Cum să treci un test de droguri cu remedii de la domiciliu

Neconceputul sa întâmplat, ați fost anunțat că aveți un test de droguri în câteva săptămâni, zile sau în câteva ore și încă mai aveți "reefer" în gură Nu vă panicați încă, în funcție de examen și de medicamentele din sistemul dvs., există unele remedii de la domiciliu care vă pot ajuta.

pași

Partea 1
Înțelegerea posibilităților dvs. înainte de a încerca o remediere la domiciliu

Imaginea intitulată Treceți un test de droguri cu remedii la domiciliu Pasul 1
1
Cunoașteți datele de bază ale testelor de droguri. Testarea medicamentelor este o cerință comună ca parte a procesului de angajare în multe companii. În SUA, unele agenții guvernamentale trebuie să practice aceste teste prin lege, în timp ce unele companii private au mai multă libertate în a decide dacă să le efectueze sau nu. Testele examinează prezența substanței active în medicament sau unul dintre metaboliții săi (substanțele chimice pe care organismul le produce atunci când procesează medicamentul). În mod obișnuit, testele caută substanțe chimice în urină, sânge, alte lichide corporale și / sau păr.
 • O varietate de teste sunt disponibile angajatorilor, care pot alege cu atenție dacă doresc examene mai mult sau mai puțin cuprinzătoare. În SUA, cea mai comună screening este efectuată de către Administrația pentru abuzul de substanțe și servicii de sănătate (SAMHSA) pentru anumite agenții federale. Acest test caută cinci medicamente comune:
 • Amfetaminele (metamfetamina, amfetaminele, ecstasy (MDMA))
 • Cocaina (pulbere și / sau fisură)
 • THC (produse de marijuana, hașiș, produse comestibile de canabis)
 • Opiaceele (heroină, opiu, codeină, morfină)
 • Feniclidine (PCP, praf de înger)
 • Totuși, angajatorii testează și alte medicamente. Testarea medicamentelor poate fi costisitoare pentru angajatori - cu cât sunt mai multe medicamente pe care angajatorul încearcă să le detecteze, cu atât mai scump va fi testul. O companie care angajează mulți oameni și își testează potențialii angajați poate opta pentru unele examene globale, care pot costa mai mult de 100 $ fiecare.
 • Cel mai bun mod de a crește șansele de a trece un test de droguri, desigur, este să vă abțineți de la consumarea acestora cât mai mult timp posibil înainte de testare.
 • Imaginea intitulată Treceți un test de droguri cu remedii la domiciliu Pasul 2
  2
  Cunoașteți legea În mod ironic, legea oferă protecție consumatorilor de droguri și alcoolilor atunci când solicită un loc de muncă. Actul americanilor cu dizabilități (ADA) are două secțiuni care vă pot ajuta:
 • Este ilegal, potrivit ADA, dacă un angajator testează un angajat potențial dacă nu a oferit o propunere condiționată de angajare. Acest lucru înseamnă că un test de droguri nu poate fi solicitat dacă nu există o ofertă autentică pe masă. Din moment ce nu oferiți un loc de muncă tuturor celor care aplică, acest lucru reduce șansele de a fi examinat pentru o poziție la care ați aplicat. În plus, ADA împiedică angajatorii să rețină oferte de muncă pe baza rezultatelor unui test de alcool.
 • De asemenea, ADA vă asigură că nu puteți face discriminări împotriva unui potențial angajat pe baza unor probleme din trecut legate de droguri. Vestea bună este că, dacă ați avut probleme cu medicamentele în trecut, acestea nu pot folosi împotriva dvs. Cu toate acestea, dacă Ei pot respinge cererea dvs. dacă consideră că utilizați medicamente în prezent.
 • Imaginea intitulată Treceți un test de droguri cu remedii interne Pasul 3
  3
  Faceți cunoștință cu "ferestre de detectare" pentru medicamentele pe care le utilizați. Există mai multe metode pentru angajatori. Cele mai frecvente sunt testele de păr, sânge și urină. Fiecare are o fereastră de timp diferită, în care poate fi detectată prezența medicamentelor. Uită-te la tabelul de mai jos:
 • Perioade de detectare aproximativă pentru medicamentele obișnuite
  medicamentTestul pentru urinăTest de sângeTest de păr
  amfetamine1-3 zile12 orepână la 90 de zile
  metamfetamina3-5 zile1-3 zilepână la 90 de zile
  Ecstasy (MDMA)3-4 zile3-4 zilepână la 90 de zile
  canabis3-4 zile pentru cei care o consumă ușor, până la 30 de zile pentru cei care o consumă foarte mult și pentru cei care au o mulțime de grăsimi corporale2-3 zile pentru cei care o consumă ușor, până la 2 săptămâni pentru cei care o consumă foarte multpână la 90 de zile
  cocaină2-5 zile (până la 10 zile pentru cei care o consumă foarte mult)2-10 zilepână la 90 de zile
  morfină2-4 zile1-3 zilepână la 90 de zile
  metadonă7-10 zile24 de orepână la 90 de zile
  PCP3-7 zile pentru cei care o consumă ușor, până la 30 de zile pentru cei care o consumă foarte mult1 până la 3 zilepână la 90 de zile

  Partea 2
  Testarea remediilor la domiciliu

  Remedii pentru testul de urină

  Imaginea intitulată Treceți un test de droguri cu remedii la domiciliu Pasul 4
  1
  Treceți testul cu puțin ajutor de la prietenii dvs. Cu excepția cazului în care este comandat de instanță, un angajator obișnuit nu vă poate respecta în timp ce efectuați testul de urină. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a profita de cel mai sigur și mai eficient mod de a trece un test de droguri: utilizați urina unui prieten fără droguri.
  • Asigurați-vă că urina este relativ rece. Dacă nu îl veți folosi pentru câteva zile după ce ați fost colectat, depozitați-l în frigider.
  • Asigurați-vă că vă ridicați temperatura la temperatura corpului înainte de a trimite eșantionul. Cel mai bun mod de a face acest lucru este să îl puneți aproape de corp cu câteva ore înainte de a trimite eșantionul. Încercați să lipiți o pungă împotriva coapsei pentru a avea acces ușor când trebuie "livrează-l".
  • Dacă sunteți o fată, puteți încerca să păstrați un prezervativ legat de urină în interiorul vaginului și să vă pierdeți cu unghiile în timp ce trebuie să depozitați eșantionul.
 • Imaginea intitulată Treceți un test de droguri cu remedii la domiciliu Pasul 5
  2
  Utilizați un înlocuitor sintetic pentru urină. Există mai mulți înlocuitori sintetici de urină de vânzare pe internet, fie pulbere, fie lichid. Acești înlocuitori sunt fabricați într-un laborator. Acestea sunt folosite în mod obișnuit când le încălzi puțin și le păstrați într-o sticlă mică și apoi le depozitați în loc de urină.
 • acestea Ele pot fi detectate dacă un laborator decide să facă un test pentru a ști dacă este real sau nu, așa că fiți atenți.
 • Imaginea intitulată Treceți un test de droguri cu remedii la domiciliu Pasul 6
  3
  Ia multă apă Un remediu la domiciliu, care este discutat foarte mult, ia cantități masive de apă cu câteva zile înainte sau în aceeași zi a testului. Acest lucru poate elimina urmele de droguri din tractul urinar. Acest lucru este puțin probabil - este mult mai probabil să diluați pur și simplu substanțele chimice examinate în urină. Deoarece majoritatea testelor au nevoie doar de concentrații minime pentru a înregistra o valoare pozitivă, această metodă poate oferi doar un beneficiu mic.
 • Rețineți că unele teste examinează acum metaboliții creatinei în urină. Dacă concentrația acestui metabolit natural nu este suficient de mare, veți bănui că încercați să diluați urina. Pentru a contracara acest lucru, consumați multă carne roșie sau creatină, începând cu trei zile înainte de test. Acest lucru va crește nivelul de creatină și va fi mai puțin probabil să vă prindă.
 • Uneori testele de urină vă vor lua în considerare și culoarea. O urină foarte transparentă sau incoloră înseamnă o posibilă încercare de diluare a acesteia, în timp ce o urină mai galbenă este considerată normală. Luați în considerare administrarea a 50-100 mg de complex vitamină B2 sau B12, o oră sau două înainte de testare, pentru a vă ajuta urina să aibă o culoare mai galbenă.
 • Nu exagereaza Luarea de cantitati masive de apa poate duce la otravirea apei, o conditie potential fatala. Aveți încredere în corpul dvs. - dacă vă simțiți incomod, nu mențineți apă potabilă.
 • Imaginea intitulată Treceți un test de droguri cu remedii la domiciliu Pasul 7
  4
  Dieta și exercițiile fizice. Dacă medicamentul ales este marijuana și sunteți supraponderal, pierderea de grăsime înainte de test vă poate ajuta. Metaboliții THC, substanța chimică activă din marijuana, sunt depozitați în celulele dvs. grase. Din acest motiv, persoanele cu un nivel ridicat de grăsime au o perioadă mai mare de detectare a marijuanei. Cu cât mai multă grăsime aveți, marijuana va fi detectabilă mai mult timp în sistemul dumneavoastră. Reducerea grăsimii corporale prin dietă și exerciții fizice poate oferi utilizatorilor un avantaj atunci când trebuie să efectueze teste de droguri.
 • Dacă un test este iminent, nu încercați să vă înfometați pentru a vă îmbunătăți șansele. Pierderea în greutate necesită timp - cantitatea de grăsime pe care trebuie să o pierdeți pentru a trece un test este practic imposibil de pierdut în una sau două săptămâni. Este mult mai probabil că nu veți crește șansele de a trece testul și de a petrece câteva zile mizerabile.
 • Imagine intitulată Treceți un test de droguri cu remedii la domiciliu Pasul 8
  5
  Luați un diuretic, ca sucul de afine. Diureticele sunt substanțe care vă stimulează să urinați. Unele remedii de la domiciliu sugerează că, prin stimularea urinării (urinării), diureticele ajută "luptă" sistemul de utilizatori al metaboliților medicamentului. Cu toate acestea, această metodă nu are sprijinul dovezilor științifice. Afirmațiile că sucul de afine poate "curățați sistemul" Sunt nefondate.
 • O utilizare mai bună, dar mai ușoară, a unui diuretic poate fi dacă se utilizează împreună cu metoda de diluare descrisă mai sus pentru a stimula o generație generoasă de urină.
 • Alte diuretice comune sunt cafeaua, ceaiul din plante, berea și ceaiul de gheață.


 • Imaginea intitulată Treceți un test de droguri cu remedii la domiciliu Pasul 9
  6
  Aflați ce remedii nu vor funcționa. Multe remedii pur și simplu nu vor funcționa, chiar dacă sunt publicate ca miraculoase. Aceste metode nu au niciun efect asupra rezultatelor testelor. Nu pierdeți timp sau bani:
 • Luați niacina. Nu există suficiente dovezi științifice care să susțină că niacina vă ajută să treceți printr-un test de urină sau de sânge. În plus, dozele mari de niacină pot determina reacții cutanate mâncărime (și, în doze foarte mari, leziuni hepatice).
 • Adăugați oțet, amoniac sau înălbitor la urină. Aceste substanțe chimice sunt acizi și baze, astfel încât acestea vor modifica nivelul pH-ului urinei, dar nu se știe că elimină metaboliții de medicamente. În plus, examinatorul dvs. va putea vedea că ați modificat testul prin mirosul, aspectul și / sau compoziția chimică a urinei.
 • Nu folosiți niciodată înălbitor. E toxică și te poate ucide.
 • Adăugați medicamentul pentru ochi Visine. În prezența virusului Visine, rezultate fals negative au fost obținute numai de metabolitul THC 9-carboxi-THC pentru EMIT-d.a.u. și analizele chimice TDx pentru canabinoide. Visina reduce 9-carboxi-THC măsurată în analiza chimică Abuscreen. În concentrații scăzute de Visine, rezultate fals negative ale canabinoizilor au fost atribuite ingredientului clorură de benzalconiu prezent în Visine. Visine adăugată nu a fost detectată în analiza urinei de rutină și nu a avut nici un efect asupra activității glucozo-fosfat dehidrogenază conjugat utilizat în testele chimice EMIT-d.a.u. Mai mult, analiza prin cromatografie în fază gazoasă / spectrometrie de masă a prezentat nici o modificare chimică sau pierderea de 9-carboxi-THC in testele de urina cu Visine alterate. Cu toate acestea, Visine a mărit aderența 9-carboxi-THC la recipientele din sticlă de borosilicat. Rezultatele studiilor sugerează că partițiile ultrafiltrare Visine 9-carboxi-THC între solventul apos și interiorul hidrofob micelelor clorură de benzalconiu reduce disponibilitatea de 9-carboxi-THC în testele pe bază de anticorpi chimice.
 • Luați hidrațiști. Hydrastis canadensis este o planta a cărei rădăcină este folosită pentru a face plante medicinale. Nu va avea nici un efect asupra rezultatelor unui test de urină. Această concepție greșită provine din romanul numit de farmacistul John Uri Lloyd Stringtown pe Pike, în care iarba este folosită pentru a împiedica o testare a otrăvii stricninei.
 • Luați pectină. Pectina este o substanță chimică naturală care se găsește în plante utilizate în mod obișnuit în producția de gemuri. Poveștile anecdotice asigură faptul că pectina liniile pereții stomacului sau vezicii dvs, împiedicând trecerea metaboliților de droguri. Niciuna dintre afirmații nu este susținută de dovezi științifice.
 • Adăugați sare în urină. Sarea nu va avea nici un efect asupra nivelului de metabolit al medicamentului din urină. Această metodă are, de asemenea, defecte evidente, cum ar fi faptul că, fără dizolvare, sarea se va scufunda în partea de jos a eșantionului, unde este ușor de observat. Utilizați bunul simț și nu pierdeți șansele de a pune sare în proba dumneavoastră.
 • Test de sânge

  Imaginea intitulată Treceți un test de droguri cu remedii la domiciliu Pasul 10
  1
  Cunoaște fereastra de timp pentru testele de sânge. Testele de sânge au, de obicei, o perioadă foarte scurtă de timp pentru detectare, deoarece testele de sânge văd de obicei prezența medicamentului în sine, mai degrabă decât unul dintre metaboliții săi. Acestea sunt, de obicei, administrate imediat după un accident pentru a determina dacă sunteți sub influența oricărei substanțe.
  • Testele de sânge administrate după un accident vor găsi aproape întotdeauna alcool, de obicei detectabil pentru o zi sau mai puțin.
  • Din această cauză, cel mai bun și mai ușor mod de a trece un test de sânge este să vă abțineți de la medicamente și alcool pentru o zi sau două înainte de test. Pentru multe medicamente, acesta este cel mai mult timp până când medicamentul va părăsi sistemul.
  • Testele de sânge sunt cel mai scump mod de a efectua acest tip de testare. Din acest motiv, și perioada scurtă de detectare a acesteia, cu siguranță nu vi se va solicita unul ca parte a procesului de angajare.
 • Imaginea intitulată Treceți un test de droguri cu remedii la domiciliu Pasul 11
  2
  Trebuie să știți că testele de sânge sunt, de obicei, administrate împreună cu testele de urină. Un test de sânge este utilizat pentru a dovedi utilizarea alcoolului sau a drogurilor la momentul testului, în timp ce testul de urină este utilizat pentru a demonstra utilizarea drogurilor în perioada anterioară accidentului. Uită-te la a doua metodă pentru remedii pentru testarea urinei.
 • Imagine intitulată Treceți un test de droguri cu remedii la domiciliu Pasul 12
  3
  Cunoașteți diferențele dintre diferitele metode de aport. Uneori, medicamentele pot fi luate în moduri diferite, ceea ce poate afecta nivelurile observabile ale medicamentului în sânge. THC, ingredientul activ din marijuana, de exemplu, atinge cele mai înalte niveluri după o oră de fumat. Cu toate acestea, dacă mâncați marijuana, cum ar fi un brânză, veți avea o curbă mult mai graduală a nivelurilor de THC din sângele dvs., ajungând la cel mai înalt punct aproximativ 4 ore mai târziu.
 • În general, metodele de admisie care vă pot face să simțiți efectele mai repede, cum ar fi inhalarea, fumatul sau injectarea, au vârfuri de concentrare mai devreme și mai mari decât alte metode care necesită mai mult timp, cum ar fi aportul oral.
 • Cunoscând acest lucru, puteți să vă planificați consumul de droguri, astfel încât să puteți evita metodele de administrare de durată mai lungă în zilele care au precedat testul.
 • Imaginea intitulată Treceți un test de droguri cu remedii la domiciliu Pasul 13
  4
  Luați în considerare un remediu comercial, știind riscurile care implică acest lucru. O varietate de suplimente pe bază de plante sunt disponibile online pentru vânzare, care asigură că acestea pot "curat" sângele dvs., sporind șansele de a trece un test. Aceste afirmații nu au nici un sprijin pentru dovezile științifice. Încercați aceste opțiuni scumpe cu multă scepticism.
 • Combinațiile de plante din plante suferă de aceeași problemă - niciunul nu are sprijinul dovezilor științifice. În plus, fiind făcute acasă și nu sunt supuse controlului calității, ele pot fi impuritate sau nedorite. Utilizați aceste "remedii acasă" cu mare precauție.
 • Test de păr

  Imaginea intitulată Treceți un test de droguri cu remedii la domiciliu Pasul 14
  1
  Cunoașteți fereastra de timp pentru testul de păr. Dintre toate metodele de testare, cele ale părului au, în general, cea mai lungă perioadă de detectare. Pentru cele mai frecvent utilizate medicamente, testul de păr poate detecta consumul de droguri cu până la 90 de zile în urmă, în funcție de frecvența utilizării.
  • Cu toate acestea, deoarece testele de păr examinează prezența metaboliților medicamentului în părul părului care se află pe scalp, există o perioadă de timp după consumarea medicamentelor în care metaboliții sunt prezenți în baza părului dedesubt. din piele, dar nu în porțiunea de pe ea. Prin urmare, testele de păr pot eșua dacă sunt luate după 5 până la 7 zile mai târziu.
 • Imagine intitulată Treceți un test de droguri cu remedii la domiciliu Pasul 15
  2
  Luați în considerare tăierea părului. Pentru testarea părului, se taie de obicei a "crenguță" 1 ½ centimetri pe o parte sau pe partea din spate a capului, cât mai aproape de rădăcină, după cum puteți. Această lungime de păr servește pentru a examina ultimele 90 de zile. Dacă parul dvs. este prea scurt pentru acest lucru, eșantionul dvs. (teoretic) va permite o perioadă de detectare mai scurtă.
 • Cu toate acestea, acest lucru poate fi contraproductiv. Dacă părul este foarte scurt, persoana care ia testul poate alege o altă parte a corpului (axilă, piept, etc.). Pe masura ce parul corpului creste mai lent decat parul de pe cap, o mostra de par de corp de 1 1/2 inch poate reprezenta o fereastra de detectie mai lunga decat capul.
 • Imaginea intitulată Treceți un test de droguri cu remedii la domiciliu Pasul 16
  3
  Încercați un tratament dubios pentru păr. Trebuie să știți că majoritatea agențiilor care efectuează aceste teste nu caută adulteranți în testele de păr, deoarece nu există adulteranti cunoscuti pentru a afecta rezultatele unui test de par.
 • Cumpărați un tratament în sampon. O varietate largă de tratamente pentru păr care promovează îmbunătățirea șanselor de a trece un test de droguri sunt disponibile online. Acestea pot fi costisitoare și niciunul nu a dovedit științific că funcționează. Dacă doriți să încercați, încercați una care vă asigură rambursarea banilor.
 • Încercați să improvizați o clătire de păr. citit ghidul nostru pentru a trece un test de păr pentru o reteta comuna de casa pentru parul tau. Toate remediile de la domiciliu pentru a trece cu succes un test de păr sunt susținute doar de zvonuri. Nimeni nu sa dovedit a lucra cu dovezi științifice.
 • sfaturi

  • Foarte puține remedii (dacă există) au fost dovedite științific. Nu te prea entuziasmați să credeți că unul dintre acestea va funcționa.
  • Cea mai bună metodă de a trece un test de droguri este, desigur, să nu mai consumați prea mult înainte de procesul de angajare.

  avertismente

  • Nu încercați nici un remediu care să vă impună să consumați ceva periculos. Ingerarea produselor de curățare pentru casă, de exemplu, vă poate ucide. Singura lucrare pentru care vei servi este hrana pentru viermi.
  • Încercarea de a înșele un test de droguri poate fi o infracțiune asociată cu pedepse penale / civile, în funcție de locul în care trăiți. Verificați legile locale dacă nu sunteți sigur (ă).
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să aflăm dacă el este într-adevăr tatăl copilului tăuCum să aflăm dacă el este într-adevăr tatăl copilului tău
  Cum să căutați semne de consum de droguri în părCum să căutați semne de consum de droguri în păr
  Cum să cumpărați un test de sarcinăCum să cumpărați un test de sarcină
  Cum să vindeci tuberculozaCum să vindeci tuberculoza
  Cum să eliminați marijuana din sistemul dvs.Cum să eliminați marijuana din sistemul dvs.
  Cum să înțelegeți fazele testării prenataleCum să înțelegeți fazele testării prenatale
  Cum se obține testul pentru medicamenteCum se obține testul pentru medicamente
  Cum să obțineți testări pentru bolile cu transmitere sexuală (STD) acasăCum să obțineți testări pentru bolile cu transmitere sexuală (STD) acasă
  Cum să vă curățați corpul de cocainăCum să vă curățați corpul de cocaină
  Cum să treci un test ADNCum să treci un test ADN
  » » Cum să treci un test de droguri cu remedii de la domiciliu

  © 2011—2020 ertare.com