Cum să pierdeți 1 kilogram pe zi

Încercarea de a pierde 1 kg în doar o zi este o modalitate extremă și potențial periculoasă de a pierde în greutate. În cele mai multe cazuri, pierderea in greutate sanatoasa inseamna a pierde aproximativ 1 kilogram pe săptămână, așa că face într-o singură zi este o sarcină dificilă și nu ar trebui să fie făcut neglijent. Daca esti un boxer sau un călăreț, de exemplu, vor exista momente când trebuie să piardă în greutate rapid pentru pesarte- Cu toate acestea, trebuie să o facă întotdeauna în consultare cu un antrenor cu experiență și un medic. Dacă pierdeți în greutate într-o zi, este cel mai probabil greutatea apei, care se va întoarce rapid.

pași

Metoda 1
suda

Imaginea intitulată
1
Vizitați o saună. Una dintre cele mai simple moduri de a pierde rapid greutatea apei este pur și simplu să transpire. Aceasta este o tehnică pe termen scurt pe care boxerii și alți luptători folosesc în mod obișnuit pentru a elimina kilogramele în plus înainte de cântărire. Puteți transpira în multe feluri - totuși, eventual, cea mai eficientă modalitate în ceea ce privește timpul va fi să vă petreceți timpul într-o saună. Aici veți transpira și veți pierde rapid greutatea apei.
 • Deoarece saunele pot fi intense, ar trebui să stați în ea doar pentru perioade scurte de 15 minute sau o jumătate de oră.
 • După fiecare interval scurt, verificați greutatea dvs. pentru a afla cât ați pierdut.
 • Dacă transpiră mult în saună și se deshidratează, corpul tău poate începe să dea apă, deci ai puțină apă la îndemână și controla cât de greutate pierzi în mod regulat.
 • O baie fierbinte va funcționa la fel ca o saună.
 • Imaginea intitulată
  2
  Exercitarea. O cale chiar mai ușoară de a transpira este să exersați. Dacă alergați sau călătoriți cu bicicleta sau faceți alt tip de activitate fizică intensă, veți începe să transpirați și să pierdeți temporar o parte din greutatea apei. Unii sportivi se antrenează folosind straturi suplimentare de îmbrăcăminte pentru a provoca mai mult transpirații, dar acestea pot fi periculoase și pot duce la supraîncălzire, ceea ce poate fi fatal.
 • Bikram yoga este un exemplu de exerciții într-un mediu cald care vă va face să transpirați mult mai mult decât în ​​mod normal.
 • Căldura și umiditatea reprezintă o posibilitate de a contracta o boală asociată cu căldură și este recomandat să consultați un medic înainte de a face aceste exerciții.
 • Imaginea intitulată Pierde 2 lbs într-o singură zi Pasul 3
  3
  Încearcă un costum de saună. Un alt mod de a induce transpirația este de a face exerciții cu un costum de saună. Aceste costume vă fac doar să transpirați mai mult atunci când faceți exerciții decât dacă purtați haine mai potrivite. Ca și în cazul tuturor tehnicilor de transpirație, puteți pierde câteva kilograme de greutate a apei foarte repede, dar veți recupera aceste kilograme și mai repede când mâncați sau beți ceva.
 • Imaginea intitulată
  4
  Cunoașteți riscurile și costurile. Cu toate aceste tehnici pentru a transpira, pericolele de deshidratare, boli legate de căldură și deficitele electrolitice sunt foarte reale. Ar trebui să discutați cu un medic înainte de a lua în considerare oricare dintre aceste opțiuni. Dacă încercați să piardă în greutate pentru un box sau wrestling, eu sunt conștient de faptul că pierderea bruscă în greutate poate aduce probleme de gândire în mod clar, ce vei pierde puterea și va duce la modificări ale dispoziției.
 • Metoda 2
  Modificați aportul de sodiu, amidon și apă  Imaginea intitulată Pierde 2 Lbs într-o singură zi Pasul 5
  1
  Nu opriți să beți apă. Dacă doriți să reduceți cantitatea de apă pe care o dețineți, ar trebui să continuați să beți multă apă. Prin menținerea aportului de apă, puteți face corpul să elimine în mod eficient excesul de sare pe care îl produce retenția de apă. Dacă beți în mod constant cel puțin 8 pahare de apă pe zi, corpul dvs. va învăța că nu este necesar să păstrați atât de multă apă pentru a face față sarei.
  • Consumul mult de apă contribuie, de asemenea, la creșterea ratei metabolice, ceea ce vă va ajuta să ardeți mai rapid grăsimea pe termen lung.
  • Este posibil să beți prea multă apă și să suferiți intoxicație cu apă, care poate fi fatală. Acest lucru se poate întâmpla atunci când cineva bea cu apă în mod compulsiv sau supra-hidratează după o boală legată de căldură.
  • Beți lichidele necesare pentru a nu vă simți sete și pentru ca urina să fie galben deschis sau incoloră.
  • Dacă încercați să pierdeți câteva kilograme foarte repede, atunci nu ar trebui să consumați lichide timp de o zi. Acest lucru vă poate face să pierdeți câteva kilograme de apă temporar, dar nu este recomandat pentru sănătatea dumneavoastră.
 • Imaginea intitulată
  2
  Reduceți aportul de sare Cantitatea de sare pe care o aveți în organism influențează nivelul de retenție a apei și, la rândul său, excesul de greutate al apei pe care o conțin. Corpul are nevoie de aproximativ 2000-2500 mg de sodiu pe zi pentru a funcționa și dacă consumi mult mai mult decât atât, atunci vei reține apa. Dacă vă limitați aportul de sare la 500 sau 1500 mg pe zi, echivalentul a aproximativ două lingurițe, atunci este posibil să rețineți mai puțină apă.
 • Puteți să înlocuiți sarea cu mirodenii pentru a vă pregăti mâncarea (ca ghimbir și piper negru).
 • Imaginea intitulată Pierde 2 Lbs într-o singură zi Pasul 7
  3
  Consumați mai puțin carbohidrați cu amidon. Reduceți cantitatea de carbohidrati si alimente care conțin amidon este un aspect cunoscut de mai multe planuri de dieta. Limiteaza-te la sănătoși carbohidrati din cereale integrale și fructe si legume bogate in fibre poate ajuta să mențină o dietă sănătoasă și greutate. Limitati consumul de cereale rafinate si zaharuri pot ajuta să rămână sănătoși, dar trebuie să vă amintiți că hidrați de carbon sunt o parte importanta a unui regim alimentar echilibrat și sănătos.
 • Carbohidrații cu amidon conduc la retenție de apă, câștig de apă și balonare.
 • Imaginea intitulată
  4
  Gândiți-vă la un mod mai sănătos și mai durabil de pierde in greutate. Dacă încercați să piardă în greutate, chiar și să te cantaresti înainte de o luptă, nu ar trebui să facă rapid, deoarece costurile pot depăși beneficiile. Antrenori box și luptătorii care luptă recomandă întotdeauna să rămână în termen de 2 sau 4,5 kg (5 sau 10 livre) de greutate luptă, astfel încât acestea pot pierde în condiții de siguranță și, treptat, unele kilograme suplimentare înainte de cântărire.
 • Pierderea rapida a greutatii este controversata chiar si in aceste sporturi. De asemenea, nu ar trebui să se facă fără a lua măsurile de precauție necesare sau fără sfatul unui expert.
 • Consecințele potențiale asupra performanței, precum și asupra sănătății, pot face ca pierderea în greutate să fie rapidă contraproductivă.
 • la pierde in greutate repede Într-un mod durabil și ușor de gestionat, combinați o dietă sănătoasă cu o mulțime de exerciții fizice.
 • avertismente

  • Consultați întotdeauna un medic înainte de a urma un regim de scădere în greutate.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa slabesti fara dietaCum sa slabesti fara dieta
  Cum să vă ajutați familia să piardă în greutateCum să vă ajutați familia să piardă în greutate
  Cum să piardă în greutate practicând luptaCum să piardă în greutate practicând lupta
  Cum să dezvolți obiceiurile zilnice ale programului "pierde pentru a câștiga"Cum să dezvolți obiceiurile zilnice ale programului "pierde pentru a câștiga"
  Modificarea dietei Atkins și pierderea în greutate și înălțimeModificarea dietei Atkins și pierderea în greutate și înălțime
  Cum să pierdeți 10 kilograme într-o lunăCum să pierdeți 10 kilograme într-o lună
  Cum să pierzi rapid 5 kilogrameCum să pierzi rapid 5 kilograme
  Cum să pierdeți rapid greutatea apeiCum să pierdeți rapid greutatea apei
  Cum să pierzi 7 kg în 2 săptămâniCum să pierzi 7 kg în 2 săptămâni
  Cum sa slabesti ca modeleleCum sa slabesti ca modelele
  » » Cum să pierdeți 1 kilogram pe zi

  © 2011—2020 ertare.com