. Aceste sfaturi vă vor ajuta să reușiți în timp ce vă depuneți la dieta pierderii pentru a câștiga.

pași

Metoda 1
Găsiți-vă motivația

Fiecare persoană are motive unice de a pierde în greutate. Înainte de a începe această dietă, gândiți-vă de ce doriți să fiți mai subțiri. Când aveți dificultăți în timpul procesului, amintiți-vă motivele pentru care ați pierdut în greutate.

Imaginea intitulata Pierde Greutate pe cea mai mare pierdere Dieta Pasul 1
1
Pierderea în greutate vă va ajuta să fiți mai sănătoși. Mulți oameni aleg să piardă în greutate pentru a-și îmbunătăți sănătatea și pentru a preveni mai târziu bolile grave. Unele boli care au o mare corelație cu obezitatea includ:
 • Afecțiuni cardiace Excesul de greutate crește riscul de hipertensiune arterială, care poate duce la un atac de cord, în plus față de nivelurile anormale de colesterol din sânge. Boala cardiacă este principala cauză a decesului la bărbați și femei în Statele Unite.
 • Diabetul de tip 2 fiind stilul de viață sedentar și excesul de greutate poate duce vă pentru a dezvolta diabet zaharat de tip 2 dacă nu este controlată, această tulburare poate provoca boli de inima, boli de rinichi si orbire.
 • Cancer. Barbatii supraponderali au un risc de 33% mai mare de a muri de cancer, iar femeile supraponderale au un risc de 55% mai mare. La barbatii supraponderali au tendinta de a dezvolta prostata si colorectal tipuri de cancer, in timp ce femeile supraponderale cancer de vezica biliara, de san si sistemul de reproducere este prezentat.
 • Osteoartrita. Excesul de greutate poate crește uzura articulațiilor, ceea ce agravează durerea și debilitația asociată cu osteoartrita.
 • Sleep apnea Pe lângă faptul că provoacă obiceiuri proaste de somn și oboseală în timpul zilei, apneea de somn este un factor de risc pentru alte boli mai grave.
 • Imaginea intitulata Pierde Greutate pe cea mai mare pierdere dieta Pasul 2
  2
  Exercițiul și o alimentație bună vă vor îmbunătăți aspectul fizic. Pierderea in greutate va va ajuta sa imbunatatiti modul in care aratati, dar va trebui, de asemenea, sa acceptati cum aratati acum. Cumpărați diferite haine, făcând o nouă tunsoare și un machiaj nou vă poate ajuta să vă simțiți atrăgători de acum încolo.
 • Imaginea intitulata Pierde Greutate pe cea mai mare pierdere Dieta Pasul 3
  3
  Pierderea în greutate vă va ajuta să vă uitați mai bine la haine. Excesul de greutate vă limitează opțiunile de a purta haine la modă. Când sunteți mai subțire, veți purta haine cum ar fi un costum de baie, un neglijen sau o jachetă sport cu mai multă încredere.
 • Imaginea intitulata Pierde Greutate pe cea mai mare pierdere Dieta Pasul 4
  4
  Exercitarea pentru a pierde in greutate va imbunatati conditia fizica. Când sunteți în formă, vă veți simți atletic și corpul dvs. va arde grăsime și va construi muschii mai eficient. Încrederea și stima de sine se vor îmbunătăți pentru că vă simțiți încrezători în aspectul dvs.
 • Imaginea intitulată Pierderea în greutate pe cea mai mare pierdere dieta Pasul 5
  5
  Schimbarea relației cu alimentele vă va ajuta să vă simțiți normal deoarece viața voastră nu se va învârti în jurul hranei. În loc să folosiți alimente pentru a vă medicina împotriva stresului și emoțiilor, veți dezvolta obiceiuri mai sănătoase. Când mâncați mai mult ocazional, puteți exercita pentru a scăpa de greutate.
 • Imaginea intitulata Pierde Greutate pe cea mai mare pierdere Dieta Pasul 6
  6
  Pierderea in greutate poate imbunatati relatiile. Când vă simțiți încrezători cu aspectul dvs., vă puteți simți mai încrezători atunci când vă întâlniți și intimitatea. De asemenea, vă puteți simți mai confortabil în setările sociale, ceea ce vă va ajuta să fiți mai fericiți și mai activi din punct de vedere social.
 • Imaginea intitulată Pierderea în greutate pe cea mai mare pierdere dieta Pasul 7
  7
  O greutate sanatoasa va creste stima de sine si increderea. Văzându-vă bine vă va ajuta să vă simțiți bine despre voi înșivă, ceea ce vă va ajuta să vă atingeți mai mult obiectivele în viață.
 • Metoda 2
  Obțineți echipamentul de bază

  Dieta de a pierde pentru a câștiga necesită câteva instrumente simple. Înainte de a începe dieta, asigurați-vă că ați cumpărat lucrurile de care aveți nevoie, astfel încât să fiți bine pregătiți pentru a începe procesul.

  Imaginea intitulata Pierde Greutate pe cea mai mare pierdere dieta Pasul 8
  1
  Cumpărați un ghid pentru a număra calorii. Alegeți o carte prietenoasă pentru a vă ajuta să aflați cât de multe calorii au alimentele dvs., mai ales atunci când mergeți la restaurante. Puteți găsi, de asemenea, o mulțime de informații calorice online.
 • Imaginea intitulată Pierderea în greutate pe cea mai mare pierdere dieta Pasul 9
  2
  Investește într-o scară pentru mâncare, cupe și linguri de măsurare. Aceste instrumente vă vor ajuta să aflați proporția și mărimea sănătoasă pentru a vă controla porțiunile.
 • Imaginea intitulata Pierderea in greutate pe cea mai mare pierdere dieta Pasul 10
  3
  Cumpărați un notebook pentru a fi folosit ca jurnal de produse alimentare sau pentru a descărca o aplicație pentru telefonul dvs. mobil pentru a urmări aportul de alimente. Cumpărați ceva ce puteți purta în geantă sau în buzunar. Oamenii care urmăresc ce mănâncă au mai mult succes în ceea ce privește scăderea în greutate.
 • Metoda 3
  Urmați planul  Dieta de a pierde pentru a câștiga este de a mânca alimente sănătoase, să se angajeze să-și exercite și să sprijine pe alții care trec prin aceleași lucruri. Veți avea nevoie, de asemenea, să lucrați pentru a schimba obiceiurile care te-au făcut să câștigi greutate.

  Imaginea intitulata Pierderea in greutate pe cea mai mare pierdere dieta Pasul 11
  1
  Mănâncă să piardă în greutate. Urmați programul de mâncare Lose to Win și planurile de masă pentru o nutriție adecvată, porțiuni corespunzătoare și mai puțină foame.
 • Imaginea intitulata Pierderea in greutate pe cea mai mare pierdere dieta Pasul 12
  2
  Urmați planul de exerciții fizice. Angajarea la formarea cardio și puterea vă va ajuta să ardeți grăsime și să creați mușchii, astfel încât să puteți simți și vedea mai bine.
 • Imaginea intitulată Pierderea în greutate pe cea mai mare pierdere a dietei Pasul 13
  3
  Dezvoltați obiceiurile câștigătoare. Sfatul persoanelor care și-au atins obiectivele de scădere în greutate vă va ajuta să eliminați obiceiurile proaste și să le înlocuiți cu obiceiuri noi și sănătoase.
 • Imaginea intitulată Pierderea în greutate pe cea mai mare pierdere a dietei Pasul 14
  4
  Începeți o provocare pentru a pierde în greutate. Provocați-vă prietenilor, familiei și colegilor să vedeți cine poate pierde cel mai mare procent din greutatea corporală. Spiritul competitiv combinat cu sprijinul altor persoane vă va ajuta să reușiți.
 • Imaginea intitulata Pierde Greutate pe cea mai mare pierdere Dieta Pasul 15
  5
  Du-te la o tabără Loser to Win. Văd că este o investiție pentru viitorul tău. Puteți alege între trei scenarii frumoase și vă puteți oferi o săptămână de învățare intensă, mâncare excelentă și activități excelente.
 • Metoda 4
  Păstrați greutatea

  După ce ați depus atât de mult efort în scopul dvs., doriți să vă asigurați că nu vă întoarceți la obiceiurile nesănătoase pe care le-ați avut. Urmați acești pași pentru a vă menține greutatea după ce ați finalizat dieta pierderii pentru a câștiga.

  Imagine intitulată Pierdeți greutatea pe cea mai mare pierdere dieta Pasul 16
  1
  Luați o dietă disciplinată. Păstrați calorii scăzute, evitați carbohidrații și zaharurile rafinate, mâncați porții mai mici și încorporați fructe și legume. De asemenea, asigurați-vă că mâncați de 4 până la 6 ori pe zi pentru a vă menține metabolismul activat.
 • Imaginea intitulata Pierderea in greutate pe cea mai mare pierdere a dietei Pasul 17
  2
  Fii realist Nu vă așteptați să nu mai mâncați niciodată lucrurile care vă plac pentru tot restul vieții. Includeți premii în planul zilnic de calorii sau cumpărați-le cu mai mult exercițiu pentru a arde caloriile a doua zi.
 • Imaginea intitulată Pierderea în greutate pe cea mai mare pierdere a dietei Pasul 18
  3
  El rămâne angajat în acest exercițiu. Pierderea la câștigarea concurenților și-au menținut pierderea în greutate prin exerciții de 3 până la 6 ori pe săptămână, de la 60 la 90 de minute pe antrenament. De asemenea, își schimbă rutina, astfel încât corpurile lor să nu se obișnuiască cu una.
 • Imaginea intitulata Pierde Greutate pe cea mai mare pierdere dieta Pasul 19
  4
  Fii responsabil pentru tine. Păstrați un jurnal de produse alimentare, cântăriți în fiecare săptămână și păstrați fotografii când ați fost supraponderali. Aceste mementouri vă vor ține la curent și vă vor ajuta să rămâneți motivați să mențineți greutatea pe care ați muncit-o atât de greu pentru a le atinge.
 • sfaturi

  • Asigurați-vă că cumpărați haine noi în timpul pierderii în greutate, în loc să așteptați până când ajungeți la greutatea țintă. Noile haine vă vor aduce complimente și vă vor ajuta să vă ridicați moralul.
  • Planificați-vă și pregătiți mesele înainte de timp. Când aveți un plan, este mai puțin probabil să mâncați prea mult.
  • În loc să vă răsplătiți cu mâncare, încercați un premiu diferit. O manichiură, un masaj sau o baie cu bule vă va ajuta să vă simțiți bine fără să vă sabotați dieta.
  • Obțineți asistență online. Puteți să vă alăturați clubului Loser pentru a câștiga sau să vă înscrieți echipa pentru Loser pentru a câștiga Liga. Conectarea cu alte persoane care se află în aceeași dietă și programul de exerciții în care vă aflați vă va ajuta să rămâneți motivați.

  avertismente

  • Dacă începeți să câștigați din nou greutate, porniți din nou programul. Nu lăsați problema să crească.
  • Limitați consumul de alcool. Alcoolul are calorii și tinde să vă afecteze judecata, ceea ce ar putea duce la supraalimentarea.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Un ghid pentru numărarea caloriilor
  • Scară pentru mâncare
  • Cupe de măsurare
  • Linguri de măsurare
  • Aplicație portabilă pentru notebook sau telefon mobil pentru a fi folosită ca jurnal de produse alimentare
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci cainii sa creasca o greutate sanatoasaCum sa faci cainii sa creasca o greutate sanatoasa
  Cum sa slabesti cu fenterminaCum sa slabesti cu fentermina
  Cum să piardă în greutate practicând luptaCum să piardă în greutate practicând lupta
  Cum se calculează numărul de calorii arse pe ziCum se calculează numărul de calorii arse pe zi
  Cum să măriți dieta AtkinsCum să măriți dieta Atkins
  Cum să dezvolți obiceiurile zilnice ale programului "pierde pentru a câștiga"Cum să dezvolți obiceiurile zilnice ale programului "pierde pentru a câștiga"
  Cum sa alegi o dieta care iti merge bineCum sa alegi o dieta care iti merge bine
  Cum să evitați hipoglicemiaCum să evitați hipoglicemia
  Cum sa faci o dieta de 2 zileCum sa faci o dieta de 2 zile
  Modificarea dietei Atkins și pierderea în greutate și înălțimeModificarea dietei Atkins și pierderea în greutate și înălțime
  » » Cum de a pierde in greutate cu dieta de a pierde pentru a castiga

  © 2011—2020 ertare.com