Cum să gândești pozitiv

Ați putea fi prins într-o spirală de emoții negative. Vă puteți strădui să identificați partea bună a lucrurilor dacă doriți să renunțați la sentimentele rele. Dacă evitați să fii negativ și să-ți asumi procesul de îmbunătățire, poți învăța să identifici binele și să rămâi pozitiv.

pași

Partea 1
Căutați partea pozitivă

Imagine cu titlul Fii un gânditor pozitiv Pasul 1
1
Începeți zâmbind mai des. Vă puteți simți mai pozitiv din cauza mesajelor neuronale pe care creierul le activează când zâmbiți. Faceți-vă fața fericită ziua, chiar dacă vă simțiți puțin descurajați - acest lucru este foarte util.
 • Zâmbetul oferă un avantaj suplimentar, deoarece vă transmiteți atitudinea pozitivă față de alte persoane, ceea ce le va face, de asemenea, într-o stare bună. Acest lucru este benefic pentru toată lumea.
 • Dacă sunteți oarecum descurajați, nu vă veți simți mai bine deloc dacă vă plângeți numai de ea. Dacă vă forțați să zâmbiți, în cele din urmă acest lucru va deveni ceva natural.
 • Imaginea intitulată Fii un gânditor pozitiv Pasul 2
  2
  Înlocuiți câteva cuvinte pe care le utilizați. Este destul de obișnuit să spui lucrurile din întâmplare că te descurajează. Sa demonstrat că folosirea cuvintelor pozitive (în loc de cele negative) are un efect asupra stării și atitudinii tale.
 • Nu te identifica cu sentimentele tale. Nu spuneți "mă simt trist" sau "mă simt frustrat". În schimb, concentrați negativitatea asupra altui lucru. Poți să spui "Filmul acela mi-a provocat tristețe" sau "Această sarcină este dificilă și frustrantă".
 • Imagine cu titlul Fii un gânditor pozitiv Pasul 3
  3
  Faceți ceva bun altora, chiar dacă nu vă place să faceți asta. Nu ai o zi foarte bună? Asta nu înseamnă că ar trebui să acționezi ca și cum ar fi fost așa. Transmiteți-vă atitudinea pozitivă, astfel încât zâmbetele pe care le obțineți în schimbul dvs. vor fi foarte utile pentru ca voi să vă gândiți mai pozitiv. Iată câteva modalități prin care puteți străluci ziua altei persoane:
 • Curățați casa înainte ca partenerul sau colegul de cameră să se întoarcă.
 • Luați cafea sau gogoși la locul de muncă.
 • Pruneți curtea vecinului sau luați o lopată și îndepărtați zăpada de la intrarea în casă în timpul iernii.
 • Salută un străin și-i dă un compliment.
 • Imaginea intitulată Fii un gânditor pozitiv Pasul 4
  4
  Înconjurați-vă cu oamenii care vă plac. Dacă doriți să se gândească pozitiv, trebuie să petreacă timp cu alții care cred în acest fel, și cei care scoate cel mai bun în tine. Petrece timp cu oameni care vor oferi sprijinul lor, ele sunt prietenoase, și care le agrades pentru a fi tine.
 • Dacă există o persoană cu care nu vă place să vă petreceți timp pentru că vă face într-o stare proastă, nu ieșiți cu ea.
 • Imaginea intitulată Fii un gânditor pozitiv Pasul 5
  5
  Căutați citate pozitive sau mantre și păstrați-le aproape de voi. O modalitate foarte bună de a rămâne pozitiv este de a salva unele zicale sau scurte citate pe gustul în buzunar, telefonul sau în mintea ta, în cursul zilei.
 • Aboneaza-te la feed-uri de unele afirmații pozitive asupra Pinterest, Twitter sau Facebook- acest fel, se va asigura că rețelele sociale influențează viața mai pozitiv.
 • Imagine cu titlul Fii un gânditor pozitiv Pasul 6
  6
  Scrieți un jurnal și înregistrați în fiecare zi. Dacă uneori încheieți ziua într-un mod negativ, învățați să o remediați. În schimb, turnați-vă o ceașcă de ceai (sau altă băutură pe care o preferați), stați jos și începeți să scrieți într-un jurnal. Stai jos și scrie despre ziua ta. Ce sa întâmplat? Ce sa întâmplat bine și ce sa întâmplat? Trebuie să scrieți totul.
 • Scrieți 3 lucruri care au mers bine și explicați de ce a fost așa. Scrie 3 lucruri care au mers prost și explică motivul pentru ce sa întâmplat. Descrieți evenimentele cât mai detaliat posibil.
 • Verificați ce ați scris. Uneori, unele lucruri pot părea foarte copleșitoare în mintea noastră, dar de la un moment la altul, acestea pot părea mai puțin importante dacă le citiți cu voce tare. A meritat să simțiți această negativitate?
 • Partea 2
  Evitați atitudinea negativă

  Imaginea intitulată Fii un gânditor pozitiv Pasul 7
  1
  Determinați ce declanșează negativitatea dvs. Ce te face să te descurajezi? Ce vă face să vă simțiți rău? Determina ce face prins într-o spirală de stări emoționale negative- în acest fel, puteți planifica ce forma aceste combatirás declanșatorii și erradicarás din viața ta.
  • Te simți supărat sau supărat la un anumit moment al zilei, când apare un anumit eveniment sau când ești aproape de o anumită persoană? Ce cauzează furia ta?
  • Este posibil să aveți dificultăți în a rămâne pozitiv în orice situație. Dacă aveți dificultăți în menținerea unei atitudini pozitive chiar și în vacanțele pe care le puteți face verificați dacă prezentați semne de depresie, sau consultați un medic.
 • Imaginea intitulată Fii un gânditor pozitiv Pasul 8
  2
  Trebuie doar să ai o prietenie cu oamenii care te susțin. Dacă cineva care face parte din viața ta nu susține bunăstarea mintală, ar trebui să nu mai frecvenți acest lucru. Veți pierde timpul și energiile voastre dacă vă înconjurați cu oameni care vă provoacă stres, vă critică sau vă deprimă. Nu vă înconjurați cu acești oameni și nu le stabiliți limite ferme.
 • Faceți tot posibilul pentru a stabili limite dacă trebuie să ieșiți cu o persoană care vă irită sau dacă nu puteți opri frecventarea unei persoane. Fiți sincer cu ea și spuneți-i că într-adevăr aveți nevoie de spațiu și că preferați să rămâneți singuri.
 • Imaginea intitulată Fii un gânditor pozitiv Pasul 9
  3
  Acordați o importanță mai mică ceea ce cred ceilalți. Dacă vi se pare ceva potrivit, simțiți-vă bine. Dacă există ceva care nu vă interesează, nu lăsați să vă afecteze opinia altora. Ascultați-vă și acordați mai puțină importanță opiniei altora despre dvs. sau afacerile voastre.
 • Nu cereți opinia altora dacă nu aveți nevoie de ea. Contează că colegul tău nu-i place numele pe care l-ai ales pentru noua ta pisică? Singurul lucru care contează este că te face fericit.


 • Imaginea cu titlul Fii un gânditor pozitiv Pasul 10
  4
  Nu te compara cu ceilalți. Oamenii pot dezvolta o mulțime de negativitate din cauza concurenței. Stați departe de situațiile în care trebuie să vă comparați abilitățile dumneavoastră cu abilitățile altora. Ați putea dezvolta sentimente negative, resentimente și anxietate din cauza acestor situații. Evitați orice situație în care trebuie să vă comparați sau să vă concurați cu ceilalți, așa că veți păstra un gând pozitiv.
 • Imagine cu titlul Fii un gânditor pozitiv Pasul 11
  5
  Fii ocupat Lucrați și distrați-vă mult Includeți în programul dvs. activități care vă țin destul de ocupate, astfel încât să nu aveți timp să vă scufundați înapoi în sentimente negative. Este puțin probabil să te simți negativ în orice situație dacă rămâi concentrat și productiv. Singurul lucru pe care ar trebui să vă concentrați asupra dvs. este ceea ce faceți și realizările voastre.
 • Unii oameni pot depăși sentimentele negative dacă rămân ocupați, dar în alte persoane acest lucru poate genera aceste sentimente. Unii trebuie doar să se odihnească mai mult decât alții. În acest caz, asigurați-vă că vă odihniți în beneficiul dumneavoastră.
 • Imaginea intitulată Fii un gânditor pozitiv Pasul 12
  6
  Nu te complica de lucruri neimportante. Ceea ce contează este să vă simțiți fericit și mulțumit și să petreceți timp cu familia și prietenii. Orice altceva ar trebui considerat ca fiind ceva de mică importanță. Nu te complica.
 • Blocați elementele rețelelor sociale care vă fac să pierdeți controlul. Dacă unul dintre prietenii tăi nu se oprește într-un mod subtil și te supără, nu mai primești actualizările și ignoră-l.
 • Evident, dacă vă confruntați cu o situație proastă și trebuie să vă faceți viața mai bună, acesta poate fi un pas important pe care trebuie să-l faceți pentru a deveni pozitiv. Citiți sfaturile furnizate în secțiunea următoare.
 • Partea 3
  Asigurați-vă viața mai bună

  Imagine cu titlul Fii un gânditor pozitiv Pasul 13
  1
  Devii activ. S-a arătat că exercitarea are un efect pozitiv semnificativ asupra starea de spirit, deoarece elibereaza hormoni in corpul tau si, astfel, face să te simți bine. Un mod excelent de a obține atitudinea ta mai bine este de a găsi o metodă de exercițiu, care este pe placul dumneavoastră, și activitatea fizică mai.
  • Începeți cu ceva mic. Începeți cu 30-40 minute de mers pe jos în cartierul dvs. și asigurați-vă că vă deplasați într-un ritm adecvat. Puneți căștile și ascultați muzică sau un podcast care vă place, în timp ce ieșiți pentru a obține aer curat.
  • Dacă vă plac efectele pozitive ale sportului, în căutarea unui sport de echipă, care este pe placul dumneavoastră (cum ar fi fotbal, fotbal, baschet sau volei, și să se alăture unei echipe în comunitatea ta.
  • Dacă nu vă place sălile sau sporturile, efectuați o activitate individuală, cum ar fi drumeții, înot sau ciclism.
 • Imagine cu titlul Fii un gânditor pozitiv Pasul 14
  2
  Stabiliți obiective și obțineți-le. Uneori, negativitatea poate reveni dacă începi să simți că nu ai un scop. Începeți să stabiliți obiective în mod activ și să depuneți eforturi pentru a le atinge, deci păstrați aceste sentimente sub control. Este esențial să ai un anumit scop pentru zilele tale, chiar dacă acestea sunt obiective relativ mici.
 • Elaborați un plan de cinci ani pentru obiectivele importante și în fiecare săptămână faceți ceva care vă va ajuta să le atingeți. Unde vrei să fii în cinci ani? Ce vrei să faci? Ce puteți face în prezent pentru a începe să lucrați la ea?
 • Dacă viața ta are succes, dar ai dificultăți să simți că nu profiți cât mai mult, căutați un nou hobby. Învață să joci un instrument sau să începi un proiect de artă pentru a-ți dezvolta creativitatea într-un mod care probabil nu te obișnuiești.
 • Imaginea intitulată Fii un gânditor pozitiv Pasul 15
  3
  Ia ceva timp pentru a sărbători. Este esențial să vă rezervați un timp pentru a vă simți bine. Puteți dezvolta gândirea pozitivă dacă vă faceți timp pentru a sărbători cu prietenii și familia, chiar dacă sunteți ocupați sau dacă nu vă simțiți foarte bine.
 • Sărbătați-vă realizările, indiferent dacă acestea sunt mari sau mici. O absolvire este un motiv pentru a sărbători, dar o vineri comună este, de asemenea, un motiv. Ofertă pentru terminarea săptămânii!
 • Imagine cu titlul Fii un gânditor pozitiv Pasul 16
  4
  Mănâncă alimente sănătoase. Alimentele pe care le dai corpului tau pot afecta semnificativ modul in care te simti fizic si mental. Sa demonstrat că, dacă dieta include mai multe legume cu frunze verzi, acizi grași omega-3 și folat, aceasta va avea mai multe proprietăți care vă vor îmbunătăți starea de spirit.
 • Întotdeauna mănânci micul dejun. Cercetările au constatat că consumul de mic dejun oferă un impuls metabolismului, care generează mai multă energie și o atitudine mai pozitivă pe tot parcursul zilei.
 • Mananca carbohidrati complexi, care se gasesc in ovaz, cereale integrale si cartofi dulci. În acest fel, veți obține energie fără a suferi recesiunea asociată cu carbohidrații simpli, cum ar fi cerealele zaharoase și alimentele procesate.
 • Imaginea intitulată Fii un gânditor pozitiv Pasul 17
  5
  Relaxați-vă când aveți nevoie. Pentru a rămâne pozitiv, este esențial să vă relaxați. Dacă sunteți tipul de persoană care este stresat, învață să facă un pas înapoi și să ia o pauză de relaxare, ori de câte ori aveți nevoie de ea. Acest lucru nu este un semn de slăbiciune, este un semn că veți face ceea ce este necesar pentru a vă menține sănătatea.
 • Luați pauze scurte pe o bază frecventă pe tot parcursul zilei. Vă puteți simți mult mai pozitiv în legătură cu ziua dvs. dacă vă simțiți calm timp de 10 până la 15 minute și ascultați muzică de meditație sau dacă citiți o revistă într-o zi de lucru aglomerată.
 • De asemenea, durează pauze lungi. Nu pierdeți zilele vacanțelor neutilizate. Utilizați acest timp și faceți o săptămână pentru a vă recupera.
 • sfaturi

  • După cum spune vechea zicală, dacă vrei să fii pozitiv, nu te înconjura cu oameni negativi.

  avertismente

  • A fi pozitiv este dificil, dar singurul lucru pe care îl puteți face pentru a supraviețui și a vă bucura de succes este să învățați să gândiți pozitiv, deoarece negativitatea poate fi foarte dăunătoare.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să obțineți aspectul clasic al "fetei de lângă ușă"Cum să obțineți aspectul clasic al "fetei de lângă ușă"
  Cum sa faci yoga si sa te gandesti pozitivCum sa faci yoga si sa te gandesti pozitiv
  Cum să blochezi gândurile releCum să blochezi gândurile rele
  Cum să controlați gândurile negativeCum să controlați gândurile negative
  Cum să vă antrenați creierul pentru a fi mai optimistCum să vă antrenați creierul pentru a fi mai optimist
  Cum să vă exprimați fericireaCum să vă exprimați fericirea
  Cum să înflorești unde ești plantatăCum să înflorești unde ești plantată
  Cum se face curățarea emoționalăCum se face curățarea emoțională
  Cum să ignori durerea și sentimenteleCum să ignori durerea și sentimentele
  Cum să îi inspirați pe ceilalți să creeze o atmosferă pozitivă și productivăCum să îi inspirați pe ceilalți să creeze o atmosferă pozitivă și productivă
  » » Cum să gândești pozitiv

  © 2011—2020 ertare.com