Cum să pierdeți greutatea înainte de a începe școala

Când se apropie un nou an școlar, acest lucru este întotdeauna o oportunitate de a vă prezenta o nouă versiune a dvs. În cazul multor adulți tineri, adolescenți și chiar copii, scopul lor este să piardă în greutate înainte de a începe din nou școala. Rezistați tentației de a aștepta până în ultima clipă și apoi încercați să pierdeți mult greutatea rapid (și într-un mod nesustenabil și nesănătoase). Cea mai bună alegere pentru un program sănătos, fericit și de succes în ceea ce privește scăderea în greutate este să începeți devreme, să urmați regulile de dietă sănătoasă și de exerciții fizice și să dezvoltați o rețea de sprijin care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele rezonabile.

pași

Partea 1
Stabiliți limite, obiective și nevoi

Imaginea intitulată Pierde 5 lire în 5 săptămâni Pasul 1
1
Consultați un expert. Nu pierdeți întotdeauna greutate într-un mod sănătos și poate fi foarte dăunător dacă aveți deja o greutate sănătoasă sau urmați metode greșite. Dacă discutați cu un medic sau cu un dietetician certificat înainte de a urma un program, acesta va fi cel mai eficient mod de a stabili obiective și metode pentru pierderea sănătoasă în greutate.
 • Problemele legate de presiunea colegială și de imaginea corporală pot face ca tinerii de vârstă școlară să creadă greșit că au nevoie să piardă în greutate. Dacă sunteți sănătoși așa cum sunteți, concentrați-vă doar asupra menținerii sănătății.
 • Dacă trebuie să pierdeți în greutate, nu vă concentrați pe un anumit număr sau încercați să arătați ca o persoană celebră sau un coleg de clasă popular. În schimb, consultați-vă cu un profesionist pentru a determina care ar fi gama dvs. de greutate sănătoasă și cea mai eficientă modalitate de ao realiza.
 • Imaginea intitulata Pierde Greutate Fara Exercitarea Pasul 1
  2
  Fii realist S-ar putea să doriți să credeți în o soluție miraculoasă care vă face să pierdeți 2 kg în săptămâna dinaintea începerii școlii. Totuși, orice dietă care promite astfel de rezultate va fi o minciună sau vă va răni sănătatea.
 • De asemenea, chiar dacă acestea lucrează temporar, dietele rapide nu oferă rezultate durabile.
 • Singura opțiune sănătoasă pentru majoritatea oamenilor este aceea de a pierde 450 g (1 lb) pe săptămână, poate cel mult 900 g (2lb). Consultați un medic sau un nutriționist.
 • Imaginea intitulata Pierde Greutate Fara Exercitarea Pasul 11
  3
  Ia ceva timp Dacă doriți cu adevărat să pierdeți în greutate înainte de începerea noului an școlar, cea mai bună opțiune este să începeți procesul imediat ce se încheie anul școlar precedent. Țestoasa și iepurele nu s-au deranjat să piardă în greutate - totuși, "lent și constant" este cu siguranță modul în care vei câștiga această cursă.
 • Dacă doriți să pierdeți greutatea și să o păstrați (care ar trebui să fie întotdeauna obiectivul sănătos), va trebui să vă schimbați comportamentele legate de alimente și activități. Acest lucru va dura mult timp, deoarece va trebui să vă recondiționați creierul și corpul.
 • Studiile au indicat că, dacă vă petreceți timpul doar ținând greutatea curentă înainte de a încerca să pierdeți în greutate, acest lucru poate îmbunătăți rezultatele pe termen lung. Acest lucru vă va oferi o perioadă de adaptare pentru a vă modifica comportamentul într-un mediu mai puțin stresant.
 • Imaginea intitulată Maximizarea beneficiilor pentru antrenament Pasul 3
  4
  Depinde de o rețea de suport. Pierderea în greutate este mai eficientă dacă nu constă în sarcina unei singure persoane. Din când în când, toată lumea are nevoie de un impuls, de câteva cuvinte de încurajare și de un impuls pentru a obține succes. Opțiunea cea mai bună este să ai ajutorul familiei, al prietenilor și al consilierilor de încredere.
 • Poate fi greu să mănânci o salată cu ton conservat dacă frații tăi mirosesc o pizza pe care au cumpărat-o la magazinul tău favorit. Cereți-le să înțeleagă puțin când încercați să vă modificați obiceiurile, sau chiar mai bine, să determinați dacă puteți face și restul familiei în dietă.
 • Este întotdeauna util să aveți pe cineva în care aveți încredere ca consilier în acele ocazii în care anxietățile dvs. vă preiau sau în care aveți puțină siguranță. Dacă un program de pierdere în greutate organizat vă oferă sprijinul de care aveți nevoie, utilizați-l cu orice preț.
 • Puteți face parte din propria rețea de asistență dacă scrieți un jurnal de masă. Vă puteți motiva dacă înregistrați ceea ce mâncați, cantitatea pe care o consumați și motivul pentru care îl consumați, precum și schimbările în stilul tău de viață, activitățile de exerciții și sentimentele în general.
 • Partea 2
  Mănâncă sănătos

  Imaginea intitulă Pierdere în Greutate Pasul 2
  1
  Mănâncă cu un gol Câte alimente consumați pentru că vă simțiți foarte foame? Adesea, oamenii mănâncă atunci când se simt plictisiți, stresați sau presați sau forțați să facă acest lucru. Dacă reduceți aportul de calorii, aceasta va fi vitală pentru a pierde în greutate - în plus, consumul numai atunci când corpul dumneavoastră necesită hrană este un pas eficient pentru acest scop.
  • Căutați alte modalități de a vă reduce stresul sau plictiseala. Dacă obiectivul dvs. este de a pierde în greutate, exercițiul fizic este o opțiune excelentă. De exemplu, jogging-ul vă poate șterge mintea și vă poate ține departe de dulapul de produse alimentare junk.
  • Dacă veți mânca, concentrați-vă asupra alimentelor și mâncați încet. Opriți televizorul Reflectați asupra alimentelor pe care le consumați. Savurați fiecare mușcătură și opriți-vă când sunteți mulțumit.
  • Dacă vă confruntați cu provocări, puteți mânca mai mult și puteți limita consumul excesiv. De exemplu, încercați să mâncați cu bețișoare dacă încă nu știți cum să le utilizați.
 • Imagine cu denumirea Pierdere în Greutate Pasul 18
  2
  Efectuați adaptări pas cu pas. Puțini oameni pot reuși trecând de la un moment la altul de la o dietă nesănătoasă la o alimentație sănătoasă. În general, o tranziție în trepte este cel mai eficient mod de a pierde cu greutate pe termen lung.
 • Rețineți că aveți nevoie de timp pentru a vă modifica mintea, corpul, obiceiurile și gusturile dumneavoastră. Trebuie să ai răbdare.
 • Începeți cu mici modificări. De exemplu, începeți prin a mânca o versiune mai mică a fast-food-ului dvs. preferat și beți o dietă sifonală. Obiectivul dvs. final va fi eliminarea considerabilă a acestor alimente - cu toate acestea, reducerile de porțiuni și consumul de calorii pot fi utile pentru atingerea acestui obiectiv.
 • Imagine cu denumirea Scădere în greutate cu apă Pasul 1
  3


  Bea apă. Apa este potrivită pentru toată lumea - cu toate acestea, poate fi cea mai bună opțiune pentru persoanele care urmează o dietă. Acesta este nutritiv, revigorant și poate chiar să vă satisfacă și nu va adăuga o singură calorie în dieta dumneavoastră.
 • Pentru a hidrata eficient, consumul de apa este cel mai usor mod de a face acest lucru si cel care ofera mai putine calorii (ca si in produsele cu calorii zero), daca nu aveti nevoie de un nutrient specific pentru bauturile sport.
 • Întotdeauna beți un pahar de apă înainte de a mânca ceva. Adesea, atunci când oamenii cred că sunt înfometați, ei sunt cu adevărat numai sete. Apa și poate o gustare sănătoasă poate fi suficientă pentru a dura până la următoarea masă. De asemenea, apa poate limita cantitatea de alimente pe care o consumați în acea masă.
 • Imagine cu denumirea Mănâncă sănătoasă în colegiu Pasul 4
  4
  Mănâncă inteligent și având în vedere sezonul. De obicei, dacă doriți să pierdeți greutatea înainte de a începe școala, aceasta înseamnă că vă aflați în vară. Din fericire, vara este sezonul ideal pentru a consuma fructe și legume proaspete, care ar trebui să fie elementul principal al alimentației sănătoase.
 • Nu considerați vara drept un timp pentru a vă răsfăța cu mâncarea nesănătoasă, ci pentru a profita de beneficiile naturii.
 • În funcție de clima în zona dumneavoastră, puteți mânca din fructe proaspete și fasole, până piersici, roșii, mere și porumb, ceea ce va ajuta fermierii locali și mediul înconjurător (deoarece va reduce transporturile pe distanțe lungi).
 • De asemenea, consumă mai multe cereale integrale, proteine ​​slabe (de exemplu, vara este un moment potrivit pentru a pescui) și mai multe alimente bogate în fibre, indiferent dacă le puteți obține în localitatea dvs. sau nu.
 • Imagine cu denumirea Scădere în greutate Pasul 6
  5
  Mănâncă gustări inteligent. Adolescenții au organisme în curs de dezvoltare, astfel încât, în special, pot simți necesitatea de a mânca aproape în orice moment. Dacă alegeți gustările potrivite pentru a dura până la următoarea dvs. masă, acest lucru poate face o mare diferență în succesul planului dvs. de scădere în greutate.
 • Mănâncă gustări precum cartofi prajiti și bomboane foarte rar. În schimb, concentrați-vă asupra consumului de alimente sănătoase, ușor de preparat, consumați și consumați - cum ar fi fructele, legumele și alimentele cu boabe întregi, proteine ​​slabe și fibre.
 • De exemplu, aveți posibilitatea să pre-înscrie oricare dintre alimentele enumerate mai jos, în saci de tip sandwich mici: felii de mere cu unt de arahide și struguri pasas- și brânză amestec tiras- de fructe secos- edamame- sau humus pe pâine pita. Opțiunile sunt aproape nesfârșite și, dacă enumeră aceste alimente, veți scădea probabilitatea că veți merge la automatul de distribuție sau la cutia de bomboane atunci când vă este foame între mese.
 • Image cu titlul Tratarea gastroparezei natural Pasul 8
  6
  Răsfățați-vă din timp în timp. Dietele care se simt ca o pedeapsă sunt sortite eșecului. Scopul este de a schimba modul de gândire pentru a lua în considerare dulciuri (p. Ex., Negrese dublu strat cu Fudge sau cheeseburgeri duble) ca doar care-, adică tratează ocazionale și nici un semn de eșec.
 • Nu interziceți complet niciuna dintre alimentele preferate. Vei deveni mai obsedat de ei și te vei simți și mai rău dacă nu te opui tentației de ai mânca. Concentrați-vă pe controlul porțiilor și frecvența consumului de alimente nesănătoase.
 • Dacă vă decideți să vă răsfățați, savurați fiecare mușcătură a desertului preferat. Mănâncă încet și în mod deliberat și face ca fiecare mușcătură să fie luată în calcul. Faceți-o ultima, deci nu va trebui să repetați procesul prea curând.
 • Partea 3
  Păstrează-te activă

  Imagine cu denumirea Pierdere în Greutate Pasul 1
  1
  Urmați un program. Dacă vă aflați în vacanță de vară, este comun să o considerați o eliberare temporară a programelor. Cu toate acestea, planificarea și disciplina sunt aliații de la orice plan de succes în ceea ce privește pierderea în greutate.
  • Stabiliți un obiectiv de vară. În mod ideal, ar trebui să fie unul care vă favorizează obiectivele de scădere în greutate. De exemplu, angajați-vă să învățați să faceți skate sau să înotați mai multe ture decât sora ta.
  • Trebuie să vă mențineți orele de mese, gustări și exerciții într-un program destul de constant. Acest lucru va face mai ușor înregistrarea progresului dvs. și vă va face mai greu să vă sculați pentru că nu le-ați întâlnit.
  • A dormi destul și în mod constant, dar nu excesiv. Dacă vă petreceți vara în jur, acest lucru nu va fi un plan bun de a pierde în greutate.
 • Imagine cu titlul Fii un excelent inotator Pasul 5
  2
  Exercițiu până când transpirați. Din păcate, bronzarea de lângă piscină nu se ia în considerare pentru atingerea acestui obiectiv. Trebuie să vă străduiți să fiți activ la nivel fizic pentru cel puțin 60 de minute în fiecare zi.
 • Dacă transpirați cel puțin puțin și respirați cu dificultate suficient pentru a avea probleme în conversație, este posibil să exersați la un nivel benefic.
 • Nu trebuie să faceți cele 60 de minute de antrenament la un moment dat. Se pare că 3 sesiuni de 20 de minute oferă aceleași beneficii ca și cele 60 de minute.
 • Sporturile organizate, cum ar fi fotbalul, înotul și tenisul, vă vor completa timpul de exercițiu. Puteți realiza acest lucru și prin activități precum dans și cursuri de aerobic. În timp ce yoga arde de obicei mai puține calorii, poate fi de asemenea benefic pentru corp și minte ca parte a unui regim de scădere în greutate.
 • Imaginea intitulată Folosiți o banda de alergare pentru începători Pasul 14
  3
  Bateți căldura. În timpul prânzului, poate fi periculos să faci exerciții care ar fi benefice la un moment dat, mai ales dacă zona în care trăiești devine prea caldă. Dacă este prea fierbinte pentru a merge jogging așa cum faceți în mod normal, ajustați programul sau faceți o altă activitate sănătoasă.
 • Consumul de apă pentru a vă menține hidratat este benefic pentru planul de pierdere în greutate, dar este, de asemenea, foarte important în perioadele fierbinți. Hidrați înainte, în timpul și după exercițiu. Apa pură este deseori suficientă și oferă toate caloriile și elementele similare cu cele ale băuturilor sportive.
 • În zilele cu temperaturi foarte scăzute, planificați-vă exercițiile pentru o dimineață devreme sau mai târziu seara sau faceți exerciții în interior. De exemplu, în loc să conduci o bicicletă, mergi la o clasă de filare. Dacă modificați lucrurile din când în când, acest lucru va fi util pentru a menține un nivel de interes.
 • Imaginea intitulă Fă un surfer pe un BMX Bike Flatland Pasul 1
  4
  Profitați de timpul acordat Dacă sunteți norocoși, în timpul vacanțelor școlare puteți avea mai mult timp liber decât atunci când începeți cursurile. Puteți profita dacă nu vă grăbiți.
 • Nu conduceți mașina dacă vă puteți plimba (sau călătoriți cu bicicleta). Evident, vă va lua mai puțin de 5 minute pentru a vă duce la casa prietenului dvs., dar dacă faceți o scurtă plimbare de 20 de minute (40 minute dus-întors), acest lucru va acoperi o mare parte din obiectivul dvs. minim de activitate pentru această zi.
 • Du-te pe scări. Asigurați-vă că liftul este ultima dvs. soluție.
 • Generează un pic mai mulți bani cu timpul pentru activități înainte de a te întoarce la școală. Pruneți gazonul vecinilor. Plimbare (sau jog) cu câini locali. Alăturați-vă unui grup care vopsește case sau ajută la curățarea parcului din zona dvs. Bucurați-vă de o vreme excelentă în aer liber, arătați-vă puțin mai subțire și grăbiți portofelul în același timp.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci cainii sa creasca o greutate sanatoasaCum sa faci cainii sa creasca o greutate sanatoasa
  Cum să vă ajutați familia să piardă în greutateCum să vă ajutați familia să piardă în greutate
  Cum să pierdem în greutate cu exercițiiCum să pierdem în greutate cu exerciții
  Cum sa slabesti prin consumul de cacaoCum sa slabesti prin consumul de cacao
  Cum să dezvolți obiceiurile zilnice ale programului "pierde pentru a câștiga"Cum să dezvolți obiceiurile zilnice ale programului "pierde pentru a câștiga"
  Cum să evitați obiectivele dăunătoare pentru sănătateCum să evitați obiectivele dăunătoare pentru sănătate
  Cum se face dieta cu apaCum se face dieta cu apa
  Modificarea dietei Atkins și pierderea în greutate și înălțimeModificarea dietei Atkins și pierderea în greutate și înălțime
  Cum să pierdeți 1 kilogram pe ziCum să pierdeți 1 kilogram pe zi
  Cum să pierzi rapid 5 kilogrameCum să pierzi rapid 5 kilograme
  » » Cum să pierdeți greutatea înainte de a începe școala

  © 2011—2020 ertare.com