Cum să pierzi 7 kg în 2 luni

Pierderea în greutate poate fi un obiectiv ambițios, dar pentru mulți dintre noi, este suficient să se facă unele schimbări în atitudine și dietă. Pentru a pierde 7 kg în 2 luni, ar trebui să încercați să pierdeți 1/2 sau 1 kg pe săptămână. Acest lucru este fezabil pentru oricine care are informațiile și suportul potrivit. Pentru majoritatea oamenilor, trucul va fi să mențină greutatea și să păstreze obiceiurile bune.

pași

Metoda 1
Evaluați greutatea și dieta

Imaginea intitulată Pierde 15 de lire în 2 luni Pasul 1
1
Faceți un angajament de a pierde în greutate. Aflați care dintre resurse va fi cea mai utilă pentru dvs. (de exemplu, grupuri de suport, membri ai familiei, o aplicație pentru a urmări ceea ce mănânci etc.). Oricare ar fi resursa aleasa, pregatiti-o pentru inceputul programului de slabire.
 • Imaginea intitulată Pierde 15 de lire în 2 luni Pasul 2
  2
  Urmăriți aportul caloric actual. 1/2 kg este echivalentul a 3500 de calorii, astfel încât să pierdeți 1/2 sau 1 kg pe săptămână, trebuie să consumați între 500 și 1000 de calorii mai puțin pe zi. Știind unde ești la început este esențială pentru a-ți urmări planul alimentar. Puteți scrie într-un jurnal, faceți-o în pagina web citată mai jos sau utilizați una dintre numeroasele aplicații disponibile.
 • Imaginea intitulată Pierde 15 de lire în 2 luni Pasul 3
  3
  Gândiți-vă la posibile schimbări în dieta dumneavoastră. Dacă mâncați foarte des, gândiți-vă cum puteți găti acasă pentru a vă controla mai mult dieta. Verificați cărțile de bucate și căutați pe Internet rețete noi pe care le considerați interesante. O parte din începerea unui program de scădere în greutate vă schimbă modul de a mânca și, prin urmare, noi alimente și mâncăruri vor face parte din aceasta. Pregătirea acelorași mese pe care le-ați făcut întotdeauna și a mânca mai puțin poate fi mai greu decât să pregătiți ceva nou cu mai puține calorii în aceeași porție.
 • Imaginea intitulată Pierde 15 de lire în 2 luni Pasul 4
  4
  Evaluați regimul exercițiului curent. Dacă faceți puțin exercițiu fizic, aveți multe opțiuni de explorat în timp ce planificați cum să pierdeți în greutate. Dacă aveți tendința de a vă exercita, gândiți-vă cum să încorporați mai multe activități la cele pe care le faceți deja. Ai putea lua o nouă clasă de exerciții care să te inspire să exerciți mai mult.
 • Imaginea intitulată Pierde 15 de lire în 2 luni Pasul 5
  5
  Decideți când doriți să începeți programul de scădere în greutate. Încearcă să nu începi într-un moment despre care știi că va fi stresant, de exemplu, în concediu sau când începi un nou loc de muncă. De asemenea, nu este recomandabil să începeți atunci când știți că veți pleca în vacanță în următoarele două luni, deoarece trebuie să adoptați o rutină acasă pentru a vă ajuta să vă atingeți cu succes obiectivele de scădere în greutate.
 • Imaginea intitulată Pierde 15 de lire în 2 luni Pasul 6
  6
  Luați în considerare dacă doriți să vă alăturați unui grup pentru a pierde în greutate. Unii oameni consideră că este mult mai ușor să îți atingi obiectivele dacă faci parte dintr-un grup de oameni care fac aceleași activități și au aceleași probleme ca și tine. Cercetările au arătat că atunci când urmați un program de scădere în greutate cu un prieten sau ca parte a unui grup, aveți tendința de a pierde mai multă greutate și de a păstra mai ușor. Cu toate acestea, rețineți că nu toate grupurile de scădere în greutate sunt aceleași - unii o folosesc ca o modalitate de a vinde produse pentru a pierde în greutate, în timp ce alte grupuri sunt non-profit. Investigați temeinic despre un grup înainte de înscrierea în el.
 • Imaginea intitulată Pierde 15 de lire în 2 luni Pasul 7
  7
  Consultați un medic sau un nutriționist. Faceți o listă de întrebări despre programul de pierdere în greutate pe care ați decis să îl urmați. Nu vă fie frică să cereți sugestii privind alimentația și activitatea fizică. Dacă vă gândiți să vă alăturați unui grup formal pentru a pierde în greutate, discutați-l cu medicul dumneavoastră. Poate știi ceva ce nu știi și te avertizează cu privire la riscurile unui astfel de program dacă nu e potrivit pentru tine.
 • Imaginea intitulată Pierde 15 de lire în 2 luni Pasul 8
  8
  Stabiliți obiective realiste Ar trebui să știți că vor exista momente în care nu veți putea să pregătiți acea masă sănătosă sau să faceți acea perioadă lungă de exerciții. Este normal. Obiectivele tale ar trebui să fie lucruri care sunt mai mult decât ceea ce faci de obicei, dar nu atât de diferite încât nu le poți îndeplini. De exemplu, dacă nu sunteți obișnuiți să alergați, nu vă predispuneți la eșec prin alegerea unei curse zilnice de jumătate de oră ca exercițiu. Începeți cu mers pe jos rapid și apoi vedeți dacă doriți să măriți rutina de funcționare.
 • Metoda 2
  Modificați-vă dieta

  Imaginea intitulată Pierde 15 de lire în 2 luni Pasul 9
  1
  Mănâncă acasă Împachetați masa de prânz pentru al duce la serviciu sau la școală. Pentru unii oameni, acest pas simplu poate face multe pentru a le ajuta să mănânce mai puțin. Alimentele de casă sunt mai sănătoase decât marea majoritate a meselor restaurantului și nu au aceleași tipuri de conservanți sau niveluri ridicate de sodiu.
 • Imaginea intitulată Pierde 15 de lire în 2 luni Pasul 10
  2
  Luați apă Consumul de băuturi, altele decât apă, vă poate crește aportul de calorii. Sucurile de fructe, sodă și lapte pot crește semnificativ aportul zilnic de calorii. Cafeaua și ceaiul negru sunt foarte scăzute în calorii și pot face parte din băuturile dvs. zilnice dacă știți că nu veți putea să întrerupeți consumul de cafeină.
 • Imaginea intitulată Pierde 15 de lire în 2 luni Pasul 11
  3
  Mănâncă fructe și legume. Încercați să mâncați între 7 și 9 porții pe zi. Mananca pe cei care iti plac si folosesti aceasta ocazie pentru a cauta fructe si legume delicioase noi. Căutați noi rețete și preparate pentru a vă ghida. Și dacă aveți întrebări legate de fructe, pregătiți-le în piersici. În ceea ce privește legumele, puteți coace cel mai mult în cuptor la temperaturi ridicate, dacă nu intenționați să le consumați prime.
 • Imaginea intitulată Pierde 15 de lire în 2 luni Pasul 12
  4
  Optați pentru boabe întregi. Acestea sunt boabe care includ tărâțe, germeni și endospermă. Cele mai frecvente sunt orzul, ovăzul, quinoa, orezul maro și colorat, soiurile de grâu cum ar fi spelled, farro și kamut, printre altele. Acestea oferă carbohidrați, dar în cea mai sănătoasă formă. Rețineți că multe paste de cereale integrale și o varietate de pâine de cereale integrale sunt adesea disponibile, adesea delicioase.


 • Imaginea intitulată Pierde 15 de lire în 2 luni Pasul 13
  5
  Mănâncă carne slabă. Aceasta se determină pe baza cantității de grăsimi dintr-o bucată de carne de 100 g (3 oz) - tăierea de carne trebuie să aibă mai puțin de 10% grăsimi totale. Turcia și carnea de pui sunt slabe, dar unele carne roșie sunt și ele slabe. Căutați tăieturi, cum ar fi castravetele, vidul și lămâia. Peștii și carnea slabă sunt o excelentă sursă de proteine. Este important să le consumați ca parte a unei diete echilibrate, dar acestea nu ar trebui să fie elementele pe care le consumați cel mai mult. Ar trebui să mâncați mai multe fructe și legume decât carnea macră.
 • Metoda 3
  Adoptați noi obiceiuri

  Imaginea intitulată Pierde 15 de lire în 2 luni Pasul 14
  1
  Du-te la supermarket cu o listă nouă. Cumpărați mâncarea necesară pentru a pregăti mâncărurile sănătoase la domiciliu. Cumpărați ingrediente, preparate sau alimente prelucrate, deoarece acestea conțin, în general, aceleași niveluri de sodiu și conservanți ca alimente pentru restaurante. Deși poate dura ceva timp să te obișnuiești cu gătitul la domiciliu, mâncarea ta va fi mai bună și mai sănătoasă.
 • Imaginea intitulată Pierde 15 de lire în 2 luni Pasul 15
  2
  Începeți noul program de exerciții fizice. O jumătate de oră de exercițiu moderat, de șase ori pe săptămână, este suficient pentru a începe să faceți o diferență dacă faceți puțin exerciții fizice. Rețineți că nu trebuie să faceți totul în același timp. De exemplu, 10 minute aici și 20 de minute vor funcționa foarte bine.
 • Imaginea intitulată Pierde 15 de lire în 2 luni Pasul 16
  3
  Asigurați-vă distractiv programul de exerciții. Nu faceți același lucru în fiecare zi (cu excepția cazului în care vă place). Umblați într-o zi, faceți o altă zi de yoga și încercați activități noi. Consultați-vă cu salonul local sau YMCA (Asociația Tinerilor Creștini) pentru a afla orele și activitățile pe care le oferă. Dacă încercați să faceți o nouă activitate în fiecare săptămână, puteți găsi rutina noilor exerciții preferate.
 • Imaginea intitulată Pierde 15 de lire în 2 luni Pasul 17
  4
  Controlați porțiunile. În general, puteți mânca unele dintre aceleași alimente pe care le-ați bucurat întotdeauna, dar nu în aceleași porții. În loc să fie centrul hranei, alimente bogate în grăsimi și calorii pot fi un mic acompaniament, cu legume ca curs principal. Uneori, câteva mușcături sunt suficiente pentru a opri o poftă, nu pentru întreaga porție.
 • Imaginea intitulată Pierde 15 de lire în 2 luni Pasul 18
  5
  Păstrați comunicarea cu cineva. Având o persoană să vorbească despre proiectul dvs. de pierdere în greutate poate fi foarte util. Acest lucru poate încuraja zilele în care totul merge bine și vă va mângâia atunci când lucrurile nu se dovedesc așa cum planificați și nu vă conformați programului. Este, de asemenea, util să aveți pe cineva care a trecut printr-un program de scădere în greutate și știe cât de greu poate fi. Ar putea fi o rudă, un coleg sau cineva pe care îl cunoașteți într-un grup de sprijin pentru a pierde în greutate.
 • Imaginea intitulată Pierde 15 de lire în 2 luni Pasul 19
  6
  Mergeți la un grup pentru a pierde în greutate. Dacă v-ați decis să vă alăturați unui grup, faceți-o parte din noul stil de viață. Continuând să participați la grup pentru a vă încuraja pe alții și pe alții poate fi la fel de importantă ca și mâncarea și exercițiile fizice.
 • Imaginea intitulată Pierde 15 de lire în 2 luni Pasul 20
  7
  Recompensați-vă realizările. Odată ce ați pierdut kilogramul (2 kilograme) pe săptămână pe care l-ați propus, faceți ceva frumos pentru dvs. Urmăriți un nou film, petreceți o zi la spa, cumpărați un mic cadou. Nu vă răsplătiți cu mâncare - dacă ați făcut-o înainte, este timpul să adoptați un nou obicei.
 • Metoda 4
  Păstrați greutatea pierdută

  Imaginea intitulată Pierde 15 de lire în 2 luni Pasul 21
  1
  Țineți programul. Acum că ați stabilit noi obiceiuri, trebuie să vă străduiți să mențineți greutatea pierdută. Acest lucru înseamnă probabil că veți putea mânca puțin mai mult decât ați mâncat atunci când ați fost pe o dietă, dar nu ar trebui să vă întoarceți la cantitățile originale și la alimentele pe care le consumați anterior. Urmați-vă programul de exerciții, dar puteți, de asemenea, să-l micșorați puțin. Veți lucra doar pentru a vă menține greutatea, nu pentru a scoate mai multe kilograme.
 • Imaginea intitulată Pierde 15 de lire în 2 luni Pasul 22
  2
  Păstrați-ți interesul în dieta și planul de exerciții. Chiar dacă ați atins greutatea dorită, este important să mențineți interesul. Continuați să pregătiți noi rețete și încercați noi activități. Dacă aveți timp, gândiți-vă să luați cursuri sănătoase de gătit sau să învățați un nou sport sau dans. Cu cât sunteți implicat mai mult în noul stil de viață, cu atât mai mult probabil că îl veți urma și veți menține greutatea pierdută.
 • Imaginea intitulată Pierde 15 de lire în 2 luni Pasul 23
  3
  Țineți legătura cu rețeaua de asistență. Indiferent cine ați ales să vă ajutați (fie că sunteți o persoană sau un grup), mențineți legătura cu acea persoană. Poate că nu veți comunica atât de des, dar este necesar ca altcineva să vă ajute să vă mențineți responsabilitatea.
 • Imaginea intitulată Pierde 15 de lire în 2 luni Pasul 24
  4
  Păstrați greutatea Deși poate părea simplă, adesea este cea mai dificilă parte a pierderii în greutate. Mulți oameni reușesc să piardă în greutate doar pentru a termina recuperarea. Păstrarea la greutatea dorită necesită muncă și instruire. După ce vă întoarceți la obiceiurile vechi, greutatea pierdută va reveni. Amintiți-vă că vă antrenați corpul să se adapteze la o nouă regim alimentar și regim de exerciții fizice și să-l facă să se simtă normal.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să pierzi 10 kg în două luniCum să pierzi 10 kg în două luni
  Cum să pierzi rapid 10 kilogrameCum să pierzi rapid 10 kilograme
  Cum să pierdeți 1 kilogram pe săptămânăCum să pierdeți 1 kilogram pe săptămână
  Cum să piardă în greutate practicând luptaCum să piardă în greutate practicând lupta
  Cum se calculează numărul de calorii arse pe ziCum se calculează numărul de calorii arse pe zi
  Cum se calculează calorii pe ziCum se calculează calorii pe zi
  Cum se face dieta cu apaCum se face dieta cu apa
  Cum sa faci o dieta de 2 zileCum sa faci o dieta de 2 zile
  Modificarea dietei Atkins și pierderea în greutate și înălțimeModificarea dietei Atkins și pierderea în greutate și înălțime
  Cum sa pierzi 2 kgCum sa pierzi 2 kg
  » » Cum să pierzi 7 kg în 2 luni

  © 2011—2020 ertare.com