Cum să pierzi rapid 5 kilograme (2,2 kg)

Pierderea de 5 kg / 2,2 kg constă, în principal, în crearea unui deficit de 17 500 de calorii cu modificări în dietă și exerciții fizice. Spre deosebire de miturile despre diete, acest lucru presupune să mâncați alimentele potrivite la momentele potrivite, în loc să vă distrugeți de foame. Adoptați aceste modificări care vă pot accelera metabolismul, în timp ce vă controlați porțiunile și puteți pierde 5 kilograme / 2,2 kilograme într-o perioadă cuprinsă între 2 săptămâni și o lună. Schimbarea stilului tău de viață și obiceiurile de dietă vă poate ajuta să pierdeți rapid 5 kilograme / 2,2 kilograme.

pași

Partea 1
modificările dietei

Imaginea intitulată Pierde 5 lire Fast Step 1
1
Investigați planurile de nutriție sănătoase. Dacă aveți un program încărcat sau nu sunteți sigur ce arăta o alimentație sănătoasă, pierdeți grăsime, descărcați un plan de internet, cumpărați lucruri și folosiți-l timp de 2 până la 4 săptămâni.
 • Multe publicații, cum ar fi Health Magazine, ei au un plan de dieta eșantion care include un mic dejun bogat în proteine, gustări și prânz și cină echilibrate. Cel mai probabil, veți observa o reducere a alimentelor procesate și o creștere a legumelor. Verificați internetul pentru o dietă sănătoasă și începeți una.
 • Eating Well oferă un plan de dietă de 7 zile în limba engleză, dar există și multe alte publicații în limba spaniolă, care oferă planuri bazate pe nivelul de calorii ales de dvs., astfel încât să îl puteți ajusta în funcție de înălțimea, greutatea și sexul dumneavoastră.
 • Imagine cu denumirea Pierde 5 lire Fast Step 2
  2
  Mâncați un mic dejun bogat în proteine ​​în fiecare zi. Proteinele și boabele integrale ajută la accelerarea metabolismului și la menținerea mai multor timpuri de sațietate.
 • Studiile științifice moderne au arătat că faptul că nu puteți mânca mai mult de 300 de calorii în primele 90 de minute ale zilei vă poate spune metabolismul să încetinească și să păstreze alimentele. , de fapt, vă ajuta să piardă în greutate.
 • Imaginea intitulată Pierde 5 lire Fast Step 3
  3
  Înlocuiți calorii lichide cu apă. Eliminați cafeaua cu lapte, smântână, frappaccinos, băuturi sport, băuturi răcoritoare și băuturi alcoolice, ceea ce va reduce semnificativ aportul de calorii, dacă acestea sunt o parte obișnuită a dietei. Nutriționiștii consideră multe dintre aceste băuturi, cum ar fi alcoolul, băuturile și băuturile răcoritoare, cum ar fi "calorii goale", care nu oferă nici un beneficiu nutrițional, ci ajută la creșterea în greutate.
 • Legumele, fructele și iaurturile pot fi o excelentă sursă de fibre, substanțe nutritive și proteine. Asigurați-vă că calculați acest lucru ca parte a caloriilor pe parcursul zilei, cum ar fi gustarea după gimnastică sau ca parte a micului dejun.
 • Creșteți consumul de apă și / sau ceai verde pentru a înlocui celelalte lichide. Ceaiul verde și apa pot accelera metabolismul și vă pot menține hidratat în timp ce corpul se curăță de greutatea excesivă și îl elimină din sistem.
 • Imaginea intitulată Pierde 5 lire Fast Step 4
  4
  Eliminați alimentele procesate, zahărul și carbohidrații rafinați din dieta dumneavoastră. Aceste carbohidrați cu conținut scăzut de nutrienți vă pot face să câștigați kilograme, în timp ce vă faceți mai mult de foame. Înlocuiți zahărul cu fructe și carbohidrații rafinați cu cereale integrale, cum ar fi quinoa, orezul sălbatic, fulgi de ovăz și cereale sau pâine cu conținut ridicat de fibre.
 • Dacă este posibil, înlocuiți o parte din porții de cereale cu legume cu un conținut ridicat de fibre. O porție de spanac, broccoli, șerbet și alte verdeață cu frunze vă va da fier, vitamine și fibre, toate într-una. Mănâncă o salată de pui în loc de orez cu pui sau un sandwich de pui.
 • Imaginea intitulată Pierde 5 lire Fast Step 5
  5
  Creșteți proteinele slabe pe care le consumați, în timp ce exerciții fizice. Proteinele vă ajută să vă construiți musculatura, iar mușchii vă ajută să ardeți grăsime. Adăugați somon, carne de pui, carne de vită macră, tofu, iaurt grecesc, curcan de masă și albușuri de ou la mese.
 • Metoda 2
  Pasul al doilea: obiceiurile de exercițiu

  Imagine cu denumirea Pierde 5 lire Fast Step 6
  1


  Faceți 30 de minute de activitate cardiovasculară cu intervale, în fiecare zi. Acestea ar trebui să includă încălzirea și răcirea, apoi perioadele de intensitate medie urmate de perioade de intensitate ridicată, cum ar fi sprinturile.
  • Dacă nu sunteți sigur cum să începeți antrenamentul la interval, înscrieți-vă pentru o clasă de exerciții cardiovasculare. Opțiunile bune de a pierde rapid în greutate sunt pregătirea militară, cardio-ul pentru arderea grăsimilor, metoda de măturat, yoga fluidă și filare.
  • Dacă vă puteți monitoriza propriile intervale, utilizați un banda de alergare, o bicicletă staționară, un alpinist pe scări, o bandă de antrenament, o mașină de veselie sau mergeți înoată. Faceți între 1 și 2 minute de funcționare la viteză maximă și petreceți între 2 și 4 minute de recuperare. Există mai multe beneficii ale pierderii în greutate și întăririi metabolismului cu antrenament de interval decât exercitarea la aceeași intensitate timp de 45 de minute.
 • Imagine cu denumirea Pierde 5 lire Fast Step 7
  2
  Ridicați greutățile în fiecare zi. Puteți alege să faceți acest lucru la domiciliu, la sala de sport cu mașini sau ca parte a unei clase care utilizează exerciții pentru dumbbell și greutate corporală. Asigurați-vă că faceți cel puțin 30 de minute de antrenament de greutate la un moment dat pentru a vă accelera metabolismul și pentru a construi musculatură slabă.
 • Faceți 30 de minute de squat, alunecări alungite, împingeri, push-up-uri, benzi TRX, platformă, pilate și alte exerciții de greutate corporală. Faceți 2-3 grupe de câte 12 și încercați mai multe tipuri de squats și șopârle. Metode de cercetare alternative prin intermediul clipurilor video de formare online personale sau înscrieți-vă pentru mai multe sesiuni cu un antrenor personal pentru a începe să pierdeți 5 lb / 2.2 kg rapid.
 • Faceți 30 de minute cu mașini cu greutate. Pentru a accelera rapid metabolismul și pentru a mări musculatura musculară, faceți 30 de minute de arme pe zi și 30 de minute de picioare a doua zi. Faceți 30 de minute de umeri, spate și șolduri a doua zi. Asigurați-vă că vă flexați stomacul și păstrați-vă spatele drept în orice moment. Veți începe să vă vedeți și să vă simțiți mai subțiri într-o săptămână de urmărire a acestei metode.
 • Partea 3
  modificări ale stilului de viață

  Imagine cu denumirea Pierde 5 lire Fast Step 8
  1
  Adăugați o plimbare de 30 de minute în fiecare zi. Faceți-o la un moment diferit de cel pe care îl alocați pentru exercițiul dumneavoastră de 30-60 de minute. Puteți arde 200 de calorii în plus sau mai mult cu o plimbare în timpul orelor de prânz, după muncă, după cină sau când te trezești.
  • Cumpărați-vă un pedometru și asigurați-vă că luați cel puțin 10.000 - 12.000 de pași pe zi pentru a vă menține sănătoși. O creștere a treptelor vă poate ajuta să pierdeți câteva kilograme în plus.
 • Imagine cu denumirea Pierde 5 lire Fast Step 9
  2
  Creșteți somnul. Dacă nu dormiți între 7 și 8 ore pe timp de noapte, obiceiurile de dormit ar putea, de fapt, să vă adauge kilograme în corpul dumneavoastră. Creșterea somnului va echilibra hormonii, accelerează metabolismul și crește pierderea în greutate.
 • Imaginea intitulată Pierde 5 lire Fast Step 10
  3
  Plângeți în același timp în fiecare săptămână. Puteți ridica și scădea câteva kilograme în apă și alimente între orele 8:00 și 18:00. Evitați să vă descurajați prin alegerea unui timp similar pentru a vă cântări.
 • Imagine cu denumirea Pierde 5 lire Fast Step 11
  4
  Încercați o perioadă de pierdere în greutate între 10 și 12 săptămâni. După această perioadă, urmați o dietă de întreținere, în care vă concentrați asupra menținerii greutății în loc să pierdeți mai mult. Corpul tău se poate simți mai bine și își îmbunătățește tonul cu o rutină consistentă a dietei și a exercițiilor fizice.
 • Lucruri de care ai nevoie

  • Plan de alimentație sănătoasă
  • apă
  • Ceai verde
  • Fructe și legume
  • proteină
  • mic dejun
  • Cereale integrale
  • Instruire interv
  • Forță de antrenament
  • Cursuri cardio
  • excursie pe jos
  • pedometru
  • vis
  • cântare
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să pierzi 5 kg pe săptămânăCum să pierzi 5 kg pe săptămână
  Cum sa slabesti repedeCum sa slabesti repede
  Cum să pierzi rapid 10 kilogrameCum să pierzi rapid 10 kilograme
  Cum sa pierzi 23 kg de greutateCum sa pierzi 23 kg de greutate
  Cum să evitați obiectivele dăunătoare pentru sănătateCum să evitați obiectivele dăunătoare pentru sănătate
  Cum sa faci o dieta de 2 zileCum sa faci o dieta de 2 zile
  Modificarea dietei Atkins și pierderea în greutate și înălțimeModificarea dietei Atkins și pierderea în greutate și înălțime
  Cum să pierdeți 12 kilograme în 12 săptămâniCum să pierdeți 12 kilograme în 12 săptămâni
  Cum să pierzi 14 kgCum să pierzi 14 kg
  Cum să pierzi 2,5 kg în 2 săptămâniCum să pierzi 2,5 kg în 2 săptămâni
  » » Cum să pierzi rapid 5 kilograme (2,2 kg)

  © 2011—2020 ertare.com