Cum să lupți cu mai mulți adversari simultan

Contrar a ceea ce vedeți în filme, lupta împotriva mai multor atacatori este aproape întotdeauna o garanție că veți pierde și că vătămarea feței va fi mai severă decât atunci când se va confrunta cu un singur adversar. Cotele sunt împotriva dvs. într-o situație unu-la-unu și chiar luptători calificați sfârșesc înfrânți. Cu toate acestea, dacă vă aflați în această situație, urmați pașii de mai jos pentru a reduce la minimum rănile și pentru a scăpa.

pași

Metoda 1
Faceți mai mulți adversari

Imaginea intitulată Lupta împotriva mai multor oponenți Pasul 4
1
Du-te după conducător. Multe grupuri de atacatori au un lider cunoscut. Încercați să atrageți persoana respectivă la o luptă unu-la-unu sau să-i atacați mai întâi. Dacă cade, restul grupului poate fi imobilizat.
 • Imaginea intitulă Lupta împotriva mai multor oponenți Pasul 5
  2
  Fii un bun strateg în planificarea apărării tale. Încercați să evitați să vă prindeți într-un triunghi înconjurat de mai mulți atacatori. Această situație este o înfrângere garantată și rapidă de cele mai multe ori.
 • Imagine intitulată Lupta împotriva oponelor multiple Step 5Bullet1
  3
  Cunoașteți locația adversarilor. Chiar dacă vă confruntați cu unul câte unul, trebuie să știți locația celorlalți adversari și să fiți pregătiți să vă îngrijiți după cum este necesar. Nu vă luptați fără a vă respecta împrejurimile sau vă vor depăși în curând.
 • Imaginea intitulată Lupta împotriva oponenților multipli Pas 5Bullet2
  4
  Ține oponenții online în fața dvs. Păstrarea adversarilor într-o linie (de exemplu, retragerea) vă permite să atacați o persoană fără a vă expune atacarea altor persoane.
 • Imaginea intitulă Lupta împotriva mai multor oponenți Pasul 3
  5
  Utilizați o armă dacă sunteți calificați cu ea. Îndepărtarea unei arme poate înceta lupta înainte de a începe. Este, de asemenea, o modalitate de a echilibra lucrurile atunci când numerele nu sunt pe partea dvs. sau dacă cealaltă parte este armată. Dacă nu sunteți foarte calificați, rețineți că arma se poate sfârși împotriva dvs., provocând moartea sau rănirea gravă.
 • Imagine intitulată Lupta împotriva mai multor oponenți Pas 5Bullet3
  6
  Alege să ataci agresiv. Nu amenință sau nu dezvălui intențiile tale când ați decis să luptați. Dacă ați făcut acest lucru, trebuie să continuați sau să găsiți o cale sigură de scăpare.
 • Imagine intitulată Lupta împotriva mai multor oponenți Pas 5Bullet4
  7
  Utilizați obiectele din jurul dvs. pentru a vă proteja de adversari. De exemplu, aruncarea unui scaun la adversar în timp ce vă întoarceți spre un altul vă poate ajuta să reușiți.
 • Imagine cu denumirea Lupta împotriva mai multor oponenți Pasul 6
  8
  Continuă să te miști. Este mai ușor să vă înconjoară dacă rămâneți într-o singură locație. Luați pași mici cu picioarele pentru a rămâne agitați și a vă deplasa în cercuri mici.


 • Imaginea intitulată Lupta împotriva mai multor oponenți Pasul 7
  9
  Atac mai întâi. Este aproape imposibil să vă apărați din diferite unghiuri. Trebuie să fii primul care să acționeze.
 • Imaginea intitulată Lupta împotriva mai multor oponenți Pasul 8
  10
  Dă lovituri incisive. Trebuie să reduci avantajul numeric adversarului prin orice mijloace. Permiteți-vă obiectivul să fie punctele slabe, așa cum le simțiți, inghinala, genunchii și plexul solar. Chiar și nasul poate fi util pentru orbirea și dezorientarea adversarilor pentru o perioadă scurtă de timp. Dacă știți cum să utilizați puncte de presiune, asigurați-vă că profitați la maximum de acestea.
 • Imaginea intitulată Lupta împotriva oponenților multipli Pasul 9
  11
  Se lovește scăzut. Nu este nimic în neregulă cu utilizarea dinților, a genunchilor și a unghiilor în orice moment. Mândria vă va costa viața. Nu vă fie frică să loviți adversarul în cădere, să vă trageți părul sau să-i zgâriați ochii.
 • Imagine cu denumirea Lupta împotriva mai multor oponenți Pasul 10
  12
  Evitați să vă flancați. Odată ce unul sau mai mulți adversari vă pun mâna pe voi, veți avea probleme și nu veți putea apăra-te.
 • Imaginea intitulă Lupta împotriva oponenților multipli Pasul 11
  13
  Evadează cât de repede poți. Este puțin probabil să câștigi lupta și este foarte probabil că trebuie să fugi. Dacă nu există rute de evacuare în apropiere, urmați tehnicile de luptă descrise.
 • Metoda 2
  Strategii de prevenire

  Imaginea intitulată Lupta împotriva mai multor oponenți Pasul 1
  1
  Opriți sau evitați lupta înainte de a începe. Conflictul începe cu mult înainte de a se dezvolta o luptă. O interacțiune pozitivă și fermă cu grupul poate contracara violența. Faceți tot posibilul pentru a minimaliza conflictul, menținând o atitudine bună și evitând discuțiile cu persoane volatile pe care nu le cunoașteți bine și cu comentariile ridicate care ar putea jigni oameni din jurul dvs.
 • Imaginea intitulată Lupta împotriva mai multor oponenți Pasul 2
  2
  Fugi dacă poți. Dacă nu sunteți un luptător calificat sau dacă vă aflați într-o situație în care nu puteți scăpa, cel mai sigur pariu este să fugi rapid. Rulați la un loc public și cereți ajutor. În plus, este posibil ca alergarea să determine atacatorii să se despartă, ceea ce vă va permite să le confruntați în mod individual. Fii foarte atent când alergi pentru a nu fi înconjurat sau căzut într-o capcană.
 • sfaturi

  • Încercați să ascultați ce se întâmplă în spatele dvs., precum și pe părți și în jurul valorii.
  • Dacă vă aflați într-un loc unde există teren în apropiere, aruncați-l în ochii adversarului. Aceasta va provoca iritații imediate.
  • Nu cădeți niciodată pe podea. Veți fi redus și călcat în picioare în câteva secunde. Stați pe picioare și continuați să luptați cu orice preț.
  • Dacă cădeți la podea, acoperiți capul și torsul și stați în picioare. Apoi, luați piciorul cuiva și bateți-l.
  • Dacă ajungeți pe podea, este posibil să încercați să vă loviți în mod repetat. Este dificil să vă opriți și foarte periculoasă, protejați-vă astfel capul, așezându-vă brațele într-o poziție de imbratisare.
  • Faceți zgomot Este mai puțin probabil să vă atace dacă cineva știe ce se întâmplă.
  • Dacă ajungeți pe podea dintr-un anumit motiv, va fi mai ușor pentru atacatori să vă lovească în zona inghinală.
  • Aflați cum să te protejează bine.
  • Aceasta confundă adversarii. În loc să vă închideți pumnii, întindeți degetele cu palmele jos. Unii atacatori ar putea să nu fie gata să reacționeze imediat la o poziție ciudată de luptă.

  avertismente

  • Tot ceea ce este descris este foarte periculos. Trebuie să evitați o astfel de situație cu orice preț. Stați departe de zonele periculoase dacă sunteți singuri, mai ales noaptea.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se face ca Binaclul sa evoluezeCum se face ca Binaclul sa evolueze
  Cum se joacă Care sunt șansele ...Cum se joacă Care sunt șansele ...
  Cum să vă apărațiCum să vă apărați
  Cum să vă apărați corect într-o luptăCum să vă apărați corect într-o luptă
  Cum să vă apărați de un atac cuțitCum să vă apărați de un atac cuțit
  Cum să descoperiți stilul tău de luptăCum să descoperiți stilul tău de luptă
  Cum să eviți rănirea într-o luptăCum să eviți rănirea într-o luptă
  Cum să eviți o luptăCum să eviți o luptă
  Cum să câștigi într-o luptă pe stradăCum să câștigi într-o luptă pe stradă
  Cum să lupți cu cineva mai înalt decât tineCum să lupți cu cineva mai înalt decât tine
  » » Cum să lupți cu mai mulți adversari simultan

  © 2011—2020 ertare.com